Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
1.. 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ..169
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

ps- būs viss ok, drīzvien mums Uzlīmēs

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

Kanibaals

Pačukstēšu tavai paranojai, vari slēgt ārā ko gribi bet telefons tāpat uzkrāj wifi kurus uztvēris un CellID kamēr vazājies apkārt.

.

Ir, ir dzirdēti stāstiņi par realitātē neizslēdzamo telefonu , ka jāzņemot baeriju ,jāietērpj "folija cepurītē "galu galā jāatstāj telefons mājā .Par neizslēdzamo wifi .Es tam ticu un tikpat arī nē . Priekš kam ražotājam saglabāt šādu nepilnīgu izslēgšanu ? Lai līdz pēdējai kripatiņai ievāktu informācijiju par subjekta paradumiem un datus izmantotu savam biznesam , pārdotu citiem ? Drošibas dienestu "neafišēta" prasība ? Man mājās stāv vecā lumina ,( datus nevarēja pārlikt uz androidu ) ,ik brīdi uzlādēju , viņa mēnešiem izslēgta tur bateriju ,vai patiesi tas wifi un savienošanāsar torni tik maz paņem .

Pašlaik vēl nav vienota sistēma , kurā visas manas darbības redzamas . Jāpieprasa dati no no dažādām organizācijām .

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 1 Atbildēt

Mani aizvien nodarbina jautājums, kad tiks pieņemts lēmums par plānveidīgu CoV19 "aplipināšanu" ierobežotās grupiņās ? Jeb kāds beidzot ir ticis ar vakcīnu tik tālu ka pēc pusgada vai ātrāk tā būs pieejama ( man gan tads info nav ienacis)?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Diemžēl tas nav ētiski, vīrusu nevar tiesā iesūdzēt ja kādu piebeigs.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 3 Atbildēt

Reālās auzas ir daudz mazākas nekā pieņemtie mēri. Vismaz Latvijā - noteikti. Viss liecina par to, ka plaši izbazūnētais temats cilvēkiem jau sāk piegriezties. Sāku saprast Batjku Covid19 jautājumā. Cilvēks ar mugurkaulu, nevis marionete ibio

Kāda iksa pēc sēdēt mājās, ja tur var nojūgties gan emocionāli, gan fiziski? Kas liedz pavadīt laiku brīvā dabā (arī nečupojoties)?

Paldies par pustukšajām Rīgas ielām, man tagad satiksme ļoti patīk Paldies par ļoti labo situāciju pārtikas veikalos, es šobrīd uzstādu rekordu pēc rekorda Baltijas pārdošanās Visbeidzot paldies par smieklīgi lētajām benzīna cenām (ja vien būtu, kur braukt)!

P.S. Mani besī izklaides iespēju neesamība, tāpat riebjas sporta pasaules apstāšanās, atklāti sakot - nevaru cienīt mūsdienu pasaules taktiku, nesveicinoties, neapskaujoties, neciemojoties pie vecākiem (un vecvecākiem), jptvm

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
8 0 Atbildēt

tu esi tāds kukainis, kas čurās biksēs no laimes, ja redzēs savu maku (plānu) piepildoties. Pārējais tev ir pie kājas.

Par situāciju varēsim spriest pēc tās beigām, it īpaši par situāciju BY, RU, un Ziemeļkorejā

PN - man pilnīgi pajāt t.s. sporta problēmas - tā galu galā tāda izklaide masām vien ir.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 2 Atbildēt

Nav pie kājas vis. Bet, kaut ko saprotu no ekonomikas arī. Ja cilvēkam brutāli piegriež skābekli (atņem darbu strādājošam uzņēmumam), diemžēl nekādas jēgas arī no "nosargātas veselības" - iestājas vienkārši zvizģeC, kad nav pat nekā ēdama (lasi - pamatvajadzības).

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
8 0 Atbildēt

Nu, nezinu - es to sportu reizēm paskatos, bet, piekritīsi, kaut kas nav ar prioritātēm pareizi, ja kāds, kas māk uzdauzīt, uzsist, uzmest bumbu, ripu, volānu utt saņem vairāk naudas mēnesī, nekā, piemēram, baltijas valstu zinātniski pētnieciskie institūti kopā gadā...

Ar tām vērtību sistēmām ir mazliet jocīgi...

Iphona vāciņš par 50-100 EUR, normāli, bet katupeļi pa 0,40 EUR/kg - dārgi...

Kā tas viss attīstīsies - redzēsim tikai tuvākā mēneša - divu laikā. Saprotu, ka palielināta mirstība dažu tūkstošu km attālumā maz krata tieši katru no mums, bet labāk ir neuzzināt kā mainās domas pašiem, kad kaulainā sāk tādos pat apjomis darbināt savu kombainu šeit.

No evolūcijas viedokļa gan pareizāk ir ļaut evolūcijai darī savu - izpļaut "vājākos"... Bet cik patīkami redzēt savus tuviniekus mirt vai pašam nomirt papīrīšu vārdā... Pa īštam par to sāks domāties ja tāda situācija būš tieši personiska, nevis tāla - tāltālā valstī ar pilnīgiem svešiniekiem.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Man patīk sportot - kolektīvo sportu (fucis, volis utml.) man pietrūkst, bet to vai to rada vai ne pa tv - pārāk nerausta ...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
3 1 Atbildēt

Paga - es nerakstu ka man ir kas pret katra indivīda personisko veselību, sava organisma uzturēšanu. Es par to profesionālo sportu, kura gladiatori saņem milzu naudu, neuzlabojot īsti svešu veselību, bieži vien apdraudot paši savējo....

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Bet es tak +1 ieliku, ne jau mīnusu, domaju pareizi sapratāmies,. Bet par tiem daudz miljonu sportistiem - ir daudz cilvēku kam vajag spilgtus tēlus, kādam vajag Dievu, kadam citus elkus, ja nevajdzētu, tad ne baznīcas eksistētu, ne ari lieli sporta klubi ar daudzmio budžetiem ...

