- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
A es ar sestdien uzliku ziemenes, shoriit taisni besiija visi brauc uz 30 nevar normaali pabraukt..
[addsig]
Par to LAMBDA - dīzeļcentrs veica pilnu diagnostiku, un viss it kā ok, bet tā LAMBDA atkal no rītiem iedegās un dienas laikā izdziest.
Sadabūju kodus, bet vai tie attiecas arī uz dīzeli ?
Vai Tu nevarētu praktiski divos vārdos aprakstīt, kā to procedūru pareizi veikt ?[addsig]
Iesaku pazvaniit pa sho telefonu - 7703976 vai 9256631. Man bija tads gljuks, ka mitraa laikaa slaapa pie krustiem nost un raustiijas. Izradiiju visiem peec kartas un neviens neko nevareeja nolasiit ne no kompa ne savadak pateikt. aizbraucu liidz Kantora ielai un 'metodom tika' mainiijam tuksgaitas varstu nost, gaisa meriitaju, spiediena reguletaju utt - pilniigi nekadas izmanjas.Atlikaam manas vecaas rezerves daljas atpakalj un iedeva tos telefonus, kur man parteica, ka panjeems no manis 25 Ls par vainas atrashanu un + naudinju, par pashu vainu. Atstaaju mashiinu 15.00 pecpusdienaa un ap 11 vakara man zvana, ka vaina noteikta - pie gaisa meriitaja kontaklaa viena kajinja nosuubejusi zalja. Un kaa mitraa laikaa tiek biki mitrums iekshaa, taa dzineejs raustaas un nestrada normaali.
Nu tad samaksaaju ar 25 Ls par kontakta kajinjas notiriishanu
Bet katraa zinja visu cienju dzekiem, kas izurbaas tik taalu, ka atrada vainu un nemainiija visu peec kartas nost.
Ir divi varianti ar tiem kodiem: pie taas kompa ligzdas sledzas ar speciaalu stekeri klaat un visu lasa uz portatiiva, un otrs varinats ir , ka izmanto kontrollampu un pats var lasiit tos kodus. es nokacaaju vinjus atbilstoshi manam kompim. Kaa ir ar diizeljiem - atziistos godiigi, nezinaashu.
Uzzvani pa tiem numurinjiem un domaaju, ka vinji Tev palidzees, katraa zinja man paliidzeeja un visu cienju vinjiem![]()
AutoNets
!!! PALDIES !!! - Patiesi labs padoms! Vakar pieslēdza Volvo dīzeļcentrā pie kompja, un tas it kā sūdzās par gaisa mērītāju, kurš patiesībā strādā labi. Nu kļūdu noņēma, bet, ja tā atkārtosies, tad izmantošu Tevis sniegto info. [addsig]
Q: moz kaads zin, cik vareetu maksaat diski no T5 ?
nu gribas uz vasaru.....[addsig]
probz: Volvo 850 2.5 20V `94 rij ellju
zilie duumi nenaak, viss stradaa normaali..... hvz
moz taa saucaamie "maslosjomnie kolpa4ki vi kaa vel tos sauca pupsiki..."
plz advice smthng?????
THNX
uzzvaniju uz AS, un vini man pateica ka 850 volvikaaa, nau jabuut pilnam shupam, bet tikai liidz pusei... nu nezinaaaju, ka taa jaabuut!
un ellju nochekoju shoriit kad bija -5C, tad man bija 4utj menjshe polovoni.... vixodit zrja paniku podnjal
AutoNet
P.S.
leju pussinteetiku. Ellju rij arii atkariiba no degvielas un elljas kvalitaates.
bet man AS pateica ka vini leej nevis pilnu shupu, bet cik tur vaig litrus...un tas sanaak ap pus shupu
elja: pussintetika Agip
pildos Neste, E95
bet tad sanaak, ka uz 10 000km 4litri buus normaali....?
bet tomeer par to eljas liimeni, ja nemnogo nesaprot, prieksh kam tad rupniicaa bija izdariits taads shups, ja AS man teica ka mainot ellju jaalei tikai liidz pusei...? vai AS uz taa pusshupa ekonomee ellju??? 4ego to neskladivaetca?[addsig]
l
vai kads zin cik amperstundu akiti vajag Volvo 850?
Vai Bosch akishi ir labi?