- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
uupis rakstīja: Es šodien biju valsts iestādē. Maskas nēsā tikai apmeklētāji!!! WTF? Darbinieki sēž aiz orgstikla (nu risinājums plus mīnus ok), bet IZOPROPILA vai HLORA smakas tur nav bijis gadu!!! Tādas elemtāras lietas!!! Nu tak nopucē savu klavieri ar izopropilu – pajāt uz NŪDO (smaka), bet toties tur ir baktēriju un vīrusu kapsēta, nu nopucē ar hlorētu lupatu zābaka pazoles, točiņām vispār ir jāstaro hlora tvaiki kā radiācija, gadījumam, ja tur ielien bomārs – Latvijā trūkst šīs indes?
Visi tie hlori un izopropili ir kaitīgi veselībai. Daudziem no tiem sākas alerģija. Tas ir kārtējais marasms, kad cīņa ar kaut ko, rada lielākus zaudējumus nekā tas, pret ko cīnās.
650 rakstīja: Manā pieredzē kādiem vairākiem indivīdiem roku ādas alerģija pavasarī sākās tieši no dobeles Seal šķidrajām roku ziepēm un vinu tās smirdīgās dezinfektora želejas.Bet piem LB ražotajiem spirta produktiem tāda suuda lidz šim nav novērots.Vislabāk tam piespiest klāt kādu centimetru laba rokukrēma-tikai tad jāatceras labi nosusināt, savādāk nospeķos visus telefonus un uttt.
Man abas rokas bija sasārtušas. Jau ilgu laiku mana darba vieta izmanto PL ražotāja līdzekli. Izplata Selding. Problēmu nav.
viencexperc rakstīja: Nu tu di*s. Ebolas vīrusam mirstība ir 50%. Daudz kur raksta no 25-90%. Piemēram Rietumāfrikā 2014.gadā inficējās 28 000 cilvēki. Nomira 11 000. ...
Nu bet loģiski, ka tiršu. Tas ir no skatupunkta, ja neņemam vērā inficēto skaitu. Inficēšanās iespēja ir ļoti augsta, kas arī piedod lielu mirstību. Ja Covid pielipis būtu tikai 28k, tad mēs te nemaz nerunātu. Bet tie ir 40milj, kur 1milj. miris. Ebola uz šīs mirstības fona ir tikai tāds puteklītis.
viencexperc rakstīja: Gripas vakcīnai ir nepilnīga efektivitāte. Un darbojas tikai uz sezonu. Visticamāk, ka pret covid būs tas pats, ja vispār vakcīna būs. Ja ievērojāt, tad imunitāte pret covid neveidojas. Izslimojoši cilvēki inficējās vēlreiz un pat mirst. Domāju, ka tā arī ir galvenā problēma. Tu vari iepotēt novājinātu ierosinātāju vai marķieri priekš imunitātes, organisms to "izārstēs" bet pēc mēneša cilvēks noķers īstu covid, un atdos galus. Tā kā, es necerētu uz vakcīnu. Un tāpēc es uzskatu, ka ir jābūt reālam risinājumam, nevis divas - trīs reizes gadā, katru gadu, visiem sēdēt izolācijā.
Punkts viens GRIPA! Gripas vakcīna ir izveidota un apstiprināta ar vienu principu - efektivitātes un drošības ciņā uzvar drošība - antivielu sastāvs ir tāds lai nenodarītu kaitējujmu visvājākam. Krievija izlaida C-19 vakcīnu 2.0 – izrādijās veterināra vakcīna liellopam ar 200-kārtīgu antivielu daudzumu. Brouzējiet Jaltas mēru (pilsētas galva) un cik nedēļas šams nodzīvoja pēc tās vakcīnas...
Bradypus rakstīja: Kā tu zini, ka strādā? Tapēc, ka tā teica Viņķele? WHO jau tā kā sāk atzīt aplauzienu savās teorijās.
Cik var tirst muļķības! Kura vietā ierobežošana paredz inficēšanās nonullēšanu? Ierobežošana uz nekontrolējamu izplatīšanos nozīmē to, ka tiek samazināts saslimušo skaits vienā dienā vai vismaz kaut kā ierobežojas, lai nepāraugtu katru dienu x2 un pietiktu resursu priekš akūtajiem. To ir tik grūti norīt?

Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
20
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)