- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
sveiki! Vai kaadam nav aizkjeeries kaads kapota amortinjsh viens, prieksh 9000 NG? raadaas, ka peec lielaa sala viens izteceejis. Labpraat atpirktu taadu pasaakumu.
Kredoks rakstīja: HPT - High Pi..izdjec.. Today?
Es zinu tikai HOT Tipa - High Output Turbine
spamers...
Mekleju labu saab 9000 2,3T interkuuleri!!! Steidzami.
eeKa rakstīja: sveiki! Vai kaadam nav aizkjeeries kaads kapota amortinjsh viens, prieksh 9000 NG? raadaas, ka peec lielaa sala viens izteceejis. Labpraat atpirktu taadu pasaakumu.
Ir no aizm. vaaka! Vajag paskatiities, vai der stiprinaajumi un garums.
Arnijs rakstīja:
Arnijs rakstīja:
Ir no aizm. vaaka! Vajag paskatiities, vai der stiprinaajumi un garums.
Gljuks kautkaads
Vinjiem ir abi vienaadi, gan prieksh, gan pakalja. Ja sestdien braukshu uz ceesiim tad uzzvaniishu!
Ja arii nebrauc...sveetdien buushu Briivkalnos. Panjemshu liidz.
Vai kādam donorauto nav aizķēries Saab logo priekšējais un aizmugurējais, tipa tas kas bagāžnieka un motora pārsega vidū nāk.
tipa tāds: www.elkparts.com/...
savādāk tagad palikusi tikai spīdīga ripa
ak jā un vajag prieksh 9-3
Redz ka tajos elkpartos bija aizkjeeries
Tikai nesmejieties, bet man arī tādas 2 emblēmas vajag... bērnu ratiem! Nopietni! Man tur uz "lietajiem" riteņiem virsū ir "kalpaki", kas dēļ izvirzījuma nelien liftā, bet tos noņemot atsedzas papliks gultnis, kur smiltīm dancot, tāpēc vajag piesegt. Vakar kā reizi iedomājos, ka šāda pielīmēta SAAB emblēmiņa varētu to lietu atrisināt efektīvi un ar glanci!
mixeris2 rakstīja: Redz ka tajos elkpartos bija aizkjeeries
nu jaa par 20ls + atveshana katrs. tad jau labāk spīdīga ripa, vai moš pa nakti ar kādu jāsamaina
Yukki rakstīja: Tikai nesmejieties, bet man arī tādas 2 emblēmas vajag... bērnu ratiem! Nopietni! Man tur uz "lietajiem" riteņiem virsū ir "kalpaki", kas dēļ izvirzījuma nelien liftā, bet tos noņemot atsedzas papliks gultnis, kur smiltīm dancot, tāpēc vajag piesegt. Vakar kā reizi iedomājos, ka šāda pielīmēta SAAB emblēmiņa varētu to lietu atrisināt efektīvi un ar glanci!
es smietos tad, ja Tu būtu edzulis
Tiesam nav nevienam intercoolera lieka???
Zaps rakstīja:
Yukki rakstīja: Tikai nesmejieties, bet man arī tādas 2 emblēmas vajag... bērnu ratiem! Nopietni! Man tur uz "lietajiem" riteņiem virsū ir "kalpaki", kas dēļ izvirzījuma nelien liftā, bet tos noņemot atsedzas papliks gultnis, kur smiltīm dancot, tāpēc vajag piesegt. Vakar kā reizi iedomājos, ka šāda pielīmēta SAAB emblēmiņa varētu to lietu atrisināt efektīvi un ar glanci!
es smietos tad, ja Tu būtu edzulis
Smejieties vien, aizbraucu uz Rumbulu, tur pa pillo visādu bļembu - mazas novelcenes Ls 0.35, lielākas un bleķa Ls 0.40, 6cm diametrā Ls 0.80-Ls 2 (vienādas pie dažādiem pārdevējiem). Neviena no tām man domāt neder motorvākam, bet kas zin, varbūt var ko sadomāt. Hmm, ja man tiešām vajadzētu vākam, es maybe arī E&S vai Alfamotorā tomēr iebrauktu
Zaps rakstīja: Vai kādam donorauto nav aizķēries Saab logo priekšējais un aizmugurējais, tipa tas kas bagāžnieka un motora pārsega vidū nāk.
tipa tāds: www.elkparts.com/...
savādāk tagad palikusi tikai spīdīga ripa
ak jā un vajag prieksh 9-3
suuti droshi no elkparts. es pasuutiiju ripu priekshaa + veel shaadu taadu kjiimiju un shippings uz LV bija 1 pounds.
tas leetaak nekaa ieliet bendzhu lai uz rimiiti aizbrauktu
Kur lai nopeerk 3 aatrumu prieks 9K Aeras? Sodien neema un izbeidzaas.
SaaBeR rakstīja: Kur lai nopeerk 3 aatrumu prieks 9K Aeras? Sodien neema un izbeidzaas.
Tad tomeer kaarba...
Pljins.... Tas Ventspilnieks taa arii neatveda savu veco kaarbu, kaa bijaam sarunaajushi, kad par saliidzinoshu sviestmaizi notirgoju ejoshu, ar norunu, ka vinja vecaa vietaa!!! Tai bija tikai reduktora vaina...
Arnijs rakstīja: Pljins.... Tas Ventspilnieks taa arii neatveda savu veco kaarbu, kaa bijaam sarunaajushi, kad par saliidzinoshu sviestmaizi notirgoju ejoshu, ar norunu, ka vinja vecaa vietaa!!! Tai bija tikai reduktora vaina...
Kontakti tac palika , zvani un pieprasi!
Tas nav gadījumā tas džeks , kas uzlika aero virsū?
Tik traki jau nav - veel cetri aatrumi ir palikushi Plus veel viens atpakal Bet jaaremonee gan buus
SaaBeR rakstīja: Tik traki jau nav - veel cetri aatrumi ir palikushi Plus veel viens atpakal Bet jaaremonee gan buus
Ir pienācis mirklis šķirties
perkons rakstīja:
Arnijs rakstīja: Pljins.... Tas Ventspilnieks taa arii neatveda savu veco kaarbu, kaa bijaam sarunaajushi, kad par saliidzinoshu sviestmaizi notirgoju ejoshu, ar norunu, ka vinja vecaa vietaa!!! Tai bija tikai reduktora vaina...
Kontakti tac palika , zvani un pieprasi!
Tas nav gadījumā tas džeks , kas uzlika aero virsū?
Tel. nesagabaaju, zinu tikai ka bija ar simetriskiem nepaara cipariem un to, ka kaarbu lika A-favoriitaa.... bet tas bija kaut kad oktobrii....
ACHTUNG!!!!SAAB rezerves dalju tirgus!!!
Patreiz veel var iegadaaties rez.daljas
prieksh SAAB 900,hechbeka,ir
normaals salons,pakaljeejie lukturi,
aizmugures durvis,haube,aatrumkaarba,
stuure,stuures reika ar pastiprinaataaju,
un veel visaadas hernjas,tik
pasham jaajauc aaraa.
Ja ir interese par salonu,tad pasteidzieties,autinjsh no shodienas,
staav bez durviim un aaraa,un driiz
to atdos sagriezt,ja kas kuzavs ir mazruuseejis.Kraasa perlamutra zilaC14.
Taatad ja interese ir,melojiet man uz
mlablaiks@jrrmk.lv vai pa ieksheejo
ipastu[addsig]