Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
Vernons Reģ.: 18.02.2014
2 2 Atbildēt

Pasaules veselības organizācijas vadītājs tiek apvainots nolaidībā un korupcijā! ASV notiek izmeklēšana. Tramps paziņoja, ka nemaksās miljonus šai organizācijas! Sī, Ķīnas līderis, ir aptinis ap pirkstu PVO vadītāju. Vīrusa problēma sākās Ķīnā jau oktobrī! Un kā izrādās nav nekāda sakara ar tirgu Uhaņā. Mēs vēl daudzko interesantu uzzināsim. Pompeo paziņoja: "Mēs zinām vairāk nekā Ķīna mums stāsta"!

arba Reģ.: 16.12.2002
2 2 Atbildēt

Kārtējais ģēnijs !

Krievijas medīcīnas īpatnības !

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

arba rakstīja: MAn ir tikai 2 jautājumi, kururs nevaru izprast

Kāpēc pēdējos 100 gadus nekas tāds nav bijis ?

Kāpēc LAtvijā ir tik labi rādītāji ?

Bet padomājot arī te var atrast skaidrojumu

Mēģinājumi ir bijuši diezgan daudz. Ebola, SARS, Govju trakumsērga utt. Tiem nebija veiksmīgi pārneses mehānismi, kas ir pats svarīgākais urbānai izplatībai.

Tāpēc, ka LV ir mazapdzīvota zeme. Čukču pussalā vispār ir brīnišķīgi ar šo. Pandēmijas priekšnoteikums ir apdzīvotības blīvums. Neatkarīgi vai runa iet par cilvēkiem vai mežacūkām

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Tas tur spalvainais veselības dižorganizātors no T-umpa valsts ik gadu saņēma gandrīz miljardu usd kabatasnaudu! Ar kāju pa d viņam būtu tagad samērā pelnīti! Meloja, piesedza, laicīgi neziņoja! Par ko un priekš kam Amērika viņa organizāciju baroja? Kā tas nākas, ka ķīnieši aizvakar tā vnk "pārskatīja" statistikas datus?? T-ampa plānotais kleims par 6triljoniem priekš viņiem būtu pārāk mīksta izeja.Vai tas Hyjnahaņas tirgus šodn ir Slēgts? Sekspārņu žāvētāji,tīrasinju dzērāji un zvīņainā nezvēra pavēderes gaļas gabalu cienītāji ir visi izķerti un sterilizēti?Ja? Jā! ;ppp

ps- šodn te nejauši nokļuvu vienā ārpusrīgas mahimālajā veikalā.Tas ir vnk pzc! Zai bal,pie ieejas savas (iespējams, nupat dsu slaucijušās un/vai ppi turējušās) rokas apšpricē labi ja katrs piektais! Pie augļu stendiem- cimdu vnk NAV kā tādu! Ne plauktā, ne kādam rokā! Puse interesentu kko tur viens gar otru trinās,gar produkciju grābstās, cilā/paskatās/paņem/noliek,cits krekšķēdams, cits šņaukādamies, uttt.Kāda vel narhen te populācija,par ko vispār runājam!

Zemesgramata Reģ.: 14.08.2013
2 0 Atbildēt

Es izvairos no lielā Maxima veikala Ogrē. Puses produktu nav. Cilvēki kā imbicili uzvedas. Tas pats IAL trūkums pie ieejas.

Tagad savus iknedēļas iepirkumus veicu Top. Jā, nedaudz dārgāki produkti, bet ir gan kārtība, gan produkti un cilvēki... Vairāk ievēro jaunos noteikumus. Laikam tāpēc, ka tieši cenu politikas dēļ tas veikals izsijājis savus patstāvīgos pircējus. Plus vēl atbalsts vietējam biznesam, jo konkrētais t/c pieder vietējam uzņēmējam

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ok, tev pilnīga taisnība- jebkurš veikals pieder Konkrētam uzņemējam.Ja viens otrs rimi tepat pierīgā ir nekāds (reāli- gadiem ilgi vienādi smirdīgs un netīriem groziem un aizsvīdušām vitrīnām), tad piem gadiem ilgi jau no veciem interpegro laikiem Jelgavā pie pasta vai relatīvi nesenais kanālmalā Liepājā šī pati "marka" ir pilnīgi citā kategorijā.

Kontingents, protams, arī no svara.Dalbaēbi pie iespējas visur savu kluci noliks vai vismaz iespaidam kādu smaku palaidīs.Mūkusalas promo apmeklētājs ir diezgan labs.Ja ne desmitiem izmesto cimdu,ko vējš pa stāvvietu dzenā.Pat mūku aplī maximai nav dižas vainas.Turpat drogas- kompakti bet labi,vienmēr pāris cilvēku zālē,patīkami ieiet.Duntes skajā arī ir ok.Drošvien jāiet tur, kur ir cilvēka cienīgi un jāsaka Paldies.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tas ir stipri atkarīgs no personāla. Bet tie mūžam lipīgie grozi kaitina jebkurā veikalā. Es pat nezinu ar ko tos pamanās saķepināt, bet nekad neesmu sapratis kā var vienkārši aizstumt nupat lietotos grozus tā vienkārši uz ieeju bez kādas skalošanas. Esmu no tiem, kas pie ieejas pārcilā grozus līdz atrodu kaut cik tīru, pofig ka pārējiem jagaida, lai paciešas. Rati tādā ziņā parocīgaki.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Es pats ar savu lielo izturīgo maisu eju, lai nav vispār nekur jāgrābstās.Tie grozi kur iepriekš bij netīri apķepuši, tur arī šodien tādi- acīmredzot tas ir "vadības" akceptēts.Nebūt brīnums,ja viņi arī uz poda kāpj ar kājām.Bet tajos "labajos" rimi, cik neieej, tie vienmēr kā jauni izskatās...Tajā pat itālijā nez no kādiem laikiem lielveikalos pie augļiem ir cimdi bijuši un paši pircēji šķībi skatās un pat aizrāda, ja kāds grābstās bez.Nerunājot nemaz par kases lentas vai letes uzturēšanu kādā kulinārijas vai gaļas strēķī.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Zini es arī nevelku cimdus un veikala nedezinficeju rokas, bet produktus gan apskatu ar acīm un cenšos ņemt uzreiz tieši noskatīto (vai caur maisiņu yzreiz), grozus iespeju robežās nelietoju. Pēc atvilkšanas no veiča reti kad jebkas tiek uzreiz patērēts+ tad gan rokas tiek mazgātas, un pirms ēšanas arī. Sastapt un noraut CoV2 ar produktu starpniecību ir tuva nullei, rokturu apgrābstīšana gan ir augstāku riska pakāpi un tam ir vērts pievērst uzmanību.

Bet nu katrs var čakarēt tās savas rokas pēc saviem ieskatiem, man pārlieku bueža mazgāšana rokas sačakarē un padara vīrusam tieši ievainojamakas ...

Zemesgramata Reģ.: 14.08.2013
0 0 Atbildēt

Man pirmajā dienā pēc darbā lietotā Seal gēla visas rokas bija sarkanas un sāpēja. Vairs nelietoju, tikai mazgāju.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Šis taisnība- seāla garadarbi ir pretīgi,izliekas toč no kāda denaturāta uzmaisīts.Ja vienu pašu viņu lietot,rokas paliek sausas kā no viņu gēla,tā no šķidrajām roku ziepēm.Man to novēroja itin visi lietotāji.Sanāk, ka jaspiež klāt ko normālu vai bieži jālieto roku krēmu.Vai arī tajā želejā to krēmu pāris cm jāiespiež.Piem,reku balzāma šķidrais spirtotais ražojums ir galvu labāks un smird pēc dabīga šņabja.Ja jau sacīts, aka "ziepes" palīdzot,tad jau sanāk, ka varētu arī bez tā pretīgā spirta iztikt.Drogās senāk bija kkāda vācu želeja, no tās vispār rokas pat jūtami uzlabojās,patīkami uzsmērēt.Vai tas pats amazonā pa 90eur tirgotais slavenais itāļu amuchina,kurš maza pudelīte 1eur veikalā savulaik maksāja. Agrāk nekad nav shitāda šaise novērota,alķīmiķi, jopt...

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

iAuto rakstīja: Tautu digitālā kontrole var sākties

- Bezskaidra nauda

- Telefona izsekošana ar 5G būs vēl precīzāk - Korejā jau šim ir papildu aplikācija.

- Turklāt sabiedrība pati to grib!

Nākošais solis to visu noregulēt kā vienīgo iespēju, proti, tikai digitālie norēķini, kods identitātei (piemēram, ka esi "tīrs") un tas viss ierīcē, kuru nevari atstāt mājās.

Fantastika, kura vairs neliekas kā fantastika!

Nu re, arī pie mums pirmie iedīgļi

Vernons Reģ.: 18.02.2014
1 3 Atbildēt

youtu.be/qOYDO3SeVG4

Nekas nav tik smalki vīts, ko neatklāj Saules rīts!

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Bērzu sulas labākas. Beidz skatīties šitos pseidokanālus. Ne jau dēļ kaut kādām zālēm DKoreja nostabilizēja situāciju, bet gan ar aktīvu rīcību. Un DKorejā sākumā bija 30 saslimušo un kontrolējami, bet 31. saslimusī pamanijās aplipināt 1200 citus, jo aizmuka no slimnīcas uz dievkalpojumu.

Frontera Reģ.: 12.12.2019
0 0 Atbildēt

Zināji,ka bērzu sulas ir tas pats kas akas ūdens..beidz pats te propogandēt..atradušie ārsti te,vnk mazāk kaut kur iet,tusēt un uz melu teorijas baznīcām mazāk staigāt..tad arii būs viss oky

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Nē, nezināju. Acīmredzot neesi dzēris skābēto versiju vasarā. Pamēģini avota ūdeni ieskābēt, varbūt nebūs jāgvelž pilsētas analfabēta idejas

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Cik novērots, bērzu sulas satur minerālvielu kokteili, kas lielāko daļu cilvēku gremošanu sākotnēji padara labilu. Ņemot vērā, ka gremošana veido imunitātes pamatus, epidēmijas laikā to lietot nav ieteicams.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu ar bērzu sulām tāpat ka ar alu, vai sikspārņiem, nenogatavināji un būs intersanti rezultāti ;)

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Bērzu sulas pēc sastāva ir tas pats minerālūdens tik klāt baktērijas. Duļķains ūdens.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Nav tik traki, šīm zālēm ir teorētiskā bāze kapēc tāa varetu stradāt Cov2 gadijumā, ir pietiekami zinatnisku rakstu jau satapis, BET tās zales (nevienas) NAV vēl izgaušas kliniskos testus, lai apstiprinatu, ka šīs der CoV2 ārstēšanai, un tas ur ĻOTI svarīgi, jo vienas bija ļoti toksiskas, kur devas neievērošana var nobeigt cilvēku labāk kā vīruss, un piedevām ļoti nevelamas, pie noteiktām citām saslimšanām !

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
1 0 Atbildēt

Zemesgrāmata

Plus vēl atbalsts vietējam biznesam, jo konkrētais t/c pieder vietējam uzņēmējam

.

Arī manā piemājas top ir visas dezinfekcijas ,cimdi . Un arī man ir būtiski , ka pieder vietējiem .

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā.Brīnumi.Ļaunas mēles runā, ka "viņš" savulaik 15gadus esot marksizmu ļeninizmu cītīgi piekopis.Priekšzīmīgs komunists bijis, tāteikt.Šādu pārliecību "pārslimot" ir grūti,mūsu galā tas sen ir zināms un pārbaudīts..Lūk,pirmais spiediens uz dullo.Un ko tu domājies, jā!... www.nytimes.com/2017/05/13/health/candidate-who-director-general-ethiopia-cholera-outbreaks.html Ļoti, sen, NY Times , 5/13/2017: Candidate to Lead the W.H.O. Accused of Covering Up Epidemics ...He has been accused of covering up cholera outbreaks by an associate of a rival for World Health Organization director general...A leading candidate to head the World Health Organization was accused this week of covering up three cholera epidemics in his home country, Ethiopia, when he was health minister — a charge that could seriously undermine his campaign to run the agency.... Jā.Ok!

Protams, arī šis te īpaši sazvērīgais autors cītīgi turpina liet savu neticamo brīnum nanoūdeni: www.youtube.com/watch?v=E-H-tFiAT6E Vienīgi ka labs jautājums- vai viņš tiešām d-š visu,vai neko,vai par cik %. Tas kļūst samērā interesanti.Jo,reku zemāk, nekrievu valodā, pa tiešo no epicentra... šis un tam automātiski sekojošais nākamais video.Jaukās dāmas (un viņu komentētāji...) par ko te runā?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 0 Atbildēt

Lai kāds būtu PVO/WHO tas ir labākais kas mums šobrīd ir. Arguments, ka slikti nostrādāja attiecibā uz ASV vai Eiropu ir nevietā, jo DKoreja spēja reaģēt un pārējiem bija laiks mācīties Ja Ķīna meloja par izplatību, tad ko PVO varēja prognozēt? PVO sapriecājās ka būs trešais MERS vai SARS un ka tikuši galā. Populisti pierāda ka nav spējīgi adekvāti reaģēt, pat ja WHO ieteiktu slēgt robežu vai tad pajoliņš Tramps klausītu. Visās valstīs kur tagad teikšana populistiem ir ziepes. Mūsējie Grostiņi, Kaimiņi, Gobzemi kā arī dažādas urlu partijas tak arī neko vairāk par tukšu bļaušanu nepiedavā.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

piekrist

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Buļļa kaka. Skaists politisks komentārs, ka aizstāv komunistisko WHO, kam ar veselību ir ļoti attālināts sakars un piesauc kaut kādus "populistus". Izlasi, kas ir populisms - šis epitets ir attiecīnams uz jeburu demokrātiskās sistēmas politiķi. Jo īpaši - tieši dažādu krāsu sociālistiem, kuri par populistiem sauc politiskos pretiniekus, lai gan tieši paši visvairāk nodarbojas ar populismu.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
1 1 Atbildēt

Buļļa kaka, saki?

Tev jau izsenis visur rēgojas komunistu sazvērestības, Tā ka nebrīnos, ka tev galvā folijas cepurīte. Griez nost savu ratu riteņiem piestiprinātās izsekošanas antenas - Lielais Brālis kau lūr, kur tu ar savu virsmēra kasti brauc. Neaizmirsti rezerves riteni!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Pamuļķi jau neko vairāk, kā sazvērestības teorijas nespēj izdomāt. Man nekur un nekādas sazvērestības nerēgojas. Tikai uz lietām skatos kopsakarībās un pasauli vērtēju vektoru, nevis momentuzņēmumu ainā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tas pedējais video pilnīgi neko nepasakošs, izniekota minūte, kaut ko mēģina pateikt bet tālāk par radu rakstiem netika.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Jebkura liela organizācija, lai cik derīgus mērķus pārstāvētu agri vai vēlu kļūst politiska, kandidāti iekāro siltus krēslus utml.

Un velns viņu zina kura vadība ir dranķīga, iespējams ka pazīme varēty būt, ja cilvēks visiem spēkiem "turas pie sava krēsla" tad kaut kas nav kārtībā, vai nu kompetences trukuma dēļ nesaņemtu tik labu naudu, vai arī korupcijas problemas ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Organizācijas kļūst politiskas tā iemesla dēļ, ka demokrātija, kā politikā sistēma, nozīmē nepieciešamību tikt pie koruptīviem/lobētiem galiem varas struktūrās, ja vēlies kaut ko panākt, jo jebkurai organizācijai, lai vai cik lielai, vienmēr būs mazākums attiecībā pret pūli vēlēšanu dienā.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Man tik viena iebilde, tas uzsvars uz demokrātiju nevietā, nav tadas politiskās vai ekonomiskās iekārtas kura būtu brīva no korupcijas, tās visas sastāv no cilvekiem, ar tadiem vai citadiem nodomiem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Kādēļ nevietā? Korupcija rodas tur, kur kādam ir tiesības rīkoties ar svešu naudu. Demokrātija nodrošina iespēju ne vien pēc savas patikas rīkoties ar vienkārši svešu naudu, bet pat piešķir tiesības to atņemt citiem - tai skaitā tiem, kas nav devuši tam piekrišanu pat ārpus korupcijas.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Interesanti, kā tas atšķiras no komunisma, kurā "blatošana" bija dzives nepieciešamība, lai daudzmaz jēdzīgi dzīvotu ? Esmu bijis taja "krutajā" galā, un sustēmas greizums līda pa vilēm āra ka prieks, "vienkāršā tauta" gan daudz nezināja, un senči to maz izmantoja (parsvarā ārstniecības, partikas lietas un dažādas attīstošas un izglitojošas lietas man), bet blakus pietika personāžu ar daudz savtīgākiem merķiem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Ļoti vienkārši - neatšķiras. Tieši komunisms neizbēgami ir tas uz ko tiecas demokrātija. Laikam jau esi aizmirsis, ka arī PSRS bija demokrātiska republika, ko vadīja vēlēts parlaments. Tikai esi iekritis varnešu propagandas maldos, ka pašreizējais režīms ir kapitālisms.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Eiropā un kapitālisms - tā nekad nav bijis, vienmēr ir bijusi tkai variācija par tēmu.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Laikam esi aizmirsis, jeb nekad neesi zinājis, ka PSRS demokrātija bija tikai uz papīra.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Tas ir kā "uz papīra"? Paskaidrosi precīzāk? Nu tā, lai nepārprotami atšķirtos no pašreizējās versijas? Kas vainas bija augstākās padomes deputātu vēlēšanām? Vislabāk ar konkrētu piemēru - tā, uzpirkstiem, lai visi saprot - Ar ko Anatolija Gorbunova ievēlēšana AP atšķīrās no viņa ievēlēšanas Saeimā?

Kas principiāli mainījās brīdī, kad šis cilvēks saglabāja amatu, mainot tā nosaukumu no Latvijas PSR Augstākās Padomes Prezidija priekšsēdētāja uz 5. Saeimas priekšsēdētāju?

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

Kanibāls

Ja Ķīna meloja par izplatību, tad ko PVO varēja prognozēt?

.

Nevis noticēja , bet abi kā sadarbības partneri veidoja melus

Populisms , Trampiņš .... kā tas jāsaprot , visi muļķi .... . Tramps kā reizi jau ātrāk gribēja slēgt lidojumus no Ķinas , tikai šitie "antipopulisti" sāka karināt visādas rasisma birkas. Protams Trampam vajadzēja būt izlēmīgākam , bet ne viņš viens tāds .

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tas ka Tramps ko izlemj īsti nav taisnība, to pasacienu pamatīgi ietekmē dažādi lobiji, viņam kā visiem politiķiem jabalansē starp biznesa un cilvēku interešu pārstāvēšanu. Tās lietas krīzes laikā bieži rada problēmas ...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Prottams, ka gali ūdenī.Prottams, ka ši te Priekšsēdētāja personība un iepriekšējā holeras pieredze te nevienu vairs nesip.Juku laikos laikos latviešiem bij tāds personāžs Dušelis, kurš bij pārdziedājis senu Teiku.Kur naktī pār koku galiem visādi Haļeras jāj, un kā Tālavas Trompetists pūš trauksmi.Jā.Skaidrs.

Par kuģa video bija jāpalasa komentāri.Jo- tur tas krieviskais sensāciju jūtupautors vlads ir argumentācijai izmantojis dažus kadrus no šiem video.Interesanti, ka īstenībā viņš par savu gandrīz visu "savu" pausto sensāciju pamatu ir ņēmis kāda cita,angliski runājoša autora sagādātos materiālus,teju pilnīgs kopīpeist.Ja anglim ir pārsimt skatījumi, tad šim ir jau desmiti vai simti tūkstoši.Gūd džab,tāteikt.Izklāsti tik kaut/ko krieviski un uzreiz ģēlas pašol kalnā.

T-ampu kritizēt ir modē visos kontinentos, bet uzskatīt viņu par muļķi var tikai galīgais Lohs.Istenībā LV uzņēmējiem par viņa lēmumiem būtu (un būs!) jāskaita pātari un jācer, ka viņs tiešām būs apdomīgs.

Pie ujhaņas "razborkas" reku vakar jau pieslēgusies arī Austrālija.Gan jau vēl kko dzirdēsim.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Nu nez, ja izskatās pēc muļķa, runā kā muļķis un uzvedās kā muļkis tad tas ir muļķis.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Sena patiesība no monarhijas laikiem - neglaimojošu patiesību karalim, nepazaudējot galvu, drīkstēja teikt tikai galma āksts. Un lai vai kas viņš bija, bet ne muļķis.

Muļķi bija tie, kas viņu par tādu uzskatīja.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Gan jau viņš beigu beigās daudziem sabāzīs puļķus dsās.Latvijas uzņēmēji un citi starptautiskie darboņi viņam varēs kaut vai atcūkāt,bet ietekmēt diezin vai.Paskatīsimies kādu dzismu tie dziedās, ja viņš paturēs Ameriku aizslēgtu vēl kādus pāris mēnešus.Izstieptu roku un nolaistām biksēm nāks un klanīsies;))

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Tā starptautiski ekonomika nestrādā, tev vajag vismaz pāris draugu, ja nav tad lai cik kruts tu būtu, agri vai vēlu pats būsi "sevi apmierinajis orāli". Kaut kā tā, jo ASV bez Ķīnas elektronikā ir pakaļā, bez Eiropas dažās citās jomās utml. Nav ASV tik neievainojama kā šķiet ...

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Paši vien no savas alkatības šo te elektronisko monstru izaudzināja.Pārceļot gandrīz visu sevis radīto uz turieni.Nenovērtējot to, ka šai valstij ir "attīstības plāns" uz tuvākajiem 900 gadiem.Lielākajai daļai valstu tomēr nāksies peldēt pa vējam,vajadzētu tikai laicīgi izvēlēties virzienu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

650 Pasūkā savu vafeli citādi atkal sēžot mājās esi kļuvis seksuāli norūpējies.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
1 0 Atbildēt

WALA

Protams ne viens Tramps . It sevišķi daudzmaz demokrātiskā valstī . Par stāvokļa nogulēšanu Ņujorkā . Bez Trampa ir vēl štata gubernators , pilsētas mērs

Lielā biznesa ietekme . Viņi ietekmē stipri . Un iespējams pat ļoti stipri . Kaut vai nesenā pagātne pie mums....citāts no twitter...... Azartspēļu nozari valdība iekļauj krīzes skarto sarakstā, un mēs! maksāsim laimētavu darbiniekiem dīkstāves algas.

Maksāsim mēs, tie daudzie krīzes skartie Latvijas uzņēmumi, kas nav ielobēti sarakstā. Nevis SIA “Alfor”, kam peļņa pēc nodokļu nomaksas 2018.gadā bija 19 milj eiro.

Un protams tā ir niecīga redzamā daļa . Par pārējām saitēm nav ilūziju

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 2 Atbildēt

Bērzu sulas beigušās! Es ieteiktu imunitātei lietot Kaņepju eļļu! Rimi nopērkama. Nodaļā Klēts arī ir. Kur fīča? Omega 3, 6, 9 ir šajā eļļām vienu iet! Ko tā dod atradīsiet paši! Botāniķi apgalvo ka kaņepe nav šīs planētas augs, kaut kā iemaldījies!

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Vai tu to rakstu par citplanētieti izlasīji? Aiz virsraksta nākamais teikums bija, ka tas tā ierakstīts lai piesaistītu uzmanību.

Omegas krietni vairāk ir zivīs. Un tās arī ir garšīgākas. Un omegas izpratnē arī lētākas

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 4 Atbildēt

Ha! Man kaņepes dārzā aug no 1983. gada! Sākumā cilvēki prasīja, kas tās par eglēm.

Sameklē "Nafta pret kaņepēm"! Radīsies apskaidrība.

Vernons Reģ.: 18.02.2014
1 0 Atbildēt

Decembra beigās Ķīnā sašnorēja ārstu traukmes cēlāju! Tur tā zinātāju grupa bija varen liela! 2. janvārī Kīnas televīzijā nosodīja trauksmes cēlājus! Jauns ārsts pēc aresta Nomira!!! Vispār pasākumu mēģināja komunisti noklusēt! Un palaida pa visu pasauli!

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
1 0 Atbildēt

re, Japānā daudz neķēpājas, katram japānim piešķir 1000 dolārus un lai sēž mājās

eidis Reģ.: 07.11.2001
5 0 Atbildēt

Un tas ir vienīgais pareizais paņēmiens. Ja turpinās dalīt pa 4,60 ar milzu ņemšanos, tauta pārstās pirkt jebko citu kā maizi un kefīru. Tas nozīmē beigas visam biznesam. Šobrīd risks ir tautsaimniecība. Ja neiedos pircējiem naudu tās uzturēšanai, sekas būs ļoti būtiskas. un piedāvājuma atjaunošana vilksies gadiem. Zaudēs visi. Pircēji, nodokļi, darbavietas

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Vienkārši ārprāts.Laika meluskala...Gribinegribi,jāsāk "atcerēties",kādi vispasaules uzmanības novēršanas pasākumi gāja vaļā,kamēr kāds kādam apzināti meloja un cits citu tīšām mēdīja... www.foxnews.com/politics/from-new-york-to-canada-to-the-white-house-initial-coronavirus-responses-havent-aged-well

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
2 0 Atbildēt

šitā visa dažādu pasugu piesūcējparazītu varza Latvijā, kas tagad ņigu ņegu dala Eiropas un citu miljardu naudu... tā ir utopija, ka katram Latvijā vienkārši iedos kādu noteiktu summu izdzīvošanai....

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
2 0 Atbildēt
Zemesgramata Reģ.: 14.08.2013
1 0 Atbildēt

Vakar uzgāju diskusiju, kurā eksperts izteicās, ka eksperimentus ar sikspārņiem jau 2014 gadā veica... ASV. Taču, tad to programmu slēdza, kā pārāk bīstamu.

Daļa no tās pētnieku grupas bija ķīnieši, kuri pēc tam aizlaidās uz Uhaņu un atsāka tur šos pētījumus, Ķīna sponsorēja.

Vēl kaut kāda loma esot Krievijas Vektor laboratorijai. Ne velti visus RUS veiktos testus sākumā veda pārbaudei tikai uz to Novosibirskas laboratoriju.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 1 Atbildēt

ASV un slēgt programmu kuru atzīst par bīstamu, īstu neticu šādai versijai, drīzāk jau programma kādam vienkārši nepatika,

daudz izmaksāja, vai ari nesniedza velamo rezultātu. Bīstamība štatos vispār nevienu nerausta ...

Vernons Reģ.: 18.02.2014
1 0 Atbildēt

youtu.be/hWY8ryPeepQ

Tā gluži nav! Apskaties un pabrīnies.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Īsti nesapratu par to kas īsti "tā gluži nav" ir domāts. Jo redzama daļa ir viena lieta, pie kam ta ir orienteta uz lielu muļķu un analfabetu skaitu štatos, un vēl tas ka lietas kas ir valdības limenī slepenas, attiecīgo dienestu slepenas, tauta par tām nezina ne sūda, un ja kaut kas bija zinams publiski, tad diez vai bija slepens, un reizem tas kas ir publisks pie zinamiem nosacijumiem "pazūd" un tiek "likvidēts" bet paradās teiksim militāristu tēriņos (reizem arī neparadas, ja kļūst super slepens).

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Vernons rakstīja: Kas vēl man jāizdara, lai Tu būtu laimīgs?

Nekas daudz. Vienkārši jāatbild uz elementāriem jautājumiem.

Vernons Reģ.: 18.02.2014
1 3 Atbildēt

youtu.be/hWY8ryPeepQ

Šīs ir viens no jēdzīgiem stāstītājiem, vismaz nemelo un neizpušķo.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 2 Atbildēt

Kādas vēl glupības skaties? Ekstrasensu šovus?

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

Tramps 25. Janvārī "aizvēra" lidmašīnu satiksmi ar Ķīnu! Baidens ķērc ka Tramps ir rasists! Tagad Trampam pārmet, ka viņš novēloti rīkoties! Sviests pilnīgs!

Krievijā katru dienu ielidoja 12 reisi no Uhaņas!!! Krieviem tikai viena laboratorija bija, kas spēja noteikt vīrusa klātbūtni, tā pati Novosibirskā "Vektor".

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Btw, Delfos gan sakarigu atatistikas referējumu par Covid19 redzeju, gan arī faktu apkopojumu par Hlorohīnu un hidroksilhlorohīnu. Ja nav slinkums izlasat, vismaz nekadus butiskus melus es tur nemanu.

www.delfi.lv/campus/raksti/kad-zales-izraksta-politiki-trampa-riskantais-superlidzeklis-pret-covid-19?id=52074747

www.delfi.lv/news/national/politics/latvija-mirusi-devini-ar-covid-19-saslimusie-izveselojusies-133.d?id=52075033

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Vakardienas ziņas - provizoriskie pētījumi ASV uzrāda, ka PVO testu metodika konsatē tikai 1 no 27 gadījumiem. Ja tā izrādīsies patiesība, nevis Ķīna, bet PVO saņems bargu rēķinu par sagrauto ekonomiku.

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

Kādu rēķinu piestādīsi ANO?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tik nez ko DKorejā un Vjetnamā testi nostradāja.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Tas ir tā baigi relatīvi "nostrādāja". Fakts ir ka ASV cov-2 ir ievazats agrāk ka domaja, tapec paplasina izpetamo loku, jo māksligi ierobežojot testu pieejamibu arī tur ir "aizšāvuši garām". Tadel jautajums vai sūdiga diagnostika (kas ari bija vismaz vietām) vai nepietiekams pārbaudito skaits no kura izdariti nepareizi secinajumi ...

Bet te savukārt "anti"-viedoklis sazverestību teoriju mīlētājiem:

www.livescience.com/coronavirus-not-human-made-in-lab.html

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tev ir kāda atsauce uz avotu, kas ticami apliecina, ka tevis piesauktajās vietās ir veikti 100% testi visai populācijai? Vai pats tikko šādu murdziņu izdomāji?

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 1 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Tas ir kā "uz papīra"? Paskaidrosi precīzāk? Nu tā, lai nepārprotami atšķirtos no pašreizējās versijas? Kas vainas bija augstākās padomes deputātu vēlēšanām? Vislabāk ar konkrētu piemēru - tā, uzpirkstiem, lai visi saprot - Ar ko Anatolija Gorbunova ievēlēšana AP atšķīrās no viņa ievēlēšanas Saeimā?

Kas principiāli mainījās brīdī, kad šis cilvēks saglabāja amatu, mainot tā nosaukumu no Latvijas PSR Augstākās Padomes Prezidija priekšsēdētāja uz 5. Saeimas priekšsēdētāju?

jau teicu, ka tu esi vau nu idiots, vai trollis. Tagad vairāk domāju, ka trollis.

Vienu - pēdējo AP vēlēšanu procesu tu gribi attiecināt uz visu 70 (vai 50 Latvijas gadījumā) totalitāro 'padomju' sistēmu?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Sāc ar tā pēdējā izskaidrošanu un tad turpini tālāk. Padomju sistēmu tu vari droši pēdiņās nelikt, jo mūs kontrolējošo padomju ģeogrāfiskās lokācijas izmaiņas nav tas pats, kas ideoloģijas un režīma maiņa. Un sāc izglītoties kaut ar vikipēdiju, ja grūtāki avoti nav aptverami:

lv.wikipedia.org/wiki/Komunisms

"Politiskā nozīmē radikālie marksisti, t.s. komunisti, vienīgo iespēju, kā nonākt pie komunisma, saskatīja "proletāriskajā revolūcijā", kurā proletariāts sagrābs varu un mainīs sabiedrības iekārtu. Mērenie marksisti jeb sociāldemokrāti pieturas pie koncepcijas, ka komunisms iestāsies kādreiz (neprognozējamā nākotnē) dabiskā ceļā, bez vardarbības, mīkstinot kapitālismā valdošo nevienlīdzību, paaugstinot sabiedrības sociālās nodrošinātības līmeni, diferencējot nodokļus (lielāki ienākumi - lielāki nodokļi), iesaistot darbiniekus uzņēmumu pārvaldē utml."

Viss, kas ir mainījies - radikālos marksistus ir aizstājuši mērenie marksisti. Bet komunisma ideāli paliek kur bijuši.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
1 0 Atbildēt

jau virmo gaisā ka būšot otrais kovid vilnis, daudzskaitlīgāks par pirmo

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Teorētiski tā jābūt, vīrusam ir jāizmēģina visi izplatības vektori.

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 2 Atbildēt

No Krievijas to ieved Ķīnā tagad!

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

Taivāna bija pirmā kas informēja PVO 31. decembrī!

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti