Man jau patiik, ja neskaita tos divus kas nefinisheeja, tad man peedeejaa vieta)) arii pirmaa, tikai no otra gala!
/nr.2/
Man jau patiik, ja neskaita tos divus kas nefinisheeja, tad man peedeejaa vieta)) arii pirmaa, tikai no otra gala!
/nr.2/
Atsauksmes par rallija II posmu vismaz no manas puses ir vislabaakaas ) Inchiigs bija nakts posms, arii brasla shkjeershoshana bija SUPER !!! Taa tik turpinaat !!![addsig]
2 Red
kad buus kopveerteejuma rezultaati???
nu netiku es uz shito, bet plaanoju uz nakossjho....
spriezot peec bildeem bija COOL
taa tik tureet!!!!![addsig]
sobriid Reds ar Mustafu iziet galvas mazgaashanu LAFaa - rezultaati vareetu buut shovakar. Arii kopveerteejums.[addsig]
A par ko tad shiem to galvu mazgaa ???
2 kiska
thnx par infu
to4 a par ko vinjiem tyr....[addsig]
Nee - domaaju jau (ceru), ka nemazgaa . Vienkaarshi laikam aizbrauca atdot pulkstenjus un karodzinjus. [addsig]
Nu bij' viens riktīgi labs pasākums! Uz nākamo 100% jābrauc, tikai riepas jaunas jāuzliek, a to šitās jau slikus atgādina.Un lai vai kā, bet zaķa cepeti šodien ēdam gan...
Oho - paspeejaat nokjert? [addsig]
Volvoklubs, esi pieteicies - taatad viss ok ar Tavu skudrinju Tipu?[addsig]
Es ceru, ja arii buus kaadas probleemas tad mazinjas, savaadaak jau buutu paraadiijushaas atpakaljceljaa.. [addsig]
Visu cienju rally riikotaajiem!
Patika abi posmi.
Kaa pilotam - baigi jaaiespringst regularitaatee, sevishkji 42; 51; 43 km/h notureet paaris km uz shosejas.
Tomeer tad vareeja saprast, ka tas ir tuurisma brauciens, tika baudiita arii lieliskaa rudzupukju pljava u.c.interesanti objekti - garaambraucot.
Shkjiet ka jaasaak korii saukt MU-STA-FA!!! MOSTIES!!! Gribam rezultaatus!!![addsig]
mekleeju tagad jaunas riepas, ar vecajaam vairs nav braukshanas. jaacer ka atradiishu kaadas "grantenei" domaatas
Nakts posms bija baigi labs. Vakar noskatijos safilmeeto - man tagad naak reeciens par to kaa apmaldijaamies, kautgan tajaa briidii bija ne liidz smiekliem Ar Ixeli analizeejam kljuudas, aciimredzot vajadzees paarreiz ari kaadu treninjbraucienu uztaisiit.[addsig]
nu - kaa izskataas safilmeetais, uupizz? ir kaut cik sakariigi? un naktii?[addsig]
Tas Mustafa toch ilgi gulj Visu dienu gaidu rezultaatus...[addsig]
akdies - Mustafa negulj. Mustafam izbeidzaas internets. rezultaatus, diemzheel, gaidiet riit, peec tam, kad vinsh no Juurmalas buus atkuulies liidz Riigai un atvedis disketi.[addsig]
neeee!!!!1 Gribu rezultaatus! Taa nedriikst izriikoties!
Help! Man ir parasts ielas autiņš, bet es ļoti gribētu piedalīties tāda veida pasākumā! Kā man tas ir jāaprīko? Vai ķiveres arī vajag?
kiska, vakar noskatijaamies. safilmeets baigi labi dazhas vietas ir pat baaigi labaas[addsig]
Nekas īpaši nav jādara. Jālasa konkrētais nolikums. Tur viss ir rakstīts. Rallijs paredzēts standarta auto. Ieteicams - veloskaitītājs, gps utt., bet var iztikt. Lielākā daļa brauc "uz aci"...[addsig]
Pasaakumz baigi labais tikai tiesneshi dabuuja praatu pachakareet deelj DamagedClock.. 3x paareikjinaat un peec tam anuleec.. brr..
Tomeer baigi labi ka visiem patika priex dzirdeet pozitiivas atsauxmes.
Uupizz no tevis safilmeeto digitaali, vai uz VHS varees dabuut?
Arprats!!! Kapec man nakts posma 316sp?!? Kad rakstiija rezultatus tachu bija 14. vieta... Nav kaut kaads gljuks tur ieviesies?
iAuto rallija kauss
aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]