Ir pieprasijums, un ir piedāvājums

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
3 1 Atbildēt

Iestājās nevis zvizģec, bet lielai daļai iestājās papīrīšu trūkums. Esošais ekonomikas modelis ir modelis ar pseidovērtībām. Izkristalizēsies, kas ir patiešām nepieciešams un kas ir "dārgi ponti".

Lai piemājas dārzā izaudzētu dārzeņus vai augļus - lasi pārtiku, pietiek ar pirmskrīzes laikā iegādātu lāpstu, vai prāvākā lauciņā ar pirmskrīzes laikā sarūpētu Belarusu. Bet bez ēdamā nevar. Pēckrīzes laikā pārtika būs kādu laiku svarīgāka par bezvērtīgajiem gabuļiem un papīrīšiem. Ja krīze būs pietiekami ilga, esmu pārliecināts, ka daudzi visai nopietni vēlēsies inventarizēt šībrīža vērtību samērus un kas ir patiešām vērtīgs.

Ekonomiku agrāk vai vēlāk var sakārtot, ar cilvēku dzīvībām ir "mazliet" savādāk...

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
5 2 Atbildēt

tie visi vaidētāji un stenētāji laikam negrib saprast, ka ne jau kariņš un viņķele piegriež skābekli, bet procesi, kas ir ārpus kariņa un viņķeles ieteikmes - ja Ķīna, Itālija, vai Vācija nesūta komplektējošās daļas uz LV, tad paies lielāks vai mazāks brīdis, līdz atradīsies cits kanāls. Tāpat, ja tūristi nebrauc - kādi ir varianti? lamāt valdību, kā Gobzems, Lapsa, un Liepnieks?

Tāpēc jau valdība(s) lemj par salīdzinoši lielu naudu iepludināšanu ekonomikā.

Tā ka sausais atlikums manā skatījumā - ir slikti, bet nav bezcerīgi. Ekonomika strauji atkopsies kad epidemoloģiskā situācija ļaus.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Cerēsim uz labako, bet gatavosimies sliktakajam - ta es teiktu šajā situācijā, jo kontrole pār jebko šobrīd ir stipri mānīga lieta. Droši nebūs jaunums ka esošajām darbībām es neticu, īpaši ilgtermiņā, vīrusu nekas no šī neiznīcinās, var tikai piespiest to mainīt savu uzvedību, parmesties uz citām sugām lai atgrieztos jau "dusmīgāka" versija. Apskatot kā vesturiski veicies ar vakcinu izstrādi - diemžēl ar nav iepriecinoši, bet kaut kādu iemeslu dēļ daži no tiem vīrusiem kļuvuši neaktuali ( un arī valcīnas līdz ar to nav pat uz kā jēdzigi pārbaudit vairs) jautājums tikai kāpēc ...

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

pajāt vislabāk varēs Maijā, būšot vēl brīvāks ;P

iciks Reģ.: 29.05.2013
3 0 Atbildēt

Par profesionālo sportu man nospļauties - tas man nekad nav bijis svarīgs un domāju, ka bez tā var iztikt. Cilvēkam nekas nevar liegt brīvā brīdī paskriet, nodarboties ar aerobiku u.tml. amatiera līmenī. Ja cilvēks ir sabiedēts un nolēmis mēnešiem sēdēt mājās un ārā pat neiet - ko tu gudram padarīsi...

Par ekonomiku gan ir satraukums. Tāpat arī par to pašu veselības aprūpi - visas atliktās medicīniskās manipulācijas var smagāk atspēlēties, nekā šis triperis.

Tāpat kā šī piespiedu mājās sēdēšana ietekmēs vientuļus ļaudis, ģimenes, kas nav raduši nonstopā krist viens otram uz nerviem u.tml.?

Arī Tevis pieminētās sasveicināšanās trūkums - sajūta, ka tuvi un zināmi cilvēki kļuvuši par svešiniekiem.

Un vēl mani ļoti tracina VIENĪGAIS UN PAREIZAIS viedoklis. Pat ja es būtu medicīnas spīdeklis un paziņotu, ka, manuprāt, šis viss ir pārmērīgi pārspīlēts, mani tak momentā noraktu, jo TAS NAV PAREIZI.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Dedzināt kūlu arī nav pareizi kaut zinātniski to nelielās teritorijās būtu ieteicams, tik kas notiktu, ja to sāktu teikt cilvekam parastam. Pietiek jau ka ir lielā talka un dazi to uztvēruši kā atļauju mest musaru mežā.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Domāju, ka šim visam ir combo:

-Darbaļaužu masas pilnīgi vienmēr ar sajūsmu uztver un iznes "strādāšanu no mājām" aka brīvdienu uz darba devēja rēķina. Lai varētu "pabūt ar ģimeni". Šo var redzēt katru reizi, kad runa iet par brīvdienām. areizticīgo ZSV, 9. maiju utt. Tas nekas, ka cita plāna kā pavazāties pa pici un vakarā pievilkt mūli, nav. Vienalga vajag un ir milzu pacēlums šim;

- no sovoka velkas nekritiska domāšana. Arī šis nesaslimt par katru cenu. Saprātīgs risks un kritiska domāšana sovoka tipa izglītības sistēmā ir izlaista;

- ņemot vērā augstākminēto, arī valdība saprot, ka taisnties par mirušo skaitu būsgrūti;

- pirmā iemesla dēļ valdības atbalsts ir ērts populisma ierocis.

k442 Reģ.: 22.02.2014
8 1 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Reālās auzas ir daudz mazākas nekā pieņemtie mēri. Vismaz Latvijā - noteikti. Viss liecina par to, ka plaši izbazūnētais temats cilvēkiem jau sāk piegriezties. Sāku saprast Batjku Covid19 jautājumā. Cilvēks ar mugurkaulu, nevis marionete ibio

Kāda iksa pēc sēdēt mājās, ja tur var nojūgties gan emocionāli, gan fiziski? Kas liedz pavadīt laiku brīvā dabā (arī nečupojoties)?

Paldies par pustukšajām Rīgas ielām, man tagad satiksme ļoti patīk Paldies par ļoti labo situāciju pārtikas veikalos, es šobrīd uzstādu rekordu pēc rekorda Baltijas pārdošanās Visbeidzot paldies par smieklīgi lētajām benzīna cenām (ja vien būtu, kur braukt)!

P.S. Mani besī izklaides iespēju neesamība, tāpat riebjas sporta pasaules apstāšanās, atklāti sakot - nevaru cienīt mūsdienu pasaules taktiku, nesveicinoties, neapskaujoties, neciemojoties pie vecākiem (un vecvecākiem), jptvm

Es gan Tev nepiekritīšu - manuprāt, tieši ieviestie piesardzības pasākumi mums Latvijā ļauj iztikt ar samērā nelielām auzām (vismaz pašlaik). Austrieši arī bez lielas kavēšanās ieviesa stingrus ierobežojumus, nupat reku jau izskata iespēju pēc Lieldienām grožus laist vaļīgāk, jo situācija sāk stabilizēties.

Salīdzinājumam vari pavērtēt situāciju tādās valstīs, kur sākumā šo vīrusu uzskatīja par fufeli un nekādus pasākumus neieviesa (piemēram, UK vai USA) - tur tiešām šobrīd ir pamatīgas AUZAS, un tam laukam malu pagaidām nemaz neredz...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā,precīzi, un tā ir tipa "šodienas" austriešu apspriežamā ziņa.Process nostabilizējes, maskas obligātas,notiek Viedokļu apmaiņa par to, ka/vai uz Lieldienām vajadzētu kādus mazos veikalus atvērt.Visdrastiskākie ierobežojumi ir Tirolē, 279 ciemi joprojām totalizēti.Bet skaidrs, ka "nulle" irnākusi no iŠglas un ka vispār nebūt ne visos totalizētajos ciemos vispār ir bijusi kāda totāla izplatība vai pat vispār kāds "gadījums".Bet karantīnu ievēro visi un mēri bijuši savlaicīgi.Apsteidzoši,un, kā izskatās, ka pareizi.Līdzīgi kā pie mums,tikai ar lielāku apdraudējumu un stingrāku disciplīnu..

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
3 0 Atbildēt

WALA

No saklausītām baumām . Arī SARS uzliesmojuma laikā aktīvi veidoja vakcīnu , bijuši jau tuvu . Bet epidēmija tika veiksmīgi likvidēta un neviens vairs nevēlējās turpmāk naudu ielikt šajā produktā . Domājams šoreiz ies līdz galam neskatoties ( maz skatoties) uz iespējamu finansiālu neveiksmi ( epidēmija pazūd )

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Saklausītās nav baumas, jautājums var but tikai par konkrētu slimības/vakcinas tipu, bet bēda bija tajā ka vairakas iestrēga pedējā klinisko petijumu stadījā, un dažas pat ātrāk, jo nebija vairs veida kā izpētīt vai tā vispār palīdz pretoties slimībai, jo slimība izčibēja.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Laikam beidzamā laika pirmā reāli iepriecinošā ziņa- gandrīz visā Austrijas Tirolē no rītdienas tiek atcelta totālā karantīna.No 279 admin apgabaliem karantīna paliek spēkā tikai trijos, pašu "izcelsmes epicentru" ieskaitot.Bet- stingrie ierobežojumi un aicinājumi paliek spēkā arī pēc atcelšanas. www.tt.com/artikel/30727190/gut-zu-wissen-das-ist-in-tirol-mit-ende-der-vollquarantaene-wieder-erlaubt

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 1 Atbildēt

WALA

un dažas pat ātrāk, jo nebija vairs veida kā izpētīt vai tā vispār palīdz pretoties slimībai, jo slimība izčibēja.

.

Nepārzinu vakcīnu ražošanu . Tavs viedoklis ticams par slimības pazušanu ar likumsakarīgi sekojošu vakcīnas "sabojāšanu"

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 1 Atbildēt

Tikai nevajag likt naivas cerības, ka kkas pats no sevis izčabēs tagad. Līdz vakcīnai būs jāgaida kā minimums gadu un pa to laiku jums jāsaved sevi kārtībā(veselību) un jāmēģina izslimot.

WALA Reģ.: 19.06.2002
3 0 Atbildēt

Pilnībā atbalstu šādu viedokli, jo jebkadas citādas pieejas šobrīd strādā, bet nez vai ir lietojamas un pamatojamas ilgtermiņā. Cik.tad ilgi pie saviem senčiem kas riska grupā nebrauksi, un pat ja nebrauksi, atsāks tauta ceļot (ko joprojām btw var darīt, tik jāzina kā) unpasāciens atsaksies ar jaunu sparu ...

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 1 Atbildēt

un tieši tāpēc izolācija nav nekāds risinājums. Īpaši par šādu cenu

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Nu, nu es gan nebraukšu. Tīko izslimoju.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Covidu?

arba Reģ.: 16.12.2002
3 1 Atbildēt

pieņemam likumu, ka vecākus par 70 var mākslīgi neelpināt, lai par to nav jādomā mediķiem un atceļam visus ierobežojumus !

ierosiniet likumprojektu !

zviedri ir palikuši vienīgie, kas ir pateikuši - katrs pats atbild par sevi un saviem radiniekiem , interesanti, cik ilgi izturēs, kad viņu pensionāru biedrība izies ielās !

Jo reāli pašreizējā paaudze bauda labumus, ko uzbūvēja pensionāri, kuriem ļauj izmirt

Domāju, ka viņiem pēc kāda brītiņa demisionēs valdība

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Ja vārdu "labumus" aizvietotu ar "sūdus ko savārīja", tad viss būtu pareizi. Par kādiem labumiem var runāt valstī, kurā 30 gadus ilgstošas apzinātas valdības rīcības dēļ pamattauta ir vairs tikai 2/3 no iedzīvotājiem?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kad tad ir bijis vairāk? Latviešu skaits tā ap 1.3milj svārstās kādus pēdējos 100 gadus. Vai tu par izvesto PSRS armiju raudi.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Vai kāds beidzot uzdrošinājās guglē ieburtot frāzi forecast 2025 ??

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Domā šito 1998. gada dokumentu?

www.vestnesis.lv/ta/id/14411

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

nene,vnk iegoglē frāzi: population - list of countries forecast 2025 ,un spied uz pašu pirmo piedāvājumu.Varbū lai msh uzspiež, viņš mums tāds drosmīgāks.Zviedruja tur arī ir;)

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Runa vispār bija par zviedriju...

arba Reģ.: 16.12.2002
1 1 Atbildēt

un likuma ierosinātāji, dodas uz slimnīcām un tiem , kas ventilējas atslēdz mašīnas !

arba Reģ.: 16.12.2002
0 1 Atbildēt

Ja tā notiek, es esmu pilnīgi par !

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 2 Atbildēt

Saki, ka labāk izlābt dažus seniorus no covid, lai pēc tam garantēti visi nomirst badā?

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
1 0 Atbildēt

Nedomāju ka nu tik vienkārši visi taisās te nomirt badā. Mūsu valsts ir gana pašpietiekama pārtikas ražošanā, mums pat ir zināma pārprodukcija. Bada nāve te nedraud nekādā gadījumā! Nav tā ka ekonomika būu apstādināta pilnībā. Un ja tā padomā - izdzīvošanai nepieciešamā pārtika nav nemaz tik ļoti dārga, lai tai te mazlie tpārprofilējoties nevarētu nopelnīt. Atceries - tiem zemniekiem tāpat arī būš tā pārtika kaut kur jārealizē. Pārvērtējot savas izdevumu prioritātes un patiesās nepieciešamības ne to vien var.

Vienīgais nemainīgais šajā pasaulē ir tas, ka viss nemitīgi mainās. Spēja pielāgoties izmaiņām, lēnākām vai straujākām kā reizi raksturo cilvēkus. Noskaisdrosies vesels strēķis bezjēdzīgu "mākoņstūmēju profesiju", kas līdz šim bija gana labi atalgotas, neskatoties uz to ne pārāk vajadzīgo reālo pienesumu. Es drīzāk ticu tam, ka varētu pēc šīs globālās pandēmijas visai būiski izmainīties pasaules ekonomika kā tāda, jo būs spiesti mainīties ekonomikas, principi un mērauklas. Pēc reālā prioritāšu izvērtējuma ļoti daudz ko nāksies pārskatīt...

Bet jautājums labs - esi gatavs personīgi ziedot savus vecākus, savas sievas vecākus?

arba Reģ.: 16.12.2002
3 1 Atbildēt

es nezinu !

bet nevajag runāt par nekonkrētiem pensionāriem !

vajag runāt par konkrētiem !

ja tu esi ar mieru savus vecākus norakstīt, tad dodies ar iniciatīvu un ierosini likumu !

es neesmu pārliecināts, ka gribu savus norakstīt

zviedrijā uz šodienu ir nomiruši 600 cilvēki, izdalam ar 5 un iegūstam to, kas būtu nomiris LAtvijā jau šodien - 120 un 640 ir kritiski smagi, tas nozīmē, ka tuvākajā laikā vēl būs vismaz 300

UK arī braši iesāka , tagad miruši 6000 , tas ir uz 1mlj iedzīvotāju 100 miruši, piemērojam LAtvijai sanāk 200

Piesakās 200 iauto lietotāji, kas ir ar mieru norakstīt savus vecākus, vecvecākus !

man ir tiesības lemt par sevi, bet ne par saviem vecākiem un kur nu vēl par stāvu zemāk dzīvojošajiem pensionāriem !

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 0 Atbildēt

Kādēļ tik ļoti uzstāj, ka vēlies lemt pensionāru vietā? Pajautā viņiem pašiem, ko vēlas. Man pazīstamie - vairāk grib cerību saņemt pensiju, ja vēl būs dzīvi, bet ne pārāk satraucas par covid. Kā pats noteikti redzēji no Ozolnieku video - tantukam pa muti jādod, lai respektētu distancēšanās noteikumus!

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 1 Atbildēt

Es noteikti neesmu ar mieru zaudēt savus dārgos radiniekus. Bet - kāds ir iedomājies, ka situācija, kas šobrīd, pilnībā IZNĪCINA PENSIONĀRU PENSIJAS arīdzan? Par ko viņi dzīvos, no kā iztiks tie nestrādājošo tūkstoši utt.? Nav biznesa vides - nav arī valsts. Vienkārši un traģiski.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Jā, kāds ir... Tomēr diemžēl tas ir domājošais mazākums - tātad ne tie, kas nosaka, kuriem būt varnešiem. Starp citu - zinājāt, ka dīkstaves pabalsts nepienākas valdes locekļiem (t.i. mazo uzņēmumu īpašniekiem), toties pienākas cietumniekiem, kuri ir bijuši nodarbināti?

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

tā kā tu nebūtu dzirdējis, ka grasās to normu par valdes locītājiem mainīt - un maksāt to dīkstāves pabalstu

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
4 0 Atbildēt

Kas valdes loceklim licis strādāt bez oficiālas atlīdzības algas formā un maksāt nodokļus? Tie, kuri saņēma algu par būšanu par valdes locekli - dīkstāves arī varēs saņemt kompensācijas.

Tas ir tas pats, ka tagad tie, kas ar lozungu - labāk es saņemu minimālo + konvertu, uztraucās, ka tiem baigi maza dīkstāves kompensācija. Nu tad, lai starpību izlīdzina no saviem uzkrājumiem, jo tak teica, ka no valsts neko negaida un labāk pats krās pensijai un nebaltai dienai. Tad nu lai tad ņēm savus nebaltās dienas iekrājumus un liek lietā! Ir ļoti negodīgi tiem, kuri maksāja nodokļus godīgi, uzvelt arī šo optimizatoru uzturēšanu...

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 1 Atbildēt

Es tiešām ceru uz pasaules veselā saprāta atgūšanu pēc iespējas ātrāk. Tikko runāju ar spāņu čomu un itāļu čomu. Abi pilnīgi veselīgi, bet par apkārtējo - MEGA PESIMISMS. Tipa, nekas vairs nebūs tāpat kā pirms Covid. Un tās valstis nebija "pēdējās" Eiropas Savienībā. Bail domāt par Latvijas iespējamo krīzes rezultātu

AD666 Reģ.: 20.12.2019
1 0 Atbildēt

Protams būs citādāk, taču ne sliktāk.

Kas attiecās uz Taviem čomiem tad neko, nāksies beidzot sākt strādāt. Ja galva ir uz pleciem un nav kāre pie pirmā veiksmīgā darījuma pirkt Panameru, tad visam jābūt kārtībā.

Pensionāriem protams būs čābīgi, bet to jau varēja paredzēt., kad ir bijis citādāk?

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 2 Atbildēt

Gudri tirs

Cilvēki tāpat kā es darbojas pārtikas biznesā. Lēnam un stabili. Nav pamata neticēt.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
2 0 Atbildēt

Nu nepirks dārgus aizjūŗas augļus, vai stilīgus Jamon un vēl kādus prīščikus. Jā - vegāniem skarbi - ar vietējiem produktiem vien - ātri sāks nākties ēstarī gaļu...

Ne pirmā ne pēdēā epidēmija vai dižkrīze. Domā pēc pirmā vai otrā pasaules kara visi nu baigi cepuri kuldami dzīvoja?

Reālu badu masveidā mira tikai padumjijā, kur apspiežot ukaiņus, liekot tiem strādāt un audzēt labību, lai varētu pārdot Ādolfam, tie tika apzināti mērdēti badā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 0 Atbildēt

Tieši tā. Pārtikas Latvijā ir pietiekami un, lai kā arī man kopumā nepatiktu esošā valdība, neticu, ka kādam šeit ļaus nomirt badā pie esošās pārtikas ražošanas kapacitātes, pat, ja nebūs nekādu ienākumu.

arba Reģ.: 16.12.2002
2 0 Atbildēt

Es jau nelemju par citiem pensionariem, bet par savejiem !

Manejie sez majas un kontaktejas no 2 attaluma

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Es te vairāk par joku ka es un tu pieņemam labpratigu izvēli parslimot Covid19, uz to bridi ap 1 mēnesi izolejamies no vecīšiem, ne tikai saviem, vet tuem kurus ras tāpat var skart. Parslimojam ar ģimenem (zinu be visiem tas ir iespejams) un tad varam diezgan droši tiktues ar vecukiem, tik tas ka varbūt roku.utml. higienas liwtas būs jatirpina kā tagad.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Tas ir tad, ja tas vīruss ir tikai viena paveida.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Pat pieņemot ka ir vairāki paveidi, kas tad īsti mainīsies ? Vakcīnas jau tapat top tikai noteiktam paveidam, godīgi teikšu - es atšķirību neredzu, problēma ne samazinas, ne ari būtiski palielinas pie fakta ka izslimojusi pie mums ir ļoti maz.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Paveidi nozīmē, ka vakcīna/pērslimošana vai nu vispār nepasargā vai pasargā daļēji - slimo vieglāk. Kā veidojas tā imunitāte, vai vispār veidojas, ja veidojas - tad cik ilgi turās - tas viss pagaidām ir pavisam neskaidrs.

ro Reģ.: 14.06.2002
0 1 Atbildēt

Wala,moš Tev Trampam par padomnieku pieteikties,un ar steigu?Palasot tavus komentus,uzreiz redzams,ka esat vienā līmenī...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Te tu pamatigi kļūdies, Trampu es ne acu gala ciest nevaru.

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Jāatzīst, ja pieņemam, ka potenciālā vakcīna nebūs tik drīz gatava, tad ko gan šī izolācija dod?

1) visi nesaslimst uzreiz, bet pa daļām, slimīcām dodot iespēju ārstēt;

2) rada sajūtu, ka tiek kaut kas darīts.

Jebkurā gadījumā slimība jau nekur nepazūd un pārslimot nāksies, ja reiz tā pēkšņi neizbeigsies tāpat. Var jau mēģināt izolēties mēnešiem ilgi, bet tas nav reāli un ko gan tas mainīs?

Būtu naivi cerēt, ka nu tagad mēnesi, divus pasēdēsim mājās un sāksim pamazām līst ārā un viss būs atkal labi.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Un kas būs līdzēts ar supervakcīnu? Es, piemēram, nekad neesmu pat domājis potēties pret gripu. Visticamāk, arī pret šo mēslu nepotēšos.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Potēties varbūt vajadzēs riska grupas cilvēkiem... es arī neplānoju, kaut arī skaitos riska grupā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

To senioru problēmu tā pa īstam šobrīd izjūt tie, kuriem kāds tuvinieks reāli atrodas slimnīcā vai aprūpes iestādē.Tiem ir jau citas pakāpes atbildība un morālās izjūtas.Ieskaitot pašam savu uzvedību.

Tas, ka īstie "mūsu" dati parādīsies sākot no aprīļa vidus, tas skaidrs.Bet visdrošāk laikam būtu ticēt pašam Sev un kādā atslābuma brīdī neiebāzt personīgās rokas un degunu kur nevajag.Atsevišķos gad pat tuberkulozes pote var izrādīties garām.Šodien pie promo 20m ap ieeju braši gozējās kādi 20+gab pa asfaltu izmētāti suudacimdi.Drošvien pavirši skaitīju.Tas parāda atsevišķu indivīdu attieksmi.

Itālija šodien runā par "otrās fāzes" iestāšanos sākot ar pēcLieldienu nedēļu.Kura ilgs vismaz līdz jūnijam.Par distancēšanos, par katra atbildību un sabtransa papildreisiem,lai izvairītos no drūzmēšanās.No šejienes skatoties,ir pilnīgi skaidrs un pamatots,kāpēc mums LV ir tas mēnesis pieplusots.Ja kāds grib mēģināt uzprognozēt, jālasa ir tg24 un tt com.Tur nemēdās.Austrija ir reāli priekšā laikam,un nav pareizi tagad "mēdīties" un kladzināt tipa pagpag,vēl redzēsiet.Drīzāk jāskatās uz to, ko un kā viņi pareizi darīja lietas labad.

Kamēr eiropieši fotografē šīvakara supermēnesi uz tukšo kalnu un katedrāļu fona, tamēr ASV mēdiji lielākoties turpina mēdīties T-ampa virzienā.Kuŗš vakar cita starpā izziņojis par Mēness ieņemšanu.Ar ko ross koss moss nav mierā un sola visiem pa purnu.Tie drošvien sūtīs savus ekskavātorus uz kādu Lielāku spīdekli,ka tik neaizrokas līdz caurajam vidum.Lufthanza izziņojusi germanwingsa likvidāciju un runā par pasaules skrejceļu uzpildīšanos ar metāllūžņiem.Mūsu uzņēmēji spiesti maksāt,jo kurjerpasts ir reāli kļuvis par vienīgo logu mūsu debesīs.Farmācijas lielfirmas kalkulē varbūtējos ieņēmumus un samazina prognozējamos termiņus.Bils5G turpina pārliecināšanu un varbūtības teorijas iet vaļā nupat jau nepajokam...

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

pozitīva ziņa

jauns.lv/raksts/par-veselibu/380379-virietis-atlabst-no-saslimsanas-ar-covid-19-un-ziedojot-asins-plazmu-nodod-antivielas-kritiska-stavokli-esosajiem

"Garsija sazinājies ar slimnīcu un piekritis ziedot savu asins plazmu. Kāds pacients bijis ļoti smagā stāvoklī, viņa organisms nav reaģējis uz citām ārstēšanas metodēm.

Svētā Džozefa slimnīcas daktere un nefroloģijas nodaļas direktore Vendija Eskobedo norādījusi, ka pašreizējais pacients šādi saņēmis antivielas no Garsijas.

Pāris dienas pēc asins plazmas ziedošanas pacientam kļuvis labāk.

Kopumā Garsijas plazma ziedota trīs pacientiem."

Jāveic plašāki pētījumi un jānosaka konkrētais paveids.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Es noteikti neesmu ar mieru zaudēt savus dārgos radiniekus. Bet - kāds ir iedomājies, ka situācija, kas šobrīd, pilnībā IZNĪCINA PENSIONĀRU PENSIJAS arīdzan? Par ko viņi dzīvos, no kā iztiks tie nestrādājošo tūkstoši utt.? Nav biznesa vides - nav arī valsts. Vienkārši un traģiski.

Es uzzīmēšu versiju par otru perspektīvu. Nepretendēju uz 100% pareizību, bet pieļauju, ka tā tas varētu izskatīties ar lielu varbūtību:

Un tātad - palaižam vaļā savu "karantīnu". Mēs to lēmuma gadījumā varam izdarīt tikai pie sevis, savā valstī, un citas valstis uz to mierīgi drīkst nepavilkties! Pat vēl vairāk - kaimiņu valstis var un drīkst izdomāt ieviest īpašus, daudz stingrākus pārvadājumu ierobežojumus kravām/precei, sargājot savu "karantīnas" rezīmu. Importa un eksporta operācijas, piekritīsi - visai būtiska ekonomikas sastāvdaļa, vēl vairāk šādi var tikt sabremzēta/ierobežota. Vai tas ir ieguvums?

Laiks, kad saslimst un vienlaicīgi slimo kādi 30-40% iedzīvotāju, tas nav brīdis - tās ir vairākas nedēļas vai pat mēneši, jo slimības ilgums ir sākot no 3 nedēļām. Tāpat pazūdot 30-40% darba roku - ekonomika tāpat stājās - patīk vai nē - slimības lapa, karantīna vai pašizolācija - mainās tikai nosaukums. Pie kam nav pietiekamu datu par imunitāti un spēju nesaslimt ar citām vīrusa mutācijām pēc izslimošanas vai pieķērt citu mutāciju vēl slimojot. Nav datu par to, cik viegli/smagi tiek slimots, saslimstot atkārtoti, pat, ja pirmā saslimšana ir bijusi kaut īpaši vieglā formā, jo imunitāte un gļotādu aizsargbarjera ir cietusi...

Pieaugot saslimušo skaitam, ir normāli, ka slimnīcas ar šādu pandēmiju vairs nespēj tikt galā. Atceries - arī tur medpersonāls ir dzīvi cilvēki un tiem arī trūks 30-40% darbinieku, kas vēl vairāk samazina slimnīcu kapacitāti. Tur nav imūni roboti. Vai piedāvā medpersonālu ietērpt skafandros un nelaist no slimnīcas ārā piespiedu metodēm? Algu viņiem Saeima muļļā gadu desmitiem, līdz ar to šis varētu neiet cauri. Šajā sakarā jautājumi tieši Tev:

1. Pēc kādiem parametriem glābt smagā stāvoklī esošos. No cik gadu vecuma vai kādām citām pazīmēm atteikt stacionēšanu un mākslīgo elpināšanu?

2. Ja uz vienu gultu ir teiksim 5-10 cilvēki - pēc kādiem parametriem izvēlēties - kuru ārstēt, kuriem atteikt? Tu būsi tas, kas 4-9 personīgi acīs skatoties izteiks atteikumu?

3. Uz slimības lapas esošajiem tāpat jāmaksā darba nespējas lapa, pie kam pat viņu attālinātās darba spējas var būt ļoti variablas par labu - nespējai.

4. Esi gatavs strādāt slimnīcā iespundēts par sanitāru morga ratiņu stumšanai?

Es saprotu, ka ikkatrs mēģina vērtēt šo situāciju no sava zvanu torņa un no sava personiskā biznesa. Bet der palūkoties plašāk un kritiski izvērtēt reālās alternatīvas, iespējamo notikumu gaitu, reālos ieguvumus un iespējamos patiesos mīnusus.

Nav jau tā ka šī ir krīze tikai pie mums. Nav tā, ka šitam beidzoties visur citur viss būs "kulē", tikai mēs Latvijā būsim bankrotējuši uz pārējo "veiksminieku" fona.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 1 Atbildēt

Esmu dzirdējis versiju, kādēļ pie mums nekad nebūs tā kā Dienvidu zemēs - mēs visi bez izņēmuma esam potēti pret tuberkulozi. Līdz ar ko ir resistence smagām komplikācijām (vismaz vairumam). Tādēļ principā nav vērts iespringt atbildēt uz utopiskiem jautājumiem

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
1 0 Atbildēt

Es arī daudz ko esmu dzidējis. Uzzināt, ka tā tas gluži tomēr nav un ka samērīga krīzes regulācija bija pareizs lēmums es personīgi nevēlos. Nekas tam biznesam pa divi mēneši nenotiks sliktāks, kā tas ir JAU noticis Spānijā, Itālijā utt. Kā Tev šķiet kā viņiem ar biznesu tagad?

Igauņiem uz mazāku iedzīvotāju skaiti cipari arsaslimušajiem ir dubultā, mirušo vairāk, smagi slimo arī... Viņi tak arī "potējās pret tuberkulozi". Ko Latvijā dara nepareizi?

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 0 Atbildēt

Lai miers mājās, šobrīd Latvijā viss ir labi

Ceru, arī biznesa vide drīz atkal strādās. Punkts.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
1 0 Atbildēt

Un vēl - tur jau tie podi, ka Tu šādu pieņēmumu izsaki no droša attāluma. Ne Tevi personīgi ir skāris šitais draņķis, ne Tavā uzņēmumā ir kāds slimnieks. Uz savu biznesu sāksi skatīties daudz savādāk, ja, nedod Dievs, atnāks pirmais darbinieks ar asimptomātisku slimības gaitu un paraus kādu daļu kolektīva.

Tāpat Tu diez vai būtu gatavs no TV ekrāna dajebkura valdības pārstāvja vietā, uzņemoties pilnu atbildību par savu lēmumu, izsludināt pilnīgu krīzes stāvokļa un ar to saistīto ierobežojumu atcelšanu.

Tāpēc arī te no šīm atbildēm vairies, sakot ka nu ko tur esi kaut kur izlasījis. Uz doto brīdi vesels bars uzskata sevi par profesionāliem virusologiem/epidemiologiem un traktē statistiskos datus dajebkādā, reizēm arī pilnīgi jebkādu loģiku neietverošā formātā ar tādiem talantiem priekšgalā kā slavas kāri žurnālisti, Gobzītis un mugurkaula ķirugs.

Vai esi dzidējis par pārmaiņu uzveres 5 vai 7 stadijām?

Septiņās stadijas ir šādas:

1. Šoks

2. Noliegums

3. Dusmas

4. Tirgošanās

5. Depresija

6. Testēšana

7. Pieņemšana.

Padomā pats, kurā no stadijām pašlaik esi. Tas arī izskaidro Tavu rīcību. Un tajā nav nekā nepareiza, tā tas vienkārši ar cilvēku psiholoģiju notiek. Domāju, bet nebrīnīšos, ja kļūdos, ka atrodies kaut kur starp Dusmām un Tirgošanos...

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Dusmas - viennozīmīgi. Nejūtos savā ādā, kad mani ierobežo.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

iciks rakstīja: Par profesionālo sportu man nospļauties - tas man nekad nav bijis svarīgs un domāju, ka bez tā var iztikt. Cilvēkam nekas nevar liegt brīvā brīdī paskriet, nodarboties ar aerobiku u.tml. amatiera līmenī. Ja cilvēks ir sabiedēts un nolēmis mēnešiem sēdēt mājās un ārā pat neiet - ko tu gudram padarīsi...

Par ekonomiku gan ir satraukums. Tāpat arī par to pašu veselības aprūpi - visas atliktās medicīniskās manipulācijas var smagāk atspēlēties, nekā šis triperis.

Tāpat kā šī piespiedu mājās sēdēšana ietekmēs vientuļus ļaudis, ģimenes, kas nav raduši nonstopā krist viens otram uz nerviem u.tml.?

Arī Tevis pieminētās sasveicināšanās trūkums - sajūta, ka tuvi un zināmi cilvēki kļuvuši par svešiniekiem.

Un vēl mani ļoti tracina VIENĪGAIS UN PAREIZAIS viedoklis. Pat ja es būtu medicīnas spīdeklis un paziņotu, ka, manuprāt, šis viss ir pārmērīgi pārspīlēts, mani tak momentā noraktu, jo TAS NAV PAREIZI.

"Tāpat kā šī piespiedu mājās sēdēšana ietekmēs vientuļus ļaudis, ģimenes, kas nav raduši nonstopā krist viens otram uz nerviem u.tml.?"

Tas gan... es šobrīd zinu jau 2 ģimenes, kuras reāli ir uz izjukšanas robežas... kaut kas jau iepriekš gruzdēja, bet tagad visa šī sakarā, visu laiku esot kopā, dažādas lietas sāk pamatīgi nākt ārā...

A es, kā šobrīd vienatnē dzīvojošais, arī laikam drīz nojūgšos Jau tagad man ir screw up ar visu pašizolāciju un esmu atsācis uz darbu iet vismaz kādas 2-3 reizes nedēļā... kas būs pēc mēneša?

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
1 0 Atbildēt

Un - ja ģimene jau bija uz izjukšanas un to kopā turēja tikai "bērni un hipokredīs", tad šeit nav vainīga karantīna. Agrāk vai vēlāk tāpat izjuktu.Vai tas ir labi ka ir divi nelaimīgi cilvēki, kas savu bērnu priekšā izdzīvo greizu attiecību modeli, liedzot laimīgu bērnību arī saviem bērniem, un tas viss speidoideālu vārdā - tev vajag apprecēties, tev vajag bērnus, tev vajag hipokredīu - nu un ka ar cilvēku, kuru ilgstoši sev blakus nevari izturēt, bet vajag, jo visu zinošajai sabiedrībai šķiet, ka tā vajag un ir vienīgais pareizais dzīes ceļš...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Es tev pielnīgi piekrītu... krīze un karantīna šo to saliks pa plauktiņiem daudziem arī personīgajās dzīvēs, un varbūt cilvēkiem būs iespēja un vēlme restartēt savas dzīves, saprast, ka tā dzīve ir pārāk īsa, lai to veltītu kaut kam neīstam.

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Kā lai to ņem. Netrūkst piemēru arī ar ģimenēm, kam attiecībās ir bijuši melnie posmi, taču ir varējuši visu saglābt, bet nu tas ir normālos apstākļos - pie tā var piestrādāt. Ja tāda piespiedu kopābūšana iznāk apstākļos, kad tas varbūt nav labākais risinājums - nu tad var arī pajukt.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 0 Atbildēt

Lai nu kā... man nekad nav paticis Kariņš un Vienotība - Viņķele vienkārši besī. Bet - šobrīd tā īsti viņiem nav daudz ko pārmest. LV, pa lielam, rīkojas saskaņā ar PVO rekomendācijām, mūsu ierobežojumi nav tie stingrākie un nav arī tie vājākie. Protams, ir kļūdas, ir lietas, ko daudzuprāt varētu darīt labāk, bet nevienam jau tā īsti nav pieredzes un saprašanas, kā šādos gadījumos rīkoties. To pa īstam varēs izvērtēt tikai, kad tas viss beigsies. Bet, ja vērtējam pēc rezultāta, Latvija ar Covid-19 tiek galā daudz veiksmīgāk kā nospiedošais vairusm Eiropas valstu. Mums ir daaaaaaudz labāka situācija kā LT un EE, kurus visu laiku dažādās jomās gribas piesaukt kā piemēru, mums ir tikai pāris mirušo, salīdzinot ar Igauniju, kur it jau 24.

Jā, nepatīk man viss šis - arī mani ienākumi ir pamatīgi nokritušies, bet, nu, nelamāju valdību un nešēroju Gobzema postus

Vienīgais, kas man tiešām besī - tie ir cilvēki, kas uz šī visa mēģina kaut kā uzvārīties vai vairot savu politisko popularitāti - kā, piemēram, jau pieminētais Gobzems un vēl daži labi wannabe viedokļu līderi...

Zemesgramata Reģ.: 14.08.2013
1 0 Atbildēt

Ar vecīšiem ir tā, ka ja sāksies dirsa, tad paši ārsti viņus atstās nomirt un ārstēs darbspējīgos.

Jums vairs tajā brīdī lemšanas nebūs. Iestāsies kara laika medicīna.

Cerams tik tālu nenonāksim.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Tāpēc jau arī visi šie ierobežojumi šobrīd ir, lai nenonāktu... lai esošā medicīnas sistēma spētu palīdzēt visiem - kuriem palīdzība ir vajadzīga, un lai paši mediķi nesaslimtu, lai būtu, kas sniedz palīdzību, lai nebūtu, kā Itālijā, jāšķiro, kuram ļaut dzīvot, bet kuru sūtīt uz penāli.

Zemesgramata Reģ.: 14.08.2013
0 0 Atbildēt

Es jau to saprotu. Bet te ir daži indivīdi, kuri pārdzīvo, ka nevar aiziet uz krogu vai paskatoties kā Porzingis miljonus pelna.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Es arī pārdzīvoju, ka nevaru aiziet uz krogu... bet, nu, neko darīt

Zemesgramata Reģ.: 14.08.2013
0 0 Atbildēt

Dari kā spāņi-atver krogu mājās.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Nevienam nenovēlu būt tā mediķa vietā, kam jāpieņem šādi lēmumi. No malas viegli teikt - ārsti viņus atstās nomirt.

Atceries nav karš un ārsti arī ir dzīvi cilvēki.

Zemesgramata Reģ.: 14.08.2013
0 0 Atbildēt

Tādās situācijās emocijas no rīcību vienādojuma ir jāizņem, ir jāvadas pēc konkrēti noteiktiem punktiem, kuri nav, un nevar, būt populāri. Bet nepieciešami.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
1 0 Atbildēt

Lūk esi gatavs tik pat profesionāli atvadīties no savām emocijām un profesionāli pat stoiciski pieņmet, kad ārsts ar pilnīgi pelēku profesionālu pokerface bez emocijām paziņos, ka tavus vecīšus vai kādu radinieku nemaz netaisās glābt, jo tas drusku neatbilst kritērijiem un ir perspektīvāki glābjamie.

Vai esi tā čaļa vietā, kas to tik pat bezkaislīgi paziņo kāda pacienta radiem.

Tad arī parunāsim!

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Mmm, uz šo labāk neuzprasies, liela daļa nevar paskatities uz asinīme utml. Bet kādu "aprakt" diezgan vēsi un bez emocijām, vai reizēm ar ļaunu prieku ...

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

GB12

Lai nu kā... man nekad nav paticis Kariņš un Vienotība - Viņķele vienkārši besī. Bet - šobrīd tā īsti viņiem nav daudz ko pārmest. LV, pa lielam, rīkojas saskaņā ar PVO rekomendācijām,

.

Es gan pārmetu robežu neslēgšanu jau februārī . Bija cilvēki kuri to ieteica .

Kā tagad vada ...hm jā mums tagad mierīgi ,vai viņas nopelns ? Vai neskatoties uz Viņķeles vadību mums tomēr ir labi .

Pēdējais piemērs ar Bulgārijas pilsoņiem . Ministre twiterī meklē tulkus ?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 0 Atbildēt

Jā, bija kādi, kas ieteica, bet februārī bēl LV nebija neviena saslimušā. Īsti pamata tik drastiskiem soļiem nebija. Un tajā laikā, iespējams, tu pats būtu protestējis, ka ir cilvēki, kuri to neiesaka darīt.

Nē, nav tieši Viņķeles nopelns. Tas ir visu - NMPD, SPKC, LIC, arī valdības un citu nopelns. Mums nav labi, jā, varētu būt labāk, bet mums kopumā arī nav slikti... vismaz, salīdzinot ar to, kas notiek citur. Protams, latvietis vidējais vienmēr atradīs, par ko pukstēt un tādi deģenerāti, kā, piemēram, Gobzems, to izmanto.

1.. 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ..169
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti