Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
1.. 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ..169
kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 4 Atbildēt

Īsumā par šo brīdi pasaulē - riebjas man šāda pasaule tik foršā planētā, ko sauc par Zemi.

Zemesgramata Reģ.: 14.08.2013
2 0 Atbildēt

Ne pirmā, ne pēdējā reize.

Šoreiz vienkārši slimība arī līdz mums ir atnākusi.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Jāatzīmē, ka tā saukta Spāņu gripa 1918-2020 bija ļoti pļaujoša, pāri par 17-50 miljoniem cilvēku gāja bojā. Tā kā ir jau bijis tieši pirms 100 gadiem.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Laikam jau nevajag jaukt te iekšā. Tai tika pievilktas visas kara novārdzināto cilvju naves. + tā atvēra ceļu pneimokokam, kas šobrīd nebūtu īsti nekāda problēma.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

GB12

Vismaz viens no aicinātājiem slēgt robežas februārī bija Ritvars Eglājs . Un viņa tektais aptuveni šāds . Slēgt robežas un saglabāt mierīgu dzīvi valsts iekšienē .

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
3 0 Atbildēt

Un, uz kāda pamata tās robežas aizslēgtu?

Pat inficēto neviena nebija. Kad bija SARS -1 un MERS epidēmija, cūku gripa - nekādas robežas netika slēgtas.

Mums bariem līdz pēdējam brīdim vēl martā centās nokļūt uz Alpiem. Domāja veidus ko darīt, ja neļaus lidot, kā aizbraukt utt. Un tad vēl kāds apjoms skrēja uz mājām, kad robežas tika noslēgtas.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 2 Atbildēt

Jā,bet nav taču pamata visus Alpu braucējus pataisīt par kretīniem.Tikpat labi lohi ir peipusa braucēji- labi ka ledus nebija.Marta sākumā par informācija nebija diezko draudīga.Vienkārši piesardzīga un viss.Kurš to vispār varēja paredzēt? Sazvērestību piekritēji,kkādi ekoparaproktologi,laikazīmju analizāatori?? Cilvēkiem bija ikgadēji saplānoti pavasara brīvlaika izbraukumi ar ģimenēm.Par kretīniem tagad var pataisīt jebkurus tūristus vai ārpusrobežas braucējus.Ieskaitot treknos kruīzkugu pasažierus- pašlaik tādi 30 kuģi joprojām peld, puse pasažieru slimnieki.

Volx Reģ.: 22.11.2018
6 0 Atbildēt

Kur ir tā smalkā līnija starp Ritvaru Eglāju un Aldi Gobzemu?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
2 0 Atbildēt

GB12 gādā pierādījumus par sodu, kas uzlikts autobraucējiem covid dēļ. Citādi iekļūst Gopzema aurojošo duraku kopā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Neapskaužu šobrīd tos, kuri strādā,bet uzņēmums jebkurā brīdī var sagaidīt brīnumus gan dēļ darbinieka, gan klienta gan pacienta,gan vnk caurvēja.Cepur nost tiem, kuri sakož zobus un turpina jebkādu darbu.Jāaplaudē tiem Vadītājiem, kas nemiiž un neatlaiž personālu un nelien sajmas kabatā pēc padačkas.

Valdības nopelns- jā,ok.Kāpēc krāns pagarināts,kapc pacmitais maijs? A kapc nē?? Pārdaugavā uz 9to gribam to siņušņiku baru atkal? Ja apr vidū izrādīsies ka iet tomēr uz labo pusi- bet tajā pat laikā gaidāms taču ir iebraukums! Katras "akcijas" rezultāts top zināms apm pēc mēneša- TO liecina visi grafiki un teorijas.Ko pārmest- ok, nesavlaicību. Pareizāk, dažus momentus, kur vajadzēja straujāk un kardinālāk. Kas pa lielam maisa suudu- pareizi- poujisti, noliedzēji,kretīni,tie ,kuriem nav PAR KO "atbildēt".Tiem ir (un būs!) po-uj.Tie tur reku flautu sūkātāji, kuri,tikko atgriezušies, kasjaunsā marta sākumā pabliski kladzināja, ka viņiem viss pie d.Jā.

Pa lielam, LV valdība ar savu pamatoto lēmumu reāli strādājošus uznēmējus ir gremdējusi mazāk, nekā piem tāds T-amps ar savējo.Arī pamatotu!No kā REĀLI cieš ļoti daudzi darbību turpinoši Latvijas uzņēmumi.Bet Lohi jau aizkadru neredz.Vai viņš zināja- jā,simtpunkt.Tas pats rēbuss- kam ļaut,kuru glābt,kas svarīgāk.ASV izlūkdienests jau(!) novembrī viņam ziņoja.Oficiāli pieejama info, nevis jūtups.Pentagons brīdināja reku jau 15jā gadā.Bronksā,tavu brīnumu,aizvakar zvērudārzā tīģeris "saslimis".Jophaņjā 15% kaķu inficēti.Bet Zinātnieki taču pirms nedēļas klārēja, ka lūk neesot materiāla, nabadziņi nezinot uz ko lai tagd to suudu izmēģina.Ujhanju otrreiz atvēra- abet 1,8milj momentā izmantoja iespēju no turienes aizbēgt.Maoceduns aizvakar aizslēdza krievijas robežu.Mistika,va ne? A to, ka kkad senā novembrī newsibriskā uzsprāga vairusoloģijas katedra un pus pilsēta nogūlās ar plaušām- nee, to neviens nav dzirdējis, tas tak vistīrākā aizzvērestības lohteoreja.

Viens no visu laiku patiesākajiem tekstiem, ko krievu valodā esmu lasījis- tas pats 14g vecais turienes progresīvo psihprofesoru traktāts par Lohiem- censura.ru/articles/lohi.htm - tagd laika ir, var pārlasīt.

Zemesgramata Reģ.: 14.08.2013
0 0 Atbildēt

Manā darba vietā viss notiek. Nedaudz mazākos apjomos, jo tagad ilgi jāgaida materiālu (esam tieši atkarīgi no Tālajiem Austrumiem,mazākā mērā Eiropas piegādātājiem) virsstundas nogrieztas un ir visādi piesardzības pasākumi , bet vismaz neliek sēdēt mājās visiem.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Man darbi savukārt notiek vairs vien e-pastu vai zvanu veidā. Besī ārā tā strādāt, nebraucot pie klientiem, nečekojot veikalu situāciju kaimiņvalstīs, nelidojot komandējumos utt. Pozitīvi, ka viss notiek, Baltija tiešām rullē. Pārtika nav krīzes ietekmē, es savukārt netieši palīdzu pildīt mājsaimniecību pirkumu grozus. Kas nav viegli - abi bērni arī mājās. Ja pusaudze pati mācās, tad mazais 4-gadnieks prasa 100% uzmanības. Patiesi gaidu šī (zināmā mērā) murga ātrāku izbeigšanos un normālas ikdienas atkal ritumu.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
6 0 Atbildēt

Ja jau viss notiek arī tāpat, tad varam secināt ka tie komandējumu lidojumi, braucieni uz kaimiņvalstīm, citu veikalu čekošana, ir bijis lielā mērā administratīvie overheadi bez reāla labuma, kurus mierīgi var cut off. Labi, ne visus, bet lielu daļu mierīgi.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Nosacīti. Sarunāju, tiekoties un runājot ar klientiem. Pētu tirgu, lai saprastu, ko piedāvāt. Šobrīd nāk darba augļi, bet arī konkurenti nesnauž utt.

Zemesgramata Reģ.: 14.08.2013
1 0 Atbildēt

Tā arī būs, ka pēc šīs krīzes, iespējams, kompānijas pārskatīs ofisa planktona daudzumu savā uzņēmumā.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 0 Atbildēt

Secinu, ka intraverta cilvēka izjūtas šobrīd krasi atšķiras no ekstraverta cilvēka izjūtām

AD666 Reģ.: 20.12.2019
7 0 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Gudri tirs

Cilvēki tāpat kā es darbojas pārtikas biznesā. Lēnam un stabili. Nav pamata neticēt.

Ko tad tas nozimē?

Tavi draugi tiešām domāja, ka viss vienmēr ritēs "gludi"?

