Kāpēc? Tāpēc ka tas ir jādara pareizi, rūpīgi un ar pareizajiem materiāliem. Tā pati arku maiņa - nesen čoma, kurš strādā krāsotavā, darbā ieraudzīju, arī Mazda 6, uz pirmspārdošanas arku maiņu un krāsošanu - izteicu komentāru par to ka arkas ir nevis piemetinātas līdz ar [saliekot malu pret malu un sametinot], bet gan pārliekot jauno metālu pāri vecajam un piepunktējot, un ka es tā nedaru - atbilde bija "tas tāpēc ka tu taisi priekš sevis". Nu jā - lai to lietu nodarītu smuki, tur aiziet stipri lielāks laiks, un tāpēc tā reti kas dara. Šī paša iemesla dēļ kad es vēl pats nemetināju, es vienalga aizbraucis ar audī pie sava metinātāja, pats piegriezu ielāpus, lai nebūtu - izgriež kaut kādu gabalu, uzmet pa virsu, piepunkto - un ja apakšā tiek slapjums, pisies nu ar rūsas perēkli, kuram klāt netiec...
Cits stāsts - mani sajūsmina manas muteres golfa apakša - pēdiņās, protams. Muterei kādus desmit gadus vecis bija mehs - tāds kas ne metina ne krāso, bet nu cilvēki ta pazīstami - tā nu tā mašīna ārēji tika uzturēta pieklājīga. Kopš viņi izšķīrās, par tehnisko pusi nu ir jārūpējas man - kad es pirmo reizi palīdu apakšā, es biju šokā - jau dažus gadus atpakaļ kāds tur bija pipelējies, piepļūtot plāna metāla ielāpiņus visādās vietās - nu un, protams, grubulis pa virsu... Tā nu tie ielāpiņi nu ir sapuvuši, un es šopavasar tur palēnām visādus caurumus metināju ciet, un no rokas uzbūvēju iekšējo slieksni. Viss vēl nav beidzies, labā aizmugures arka arī būs jāmetina - agrāk kāds tur caurumiem pa virsu bijis piemetinājis ar punktiem kaut kādu bleķa gabaliņu - nu tur būs pa nopietno jāmetina + tas gabaliņš jāgriež nost... Skaitās - to darījis meistars...