Varbūt spējīgākie rakstnieki/dalībnieki var uzrakstīt kādu stāsteli, aļa "kā es braucu iauto rallijā un kā tas visspār iespējams", ko palasīties potenciālajiem braukt gribētājiem, kurus attur vienīgi bailes par nesaprašanu. Pats centīšos vienu šāda posma detalizētu izklāstu "uzcept" arī kluba mājaslapai un nekas nebūtu pretīm publicēt kko tādu arī šeit!
Par GPS. Kamēr viņš bija atļauts iekš OZ - bij labi! kad aizliedza - ir vēl labāk! Jo tieši kartes lasīšanā (un paralēlā plānošanā) jau ir tā odziņa, nevis akli blenzt bultiņā - āaaa , ta mēs TE esam. Esmu tikai par to, lai GPS izmantošana attiektos tikai uz regularitāti, jo daudzu ekipāžu devaisi ir piesaistīti GPS lietošanai. (pats gan lietoju mehānisko skaitītāju, jo tam nav nobīdes laikā)
Par papildsacensībām (veiklības braucieniem) doma tiešām laba, ka tā varētu būt, kā trešā ieskaites disciplīna ikvienā pasākumā. Liels pluss būtu arī kopējais tuss, jo gan RSos, gan OZ tik vien ir, kā pazust uz visām 4ām debess pusēm.
Ar LOBu savukārt - viss kārtībā! Cits formāts un nedaudz cita mērķauditorija. Man presonīgi pēdējais LOBs patika ļoti! Un , ja vien sarunāšu ar stūrmani, Vidzemes LOBā piedalīšos noteikti!
iAuto rallija kauss
aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]