"iAuto rallija Kausa" sadaļā ir visa informācija par mūsu ralliju. Tiešā adrese: http://rally.zona.lv
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
"iAuto rallija Kausa" sadaļā ir visa informācija par mūsu ralliju. Tiešā adrese: http://rally.zona.lv
iesaku izveidot atsevišķu sadaļu, rallija dokumentācijai .[addsig]
ej no, tur neko nevasr atrast, izskatīju visus rakstus - nekaa, vainu esmu akls palicis vai, iedodiet kaads tiesho saiti, luudzu.[addsig]
Ko tiesi Tu gribi atrast?[addsig]
tur bija smuks apraksts, par leģendu,ko kas nozīmē, kā lasīt utt.[addsig]
mekletaja (pirmas lapas augsa) ievadam vardu "legend" un atrodam:
www.iauto.lv/article.php?sid=5442
[addsig]
nu vo shito raxtu jaaliek pie iauto rallija kausa
Nu re ir atsevishkja sadalja par iAuto ralliju, kaa arii diskusijas[addsig]
Varbūt ir kādi jautājumi par Rallija gaitu?
Neaizmirstiet mājās lukturīšus! Tie Jums noteikti noderēs...
Ja es samaksāšu dalības maksu,tad mani apstiprinās?
sels, nuja, visus, kas samaksaa daliibas maksu, apstiprina[addsig]
Var gadīties, ka kādu stundiņu apstiprināšana aizkavējas, ja neesmu pie kompja, bet vispār ir tieši tā, kā saka uupizzz.[addsig]
A tur ir kur 250km/h atvilkt?
Atvilk tādā nozīmē, ka Tu domā, var tikai ātrumposmos, bet tūrismā ātrumposmu nav. Tūrisma rallijs ir vairāk braucams ar galvu...
ja galva ir tad brauc ar galvu, ja nav tad atttveeeeelkkkkk...
edzuli, tu tachu ar savu megarullzu taapat nebrauksi... bail ka neizjuuk...[addsig]
dazhu BMW - minoritaashu auto?[addsig]
vai drīkst braukt visa ģimene - 2 pieaugušie un divi bērni?
Un vai vērts ar Nissan primera parasto dīzeli?
To sels:
Arii ar Nissan parasto diizeli var buut konkureet speejiigs. SS posmi domaati nevis aatrumam, bet gan praatam
Par beerniem, kaadai vecuma grupai vinji atbilst, vai nakc posms nesagaadaas vinjiem paaraak lielas neertiibas. Der padomaat kas vinjus pieskatiis jo pie baazes ir visai dzilja uudes-kraatuve-baseins.
Sveiki Rallisti, varu palieliities, ka es esmu atradis velospidometru-odometru, kuru esmu veiksmiigi pievienojis savai automashiinai, un galvenais pluss ko varu pateikt ir tas ka "uz nulleem" vinjsh metas uzreiz (visi paareejie no apskatiitiem un izmeegjinaatiem gandriiz 100 modeljiem "nulleejas" turot pogu 2-3 sek., un tas rallijaa ir ljoti daudz...) ar vienas podzinjas nospieshanu Ja kaadam ir interese suutiet ieksheejo i-pastu (vai e-pastu info@volvoklubs.lv) pastaastiishu, kur var nopirkt, cik maksaa un kaa un kur esmu uzlicis es, kaa un kur ir uzlicis Tusis, kaa arii kaads modelis ir jaapeerk!!!
[addsig]
Starp citu, drīz tiks publicēts video - par 2.posmu (intro)...[addsig]
Apsveicu, nopietna pieeja![addsig]
sākas -odometri, hujometri un kopā tas saucas tūrisms. Nu ......... [addsig]
vzini, ko tu chaapstini taapat ar savu pegiju nebrauksi!!!![addsig]
iAuto rallija kauss
aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]