GB12 rakstīja: bla, bla, bla
Pagaidām tādu informāciju neviens nesniedz un likumīgi nevar pieprasīt!
Par fotoradariem, draudziņ, tu esi visu saputrojis!
Paņem kādu tā gada fotoprotokolu un izlasi kas tur rakstīts - tas uzlika sodu vadīājam, bet tika piesūtīts īpašniekam/turētājam un tā bija turētāja iespēja likt samaksāt, kam pienākas to darīt. Tā kā lielākā daļa draugu sūtīja dillēs - tad bija jāsecina, ka nevajag nevienam dot.
Šobrīd pamēģini piedzīt vairāku gadu garumā no avārijas izraisītāja OCTA senas starību. Sanāk? Forši vbai ne?
Vienreizēju pārkāpuma protokolu likt apmaksāt "čomam" ir čum VIENKĀRŠĀK, par ikgadējas piemaksas piedzīšanu pērkot OCTA!
Tas, ka Tev nav pretenziju par info iegušānu ir buļļu kakas, jo tādas informācijas iegušāna ir krietni sarežģītāka, likumu normu dēļ un daudz vairāk saistīta ar personas datu izpaušanu, kā vienkārota BM klases shēma uz konkrētu autovadītāju...
Un vēlreiz atkārtoju - šķirl vai nešķilt, braukt bravūrīgi vai saprātīgi ietekmē nevis uz īpašnieku uzliekamie sodi, bet tieši uz stūrētāju un viņa maka apdraudējumu bāzētie sodi...
Tagad - ne mana cūka, ne mana druva - brauc visādi jaunizceptie vanabīšumaheri un viņiem nospļauties, jo tikt vaļā no darbinieka kretīna var būt ļoti grūti... Vienkāršāk ir savlaicīgi tādu nepieņemt darbā...
bonus-malus
vai taisnība ka bonus-malus klase ir atkarīga tikai no tā, vai tev ir piederējis auto? Mans stāžs ir 20 gadi katru dienu. Auto uz mana vārda ir tikai pirmo gadu un es dabūju 6 klasi. tai pat laikā radiniekam ar 10 gadu stāžu un ar auto uz sava vārda jau arī 10 gadus - 14 klase. un šis maksā gadā mazāk nekā es pusgadā. Kur te loģika? negadījumi man nav bijuši.
Un manai sievai nav tiesību vispār, bet ja uzrakstītu uz viņas vārda auto, tad viņa arī dabūtu 6 klasi?!? Pakomentējiet kurš pārzin šo greizo sistēmu. Varbūt pamatojot ar stāžu un tīru pagātni var dabūt augstāku klasi?