Krievijas iebrukums Ukrainā!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Aktuālā diskusija. Kas var notik un kāpēc?

 
1.. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ..86
JanJan Reģ.: 07.02.2018
4 2 Atbildēt

Ja Eiropa varēja sadrukāt naudiņu Covid-19 pārvarēšanai, tad varētu arī sadrukāt naudiņu un pilnīgi atvienot Krieviju nost no Rietumu pasaules (vienīgi tik jāvienojas ar ASV par garantētām gāzes piegādēm). Lai viņu ekonomika sabrūk, varbūt vieņiem vēlviena revolūcija nenāktu par sliktu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 16 Atbildēt

Ar tām ASV gāzes piegādēm švaki sanāks, jo Baidens ir pacenties, lai ASV pašai nepietiktu... Vienlaikus ar sankciju atcelšanu Nordstream2. Tiešām tik grūti šo aptvert?!

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 2 Atbildēt

Šī varētu būt problēma visām 3 Baltijas valstīm.

Mēs esam stratēģiskā pakaļā, jo vateņiem noslēgt Suwalku koridoru, ja Ukraina kritīs, vispār nebūs nekādu problēmu.

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt

Nu nez vai Puttēns tā atklāti mauks iekšā NATO valstī? Kaut gan nekas neiespējams tas nav - gribēja tak atspiest NATO uz 1997.gada robežām

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
3 1 Atbildēt

Vajag atcerēties kā sākās 2 pasaules karš. Hitlers pirmo paņēma Austriju. Visiem bija pie vienas vietas. Attapās kad vācu zaldāti sūca vīnu Šampaņā un spaidīja francūzietes ar vienu uzaci.

Apetīte rodas ēdot.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Ir liela starpība starp Vāciju starpkaru periodā, un tās varēšanu un "Putiniju", kura ir nereāli nolaista "turpat visu acu priekšā" ...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Nē. Otrais pasaules karš sākās kad Hitlers iebruka Polijā. Viss kas bija pirms tam bija paliekams zem "vēsturiskā taisnīguma atjaunošana" lozunga. Ja gadījumā piemirsi - pēc pirmā pasaules kara vāciešu apdzīvotās teritorijas dalīja pa labi pa kreisu kā uzvarētāji vēlējās, uzspļaujot pašu pasludinātajam tautu pašnoteikšanās principam, un apņēmušies nepieļaut lai Vācija nejauši nepalielinātos. Attiecīgi pēc pirmā pasaules kara:

* Austrijai, kura bija Hābsburgu kroņa zeme un kuras galvenais vienojošais faktors bija uzticība Ķeizaram, un tam atkāpjoties, šādas pastāvēšanas iemesls bija zudis, neļāva pievienoties Vācijai, lai arī austrieši to labprāt būtu gribējuši, lai nepieļautu ka Vācija paliek stiprāka

* Sudetijai, bijušajai Austroungārijas robežjoslai kuru pilnībā apdzīvoja vācieši, šī paša iemesla dēļ nepieļāva pievienoties Vācijai bet lika būt Čehoslovākijas sastāvā, ar kuru viņus nevienoja apmēram nekas

* Dienvidtiroli, vācisku Austroungārijas impērijas apgabalu, pievienoja Itālijai jo itāļi tā gribēja.

* Beļģijai atdeva joslu no Vācijas daļas kas ar to robežojās - vācisku teritoriju - "par kara ciešanām".

*Lai nodrošinātu poļiem ostu, tajā pašā laikā tiem to neatdodot [gadrīz pilnībā vāciskas pilsētas atdošana būtu bik par kliedzošs gadījums], nodibināja Dancigas pilsētvalsti; paši dancigieši ar šo stāvokli nebija apmierināti.

* Kaut kāda līdzīga iemesla dēļ sabiedrotie bija atdalījuši no Vācijas Mēmeles teritoriju, kuru 1924. gadā sagrāba Lietuvieši, jo viņiem vajadzēja ostu, to atstājot par autonomu apgabalu; Vācijas valdība nomināli tam piekrita jo Polija arī izrādīja interesi par Mēmeli un vāciešiem bija skaidrs ka ja to sagrābs lietuvieši, vajadzības gadījumā lietuviešiem iešaus ar knipi pa pieri un dabūs Mēmeli atpakaļ - kā tas 14 gadus vēlāk arī notika.

* no Vācijas Francijas pierobežā atdalīja Sāras apgabalu, neatceros vairs - militāru vai ekonomisku iemeslu dēļ.

Tātad, ko Hitlers izdarīja līdz 1939. gada 1. septembrim:

* Pārņēma Sāras apgabalu - faktiski pārņēma savā varā Vācijas apgabalu, pilnu ar vāciešiem.

* Anektēja Austriju, mazu valsti kuras iedzīvotāji sevi uzskatīja par vāciešiem un vismaz 80% šo gājienu atbalstīja

* Ar rietumu sabiedroto piekrišanu anektēja Sudetiju - Čehoslovākijas daļu kuru apdzīvoja vācieši.

* Atprasīja no Lietuvas atpakaļ Mēmeli - savādāk to atgadījumu nosaukt nevarēja - piestādīja Lietuvai ultimātu un dažas dienas vēlāk bija klāt.

Vienīgais nepamatotais gājiens bija Čehoslovākijas sadalīšana un Čehijas anektēšana - viss pārējais bija vāciešu apdzīvotu apgabalu pievienošana ar šo apgabalu vairākuma atbalstu.

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 2 Atbildēt

Es domāju fun stuff sāksies, kad kāda ukraiņu partizānu grupiņa iedomāsies uzlaist gaisā kādu skolu Maskavā

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

Ko tu ar to domā? Ukraiņi nav idioti, un Krievijai pašai vairs neko tādu nevajag. Iztika bez iemesla.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 2 Atbildēt

Ar pārspēku aci pret aci cīnīties nevar. Izdomās visādus teroristu risinājumus. Piem kādu Aeroflot lideni iebliezt Kremlī

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 0 Atbildēt

Putinam nekad nav traucējis savējos spridzināt augšā, lai panāktu savu. Ar garantiju būs banderovcu "terorakts", ja krievu tauta sāks atslābt. Daudzstāvenes no cukuru maisiem gāja gaisā, ūdeņraža trolejbusi pirms vēlēšanām, gāzes purkšķi dzīvokļos nepārtraukti tauta tiek turēt pareizajā tonusā.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 2 Atbildēt

Spoži spožā Diplomātijass Uzvāra.Urā.Jā.Nav par ko vairs runāt,turpinam tik sankcionēt,iebiedēt un tuvākajā piecgadē oponentus no zemesvirsas/noslaucīt.Skaidrs, ka viņi tur tagd šauj konkrēti pa civiliedzīvotājiem un nemilitāriem mērķiem.Nē,"mēs" arī neko neesam dzirdējuši ne par Turku, ne arī kur nu vēl par Ķīniešu atturīgi diplomātiskajiem izformulējumiem šajā sakakarā.Nee.Jā.Kā arī, (drošvien) Gāzes Vads joprojām nav uzspirdzināts. Hmm.Nee.Jā.

Uzvārējuši ir itin visi, kuri piedalījās trakā suņa visnotaļ diplohmātiskajā kaitināšanā caur puscauro sētu.Itin jo īpaši, tie tālāk/attālinātie kaitinātāji.Jā.Un jo īpaši Nopietni izskatās paša misstera Presidenta uzaicinājums civiliedzīvotājiem ķerties pie medību bisēm.Paga,vēl jau ir arī šķēpi,durkļi un žebērkļi.Galu galā, sievietes un bērni arī savureiz var noderēt.Vienīgais, kuŗš te nekļūdījās, tas ir Žirinovskis.Gan pirms gadiem padsmit par to, ka laupījumu vislabāk ir dalīt Trijās daļās, gan arī par decembrī izziņoto 4:am 22022022. Žēl ka pašā notikumu priekšvakarā viņš bij sasirdzis, gan jau būtu visu pušu Lohiem vēl kaut ko priecīgu passtāstījis.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Pēc Prezidenta aicinājuma būs Volkssturmm, kā Berlīnē savulaik

650 Reģ.: 25.01.2017
4 0 Atbildēt

Fakts ir viens- pasaule ierauta jaunā spirālē, kur (atkal) patiesie samaksātāji un cietēji būs tieši vienkāršie regulārie Lohi.Tā ir teju bezizejas situācija.Krievi ņirgājas par jebko, jo oponentiem vienkārši nav reālu instrumentu.Jaunās sankciju paketes tiks iebāztas tajā pat vecajā paketē, kur jau priekšā krietna kaudze iepriekšējo pakešu.Jo ilgāk neatsāksies sarunas un nebūs diplomātiska risinājuma- jo ilgstošāk visu pušu lohi cietīs.Un visu pušu Valdnieki stiprinās savu varenumu, nekaunību un lohiem/neaizsniedzamību.Pat kovids ir aiz kauna atkakāpies.

Un jābūt īpaši tupam, lai neieraudzītu vismaz kaut kādas sakarības.Baltkrievija,Kazahstāna,nākotnes beznaftas bezgāzes virtuālā enerģija un utt.Misteri starpplanētu businessmeņi krietni uzvārījās un ar savu darbību gadu desmitiem tieši veicināja to krievu "varenību".Tieši viņi tur visu pirka/pārdeva un krievu piedāvātās fossīliju izejvielas aktīvi izmantoja.Ne mirkli "neiebilstot", kurā dsā vai kabatā ieslīdēs samaksa un/vai morāle.

Ar psrs brukumu teorētiķi pārrēķinājās, jo beigās vecā/labā draudzene alkatība paņēma virsroku pār idejiskumu.Tagad būs dubļ2.Bet ar garantēti līdzīgu iznākumu.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
3 1 Atbildēt

Non-Nato members Sweden and Finland will attend tomorrow's Nato summit according to

@jensstoltenberg

Kārtējais pierādījums, ka Krievijas agresija tikai liks Rietumiem (vēl vairāk) saliedēties. Un aizmirst savas pretrunas. Vismaz uz kādu laiku.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Šim swift laikam būs pareizā mēraukla. Un EC/MC un Visa sistēma. Bet RU tad fundamentāls bardaks iemestos

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Krievijas vienkāršais mirstīgais ir diezgan pieticīgs radījums. SWIFT atslēgšana viņu maz ietekmēs. Pilnīga atteikšanās no Krievijas biznesa, pakalpojumiem un energoresursiem gan tur radītu sajukumu. Tiesa jautājums vai mūsu un rietumvalstu vadītājiem pietiks dūšas to izdarīt.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ja jau tà tad kàreiz SWIFT bija jàatslēdz kā pirmo, tas tràpītu tieši pa lielākajiem naudas maciņiem, un SWIFTu atslēdzot ar Krieviju automàtiski nekāds bizness notikt nevar, un krievu "jaunbagātnieki" pie piķa netiek ... nu tā ka ticams ka vispār ne ...

jaaanis Reģ.: 29.06.2004
1 0 Atbildēt

Aicinu boikotēt krievijas preces. Tai skaitā arī TV piedāvājums, kuros ie iekļauti krievijas tv kanāli, jo kaut arī ja neskatāties krievijas kanālus jūsu naudu viņi saņem.

kursors.lv/2022/02/24/mobilas-lietotnes-kas-palidzes-noskaidrot-vai-prece-razota-krievija/

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Vai tad Latvijā ir kāds TV operators, kura pamatpaketē nebūtu vispār neviena Krievijas kanāla? Bez Whirpool un Bosch jau var arī iztikt.

jaaanis Reģ.: 29.06.2004
2 0 Atbildēt

LMT viedtelevīzija - nav neviena krievijas kanāla

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tu gadījumā neesi aizmirsis, cik krievrunājošo (joprojām) dzīvo mūsdienu LVijā? Nerodass itin nekādas associciācijass?

fckns Reģ.: 29.11.2020
7 2 Atbildēt

Pie dirsas. Ja viņiem kas nepatīk, tad čemodan - vokzal - Moskva.

jaaanis Reģ.: 29.06.2004
4 0 Atbildēt

Neesmu aizmirsis un saprotu, ka preču kustība tāpat būs, bet tas nemazina faktu, jo mazāk krievijas preču un pakalpojumu tiek pirkti, jo grūtāk būs viņiem.

PĒRKOT KRIEVIJAS PRECES UN PAKALPOJUMUS JŪS ATBALSTĀT KRIEVIJAS EKONOMIKU UN ATIECĪGI ARĪ VIŅU KARASPĒKU.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 2 Atbildēt

-bat jāsaprot ir arī TAS, ka pie dsas galvenokārt izrādīsies tieši tiem tur "sodien 8 miljardus papļutījušajiem".Bet tie regulārie/parastie lohi cietīs reāli.Es īsti nezinu, kādas "krievu preces" (izņemot kādus sadzīves šķidrumus) kāds te varētu diži pirkt.Arī par propagandu ir jautājums- massveidā neretranslēt ir viens, bet (šodien!) liegt pieeju kaut/kādiem infoavotiem pēc individuālā interesenta brīvas gribas- tas ir jau būtiski kas cits.

Un 99% normālo cilvēku (iespējams) ir svarīgi, lai varam normāli dzīvot.Valdniekiem un politiķiem būtu uzdevums to nodrošināt.Nevis žvadzināt superieročus un sēt naidu un iznīcību.Lepni kladzināt par visvarenību un pa visu kosmosu driblēt neironkodolu bumbu, taču nespēt savus iedzīvotājus pasargāt pat no gripas un 3pera.

1984 Reģ.: 30.11.2021
12 2 Atbildēt

Vienmēr un visur jau cieš parastie lohi, visa vēsture pilna ar tādiem piemēriem. Kas attiecas uz valdniekiem un politiķiem - nupat dzīvojam laikmetā, kurā pasauli pārvalda ļaudis, kuriem būtu jāatrodas vai nu ieslodzījuma vietās, vai nu slēgta tipa ārstniecības iestādēs

MikserisStraume Reģ.: 27.09.2020
11 5 Atbildēt

Preču kustībai ir jābūt nulle. Jā, vates suudi msh un bradypistais. Esmu gatavs dzīvot dārgāk.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
3 0 Atbildēt

Dārgāk būs jādzīvo gribi tu to vai negribi. Vēl neviens karš nekad nav sējis labklājību vai pārticību parastajiem lohiem.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
5 0 Atbildēt

Šīr, tev taču esot tesla. Uzliec pagalmā vējdzirnavas un kļūsti elektroneatkarīgs.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Stāvoklis dienas beigās

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 11 Atbildēt

Putins jau negrib iekarot , galvenais paglābt Ukrainas iedzīvotājus no nacistiem , kuri nelikumīgi sagrābuši varu .

Un to . Azov nacisti plaši jau sen raksta rietumu prese un Latvijas pētnieciskā žurnālistika

jaaanis Reģ.: 29.06.2004
2 0 Atbildēt

Vēl viens putina trollis

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Ukrainā ir daudz krievu, ja savējam krievam trāpa tad viss kārtībā, jo kā moceklis nonāk uzreiz paradīzē. Putinam tautieši nerūp, tie ir tikai iegansts pakarot un gaļa ko pa TV parādīt ko pats apšaudījis.

robchix Reģ.: 04.03.2002
2 1 Atbildēt

Atzīšu mani un kā secinājums to analītiķu pārspriedumi par notikumu attīstību ir bijuši smagi kļūdaini.

Acīmrdzot tāpēc ka balstījās uz veselo saprātu, nevis garīgi slima indivīda domu gājienu. Jo garīgi slimu indvīdu domas nav normāliem cilvēkiem izprotamas.

Kas nav saprotami, ka vai tiešām tur visi lēmumu pieņemēji un izpildītāji ir tādi?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
9 0 Atbildēt

Ir diezgan liela kļūda uzskatīt, ka viņš ir garīgi slims. Nav viņš jucis, Putins visu ir ļoti labi izskaitļojis, ir gatavs "sankcijām" un visam pārējam. Un, kā jau biju no sākuma, arī šobrīd būšu diezgan pesimistisks - tas ir tikai sākums. Un šājā visā jāsaka, ka diemžēl ne Eiropai, ne pārējai rietumu pasaulei nav pautu. Tie pajoļi joprojām sēž savos ērajos beņķos un "spriež" par sankcijām, kurām jau vismaz 14 stundas bija jāstrādā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Krievija ar raķetēm apšaudīšot tikai militāros mērķus, kā tad, kid-seeking-rockets darbībā. Šauts no paša rīta, kad Putins gļēvi pieteica karu un rūpēs par civilajiem uzreiz veic uzbrukumus.:

twitter.com/IntelDoge/status/1496738136499572740

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

jaaanis rakstīja: Vēl viens putina trollis

Es jau neko , runā ,raksta eiropas profesionāļi , vari palasīt par Azov ....https://rebaltica.lv/2019/12/kadel-mes-par-to-rakstijam/

atrabotka Reģ.: 24.05.2017
5 0 Atbildēt

Kapēc "superbargās" sankcijas par kurām skandināja un gatavojās netika ieviestas stundu pēc iebrukuma?? Vēl kaut ko lemj un spriež, bet pagaidām neizskatās, ka būtu kaut kas nopietni sagatavots lai tiktu izpildīts nekavējoties!

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Un kapc ta netika ieviestas preventīvi/pirms Acīmredzamā Nenovēršamā? LielāDiena jau reku tuvojass vakakaŗam, a tas suuda gāzes vads joprojājājām nava nekakavējoties aizmetionanonēts? Unt šaiba joprojām ira atļauta, "mēs" joprojām aktīvi spēļejam? Vane,koa, cien.L ielk-gi?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tāpēc, lai Putinam nebūti iemesls bļaut ka izprovocēja, jo sankcijas jau uzliktas un zaudēt nav ko.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Ā, nu tu tik passkat ko.Tātad nedrīkst provocēt. Izrādās/ka..Jā.Beizzejas situācija.Nav tādu pozīciju, ko viena puse spētu pierādīt otrai.Bet tas nekas, visu apmaksās Lohi.Pie kam no abiem galiem.Latvijiešu bērnubērni drīzumā ies ķīniešu skolā,par to šaibu nav nekādu.Trakam sunim piecus g kratīja purnapriekšā swiftu, tapc šamam laikam izveidojās nosacījuma reflekss un tagd vairs nav jēgas kratīt.Ai,nu ko tur,davai labāk Nākamoreiz.Jā.

MikserisStraume Reģ.: 27.09.2020
6 3 Atbildēt

Vates suudam naids pret Rīgu.

msh Reģ.: 16.04.2007
3 9 Atbildēt

Galvenais nesāc raudāt. Bet tas vārdu savienojums "vates sūds" man sāk iepatikties

Krotow Reģ.: 09.09.2008
2 1 Atbildēt

Koferi esi sagatavojis? Biļeti uz Maskavu iedosim. Būs krutāk kā nīcā :P

msh Reģ.: 16.04.2007
1 12 Atbildēt

Man tur nekas nav pazudis - bet tu gan iepērc labāk laicīgi biļetes uz Briseli.

MikserisStraume Reģ.: 27.09.2020
1 2 Atbildēt

čemodan - vokzal - Moskva

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

SEKO mūsu Telegram, šeit daudz video no krievijas iebrukuma un karadarbības Ukrainā t.me/iAutolv

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

krievs ziņo, ka atkal tiek padots udens krimai. esot ieņemuši to vietu, kur Ukraiņi aiztaistija lielo krānu. vate krimā gavilē

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Tas bija viens no iemesliem gājienam no Hersonas puses. Un pilnība paredzams. Jautājums, cik ilgi viņiem dzīres turpināsies.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 3 Atbildēt

Jā.Bet šodn mītiņā pie tās lohu vēstniecības rīdzeniekiem masskas vairs nav jālieto! Valdība pagarinājusi krānu arīdzan pulcēšanās lohskaitam! Ne P-ļuts ,ne viņa vietnieki neko nekam vairs nekur nerekomendē! Kopistiski uzvarējām kovidu, uz atvadām vēl iespļausim tam ģīmī!

Kā arī, nedz agressori, nedz aizstāvji nav saaukstējušies! Ta kur nu vēl tie, kurus pasūtīja ejkakuēties un izmitināja netīrās teltīs aukstumā un uz pussapuvuši sapipelējušiem matračiem.Kovida nav! Ne gaisā, ne ūdenī, ne kanaalizācijā, ne nanofekālijā! Urā, tovar/išči!

650 Reģ.: 25.01.2017
2 1 Atbildēt

Feb24_19:04 tg24.sky.it/mondo/2022/02/24/centrale-nucleare-chernobyl-ucraina-russia-guerra ...Krievi iekaroja Černobiļas atomelektrostacijas teritoriju.. "Ja Krievijas artilērijas uzbrukumi iznīcinās kodolatkritumu glabātuvi , radioaktīvie putekļi varētu aptvert Ukrainas, Baltkrievijas un Eiropas Savienības teritorijas." ..

20:12 ... tg24.sky.it/mondo/2022/02/24/taiwan-cina-caccia ...Taivāna ziņoja par deviņu Ķīnas militāro iznīcinātāju iebrukumu tās gaisa identifikācijas zonā.

...EKONOMIKA

Krievijas-Ukrainas karš: sabrūk biržas, lido gāze, nafta un labība...Militārais iebrukums satricina finanšu tirgus visā pasaulē. Āzijas un Eiropas indeksi bija slikti. Stoxx 600 indekss, kas apvieno lielākās kapitalizācijas akcijas Eiropā, zaudēja 3,27%, kas ir līdzvērtīgi 331 miljardam...

Bet LVijā (izrādās ka) plosās missters Kovids,tālab bikses/nosst!... www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/eza-rekomende-balstvakcinaciju-ar-pfizer-vakcinu-no-12-gadu-vecuma-un-moderna-vakcinas-lietosanu-no-6-gadiem.a445179/

650 Reģ.: 25.01.2017
2 1 Atbildēt

,,, tg24.sky.it/mondo/2022/02/24/ucraina-oligarchi-russi-londra -...Brauciens uz Krievijas oligarhu "Londongradu"...gadu desmitiem Maskavas bagātākie un ietekmīgākie vīri ir iegādājušies tā sauktās "zelta vīzas", padarot Londonas galvaspilsētu par vietu, kur ne tikai nodarboties ar uzņēmējdarbību bez pārmērīgas kontroles, bet arī atjaunot jaunu identitāti un bieži vien atšķirīgu reputāciju. Tas viss, iespējams, kaitējot valsts drošībai, skaidro eksperts. .. “Borisam Džonsonam ir ļoti tuvi un ļoti bagāti draugi, kuriem ir saites ar Krieviju. Viens no tiem ir Jevgeņijs Ļebedevs , kurš ir bijušā VDK spiega dēls, kurš 80. gados darbojās Londonā un pēc tam atgriezās Maskavā, kur nopelnīja daudz naudas. Jevgeņijam Ļebedevam tika atļauts iegādāties angļu laikrakstus (The Evening Standard, red .), un, pateicoties draudzībai ar Džonsonu un filantropiskajai darbībai, viņš kļuva par Lordu palātas locekli. Tas nozīmē, ka tai ir pieeja mūsu politiskajai sistēmai un vietām, kur tiek pieņemti lēmumi....piemēram, Konservatīvā partija ir saņēmusi vairāk nekā divus miljonus mārciņu finansējumu no Krievijas labvēļiem, kopš Džonsons bija premjers. Taču attiecības ir daudz senākas un neskar tikai toriju partiju, bet arī pārējos....Organizācija Transparency International ir aprēķinājusi, ka Krievijas nauda, ​​kas iztērēta par īpašumiem, ko pārvalda nodokļu oāzēs bāzētās čaulas kompānijas, ir pusotra miljarda mārciņu apmērā.....

....domas aiziet arī uz Londonas biržā kotētajiem uzņēmumiem un stratēģisko partnerību, kāda ir starp British Petroleum un Krievijas Rosņeftj. BP ir viens no nozīmīgākajiem ārvalstu investoriem Krievijā (investēti aptuveni 18 miljardi dolāru), un tam pieder aptuveni viena piektā daļa Krievijas naftas giganta akciju......

Šajās dienās Kembridžas Universitāte arī daudz runā par sevi . Iemesls tiek ātri izskaidrots. Prestižajā universitātē viens no galvenajiem labvēļiem — ar lielu atzinību sienā iegravēts — ir ukraiņu oligarhs Dimitrijs Fjertašs, kurš ļoti aktīvi darbojas filantropijā un kuram Apvienotajā Karalistē nekad nav bijušas problēmas ar taisnīgumu. Viņa tuvums Kremlim un Gazprom veicinātu šī cilvēka milzīgo bagātību. Pateicoties līgumam, 2000. gadu sākumā tas faktiski atļāva gāzes piemaksu visiem Ukrainas iedzīvotājiem. "Lielbritānija ļoti labi spēj atalgot cilvēkus, kuri ziedo lielas naudas summas filantropiskiem mērķiem. Galu galā jūs kļūstat par iestādes pīlāru, un neviens jums īsti nejautā, no kurienes nāk jūsu nauda” ... ASV jau sen ir vēlējušās saukt viņu tiesas priekšā....

---Jā un jā un jājājā! Neviens nevaid visā progressīvajā passaulē never nava pielicis savu smerdīgo roku pie tā saucamās krievu ietekmes (apziināti mērķtiecīgi nekaunīgas!) palielināšanas.Alkatībai,meliem,nekaunībai un divkosībai nav robežu, tās soļo visam/pāri ar lepni paceltu galvu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Krievi kopš senseniem laikiem "tā ir strādājuši", to sauc par "spiegošanu parasto", un ja godīgi, tad visas kā minimums konkurējošās lielvalstis un ASV tā dara ... ASV gan ir pilnīgi kretīni - savējos arī izspiego ...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

23:53 liveblog.tt.com/458/ukraine-krieg ...saskaņā ar Ukrainas varasiestāžu sniegto informāciju, Ukrainas pilsoņiem vecumā no 18 līdz 60 gadiem nav atļauts izbraukt no valsts. Viņiem netiks ļauts šķērsot valsts robežu, ceturtdienas vakarā sociālajā tīklā Facebook (pēc vietējā laika) paziņoja Ukrainas muitas iestādes Ļvovā vadītājs Daņils Menšikovs.Viņš lūdza cilvēkus nekrist panikā un nemēģināt šķērsot robežu saviem spēkiem.

....23:55 ..Tūkstošiem cilvēku ceturtdienas vakarā meklēja patvērumu metro stacijās Ukrainas galvaspilsētā Kijevā. Mērs Vitālijs Kļičko aicinājis iedzīvotājus to darīt. Attēlos no Harkovas pilsētas valsts austrumos bija redzami cilvēki, kas tur guļ ar segām uz metro stacijas grīdas . Daudziem līdzi bija ūdens pudeles un pārtika.....

...Kijevas ielas vakarā bija gandrīz pamestas, ziņo Vācijas Preses aģentūras korespondents.Uz ielām bija manītas tikai dažas automašīnas.Komandstunda bija spēkā pirmo reizi kopš 21:00 pēc Centrāleiropas laika. Neskatoties uz to, Kijeva joprojām bija apgaismota kā parasti, tostarp tādas apskates vietas kā Svētās Sofijas katedrāle, kas ir UNESCO aizsardzībā, un Zelta vārti....Turklāt visas televīzijas rādīja tikai sabiedriskās televīzijas programmas ar atbilstošajām ziņām.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

24 февраля 2022, 23:33 ...Генеральный директор Роскосмоса Дмитрий Рогозин заявил, что прекращение сотрудничества между Россией и США по космосу может грозить неконтролируемым сходом МКС с орбиты и падением станции на Соединенные Штаты, Европу, Канаду, Индию или Китай.....над Россией МКС не летает. «Поэтому все риски – ваши. А вы к ним готовы? Господа, вы когда санкции планируете, проверяйте тех, кто их генерирует, на предмет болезни Альцгеймера. На всякий случай. Во избежание того, что ваши санкции упадут вам на голову», – написал Рогозин. -malaģec,pihaj tak vienureiz lejā to konzervbudžu!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt
Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Urbis negrib karāties pie laternas.

MikserisStraume Reģ.: 27.09.2020
1 0 Atbildēt

Okupanti apmīzušies

t.me/nexta_live/16935

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Vienkārši nespēju noticēt… joprojām šoks par notiekušo. Šorīt bombardē Kijevu. Domāju, tam nekad nenotikt.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 0 Atbildēt

Tāpat kā lielākā daļa cilvēces, arī es neticēju, domāju, ka viss liels Krievijas blefs, lai iebiedētu UA atdot Doņecku un Lugansku. Bet šeit nu ir autokrātijas un 'stiprās rokas' spilgtais trūkums - visa Putina tuvākā šlaka trīc un dreb no viņa dusmām, un nav, kas iebilst. Jācer uz kādu iekšējā loka revolucionāru grupējumu, kas izdos Pu uz šķīvīša. pats viņš vairs nav spējīgs apstāties. Pārāk tālu aizgājis.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Neko ne trrīc, ne dreb paskaties Putinam purnà tajà TV intervijà, kur taisnojas, ka Krievijai citas izejas nav. Man gan domàt ka Krievijai bija daudz "izeju" un iespēju tik pràta nepietika un Putina saimniekam acímredzot kas no Ukrainas teritorijàm ir vajadzīgs, citàdi tas politiskais līķis izskatas pēc nabag šuneļa, kam asti "lai nekūļājas" pie "olām piesējuši" .

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 15 Atbildēt

Nopietni? Tu tiešām joprojām šajā gadījumā joprojām netici acīmredzamajam un tam par ko Putins nemelo? Tiem, kas te piesauc lienošo okupāciju - ne jau Ukrainas interesēs ASV organizēja valsts apvērsumu un plāns par ASV militāro bāzi jau pavisam netālu no Maskavas ir īsts un daudz tuvāks, nekā tu domā. Neatkarīgi no tā, kura no karojošajām pusēm tev patīk labāk, Putina reakcija ir loģiska, nevis "traka", kā to cenšas pasniegt otras karojošās puses propaganda. Ne velti Baidens bija tik labi informēts par Krievijas plāniem.

Labāk padomā kādēļ mūsu propagandas mediji klusē, ka jau ir noticis uzbrukums NATO valstij - vakar ir sašauts Turcijas kuģis. Un Turcija, kā izskatās, ir šajā konflikta nostājusies tikpat principiālā poza, kā Polija, atšķirībā no Vašingtonas un Briseles, kam itin labi patīk solīt kaut kādas sankcijas un tad ilgstoši apspriest vai tik nebūs par traku.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Man ir pie pakaļas kas notiek Maskavā un ko tu par to domā, to bulšitu droši pataupi kādam muļķim, ASV nevienam loham tuvāk par 50 jūdzēm savai bāzei pienākt neļaus, un krievi nav tie kas to spēs. Īsumā, ja ASV tur vispār kas atrastos, uz šo brīdi krievu spēki būtu nolīdzināti līdz ar zemi, un tas nav tāpēc ka man krievi besītu, bet gan tāpēc ka esmu bijis uz ASV karakuģiem virsū, un guess what, tie uz kuriem es biju krievu lūžņus pārspēja vismaz par paaydzi gadus 30 atpakaļ, un vēl ... neviens apmeklētājus uz jaunākajiem ASV kuģiem pat virsū nelaida, tātad tie bija ASV "lūžņi", tas nekas ka joprojām ierindā ....

Bet vienā gan es piekrītu - tā "spēle" nav tik vienkārša kā tiek rādīts ...

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

P.S. tas ar ko krieviem tehniski ir kādas iespējas ir atomzemūdenes, bet arī tas tikai tad ja NATO ir pazaudējis to atrašanās vietu pasaules okeānos ...

Bet nelaime tāda, ka bruņojuma specifikas dēļ tās zemūdenes kas vazā apkārt kodolieročus vispirmām kārtām apdraud pašas sevi ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Ceru, ka tu esi naivs, nevis debils psihopāts.

Pirmkārt - ja ASV to spētu un tā rīkotos pret kodollielvalsti, sekas būtu drausmīgas. To tu gribi?

Otrkārt - kur tā ASV varoņspēja palika Afganistānā?

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 1 Atbildēt

Pirmkārt Krievija jau sen nav kodollielvalsts, ASV bija krieviem stipri jāpalīdz, lai tie vispār paši neuziwtu gaisā ar savu arsenālu. Otrkārt no tiem krievu lūžņiem nekas nav normālā darba kārtībā.

Treškārt Krievija ir tā kas lien citā valstī, jo pie Krievijas robežām visu laiku un pastāvīgi ir "varbūtējs apdraudējums" . Un Ukrainas teritorijā ASV varētu mierīgi šaut nost visus tur "planējošos sūdus", jo par to piederību "Krievija neko nezin" ... pieļaujot ka Ukrainas valdība to atbalsta ... kā saka, šo Krievijas retoriku vēsi var pavērst pret pašu plikās pakaļas "lielvalsti".

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Turcijas kravas kuģim trāpījusi viens šāviņš - visticamāk, iekļuvis apšaudē. Neba tīšām kāds tam šāva. Turcijas paziņojums ir 'nostājas Ukrainas pusē'. Ir vēl kāda rīcība?

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
6 0 Atbildēt

" Putina reakcija ir loģiska, nevis "traka", kā to cenšas pasniegt otras karojošās puses propaganda. "

pastāstīsi, kas tieši ir loģisks?

Es tur nekādu loģiku neredzu. Loģiski būtu nelīst citās valstīs un rūpēties par savas valsts iedzīvotāju labklājību, slēgt sev izdevīgus darījumus ar rieptumiem utt. Ja neesi pamanījis, visudmēra iedzīvotājam Vatastāna nav nekāda mazā Šveice, bet gan riktīgs caurums, kurā tu diez vai gribētu dzīvot.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 15 Atbildēt

Slikti, ka neredzi.

"Loģiski būtu nelīst citās valstīs un rūpēties par savas valsts iedzīvotāju labklājību"

To 2014. gadā vajadzēja ievērot ASV, kad izlēma tomēr jaukties un rīkot valsts apvērsumu, lai ieceltu ASV marionešu valdību valstī, kuras teritorijā atrodas Krievijas Melnās jūras flotes bāzes. Krievijas atbilde, pārņemot kontroli Krimā, lai aizsargātu savas bāzes ir visnotaļ loģiska.

To 2022. gadā vajadzēja ievērot ASV, kad izlēma stumt NATO iekšā Ukrainā, lai varētu izveidot bāzi un ievest savu karaspēku vēl tuvāk Maskavai. Krievijas atbilde šādā situācijā ir loģiska.

Un tiem, kas nesaprot, uzreiz paskaidroši - vārds "loģiska" nekādi nenozīmē viedokli jebkādas nostājas paušanu par šīs rīcības atbalstu, bet gan izpratni par rīcības iemesliem.

"visudmēra iedzīvotājam Vatastāna nav nekāda mazā Šveice, bet gan riktīgs caurums, kurā tu diez vai gribētu dzīvot". Nez vai tu gribētu dzīvot arī ASV narkomānbomžu un slepkavu pilsētās - tikai vienā Čikāgā 2021. gadā ir nogalināti 797 cilvēki - vai tas neliekas ciparos tuvu Donbasam?!

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
8 0 Atbildēt

tie tavi murgi par to, ka ASV taisīja revolūciju, un gatavojās NATO bāzi būvēt pie MAskavas - tie ir pa taisno no Kiseļev TV vai tamlīdzīgiem avotiem.

Ukraiņi jau gadiem izmisīgi lūdzas, lai šamos uzņem, lai palīdz - bet ne velna jau nepalīdz. Ar pārdesmit tonnām kara tehnikas, apmācībām, un morālo atbalstu tikai.

Tāpēc, ka Kremlī sēž brežņeva tipa stagnāti autokrāti, viņi ir zaudējuši saikni ar realitāti, un uztvēra (ne)notiekošo Ukrainā kā draudu - tikai tāpēc, ka pār (ne)notiekošo Ukrainas pievienošanos nato viņiem nebija nekādas kontroles. Un nekādu tiesību - ne morālu, ne juridisku - Kremļa autokrātiem nav nebija, un nebūs noteikt, kam Ukrainai pievienoties vai nepievienoties. Ar draudiem, šantāžu, un bumbām viņiem (varbūt) izdosies Ukrainu pakļaut - bet tas būs Krievijas beigu sākums. Pasaule vēl vairāk no viņiem novērsīsies, un krievi būs spiesti izdot Putina eliti - vai novākt paši.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 9 Atbildēt

Tev jau gribētos. Bet nē - tie "murgi" ne tuvu nav no Maskavas infotelpas puses. Tieši otrādi.

Murgi ir tavas iedomas, ka vienkāršā Ukrainas tauta pati saviem spēkiem gāza prokrievisko varu, jo to taču nekādi neatbalstīja Krievijas dienesti... Tikai un vienīgi Ukrainas iekšējā politika. Atbildi uz vienkāršo jautājumu - kādēļ ASV viceprezidents šajos notikumos piedalījās klātienē, pēc kādiem drošības standartiem ASV viceprezidents valsts apvērsuma laikā var atrasties svešā valstī bez ASV dienestu klātbūtnes un kā pēc apvērsuma tā paša ASV viceprezidenta dēls bez jebkādām zināšanām nozarē ieņem vadošu amatu jaunās valdības kontrolētā Ukrainas enerģētikas uzņēmumā un nedaudz vēlāk prokurors, kuram tas liekas aizdomīgi, tiek atstādināts ar personīgu Porošenko rīkojumu pēc tā paša ASV viceprezidenta lūguma.

Ak jā - tagad lielākais tagadējā konflikta gaitas pareģis pasaulē ir... Neviens cits, kā iepriekšminētais ASV viceprezidents, kas nu jau ir kļuvis par prezidentu.

Ja tev liekas, ka tādi militāristi - "Brežņeva tipa stagnāti autokrāti, viņi ir zaudējuši saikni ar realitāti", sēž tikai Kremlī, ieteiktu painteresēties mazliet vairāk par tādiem personāžiem, kā, piemēram Mark Milley.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
7 3 Atbildēt

aizej noraujies podā.

ne jau ASV bumbas un raķetes tagad sprāgst Ukrainā, ne jau ASV tanki brauc pa Ukrainas ceļiem un šauj.

Tu vari murgot ko gribi, bet Krievija sevi dzen stūrī. Un tikai un vienīgi Kremļa autokrātu dēļ. nav un nevar būt nekādu 'provokāciju', kas attaisno uzbrukumu, tāpat kā nav un nevar būt nekādu 'pierādījumu' kā tu tos sauc par jebkādu ASV 'agresiju' pret Krieviju. Kremļa murgi, un tikai.

Es aicinu šito trolli, noderīgo idiotu bradypežu boikotēt, lai viņš pats ar sevi te diskutē.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 12 Atbildēt

Nevis Krievija sevi dzen stūrī, bet pretojas iedzīšanai stūrī. Un piemērojot klišejisko salīdzinājumu - stūrī iedzīts ievainots lācis ir ĻOTI bīstams. Un izlikšanās, ka to lāci neviens nav kaitinājis un dzinis stūri, nekādi nepalīdz objektīvi novērtēt situāciju un tās bīstamību - vari mani boikotēt, ja tev no tā paliek viglāk, tikai atceries, ka tu dzīvo tajā stūrī, kurā tas lācis ir iedzīts, bet tas dzinējs ir diezgan lielā drošībā "aiz dīķa".

Tavu pozīciju varētu raksturot ar paveco anekdoti: "Lūdzu nebiedējiet strausus, viņiem ir betona grīda".

WALA Reģ.: 19.06.2002
10 0 Atbildēt

Brady, Tu kaut ko esi nogulējis pēc Krievijas ziņām TUR neatradās Krievijas militārpersonas, attiecīgi jau tajā brīdī to "nezināmas izcelsmes karaspēku" bija jāatšauj par biedinājumu citiem "neizprotamiem militāriem veidojumiem".

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 15 Atbildēt

Jā, protams, ka nogulējis... Pilnīgi nejauši ir piefiksēti dati, ka Krievijas uzbrukuma sākumā Ukrainas teritorijā Kijevas virzienā ir ielidojušas divas Turcijas gaisa spēku transportlidmašīnas, kas pēc tam ir pazudušas no Flightradar datiem. Pilnīgi nejauši nejaušs Turcijas kravas kuģis ir cietis no nezināmas izcelsmes šāviņiem un tajā brīdī nav varējis atšaudīties jo ir tikai kravas kuģis. Viss ir pilnīgi nejauši un Turcija pilnīgi nešaubīgi ir tikpat neitrāla pret iebrukumu, kā Brisele un Vašingtona, kas nesteidz ar sankcijām...

Ak jā - kravas, kurš nezināmu apsvērumu dēļ izdomāja pavizināties konflikta zonā, nevis militārais kuģis ir nejauši izdevīga iespēja to nekvalificēt, kā tiešu uzbrukumu NATO, bet vienlaikus ļauj Turcijai atklāt uguni uz jebkuru militārtransportu, kas tuvojas tās gaisa telpai vai starptautiskajiem ūdeņiem. Un jā - Erdogans, protams, ir naivs, Turcija nekontrolē Melnās jūras flotes izeju uz ārpasauli un šis nejaušais trāpījums nekādi neietekmē Krievijas-Turcijas līguma par bosfora šauruma izmantošanu, spēkā esamību...

WALA Reģ.: 19.06.2002
7 0 Atbildēt

Pilnīgi pie pakaļas, kas tur ir nejauši un kas ir likumsakarīgi.

Krievija bija, ir un paliks lohos, jo regulāri ar "pliku pakaļu" lien karot ...būt vismaz to "caurumu" pieseguši ...

Pat iekarojot visu Ukrainu "pakaļa" apģērbtāka nekļūs ... un tad pienāks brīdis kad Krievija "brīvprātīgi" varēs nodot zemi lietošanā Ķīnai ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 9 Atbildēt

Ak jā - tev pilnīgi pie pakaļas, kā tev mīļie Briseles un Vašingtonas komunisti muld par sankcijām, bet patiesībā diezgan mierīgi noraugās notiekošajā un domā, ka nepadraudēt savu ekonomiku attiecībās ar Krieviju.

Tev pilnīgi pie pakaļas, ka vietējās Birseles/Vašingtonas pakalpiņu varas propaganda cenšas izlikties, ka tās saimniekiem pretī runājošās Polija un Turcija ir gatavas cīnīties pret Krieviju reāli, nevis izgaismojot ēkas Ukrainas karoga krāsās.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu par tiem iekš Bruxelles man vēl jo vairāk pie pakaļas, jo mani - var teikt - izbrīna, ka vispār spēja kaut ko novienoties ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 9 Atbildēt

www.tvnet.lv/7462386/es-dalibvalstu-vidu-nav-vienpratibas-par-krievijas-izslegsanu-no-swift-sistemas

nra.lv/pasaule/373315-eirovizijas-organizatori-pagaidam-neplano-aizliegt-krievijas-dalibu.htm

Nez kad Briseles un Baidena pielūdzējiem nāks apjausma, par ko es te visu laiku runāju un tieku tādēļ saukts par Putina atbalstītāju.

Kur mūsu mediju telpā ir informācija par Polijas reakciju? Kādēļ to ir iespējams uzzināt tikai no Kremļa propagandas kanāliem?

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
4 0 Atbildēt

skatos gazeta.pl kopš vakardienas. Nekas īpašs par Polijas reakciju, citādāks, kā no citiem masu mēdijiem, nav iekritis acīs.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Ukraiņi ar točkām šodien esot sašāvušī Millerovo lidlauku Krievijā netālu no robežas austrumos.

WALA Reģ.: 19.06.2002
9 1 Atbildēt

Brady, tātad tadag saliksim 2+2 kopā, ja reiz tā noņemies ar Krievijas pozīcijas attaisnošanu, tad tev acīmredzot kas no turienes atlec. Trampu ar cītīgi aizstāvēji ... mani kā "komunistu noliki" atliek secināt ka Tramps acīmredzot bija ļoti tuvs draugs tavai mīļotajai Krievijai ...

Tagad tikai atliek noskaidrot ko (kādu piem. stratēģisku info) kurš no jums abiem ar Trampu ir Krievijai pārdevis ???

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 8 Atbildēt

Komunists pievienojas propagandoniem... Netaisos diskutēt ar kārtējo meli, kas apgalvo, ka es attaisnoju Krievijas pozīciju.

Tikai paskaidro, kādēļ Tramps apturēja Nordstream2 un darīja visu, lai attīstītu ASV fosilās enerģētikas (t.sk. gāzes ieguves kapacitāti), bet tev mīļais komunistu vadoni ar steigu, nākot pie varas apturēja ASV enerģētiku un atcēla sankcijas pret Krieviju.

Protams, par John Durham neko neesi pat dzirdējis. Un turpini stumt savu, jau noziegumos pieķerto, elku melus.

WALA Reģ.: 19.06.2002
3 1 Atbildēt

Patiesībā neko nestumju, tikai ierēcu par tavu pozīciju.

Neba nu Rietumu nostājas dēļ ir kariņš, un neba nu Putins tas noteicējs ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 7 Atbildēt

Melot nav ierēkt. Noliegt tavu komunistu elku lomu šajā kariņā ir tava īstā pozīcija.

Par "neba nu Putins tas noteicējs" skaties, ka pats nekrīti vietējās "cancel culture" nežēlastībā - bet es tev visnotaļ piekritīšu

WALA Reģ.: 19.06.2002
7 2 Atbildēt

Ai, ai, ai un atkal muļķības nāk ārā. Regulāri par komunistiem centies dēvēt tos kas ne tuvu nav tādi, pat pēc tevis paša izvirzītajām definīcijām. Un cancel kultūra ir lohu izdomājums, nekāds cancel nekur izņemot lohu prātus nenotiek ...

Bet visādi citādi, ja jautājums būtu tīri militārs, tad Krievijai jau sen būtu pārbraukuši ar ceļa rulli pāri ...

Taču tāpat kā arābu valstis, tās ir tikai "spekulācijas" dažādos resursu tirgos ... skatamies kurš un ko nopelnīs ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 10 Atbildēt

Tiešām līdz šai dienai neesi pamanījis, ka visos nepārtrauktajos ASV - PSRS/Krievijas karos nepārtraukti mirst lielgabalu gaļa un vietējie iedzīvotāji, kamēr abu pušu militāri rūpnieciskais komplekss plaukst un zeļ?

Nez kā ASV militāristi attaisnos savu budžetu nākotnē, ja būs "pārbraukuši ar ceļa rulli pāri".

Pamēģini uzskaitīt cik ilgi pēdējā gadsimta laikā kaut kur svešā zemē NAV noticis ASV - PSRS/Krievijas karš.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Es visu esmu pamanījis tajā skaitā "tuvu un intīmi" redzējis kā ASV liegabalu gaļa tiek vervēta.

Nesatraucies ir bez Krievijas vēl tāda Ķīna, tā ka militāristi bez Krievijas jau nu izdzīvos gan, vienīgi ka strīdi ar elektronikas un IT gigantiem varētu dzīvi pačakarēt, jo par Krieviju principā visiem ir nospļauties ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 8 Atbildēt

Diemžēl ir gan par ko satraukties. ASV tikko palīdzēja ĶKP radīt vīrusu un pandēmiju. Uzdāvināja Afganistānas litiju, nosplaujoties par tiem, kas Afganistānā paļāvās uz ASV aizstāvību.Tas ne tuvu nerada pārliecību, ka ASV (tavējo komunistu daļa) un Ķīna ir ienaidnieki.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Kā redzams tad "jaunajam zaļajam biznesam" arī ir sviras, cits tur īsti nekas nav piebilstams, bet nu šķēpi tiek ik pa laikam lauzti citās sfērās ... ;)

Bet tieši tādēļ Krievijas situācija ir jo nepatīkamāka pašiem krieviem ...

Krotow Reģ.: 09.09.2008
2 0 Atbildēt

Ir jau arī "noderīgie" idioti Kuri to pašu dara par brīvu paši nesaprotot kāpēc.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 1 Atbildēt

Breidijpusij, tu esi idiots?

Nav tāda argumenta, kas attaisnotu reāla militāra konflikta uzsākšanu svešas valsts teritorijā.

Nav tādu attaisnojošu argumentu pajoliņ nav un un nebūs! Ja tev tas nedalec, ted ej nospārdies aunapiere!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 13 Atbildēt

Pamuļķis esi? Cik "attaisnotus" reālus militārus konfliktus svešās zemēs ir uzsākusi ASV?

Kā tur palika ar attaisnojumu "Speciālajai militārajai operācijai Tuksneša vētra"? Šo jau arī izpildītāji sauc ne vairāk kā par "Speciālo militāro operāciju".

ASV un Krievija savas attiecības visnotaļ militāri svešās zemes risina nepārtraukti. Tas, ka tu esi attapies, jo pēkšņi tas notiek tepat blakus, nemaina faktu, ka tā ir "normāla" ierasta prakse, nevis "nav un un nebūs".

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu te nu tu selektīvi izvēlies laika periodu, paņemot citu vēstures nogriezni būs drusku cita aina arābu valstīs ...

Bet lielos vilcienos tev taisnība ka neviena lielvalsts nevienā brīvi izvēlētā laika posmā "nav nevainīga kā bāreņa asara" ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu tuksneša vētra ir cits scenārijs. Tur tomēr Irākā pati okupēja Kuveitu, ko nevar teikt par ukraiņiem. Kā Šīra kgs atzīmēja, nav nekāda attaisnojuma okupācijai, ja pretinieka zābaks nav ne mirkli bijis uz svešas zemes. Visu laiku Ukrainā tiek saskatīti kkādi nedarbi, bet viņi pat Krimu nav mēģinājuši atgūt ar militāru spēku. Šobrīd norit tīrākā okupācija un visie tie pekstiņi par kkādu jaunu valdību, kas bučos Putina zābakus vairs nav iespējama. Tagad tur šaus no stūra uz okupantiem, ja pat būs pilna kontrole RU rokās.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Gan jā, gan nē, attaisnojuma "derīgums" vienmēr atkarīgs no puses "kurā atrodies". Formāli minēto karadarbību spēcīgi ietekmēja tas "kurš ar kuru draudzējās" ...

"Tu ar saviem drauģeļiem" izdomā piedirst Wala privātīpašuma sētmali, bet tad Wala sasauc savus drauģeļus "sadot tev pa purnu" ... nu lab nav glyži ideāla analoģija, bet kurš gribēs sapratīs ...

Un "gaismas nešana" pagāniem, ar nekur no dienaskārtības nav pazudusi ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 14 Atbildēt

Nemelo. Iebrukums Irākā notika ar safabricētu paziņojumu, ka tai ir ķīmiskie ieroči, nevis aizstāvot Kuveitu. Un neviens ASV par to nav nosodījis - iebrukt svešā zemē uz melu pamata.

Un tieši to es saku - šādai rīcībai NAV attaisnojuma. Tieši tāpat kā selektīvai vienas lielvaras attaisnošanai un tās dalības konfliktā noliegšanai. Tieši tāpat, kā Baidena tukšajai muldēšanai par sankcijām, kuras pats ir mērķtiecīgi atcēlis, dodot Krievijai šīs okupācijas iespēju.

1.. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ..86
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti