- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
bet varbuut vispaar nebuus jaabrauc - paliks juusu naudinja kabataas. shodien, trasi sprauzhot, mashiina atteicaas pildiit savas funkcijas un viss palika pusrataa. bet laika ir ai cik maz...[addsig]
p.s. Paldies uupizz par piedāvāto palīdzību (viņš piedāvāja palīdzību, ja netiekam mājās). Tiešām totāli bija nomiris ģenerators un visu negaisu braucām ar akumulatoru. Beigās vēl iespraudām pamatīgu sprunguli riepā. Tagad mašīna tiek gatavota Kurzemei, kur mēs braucam kā drošības mašīna.[addsig]
ja iet runa pa iauto...to iespeeju veel apsveru jaa vai nee chista teorekjicheski vareetu, bet nav stuurmanja
bet nu meegjinu sievu pierunaat
ta jau maniis
a par kurzemi..hehe man te shtuks vidzemes ralli vienaa autinjaa kameru iebaazt , un buus on-board fiminja ![]()
www.iauto.lv/article.php?sid=5679&id=523
[addsig]
kad vareetu buu video no otraa posma, un vai vispaar buus?
nupataas jau shie dodas prom uz Liepaaju un tad tikai 1dien atpakalj...[addsig]
Toties mēs esam pilni visa kā un arī apņēmības piedalīties nākamajos posmos.
Un ņemt uz izbrīnu SLK sēdošos...
padomaajiet luudzu arii par tiesneshiem ![]()
Šausmīgi gribētos piedalīties tai rallijā, tikai es no tā visa neko nesaprotu. Varbūt kāds kuram nav slinkums varētu uzrakstīt uz manu meilu kas un kā īsti tur notiek? Un galvenais - ar kādu auto lai brauc? Man ir divas iespējas - ļoti vecs Mitsubishi džipiņš (dīzelis) vai arī Peugeot 206 (motors ļoti maziņš).
bet ja nopietni - labaakais tusis (nejaukt ar Tusi
) shovasar!!!!!! "plostoshana" vakar vakaraa vispaar bija kaut kas super kolosaals![addsig]
Paldies DDC par plosta braucienu!
Paldies Robchika gjimenei, ka vinji tieshaam ir rallisti, kuri pat shaadaa dienaa tomeer atbrauca!
Paldies paldies paldies!!!!
[addsig]