Izstāde "Auto 2018" Ķīpsalā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

No 6. līdz 8. aprīlim Ķīpsalā notiks izstāde "Auto 2018"

 
1 2 3
Conqueror Reģ.: 15.10.2002
0 0 Atbildēt

Kas par transformeru bija domāts?

Bolzens Reģ.: 27.12.2006
0 0 Atbildēt

Principā fufelis. Cilvēks kaut kādā transformerim-bitei līdzīgā maskā pie kā bērni varēja fotografēties. Citas funkcijas, cik redzēju, viņam nebija.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Labi, ka neaizgāju!

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 1 Atbildēt

Nebiju un labi vien. Man vismaz ir sajūta, ka uz šīm izstādēm vispār nav ko iet. Ne uz šo, ne uz kādu citu. Varbūt esam atskatījušies un izlepuši, varbūt sūdīgs piedāvājums, kas zina, bet kaut kā vilšanās sajūtas pamet (gan paša, gan citu novērojumi).

Tā pati makšķernieku, mednieku un laikam sporta izstāde. Pērn biju, danunah. Šogad čomi gribēja iet. Pateicu savas domas, bet nu tomēr aizgāja. Pēc tam viens bija tīri dusmīgs, otrs ne tik, bet tomēr neapmierināts.

Faktiski jau arī īsti nav skaidra šādas izstādes doma. Apskatīt Lamborghini? To jau arī uz ielas var redzēt. Varbūt ne šādu, bet vispār (šo gan drīzumā tāpat manīs). Auto dīleru centri arī ir, var iegriezties, parunāt. Paskatīties dažus retro auto? Var kādreiz aizbraukt uz motormuzeju. Kopumā ir salikts viss kas, bet kāda jēga? Īsti skaidrs nav.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Vai ta Tu brauksi tā no laba prāta "parunāt" piem uz kādu Lexus vai Alfa centru? Es nee, man kkpd, bet uz to izstādi pāris gados reizi aizeju.Kaut tīri sportiskas ziņkāres pēc salīdzināt "koncepcijas"- va man pie durīm uzreiz piedāvā "vispasaules līderi" ar nolaistu aķi un neverošos bagāžnieku, bvai tur kkur stipri tālāk ir izrādās tīri labi un moderni man agrāk nekad neinteresējošas markas auto ar pieslēgtu uzlādi un strādājošiem paneļiem.Kaut vai radio paklausīties.Ir taču daudzi cilvēki, kas pieļauj ka tuvākā nākotnē būs "jāņemt", tapc labi ir salīdzināt.Reku tas izslavētais pjezoelektriskais Leafs, personiigi es tādai plastmasas kastei par savu naudu izvairītos vispār tuvoties- un ļoti labi, ka bij iespēja iekāpt pārliecināties;D

Bet, ja šis tiešām ir "izstāde"- tad tak ir kauns, ka nav ne Kia, ne Volvo, ne vel dažas citi, kuru vārdus te nav vēlams "mutē ņemt".Kas tur apakšā un kurš/par ko un kapc nevienojās, tās, sorii,ir to dīleru un to organizatoru problēmas un nekādi neceļ pasākuma prestižu kopumā.Tas auto ehotika manuprāt vispār ir ateja kvadrātā jau kopš dzimšanas, hvvz kam tas ir domāts.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
1 0 Atbildēt

Pavisam nesen biju aizdomājies par autoparka maiņu vai atjaunošanu savu ikdienas darbību veikšanai. Piegāju skurpulozi meklējot vajadzīgo, tā plusus un mīnusus. Nonācu pie secinājuma- ražotāji un tirgotāji uzsver, ka mašīna sastāv tikai no plusiem, pie kam katrs iepriekšējais modelis salīdzinot ar patreiz tirgoto ( ražoto ) ir pilnīgs hlams. Gluži kā veļas pulveris. Lietotāji un servisi( ne autorizētie, vienkārši servisi ar LABIEM UN PIEREDZĒJUŠIEM meistariem),pieturas pie viedokļa ka 80% Eiropā ražoto un 50% Amerikā ražoto auto ir lūžņu un hlami vēl nepametot rūpnīcas teritoriju.

2028 gadā no šogad saražotajiem uz ceļiem būšot korejieši, amerikāņi drusku itāļu, vācu un angļu luksusa auto...

JAUTĀJUMS.

ko gan tādā izstādē meklēt?

m.youtube.com/watch?v=V-s55dhrlyw

spainis Reģ.: 27.04.2006
1 1 Atbildēt

Šogad tā eksotikas halle bija daudz maz saprātīga. Visi salikti rindiņā un tā arī stāvēja.

Pagajušajā gadā gan bij pisec, katrs eksotiķis uzskatīja, ka viņam jānoliek pie stenda deviņdesmitniece un jāiegriež kaut kāds muzons pilnā klapē plus vēl katrs otrais to drandali tur gāzēja. Piegājām pie halles, sīči teica, ka viņi tur iekšā neies.

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti