- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nu jau laikam plāni padižoties "Auto Exotica 2005" kļuvuši nereāli, drīzāk uz 2006. gadu vai vēl tālāk jādomā - nav ko pusgatavu kādam rādīt ![]()
vai tiešām mūsu haltūristi nav lētāki un pac galvenais labāki par angļu MEGAmeistariem ?
1) mūsējiem nav pie rokas īsto materiālu, kurus tie angļu buhari paši jau 25 gadus pilnveido un tirgo pa visu pasauli, kur tie atzīti labi esam;
2) mūsējiem nav pieredzes un iemaņu tā visa jaukuma kopā salikšanai, kaut izjaukt jau mākam
;
3) galu galā - nav man tik daudz naudas, lai sponsorētu pašlaik vietējo virtuozu eksperimentus (pēc kādiem pāris iznīcinātiem motoriem, gan jau ka mūsējie iemanītos amatā), bet perspektīvā šāda ideja ir realizējama...
Tie salas vīreļi par savu sastrādāto dod garantiju, un kā tas pierādījās, arī tur vārdu
Nu, džentlmeņi kā nekā
Tem, kas vēl nav ieskatījušies:
RX-7 rakstīja:Ir gan mūsējie
domāts = ir gan mūsējie labāki
protams daži mezgli viņiem sanāk pat kritutāki kā otragala salas malačiem (kas to brīnumu bēnībā kopā lika), bet man liekas, ka dažos elementos viņiem vēl rāpot un rāpot līdz mūsu pašmāju haltūristiem
tu tak vari veidot vispasaules rotordzinēju megalabotavu - ja mūs kruta, tad skaties pat dūmakainās salas malači savus zakazus forvardēs tev ![]()
Par nodrāzto hromējumu - lai to sataisītu, ir divas iespējas - vai nu nomainīt sekciju pret jaunu, ko viņi neuzskatīja par lietderīgu risinājumu, vai arī ņemt visu hromu nost un plazmot kaut ko citu tā vietā virsū... Daži entuziasti ASV mēģinājuši ar Liquidmetal produktiem un esot tīri labi sanācis... Salas malači arī to uzskatīja par lieku čakari - esot tāpat OK (no viņu pieredzes)
Nu nezinu - kā būs, to redzēs...
RX-7 rakstīja:Un vēl jau var uztvert tā angļu kantora pakalpojumu izmantošanu kā rūpniecisko spiegošanu
Ja tam nevar nepiekrist ![]()
beet no otras puses ?
es pac personīgi gan nebūtu tūmis iekšā tajā dzelzī šitādu laiku un naudu
protams, ja ir sākts, tad gan atkāpties jau ir muļķīgi....
kad būs gatavs, iedosi kokā iebraukt ????
Bet pa ceļu - kāpēc ne?
veelu veiksmi!
Ielūgsi uz auto raudzībām?
White_Trash rakstīja:atliek tikai kaadam beernelim pabakstiit tos ar-skochu-aizliimeetos caurumus un pabeert iekshaa smiltinjas
Nēēēee... Tikai ne to
!!!
Tur, kur tas atrodas, bērneļi, paldies Dievam, nevazājas
Vzini - noteikti ielūgšu. Esi drošs!
Domāju, ka no ārzemēm motoru var nopirkt - man pat viena austrāļu kompānija no Austrālijas sarēķināj, cik izmaksās 3-rotornieku atvest, bet tajā mairklī nebija tik daudz naudas
Vienīgā problēma varētu būt maksātspējā, ja Tev gribas no ārzemēm motoru...
Repsi:
Visi tad būs laipni lūgti ![]()
Papildināts ar jaunām bildēm - vērojama neliela pavirzīšanās ![]()
Kas tev to kolektoru taisa? man ar prasās vienu turbo kolektoru uzcept...