- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Silva rakstīja: Un kā rīkoties, ja centrs saka, ka nav nekad mainījuši, ka neviens pat nav jautājis un vispār nekad to nedara. Man ir garantija. To zaudēt nevajadzētu. Man līdz 50kkm vēl laiks domāt. Tad vēl - tikai nevajag smieties, es tāda jūtīga, uzņemot ātrumu ap 2-2,5 apgriezieni, tāda mikrovibrācija, kā "trīsa" drīzāk, gāzes pedālī. Uz zemākiem apgriezieniem nav. Iesākumā tā lēni, bet noteikti uzņem ātrumu, tad tā apgriezienu bulta palēkā. Nu, tādas mazās nianses man nedod mieru. Kopumā esmu apmierināta. Baidos ko nobeigt, tāpēc par visu jautāju. esmu tak "meitene". ![]()
Ja plānots ar auto brautk vel ilgi - obligāti maini, jo jāmaina ir pat tad, ja muļķa ražotājs to nav ierakstījis savā "lietošanas manuālī" Jebkurai pārnesumkārbai, arī variatoram ir ventilācija, tā nav hermetiski noslēgta vide, un tā tiek pakļauta temperatūru svārstībām, ļoģiski, ka lai arī cik laba būtu sintētika - tā nolietojas. Eļļu pārnesumkārbā neiesaku mainīt tikai tad, ja tas nav darīts ļoti sen, eļļa jau ir ir melna aun paŗnesumkārba joprojām strādā. Ja eļļa tiks nomainīta šādai pārnesumkārbai, pastāv iespējas, ka radīsies problēmas.

1950 variatoru izmantoja aviācijā, 1965 bija pirmais traktors ar variatoru ( ASV ) 1987 Subaru izlaida pirmo elektrisko , un ar to viss sākās. Tad Ford fiesta un Fiat uno ( Ak nēēē!!! Ne VW, pat ne vācieši , bet japāņi, itāļi un amerikāņi) Ak jā, vēl kas... ja mēs ņemam vēl senāk, tad pirmo variatora principa zīmējumu jau uzzīmēja Leonardo Da Vinči...15.gs. .. Tā, ka būs tev šoks. Pats variators jau ir 120 gadus veca tehnoloģija. Tā, ka, kā tu raksti " amiši ar 70 gadu tehnologijām" tad ir tālu priekšā...par 50 gadiem.
imzz rakstīja: Ja mainīsi ne pie dīlera , tad nokontrolē lai tiek lietoti oriģinālie izejmateriāli !!! -- Tas ir, lai eļļas maiņas laikā stāv klāt un pieprasa uzrādīt eļļas taru pirms un pēc maiņas ?
Šiss nau TAS gadījums .110% dīlerservisu atpūšās pret šo konkrēto ,sertificeto Inženieri, nedīleri . Daudzi LV dīleriservisi ir bijusi spiesti atsaukt savus garantijas atteikumus , pēc šī nedīlera tehniskās apsekošanas atzinuma saņemšanas - man ar tā paveicās ,diemžēl . ![]()