[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Uhh.... Beidzot Anglijas brauciens ir noslēdzies. Iegūts atkal jauns motors Tagad sānu plāksnes ir nesalaužamas (sastāv nevis no viena resna trausla dzelzs gabala, bet gan no 2 lokanām, atsperīgām plāksnītēm). Tika ieliktas vēlreiz arī jaunas visas apex plāksnes, kā arī visas pārējās motora blīves... Kompresija 6.7 atmosfēras abās sekcijās... Cerīgi
Starp citu - tā kreisās puses satiksme, kur pie tam vēl katrā krustojumā ir apļveida kustība uz otru pusi un tālāk par pirmo nobrauktuvi nedrīkst pa apļa ārējo joslu braukt (tobiš tur ir normāli no vidējās joslas nogriezties pa kreisi un likt sānos visiem, kas no malējās joslas nedomā vis nogriezties, bet braukt tālāk pa apli ) ir kaut kas ārprātīgs... Bet pa nedēļu tā pieradu, ka jocīgi likās pēc tam kontinentā pēc mūsu parastajiem notiekumiem pārvietoties...
Pa GB pārvietojies ar auto kam stūre kreisajā pusē
Ja man vēl stūre būtu labajā pusē, tad ātrumu pārslēgšanas vietā es droši vien visu laiku rullētu logu pacēlāju - vaļā - ciet... Stūres novietojums vispār nebija problēma... Lielākā problēma bija apjēgt atšķirības viņu satiksmes notiekumos un apspiest automātisko vēlmi iebraukt labajā pusē sadalošajai joslai...
Bet pēc vienas dienas pa Londonas satiksmi (Rīga ir mazs lauku ciematiņš salīdzinot ar to), pie kam, ja vēl visu laiku jāmēģina sekot maršrutam un jāpalīdz stūrmanim noorientēties, pāris dienām cauri visai lielajai salai uz Skotijas kalniem, vēl divām dienām Londonā... jūtos kā dzimis anglis
Starp citu - 1990-to gadu Audi 90 labā stāvoklī tur var iepirkt par 230 Ls... ar stūri labajā pusē... Tā laikam ir Lielbritānijas problēma, ka nav apkārt neviena, kam pārdot savus vecos auto...
arī ar stūri kreisajā pusē var dabūt lēti....... tādus ko seleriju lasītāji atveduši un nokāvuši
Apsveicu ar atkal ejoshu auto!
Nu pašlaik vēl ne gluži ejošu... Gaidu un nevaru sagaidīt turbīnīti - to zvēru no ASV izsūtīja man jau pirms 9 nedēļām, bet Latvijā tā vēl nav parādījusies...
Un ar veco, cauro un tekošo turbīnu kaut kā negribas atkal ielaisties... jauno motoru ķēzīt....
Arī kapots pašlaik tiek pārveidots - sagatavots formas noņemšanai lai atlietu to no ogles... Tā ka vēl nekustas mans Krokodīlis.
Jāāā... Turbīna šodien atnāca...
Nenormāli liela gan izskatās
Jādomā nu kā kolektoru uztaisīt un kā to visu iemānīt motortelpā...
Briesmonis, ne turbīna - man te ņirgājās cilvēki, ka pat traktoriem esot mazākas Ja nu vienīgi kādam Volvo truckam...
Rīt nofoķēšu... Te ir provizoriskās bildes (no Interneta), bet tajās tā īsti nevar aptvert turbīnas nopietnību:
rx-7.inside.lv/Turbīna/
Rīt būs bildes - gan salīdzinājums ar manu veco (dzimto) turbu, gan ar cilvēka izmēriem...
ar īso "i" tobish
rx-7.inside.lv/Turbina/
RX-7: spainis
Klau, nezini, kur dabut gumijas Mazdas forsunkam?
Par sprauslu gumijām - nezinu gan... Man kaut ko ar tām gumijām DTC darīja (vairākas reizes no sprauslām tecēja baenzīns motortelpā un pie vainas bija novecojušas un sasēdušās gumijas) - mainīja vai kā... Būs jāuzprasa... Iepostēšu, kad uzzināšu...
Materiāls kolektoram ir jau noskatīts, nākošnedēļ brauksim iepirkt un tad sāksies būvēšanas trakums
Kaļķis šonedēļ solīja kolektoru pabeigt... Šodien zvanīju - šis saka, ka sametināts esot, pabeigts gan vēl ne Bet tas tomēr ir labāk, nekā ka tikko kā iesākts
Kā veiksies (un cik drīz) ar visu kopā salikšanu, vēl nesaprotu, jo Kaļķim laika nav, bet Jansons atkal negrib ņemties...
RX-7, nu kaa tev tur viss notiek? Kapec bija vajadzigs cits kolektors?
Notiek viss pārāk lēni
Cits kolektors bija vajadzīgs, jo:
1) vecais izplūdes kolektors bija saplaisājis un burtiski juka ārā;
2) tika iegādāta jauna turbīna (skat. iepriekš) un to kaut kā bija jāpievieno motoram
3) tā kā atšķirībā no oriģinālās turbīnas, kam bija iebūvēts Wastegate vārsts, jaunajai tāda nebija, nācās pie kolektora pieveidot arī divus (katrai sekcijai savu - to prasa vankeļmotora īpatnības) jaunus ārējus Wastegate...
4) nu tagad to visu jāsalaiž pēc turbīnas un vārstuļiem atkal kopā - vienā 3" izpūtēja trubā, tā ka nāksies nomainīt vēlreiz to izpūtēja daļu līdz Y sazarojumam jeb "biksēm"
Skatos rx-7 buuveeshanas darbi nav apstaajushies.. veixmi veciit lai "lido"
Ceru ka uz vasaru tavs monstrs buus braucoshaa staavoklii
mega respect tev! Lai veicas!
RX-7: ir kolektora foto? Cik tev tas izmaksaja?
Vari ieteikt, kur taisit 3" izputeju?
RX-7 club
Atsaucieties!!![addsig]