Manuprāt Tu pārāk daudz "čīksti", lai gan tēmās sākumā diži nobļāvies, ka Tev uzpļaut uz pašreizējo situāciju un, ka tas Tevi nietekmēšot. Jau tolaik raudzījos uz Tavu komentāŗu ar smīnu.

Un pašlaik Tu esi Nr. 1 čīkstulis šajā tēmā. Ja nav noslepums cik Tev gadu, un kādās nozarēs iepriekš esi strādājis?

Mani novērojumi liecina, ka vislielākajai "depresijai" pakļauti tirdzniecības pārstāvji. Darbojos nekustamo īpašumu nozarē (ļoti plaši) sākot no apsaimniekošanas servisiem, vērtēšanām un beidzot ar projektēšanu, būvniecību. Ļoti daudzi mākleri ir zināmā depresījā, bet šādu cīkstēšanu es nebiju novērojis, iespējams arī viņi savu "sāpi" izpauž dažādos forumos un citur. Protams labāk, lai tie ir forumi nevis darba, vai ģimenes vide.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 1 Atbildēt

Dzimis 79.gadā. Viss darba mūžs - tirdzniecības nozare. Jau sen vairs ne kā tirdzniecības pārstāvis gan - pēdējos gadus padsmit bīdot augstākus mērķus utt.

Man gan nešķiet, ka te baigi čīkstu, tikai krīt uz nerviem mākslīgā brīvības ierobežošana.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
8 0 Atbildēt

Nebūtu mākslīga, iestātos dabīga ierobezošana. Kad puse darbihieku slimi tāpat nāktos pašiem ierobežoties plus vēl klienti arī sāktu izvairīties. Vispār traki ka cilvēka garīgā pašsajūta ir atkarīga no citiem, tas tā diezgan egoistiski. Nu nē intravertam ir būt labāk, citu cilvēku teiktais vai rīcība maz ietekmē, daudz stabilāka psihe.

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 0 Atbildēt

Visas labklājības pamatā ir socializēšanās. Bez tās nebūtu progresa.

atrabotka Reģ.: 24.05.2017
4 0 Atbildēt

Par ko tad pārtikas tirgotājiem satraukties? Cilvēki ēdīs vienmēr, varbūt tikai vairāk skatīsies ko pirkt un cik daudz. Šī krīze visdramatiskāk skars tūrisma nozari un tam pakārtotās nozares - dažādas aktivitātes, kultūras pasākumi, transports pa lielam. Itkā nesliktas lietas, bet cilvēks bez tā var arī iztikt. Tiem, kam nauda kabatu dikti spieda un vajadzēja braukt ceļojumos uz ārzemēm 1 - n reizes gadā - nu nebrauks pagaidām, pasēdēs savā zemē, ietaupīs kādu kapeiku un paskatīsies, kas notiek apkārt. Vairāk pievērsīsies sev un/vai ģimenei. Drīzāk viss atgriežas normālās sliedēs - visa tā braukāšana kur vajag un kur nevajag ne pie kā laba nenovestu. Ekoloģijai vispār super - viss masu tūrisms apstājies. Avio, kruīza kuģi neiet utt. Zaļie gavilē! Vairs nevajag izdomāt kaut kādas absurdas normas vai tehnoloģiskos risinājumus - viss atrisinājies pats no sevis (kur un kā tas vīruss radās, ir cits jautājums..)

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 3 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Domāju ka k79 ne tikdaudz tur kko sūdzas vai paniko, cik viņam vnk saspringts garīgais šobrīd.Ikdiena mainījusies,viņš nejūtas savā elementā.Katrs esam šobrīd savā ziņā pabīdīts,te labi noderētu vnk savstarpējā iecietība.Ja kādam "ir" par ko domāt un viņš cenšas,kāds risinājums viņu noteikti apmeklēs.

Pasaule šodn pieklususi,prāvesti no saviem balkoniem sprediķo uz tukšiem laukumiem un labās domas pārraida pa tv un lmt.Austrijā kāda firma izdomājusi jaunu pielietojumu sniega pūtējiem.Tie tagad izpūtīs dezodorantu lielāku platību dezinfekcijai.JpMorgans parezdējis Asv ekonomikas samazināšanos gada 2.ceturksnī par 40%.Dažas rindiņas zemāk ar tikpat nopietnu sejasizteiksmi paredz pieaugumu attiecīgi par 26% un 13% nākamajos cet...Zviedru valdība joprojām vairusam uzliek mīksto- sāk izskatīties interesanti,jo spiež uz Kolektīvo apzinīgumu un labas auras spēku.Varbūt mums arī jāvelk ārā Lielvārdu Jostas, nevis masveidā pa šoseju uz aizliegtajām nepulcēšanās un nesvinēšanas vietām....

Grēta ir pazudusi,ok.Nav nemaz vērts atcerēties, tieši Kad viņa pazuda.Ja kāds ir pa to "izbrīnējies",facebokā viņas profila labajā pusē tak reku figurē daži itin zīmīgi ģīmji.Tipa, pasaki kas ir tavi draugi un... ej n;). Varbūtības teorijas nupat beidzamo triju dienu laikā sasniegušas tādu pakāpi, ka pilnīgs viņu noliegums sāk izskatīties jau pēc nopietna simptoma.Būtu pa ko parunāt, bet tā arī neviens neuzdūšojas gugalē uzpiest uz forecast 2025 vai vismaz iepazīties ar jēdzienu īventdivsimtviens ;p

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 0 Atbildēt

Varbūt atkārtošos, bet nu mani vairāk interesē tas, cik ilgi tā ierobežosies? Mūžīgi nevar, cilvēki nojuks un arī finansiāli nepavilks, bet ja to visu palaiž vaļā, tad būs tieši tas pats, kas pirms tam. Kāds kaut kur aizbrauks, kaut ko atvedīs u.t.t.

Un, kā liekas, tieši par šo pagaidām skaidrības nav. Vien runas par vakcīnu, kas kaut kad būšot, bet kad?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Nupat taču BilsPiecGā pateica- pēc pusotra gada.Kamēr citi saka pavisam ko citu un ar citiem termiņiem.Acīmredzot, katram padomā kāds specifiski savs sastāvs un meerķis.Ja kāds cer tieši uz to,lai iepazīstas piem ar zvērestības teoriju par neseno mēģinājumu ar vilciena sastāvu nogāzt kuģi.

Kad T-amps saka, ka esot uz visu jāskatās un jāizvērtē,viņu nogāna jebkurš.Bet,kad tam tur reālajam/jebkuram nākas saskarties tieši ar Savas jomas sekām, tad jau ir krasi citāds vedoklis.Asv plašsaziņa savā lielākajā vairumā tieši ar viņa gānīšanu nodarbojas.Jautājums- kam lielākajā savā vairumā pieder šīs gānītāju vietnes.Šī/mūsējā vietne gan izskatās diezgan ok, kamēr piem tā tur šizokalendāra autoru virzienā tiešām kko varētu piedomāt.Jo nekur nekad ne agrāk nekas tāds nav redzēts.Apr un maijs jau te ir, nākamajā lapā vajadzēt ievietot jūniju un/vai augustu ;P

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Tā jau tas Uga teica - ierobežojumus regulēs vaļā-ciet līdz lēnu garu visi izslimos. Tas China type approach ir idiotisms un rada šaušalīgas izmaksas bez ieguvuma.

Finanses noteikti nepavilks. Te tikai naudas drukāšana un kaisīšana no helikoptera palīdzēs (kas arī šobrīd tiek darīts). Savukārt Jaunzemes un Reira kontroles, dalīšanas, atriebības un šķirošanas kāre novedīs pie tā, ka ļaudis to izdalīto naudu bāzīs zeķē, ne tērēs pie Kasiņa. Un tad būs pilnīgas auzas.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: GB12 gādā pierādījumus par sodu, kas uzlikts autobraucējiem covid dēļ. Citādi iekļūst Gopzema aurojošo duraku kopā.

Teorētiski jau varētu paprasīt, bet, nu, kaut kā muļķīgi no manas puses būtu prasīt cilvēkam, kuru tikpat kā neredzu, lai atsūta pierādījumu par kaut kādu pie kafijas pauzes stāstītu lietu... Nē, nu, šajā gadījumā varbūt būtu arī paprasījis, ja tas stāsts būtu bijis pēc policijas paziņojuma.

Es viņai pārsūtīju linku uz policijas reportu. Kad satikšu, paprasīšu, kā beidzās un tad jau redzēs. Var jau būt, ka sa.irsa.

Bet interesanti, ka tajā pašā dienā tajā pašā kafijas pauzē arī cits kolēģis stāstīja, bet tur gan varēja būt sa..., jo bija noticis ķipa draudzenes kādam tur radam vai kolēģim - arī esot sods uzlikts.

Lai nu kā, ja apstiprinājumu nedabūšu, lai paliek, ka esmu nobļāvies, nepārbaudot. Nav problēmu atbildēt par bazaru un/vai atzīt, ka esmu nolohojies.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Skat 16cm augstāk traktātu par Lohiem.Katrs var savureiz nolohoties.Bet tas "īstais" ir tas, kurš to neatzīst un domā ka tas uz viņu neattiecas. Interesantākais jautājums- vai un sākot no kāda sabiedriskā,materiālā vai politiskā titula šodien kāds sevi var "automātiski" uzskatīt par ne-lohu.

wons Reģ.: 26.07.2017
0 0 Atbildēt
WALA Reģ.: 19.06.2002
3 0 Atbildēt

Ir tikai pārītis ģimeņu ar varu un naudu kura varētu ietekmēt ASV valdību, un tatad tehniski jebkuru valdību. Bēda gan ir tāda - draudzējies ar kuru "sudabrāli pie varas gribi" - tāpat agri vai vēlu piečakarēs, lidz ar ko daudz vieglāk ir finanset dažādus bļāvējus, kuri jau tāpat "dzied" tev vēlamjā virzienā, un pie zināmas apstākļu sakritības var tīri labi bīdīt sabiedrisko domu un gala beigās arī politiķus pieverst "pareizajai" ticībai ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Tehniski diez vai kāds ietekmēs Ķīnas valdību.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Tur ir savi prikoli par kuriem mēs varam tikai minēt, bet gan jau arī tur ir kāds kurš tuvu stāv pareizajiem cilvekiem, neticu ka tā sistēma jelkad spēj būt puslīdz godīga ...

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Protams, bet tu jau raksti daži var ietekmēt ASV un attiecīgi caur to arī pārējo valstu valdības. Tāpēc jau ASV daudzi griež zobus, ka tur viņi klāt netiek.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Un pat tagad salecās RU ar saudītiem un tehniski ietekmē ASV valdību, lūk. Tie tak grib izvilkt ASV naftas ieguvējus dienasgaismā, kas līdz šim ir nebijis gadījums.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 1 Atbildēt

Mums te krietni iekavējušās jaunākās prognozes.Pašlaik aizzvērības teorētiķi runā jau ne vairs par naftu, bet par drusku citādiem notikumiem pazemē.Gaidāma esot tīrīšana.Tāteikt,kā jau ierasts aprīlī, pavasara talka.Kad kko tīra,dažkārt ceļas putekļi- tapc nelaikā labāk lieki nevazāties apkārt.Picas un dažādus to pavadproduktus arī pagaidām nevajagot sūtīt, tie attiecīgās aprindās esot tādi divdomīgi jēdzieni.Uztraukuma hormoni, jaunības eliksīrs, mandonnas uzstāšanās nesenajā oirovīzijā- viss tiek rūpīgi anoalizēts, katrs sīkums var izrādīties nozīmīgs. ps- esmu skaidrā un nesmēķēju, ja nu kas ;P

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
5 0 Atbildēt

kā izvairīties no publiskajām baktērijām un vīrusiem? vienkārši. ir labā roka un ir kreisā roka. Piemērs, kā lietot. Kad iet iekšā pa durvīm, atveram ar kreiso roku, pieskaramies durvju rokturim, durvju kodam kāpņu telpā - tie ir publiski priekšmeti, kurus var apgrābstīt jebkurš. iekšpusē, ir privāta teritorija - lai aizvērtu durvis no iekšpuses, lietojam labo roku. novelkam apavus ar kreiso roku, ejam mazgāt rokas ar ziepēm, krānu atveram ar labo roku, saziepējam, nomazgājam rokas. princips, kā indiešiem - netīrie darbi ar kreiso roku, tīrie - ar labo roku.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
4 0 Atbildēt

+gaismas slēdžus slēdzu ar celi. Plusi papildus fizkultūra, mīnuss no malas diez ko labi neizskatās.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 0 Atbildēt
eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Protekcionisms jau ir populārs virziens. Tramps arī uz protekcionismu izjāja. Domāju, ka tas strādā, jo darbaļauži ir noguruši no tā, ka n situācijā uzvāras starptautiskās korporācijas aka saujiņa akcionāru un direktoru. Jādomā, ka vispasaules protekcionisms turpinās uzvaras gājienu un izmantos pilnīgi visu. Gan covid, kan tunbergu

650 Reģ.: 25.01.2017
3 2 Atbildēt

Šitas ir, jā, simpunkt garantija, ka tieši cien.frorbss runā sirsnīgu taisnību.Tam meēdijam tak nav nedz īpašnieku, nedz kādu interešu,neko nē.Savukārt cien. EMmannuēla k-gs nupat vēl pirms pusotras ned bij tā kā uztraucies un drusku tā kā uz vienas vietas piezemējies, kad "tikpat publiski" komentēja T-ampa vienpusējo lēmumu aizslēgt aviosatiksmi.Jo, viņa debesīs nav vairs neesot cauruma- viņš tiekot bloķēts netikdaudz pasažieru, kā tieši aviokravu ziņā.Tāpat, kā daudzi Lv uzņēmēji.Bet frorbsa žurnāliste piefiksējusi citu sarunu un izvelk no viņa teiktā pavisam citu kontekstu.Un tā katrriez un vienmēr.Acīmredaama Bezcerības sēšana cilvēkos, ka pārliecinoši kladzināt par otrreizējo un treškāršo infekciju un Cieti solīt pusotru gadu un sazin tur vēl ko.Fuflologi turpina uzbrukt. Zinjātnieki pirms mēnešajiem diviem neredzēja neko tālāk par savu p, aber tagad dzīvnieki, un gēni un utttt.Pašlaik ir izbīlis un pa lielam no 1-2 mēnešiem vēl daudzi var mēģināt iziet ar slapjām biksēm.Kamēr "pusotrs gads" jau sola pavisam cita virziena perspektīvu.Jautājums-, kurš visdedzīgāk šobrīd ar šo termiņu manipulē.Uzvārds (-i) un "darugu pulciņš" jau ir skaidri noprotams.Jā.

Es neēdu sikspārni un mans kaimiņš audzē vistas, nevis kādus zvīņainus nezvērus.Ja kkur ir tas slapjais piemiiztais tirgus vai citur aizkadrā kāds ēd nepilngadīgus cilvēkus un tumsas aizsegā dzer hromu no netīras pudeles par miljoonu usd litrā- lai par šo savu Bazaaru tagad atbild tie konkrētās darbības veicēji.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 2 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Viņam viss ir ļoti labi.Tas ir drīzāk hobijs un teju vesela māja tām atvēlēta.Pats Gailis pilnībā atbilst Lv folkloras tēlam,tāds uz kādi 16kg;)). i.imgur.com/wOoAHvZ.jpg Šis būtībā ir briesmīgi.Kad klanāmies un laizām aizmuguri jebkam.Paši sev draudam un kāri tveram jebkuru aizdomīgās smakas vēsmu.Dižciltīgas latviešu vistas ir jātur skafandros, un mūsu šprotēs un ekoskursteņos gādīgi sakarinātajā gaļā manīgi onkuļi ar suudainu L-upu meklēs benzopurgēnu un 48h laikā izdos noteikumu virtenes 64 valodās uz 2048lpp.Bet lūk "citi" pa to laiku netraucēti vāra dzīvus suņus,asinsrituālos griež aitām galvas un dzer visvisādus termiski neapstrādātus fizioLoģiskos šķidrumus.Ok..Es tā T-ampa vietā no viņiem "usprasītu" nevis 6triljonus, bet visus 600.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Par maskām

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 1 Atbildēt

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Šitas kanāls baigi kreisais, uzmanīgi jāšķiro info

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 0 Atbildēt

Tad apskaties šo video,ja slinkums visi skatīties tad no 30 minūtes,ar 5 minūtēm būs gana.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Maskas tika ieteikts nelietot tikai viena iemesla dēļ- jo viņu vnk nav.Pēc tam šī te doma tika liekulīgi mainīta un variēta, atkarībā no epidem stāvokļa un pieejamības konkrētajā vietā.Visliekulīgākais muldoņa par šo bija pats Who.Zb viņš jau.Lietuvā jau trīs dienas kā maskas ir obligātas.Vēl te skatos, kāds drosmīgs uriindzērājs uz pohām ir pamodies un,pats sarunā nepiedalīdamies, šeit dažiem sarunas uzturētājiem mīnusus saspraudis. Secinājums viens- tamlīdzīgu "sarunu" vid/stat interesents ir tik truls, ka viņam vienīgi var iepsist pa trulo galu ar kādu jūtupa materiālu,jo citu kaut/ko jebko viņš pašrocīgi atrast nav spējīgs.Kur nu vēl, ja mēģināt izvērtēt.Protams, būtu "ļotilabi", ja neviens cits neko neatrastu ātrāk vai labāk par bila5g noteikto pusotragada termiņu.Jo lielāki suudi, jo Augstāks Glābējs sagaidāms.... Protams, teju visi jūtupa interesenti ir garīgi tērēti un jātic ir Zinātniekiem.Lpaldies viņiem- ka visu Lsuudu "laicīgi" noprognozēja, iespējamos mērus pieņēma un zinātniskos pretlīdzekļus izstrādāja.Ka šņabja vietā saražoja miljunus litru roku dezinfektorus un sašuva 8miljardus uzpurņus.Ka pilnas letes un lūztoši plaukti ar šo drazu visu šo drēgno ziemu (lohiem) bij pieejami drogās,mahimās,staoilos un apotēkās.Jā.

Bet, kad šeit (sarunas uzturēšanai) kādas 4x tiek pajautāts ārpusjūtupa viedoklis- neviens tā arī nav sadūšojies uzspiest goglē ne forecast 2025, ne arī ticis objektīvi apskatīts tā paša BG organizētais pasākums īventdivsimtviens 19tā gada rudenī..Kopš gadsimta sākuma eksistē tas mīklainais resurss uz burta d, kurš publicē sensacionālu iedīzvotāju skaita un militārā budžeta prognozi attiecībā uz visām pasaules valstīm.Pa lielam maz kurš tam tic- bet jautājums ir- uz kāda pamata tas to dara un kāds "mesidžs" ar to tiek izplatīts.Tas nav jūtups.Kurš (kuri?) par to maksā?Kam tas izdevīgi? Kur nu vēl ja papētīt kādu tur adrenohromu vai piccageitu,pasarg tos vispār te pieminēt.Iesaku gan pamēģināt, pašlaik kāreiz goglē esot atcelta meklēšanas cenzūra uz šiem jēdzieniem.Pat reku VikiPēdijā esot pieejams apraksts- tas acīmredzot priekš Zinātnes entuziastiem ;PPP ps- lūk, šis te viens tāds samērā "oriģināls" jūtupa autors, pārbaudīju 0:20 redzamo info- abi šie izteicieni tik tiešām ir bijuši, bet diemžēl ne abi vienā laikā un vienam no tiem oriģinālā ir citāda reāllaika atzīme.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 0 Atbildēt

Iemet aci,interesants kanāls par alternatīvo vēsturi.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
1 0 Atbildēt

Sitais arī laikam baigi kreisais kanāls.

JanJan Reģ.: 07.02.2018
2 2 Atbildēt

Ak dies, Iauto ar apsēsti ar garīgi slimajiem sazvērniekiem.

DIRTY BOMB, 9-11, COCAINE, NWO, FEMA

vsjo, tagad NSA ar šito topiku lasa un Jūs visi esat piefiksēti failos!

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-ej tak tu D, garīgi veselais ākst ;P vienā vietā sev to cūkaīnu ieber... -es tik nesaprotu, ko te l'daži ien pie garīgi inficētajiem- acīmredzot,kāds kontingents ir no šoka drušcīn atguvušies un tagad var reizi nedēļā ienākt "jaunākās ziņas pasmelt".Kad bija pirmais izbīlis, tad visiem astes bij kājstarpē un te apgrozījās labi ja trīs parunātāji ar 5ierakstiem pa diennakti ;DDDD

JanJan Reģ.: 07.02.2018
2 0 Atbildēt

Kādreiz jau te kaut kas sakarīgs par par automašīnām ir un daļa lietotāju arī sakarīga. Daļa, protams, nē.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tagad jau katrs pāķis vai pļēgurs zin ka covidu mākslīgi radīja, to ietekmē 5G un ka gripa trakāka, un vispār vīruss neeksiste. Bet zinātnieki un valstis tik tāpat vien sajukuši prātā bez pamata.

Audriņos ar pēc radara uzstādīšanas visiem sākās veselības problēmas, bet tas vēl pirms viņu ieslēdza, tagad laikam tur ir mirusī zona.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Man tikai jautājums- zinātni katra valsts uztur nolūkā prognozēt un apsteigt,tajā skaitā, arī nevēlamos notikumus.Konkrēti, kā tas nākas, ka vispasaules sērgas plosīšanās pirmajos teju 3 mēnešos pavalstniekiem nebija pieejams kapeikas maksājošs roku dezinfektors un maskas.Un kā mainījās oficpersonu zinātniski ieteiktā "masku kultūra" atkarībā no šo lupatu pieejamības.

Konkrēti Tavs vakarvakara komentārs par gaismas izslēgšanu "ar celi" ir apsteidzošāks un vērtīgāks par daža laba te "zinātnieka" ieguldījumu.Es personīgi tieši tā daru, jau ilgāku laiku.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ar celi un elkoni ir diezgan nepieklajīgi, bet ko darit.

Vispār tas mani drusku satrauc ka zinātnieki neko vairāk par 2m, maskām un roku mazgāšanu neiesaka. Ko piemēram darīt ar seju moš ir vērts to arī biežāk skalot vai arī tieši otrādi tas tikai veicinātu vīrusa iekļūšanu?

Par maskām jau novēroju, ka vairums neprot tās lietot, atstāj degununbrīvu un vēl bieži tās apgramsta ar rokām, tas pats ar cimdu lietošanu. Respirators vispār ir nejēdziba jo tiek izpūsts nefiltrēts gaiss. Tā kā neizskatās ka maskām ne medpersonālam ir kāda nozīme, arī Āzijas pieredzs nepārliecina.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ir ok, nepieklājīgi ja ar kurpi.Es visas duris taisu vai nu ar piedurkni, vai ādas cimdos.Par sejas noskalošanu ir bijis aktuāli,nekas slikts nenotiek.Protams, ja pašas rokas pirms tam nomazgātas.Tikpat labi jau arī publisku ūdenskrānu ar plikām rokām grozīt ir šaubīgi.

Par prastajām piesardzības maskām reāli zinu, kad aukstā laikā iekšā/ārā staigājot un autobusā lietojot, no temperatūras starpības maskā sakondensējies ir mitrums un dabūtas pārejošas iesnas.Skaidrs,ka to reālā jēga ir, lai varbūtējais nesējs tālu neklepo un runājot lai nespļauda citiem pa 2m virsū.

Bet reāli novēroju arī dažas vietas,kur visi visur grābstās un tāpat nevienam (pagaidām) nekas nav noticis...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Secinu, ka intraverta cilvēka izjūtas šobrīd krasi atšķiras no ekstraverta cilvēka izjūtām

Ne gluži... ja nebūtu visa šī bardaka, es šobrīd visticamāk atrastos uz kāda Polijas bāņa atceļā no Tatriem, Berlīnes vai sazinvēlnokurienes un mēģiātu paspēt līdz naktij mājās, lai kaut cik izgulētos un rīt ietu uz darbu...

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Ticu Es arī šobrīd nesēdētu mājā...

1.. 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ..169
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti