Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Bernim laba reportāža no Brīvības pieminekļa. Pat invalīdi ar ratiņkrēsliņiem atnākuši www.facebook.com/BrivaiStipraiLatvijai/videos/580814289993871/

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
3 2 Atbildēt

Atpisies ja tas nav bubiski pieejams kontents

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 0 Atbildēt

replay.lsm.lv/lv/ieraksts/ltv/228265/panorama 13.30

daži ģimenes ārsti nevēlējās publiski paust savu viedokli, baidoties no vakcinācijas pretinieku nosodījuma

Ja gadījumā nav saprotams konteksts un iespējamās sekas - laukos, sevišķi vietās ar ļoti mazu iedzīvotāju skaitu pat nav patstāvīga ģimenes ārsta, ir feldšerpunkti vai ģimenes ārsts reizi vai divas nedēļā brauc pieņemt no savas patstāvīgās prakses vietas. Jaunie ģimenes ārsti uz laukiem strādā neiet un liela daļa ģimenes ārstu ir pensijas vecumā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 1 Atbildēt

Varbūt tomēr ir laiks atzīt to pūļa imunitātes neispējamību un pieņemt to, kas domājošiem cilvēkiem bija skaidrs no paša sākuma - C19 ir uz palikšanu, pievienojoties citiem līdzīgajiem endēmiskajiem respiratorajiem vīrusiem. Cik var muldēt un salīdzināt to ar bakām u.c. vīrusiem, kas IR izskaužami ar vakcīnām?

www.jhsph.edu/covid-19/articles/new-data-on-covid-19-transmission-by-vaccinated-individuals.html

imzz Reģ.: 27.02.2015
6 0 Atbildēt

Ciniski izsakoties, humānā sabiedrība ar savu humānismu ir ieķēpājusies. No cilvēku sugas uzlabošanas viedokļa pareizāk atļaut visiem nomirt, kuriem jāmirst un uztaisīt papildus jaunus bērnus klāt. Iedzīvotāju skaits tajā pašā Indijā noteikti nesamazināsies Covid dēļ. Dažās valstīs noteikti gaidāms iedzīvotāju skaita pieaugums "mājsēdes dēļ".

Praktiski pareizi būtu maksimāli samazināt ierobežojumus, jo tie grauj ekonomiku, un saglabāt brīvprātīgu vakcināciju.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Kādreiz jau tāda shēma bija. Saucās ar ragutiņām uz mežu....

Tika atzīta par nehumānu un ieakstija šo konstitūcijās. Nez vai izdosies atjaunot....

Kā liecina statistika, tad mājsēdes dēļ nerodas vairāk bērnu (drīzāk otrādi jo laiki riskanti). Mājsēde vairo tikai sadzīvisko vardarbību.

Nebūs gan - veselīgu (t.i. optimistisku) ekonomiku nevar noturēt, ja sabiedrībā ir daudz problēmu. Šajā gadījumā daudz līķu un apkopjamie sabojās noskaņojumu un ekonomiku pakārtoti. Turklāt skatoties uz mirējiem, nedrīkst ignorēt ciparus! CSP saka, ka pensori ir 28% sabiedrības. 28%!!!!! Tavā scenārijā pārtikas tirgus samazināsies par 28%. Arī komunālie pakalpojumi. Un transports..... Šis principā atbilstu normāla mēroga karadarbībai

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
4 1 Atbildēt

Kur izrāvi, ka 28% nomirs? Realitātē ārkārtīgi daudz senioru pārslimo un dzīvo tālāk.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 1 Atbildēt

Nu tak vai tad neesi pamanījis, ka pastardienas sludinātāji vienmēr sola pilnīgu pasaules galu, nevis "mazliet savādāku rītdienu"?

"It's the end of the world as we know it (And I Feel Fine)" - ģeniāla REM frāze. Viss dzīvē mainās - klimats, vīrusi u.t.t. Tā vienmēr ir bijis un būs - pasaule nekad nebūs tāda, ka līdz šim. Tikai pastardienas sektām ir regulāri pasaules gali.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Referēju uz pirmkomentu - "ļaut visiem nomirt".

Man nav nekāda clue cik tieši gatavi nomirt. Arī tavs "ārkārtīgi daudz" neko īsti neizsaka.....

Varbūt, ka šo var izrēķināt. Man rados esošajiem senioriem antivaxeriem saķeršana beigtos prognozējami slikti. Jo daudz iekrātu slimību, augsts asinspiediens un visādi novājināti organismi. Tev pazīstamie acīmredzot veselīgāki....

Bet tā man šķiet, ka dēļ novēlotas kaišu identifikācijas, LV un A-Eiropā kopumā seniori ir diezgan sliktā skatā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pirmkoments "ļaut visiem nomirt" attiecas uz objektīvo mirstības rādītāju, kas ne tuvu nav 100%, kā tu savā "atreferējumā" piesauc.

Un tāpat pievelc aiz ausīm savu "beigtos prognozējami slikti". C19 letalitāte praktiski JEBKURĀ vecuma/riska grupā ir ~3x lielāka kā gripai tajā pat vecuma/riska grupā. Līdz ar to arī tas, ka tie tavi "seniori antivaxeri" vēl ir dzīvi, nozīmē, ka tā viņu izturība tomēr ir "mazliet" lielāka par tavu prognozi (vai vēlmi?) par viņu miršanu.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
5 6 Atbildēt

Variet tādiem kā eidis neko nestāstīt un variet nemēģināt pierādīt savu taisnību, izskaidrot, pamatot ar reāliem skaitļiem vai argumentēt. Nav jēgas. Viņš ir vienkārši stulbs.

650 Reģ.: 25.01.2017
4 0 Atbildēt

Nupat tv3ziņass teica- no tiem pārsimt nopirktajiem sertifikātiiem tikai pāris esot annulēti.BravŌ!

Tagad ja sertificētais nokļūšot slimnīcā, viņam notikšot autentifikācijass process ar antivielu anaalīzes starpniecību.Kā arī, (LVzinātnieki)tagd esot iemācījušies atšķirt potēto,nepotēto un izslimojušo antivielas.Skaidrs, ka tam visam ir vismaz 600% ticamība.Tāpat kā baciļaino sili apsēdušo darboņu godaprātam.Kurš to visu apmaksās- šaubu nav.Maksātspējīgo (brīvprātīgo) Lohu ir paskat cik visapkārt, vairāk kā/nekad.

ā, jā, Lietuvas sociāltīklu gaišākie prāti aizvakar esot izteikuši gipotēzi, ka milicija esot Viļņas demonstrantus apšpricējusi ar sašķidrinātu kovida izraisītāju.Uz ko atjautīgākie parlamentārieši esot nekavējoties atbildējuši- ka tagad Nākamreiz viņi visus klātesošos Lohus apmiglošot ar vakcīnu...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Viņi tak nezina kuri viltoti, kuri nē. Ir tik pieķerti ārsti, kas gatavoipar samaksu veikt šo pakalpojumu. Kā tā viņi vispār to uzzinās, ja ārsts nav veicis kādu skurpolozu uzskaiti? Visticamāk paņem naudu, savada datus un aizmirst par tādu cilvēku. Varu dot 99% ka vismaz tuvākajos gados neviens to. Arī neuzzinās.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jā.Un neviens nav iedomājies pajautāt- kur tad palika digitalizētā stingrā uzskaite un ko viņi darīja ar neizlietotajām ampulām? Varbūt vispār peintā vai fotožhoppā tos sertifikātus var pa tupo uzzīmēt? Kāds ir pats tas datu ievades process,ja uz to ir 2ned jāgaida? Cik lohu tur pa ceļam iesaistīts? Kārtējā idejiskā xujņa- šitik svarīgu sistēmu tik viegli var apdrirst.Uz šī fona kāreiz būtu iemesls ieviest vērošanu visās attejās un dzimumsatiksmes vietās.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tur jau tā problēma, ka nav nekāda viltošana. Viss ir tīrs, kā ikdienišķā vakcinācijā. Vakcīnu tirgonis savāc vaksēties gribētāju datus un nodod tos ārstam, tas savada kompī un izlej nepieciešamo daudzumu vakcīnas izlietnē un pēc nedēļas klients saņem savu sertifikātu. Ja tas nav ģimenes ārsts, tad viņš nemaz tos cilvēkus nekad, iespējams, nav sastapis. Tikai bizness

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Un arī otrādi - vaksēties gribētājs nav nekad sastapis to pašu ārstu, medmāsu. Viņam jau tikai vajag sertifikāts. Kāda starpība kas un kā to procesu veic. Galvenais ir klienta ērtības - bez rindām, stresiem.

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

SistēmaSS izstrādātājus kopā ar tie slakteriem un viņu partnermāsām- visus korī uz kasstrāciju.Ministrijai ar visiem partneriem atkāpties uz 106km.Jā.Kāp lejā, pipel, dod šurp to trompet,,

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Pag, Latvijā ir pieķerts arī kāds ārsts šajā pasākumā? Man likās tikai medmāsas.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kāda starpība kā viņu sauc? Galvenais ir jābūt pieejai vakcīnām un datorizētai sistēmai.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
1 0 Atbildēt

Skaidrs, ka nav starpības. Tā arī rodas tautas leģendas.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ne, nu ja,prottams.Katrai (valstiski svarīgai,vienai no šibrīža visaktuālākajām) sistēmai ir jābūt smalki izstrādātai.Lai tur katrs lohs varētu ielohoties un nopelnīt.Plet ebio met, ir sistēmas, kurās katra darbība tieka reģistrēta ar savu uniKālo numuru,bet te lūk "ārsts" nesatiek klientu.Urrā.Bravo.Šos "ārstus" vajadzēja mietu/dsā pabliski izjaat, nevis ka tikai varbūt,iespējams, utt kārtējā glumi salubricētā xuiņa.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Par to viltošanu... Šodien mazliet pafilosofēju par tēmu. Nu ir man sertifikāts. Bet kas var garantēt, ka esmu vakcinēts? Tā īsti jau neviens. Es, kopā ar savu ģimenes dakteri, varam vienīgi akli uzticēties pudelītei un māsiņai, jo neviens viņai uz pirkstiem neskaitījās un šprices saturu nepārbaudīja, bet viņa (ja darīja visu godīgi) tikpat akli uzticējās, ka pudelītē ir solītais. Kā pierādīja Bojārs, vakcīnām var nebūt antivielas un antivielu klātbūtne pati par sevi nav sertifikāta saņemšanai derīga.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Vot ko var malt vienu un to pašu?

Bojārs sačakarēja pētījumu ar laika nobīdi: antivielas tika pētītas sen izpotētam ar Pfizer (likumsakarīgi iegūstot antivielas) un nupat izpotētam ar AZ (likumsakarīgi neiegūstot antivielas).

Tur bija metodikas, ne materiāla problēma.

Un nesaprotu šīs izvietotās filosofijas mērķi. Tāda sajūta ka sertifikāts ir kāds zelta vērts vērtspapīrs. Man jau šķiet, ka ja liela nācijas daļa mēģina to iegūt kriminālām metodēm, tad prblēma ir šī vēlme neatkarīgi no iegūta / neiegūta sertifikāta.

Savukārt ja to skaits ir neliels, tad ir pilnīgi vienalga - slimnīcu viņi neietekmēs, lai tak riskē, ja vēlas.

Slikti gan ja tā grupa neliela, bet tie savācas kādā vienā izplatībai būtiskā nozarē. Piemēram bērnudārzu personāls

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
5 2 Atbildēt

Jā, nu ko var malt vienu un to pašu? Antivielas ir pierādījums atkarībā no tā, ko tajā brīdī vajag pierādīt. Netakarīgi no Bojāra vai kadas citas "sačakarēšanas". Esmu tuvu pazīstamam cilvēkam redzējis, cik strauji izzūd antivielas "sen izpotētam ar Pfizer" un tam seko slimošana ar Covid (vieglā formā). Un tāpat - kā ļoti augsts antivielu līmenis pēc oficiāli fiksētas izslimošanas nekādi netraucē pieprasīt šim cilvēkam vakcinēties.

Tas, ka nesaproti (vai izliecies) filosofijas mērķi neizbrīna - jo mērķis ir vienkārši ilustrēt cik absurds ir viss tas cirks ar diskusiju par "īstiem un neīstiem" sertifikātiem - bet tev gribas, lai tas būtu īsts.

"Tāda sajūta ka sertifikāts ir kāds zelta vērts vērtspapīrs." - Jā, tas jau velk uz patiesības pusi. Acīmredzot sāc aptvert, ka sertifikāts un tā kontrole, nevis sabiedrības veselība, ir tā ieviesēju pašmērķis.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 2 Atbildēt

Antivielas (katram loham) ir individuāli intīma lieta.Bet tas netraucē no tvziņu ekrāna izdrirst xuiņu.Tagad katru to lohu pārbaudīs Zinātne.Protams,ideju un "darbu" dāsni apmaksās paši Lohi.Jā.

Hanojā piem šonedēļ esot aizliegts iziet no mājas, jo kompartija noteikusi,ka ap zeptemberi visiem jābūt veseliem.Daži brīvās pārvietošanās cienītāji esot iemanījušies izīrēt pa 1,5k usd ātrās medpalīdzības auto- jo tos nepārbaudot.Kas īsti ir "patiesais izīrētājs"- to neviens nevarot noskaidrot.Jā.

Kas vēl incanti- passaulē tiek plaši atzīmēta augusta puTča gadadiena.Drirš visi iespējamie Varoņi, kam vien nav slinkums.Izņemot vienu,kuru patiesie lohi uzskata par galējo lohu..Pilnīgi pārsteidzoša līdzība ar šodienas situāciju: www.youtube.com/watch?v=5oSz_GYnXgA

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 1 Atbildēt

Uzvarētājus nesoda, viņiem ordeņus dod. Jebkurš konflikts ir cīņa par varu. Nekam nav nozīmes. Tik pat labi mēs te varētu ražot spirtu un darbināt vienkāršus iekšdedzes dzinējus paši . Bet nē, baterijas auto ir nākotne, kur nez par kādu naudu varēs to izlietoto bateriju noglabāt kādā blakus radona glabātuvē. Piem Baldonē

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nevaram, tad meži jāizcērt vai mazāk jāēd.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 5 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Nepaguvu būt uz vietas kopā ar citiem NORMĀLIEM cilvēkiem. Kuriem patiešām nav bail ne no kāda sūda vīrusa, kuri patiešām izvēlētos pilnīgi neierobežotu ikdienu utt. Smieklīgi, ka mediji ziņo par "vairāku simtu cilvēku pulcēšanos" Nu, ja - kad saimnieki diktē, kas jāpublicē ideoloģijas uzturēšanai. Cirvis Kariņš ar svītu. Aizņemsies viņš, jādomā par parāda atdošanu jau būs citiem.

"Nepaguvu..."

Bet, nu, nekas jau nav zaudēts. Uz šo noteikti "pagūsi"... balticway2021.com/lat/

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Braucu no LT. Jā. Baltijas ceļš - ideja ok. Varbūt.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 0 Atbildēt

Starp citu, izskatās, ka pasākums valdību tiešām būs iekustinājis. Lasīju kaut kur, ka vakcināciju ļaus aizstāt ar testēšanu. Ok. Vismaz.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
6 2 Atbildēt

Kāds tur vismaz. Testēšana nav nekas citādāks. Kāpēc man būtu jāiet uz to slimnieku pūzni un jālauj bakstit degunā? Muļķības tas viss ir, nekam nevajadzīga laika un līdzekļu tērēšana.

Pūstošo asti ir jānocērt sākuma stadijā un tas tiks izdarīts. Pietiks ar huiņu nodarboties vai arī nākamrriz pūlis nonesīs to sētu ar to visu būdu.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Lieliski, kapii-paste.Dubļ-2.Jā.Vienīgi jautājums, vai var 2x vienā/upē un taa.Vispār es velku paralēles ar te augstāk apmīnusoto variantu- jo vairāk velku, jo ideālāk viss sakrīt.

Iekustināts ir, šaubu nav.Bet, tas netraucēja tam "pilī neesošajam" jau nākamajā rītā turpat izdalīt atzinības zīmes "personām ar īpašajiem nopelniem".Vai šīs personaS (un viņu partneri) piedalīsies "ceļā" - par to arī šaubu nav.Jā.Visi būs.Ja citēt Žirno, tad praktiski jebkura massu pasākuma dalībnieki ir Lohi.Jo jebkur piedalās vienmēr mazāk, nekā ir pavisam/kopā.Turklāt,(!), masu pasākums var reāli notikt tikai Tad, ja (kāds) tam atļauj notikt.LV pašlaik (kā izskatās) publiski par Lohu nosaukt ir "atļauts" jebkuram/jebkuru.Galējajiem/lohiem kā parasti paverās 2ceļi- vai nu uzdot jautājumus "pārāk daudz"(uz ko nav iespējams atbildēt), vai nu neuzdot vispār (kas ir ok).Rezultāts apm vienāds.Jā.Da.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Tagad arī Latvijā "Kā izrādās - saslimstības īpatsvars ir 1% starp NEVAKCINĒTAJIEM un 7,4% starp VAKCINĒTAJIEM"

Nu, var kāds, kurš šo neatzīst, tā uz pirkstiem pastāstīt, kurš melo un tieši par kuru(iem) cipariem? Ir visas vajadzīgās atsauces uz datiem.

www.facebook.com/PetravicaRamona/posts/4309865465765260

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Nav laika tagad pētīt, rēķināt un iedziļināties, bet, uz ātro pārskrienot pāri, pilnīgi neko nesapratu, kas tie par procentiem, no kā tie procenti, ko viņa vispār tur rēķina? Izskatās pēc bullšita. Ja kļūdos, tad apgaismo!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Nu redz aprēķins ir vienkāršs - izdalīt cipariņus, kuru avots ir SPKC - t.i. avots, uz kura cipariem paļaujoties Pļūts&Co pieņem ierobežojumus. Kā tad sanāk, ja saki, ka tas ir "bullšits"?

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
4 1 Atbildēt

Darklight. Par to ka neko nesaproti, nav šaubu.

Tue viss ir ļoti elementāri redzams.

Tu neredzi arī to ka pašreizējai valdībai nav tautas atbalsta. Drīzāk - viņu lēmumiem. Jo omes, vīruss "pārlec kā varde pārlec gravi, pļūtam ir luksofors (svetafor) un pazist viņš tikai 3 krāsas un skaitit arī laikam māk tikai līdz 3, bet levits levitē pa mākoņiem jo miroņi nesvinot z-svētkus

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Cipari ir pareizi, bet interpretācija nē. Vari palasīt par terminu "selection bias". Pietam ir milzīga atšķirība starp izlašu kopu lielumu.

Lai varētu korekti kaut ko secināt, vajadzētu pilnīgi nejauši atlasīt cilvēkus no vakcinēto un nevakcinēto kopas.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
6 3 Atbildēt

Atpisies ar savu supergudro terminoloģiju, gudrs tu neesi, skaists arī nē. Atpisisies, jo visa covid statistika ir ar baltiem diegiem šūta.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 1 Atbildēt

Man to nav jālasa. Es zinu, kas tas ir un no paša sākuma saku, ka valdības mēsli to pielieto savu mērķu, kuru tu atbalsti un aizstāvi, bīdīšanai. Tikai tu nez kādēļ neesi apmierinats tikai ar šo pašu skaitļu parādīšanu citādā griezumā.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 2 Atbildēt

Taks... Lēnā garā papētīju vēlreiz un joprojām nesaprotu, ko viņa tur ir izrēķinājusi? Kas ir tie 7,4 procenti vakcinēto? Tie, kas saslimuši? Nē, tāds tas cipars nav. Tad kas tas ir? Izskatās pēc pierādījuma, ka 2x2=5

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Jā, saskaņā ar SPKC publicētajiem datiem, kas papildināti ar iztrūkstošajiem, vēstulē atbildētajiem, cipariem, sanāk, ka saslimuši ir 1% nevakcinēto un 7.4% vakcinēto. Tad nu paskaidro, kas tas ir. Tāda ir oficiālā informācijas, saskaņā ar kuru mūsu valstī tiek pieņemti varas lēmumi.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
4 2 Atbildēt

Antivakseru izglītības līmeni labi raksturo šis attēls.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
5 3 Atbildēt

Katrā tādā pasākumā būs pa kādam banānam. Arī centrāltirgus kolorīts tur bija.

Bet arī operā ir redzēti purni kuri starplaikā apsitās no balzāmiņiem un zālē atgriežas ar nomīstu bikšupriekšu. Tātad opera ir retardētu alkašu pasākums?

Šis vispār neko neraksturo, iznemot vienu - tu esi prasts lohs, kurš atgremo pa sociālajiem tīkliem klejojošu drazu.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 1 Atbildēt

Cik bija profesoru, zinātnieku, speciālistu un citu gudru cilvēku tajā pasākumā?

Vidējais cilvēks tur bija maxima pārdevējs.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
3 0 Atbildēt

Vai nav vienalga? Cik mums valstī ir profesoru un cik apkopēju. Kas ir speciālists. Tu varbūt esi plānā galdiņa urbšanas speciālists. Fuckens ir demagoģijas speciālists.

Tā ir kas par "birku"?

Maksima pārdevējam nav tiesību uz viedokļa paušanu? Tu dali tautu ņišebrodos un ubercilvēkos?

Tev uz "ministrukabinets".lv. fiksi

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

atšķirībā no komunistiem, es neesmu melis un liekulis.

Jā, CILVĒKI IR DAŽĀDI.

Visi nav vienādi un tas ir normāli.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 0 Atbildēt

Nē. Tā nav. Ir pamattiesības, kuras ir visiem cilvēkiem un ja runa ir par pamattiesībām, tad visi cilveki ir tieši tikpat vienādi kā citi, neskatoties uz profesiju, IQ, vai prasmēm gramatiski pareizi uzrakstīt 4 vārdus no trijiem.

Ja to nesaproti, tad mums nav par ko diskutēt un driksti atfisties

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Kas nav? Nav cilvēki dažādi? Ir melni cilvēki, ir balti un ir albīni, kuriem nav melnā pigmenta. Ir ar šaurām acīm, ir ar platām lūpām. Ir ar sprogainiem matiem, ir ar fiziskiem defektiem. Ir gudri, ir stulbi. Ar ļoti lielu genofondu un daudzveidību. Ir pat punduri.

Vai visiem vienādas tiesības? Tā nav. Cilvēks, kurš sēž cietumā, viņam nav tiesību staigāt apkārt. Tev nav tiesību nogalināt, bet militāristiem, bendēm - ir tiesības nogalināt. Tev nav tiesību ieiet saemā un tur padirst, citam ir tiesības, utt. bezgalīgi daudz.

Redzi, tu, kā īstens komunists, esi melis un liekulis, kurš uzdod vēlamo par esošo. Es nekad nemeloju. Cilvēki ir dažādi, ar dažādām tiesībām. Demokrātijas nav, komunisms - ilūzija.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 0 Atbildēt

Es pat nemeginasu tev izskaidrot, kapec cilvekam kurs sez coka nav tiesibu staigat apkart un kapec nav velams dirst uz gridas Saeimas ēkā, jo tur ir tubārs un atklatu sedi tev neviens neliedz apmeklet. Drikstesi ari padirst ka baltais cilveks - ne uz gridas, ne bikses, bet tubārā. Paralēli lasot tev sirdij tuvos medijus - tvnetu, delfi, rosija segodnja utt.

Par komunistiem es pat neizteiksos. Vai nu tu esi dalbajobs, vai ari dzivo ļoti senā pagatnē un tavus argumentus var skaidrot tikai ar vecuma demenci.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tikai nez kāpēc tu pats jebkuru pretēja viedokļa paudēju sauc par dalbaēbu, lohu, bomzi, furašku, nišebrodu utt. Tu pats visu laiku dali tautu ņišebrodos un ubercilvēkos, turklāt atkarībā no tā, vai viņa viedoklis sakrīt ar tavējo. Tagad pēkšņi izliecies, ka esi iestājies par kaut kādām pamattiesībām un vienlīdzību...

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Es drikstu tevi saukt par dalbajebu, tu tads ari esi GB12, tev ir visas tiesibas aizstaveties taisnā tiesā nosaucot tevi par pizdabolu es tavas pamattiesibas neparkapju. Ja kaut kas nepatik, ej dirst

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Dari ko gribi, man pajāt - tu man nekas neesi un man ir dziļi violets, ko tu par mani domā. Bet tāpat es tevi drīkstu saukt par liekuli un savu liekulību tu nupat perfekti parādīji, darot šeit to pašu, ko pārmet ekspertcam attiecībā uz to plakātu. Un tieši tāpat - "ja kaut kas nepatīk, ej dirst".

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 0 Atbildēt

Nemūldi. Par tevi es spriežu tikai un vienigi atsevišķi. Nevis par visiem kuri piedalās šajā forumā. Es nesaku, ka te ir vieni vienīgi dalbaēbi, jo tu tāds esi. Te lielais vairums ir sakarigi antivax sludinataji. (Pa tavam)

Ar plakātu ir tā. Viens plakāts = visi kas tur bija, dalbaēbi, dalbaēbu pasākums.

Ja nejūti atšķiribu tad ielaid biksēs un jutīsi

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 1 Atbildēt

"Antivax sludinātāji" te ir kādi 5-6... msh, kasiņš, tu, ezis, varbūt vēl kāds... ja vien tu msh negrasies saukt par sakarīgu, tad tādu ir vēl mazāk. No kurienes izrāvi to "lielo vairumu", grūti saprast.

P.S. Shiirs (iepriekšējā lappusē) - "Beigas vēl paka - "runa iet". un nejau vienreiz pārtrikšanas pēc. Bet tāpēc ka viņš vienkārši stulbs."

Tas pats Shiirs - "Nemūldi", smadzenes sauc par "viņām" un neliek arī komatus pirms saikļiem "kuri" u.tml. Un ne jau vienreiz pārrakstīšanās pēc.

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 3 Atbildēt

Mēs visi labi zinām to, ka vienīgā tava specialitāte ir verbālā caureja interneta vidē. Tā kā, izslēdz internetu un noenkurojies Gaujā.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 1 Atbildēt

Kuri jūs visi? Tu ari zilais kā lietotājs "dickotēka". Eu davai atsipās, točna pasaku, nav intereses. Godavārds.

Es varētu noenkuroties drīzāk ventā, ja man būtu ar ko...

Tu pīpē kaut ko?

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 0 Atbildēt

Manis pēc enkurojies kaut vannā, tikai neaizmirsti ievilkt elpu.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Vismaz vienu poti pret Covid-19 saņēmuši jau 43% iedzīvotāju

www.leta.lv/home/important/D3421D5D-06B2-447A-A662-15EDCA8878DC/

Atļaušos apgalvot, ka šinī uzņēmumā(lasit Latvijā) 51% balstiesības jau pieder vakcinētajiem. Šleseristiem vairākums nespīd.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Esmu vakcinēts un esmu pret pastāvošo režīmu. Tādu ir daudz, tā ka tava procentu skaitīšana nesanāks pareiza.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Tāpēc ir jādodass ceļā.Sadosimies rokās un translēsim kovidu no tallinass uz kaunass.Pzdaudskas na uļice bauskass No.2..Da.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: Pilnīgi pajāt kā kurš strādā. Man riebj cilvēki, kuri izmanto kāda cita nelaimi, slimību vai neērtības savu savtīgu interešu nolūkā.

Bet, ja to dara Gobzems (un viņš to dara nepārtraukti - Maksima, holokausts, tagad "Baltijas ceļš 2021"), tad gan tas ir OK, vai ne?

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: "Antivax sludinātāji" te ir kādi 5-6... msh, kasiņš, tu, ezis, varbūt vēl kāds... ja vien tu msh negrasies saukt par sakarīgu, tad tādu ir vēl mazāk. No kurienes izrāvi to "lielo vairumu", grūti saprast.

P.S. Shiirs (iepriekšējā lappusē) - "Beigas vēl paka - "runa iet". un nejau vienreiz pārtrikšanas pēc. Bet tāpēc ka viņš vienkārši stulbs."

Tas pats Shiirs - "Nemūldi", smadzenes sauc par "viņām" un neliek arī komatus pirms saikļiem "kuri" u.tml. Un ne jau vienreiz pārrakstīšanās pēc.

Es nepārstavu valsts pārvaldi, es varu caur dirsu pļūtīt kautvai. Man iespējams ir gaternieka kvalifikācija, nevis augstākās un es nelemju par lietam kuras ietekmēs visus lv iedzīvotajus. Tas nav mans pienākums runāt korekti. Savukāt valsts pārvaldes reprezentativajai perosonai tas ir jāmāk, par to viņam algu maksā.

Izraut kaut ko no konteksta, tad piesipāties. Ej uz trīs burtiem dalbaēb

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nesaku jau, ka tev ir jāprot rakstīt un ka nevari "caur dirsu pļūtīt". Tu jau neko daudz vairāk arī neproti. Tikai ironiski, ka pārmet cilvēkam stulbumu un izteikties neprasmi, kaut pats neesi ne par matu gudrāks. Bet tas jau ir tāds lielas daļas antivakseru jājamzirdziņš - pārmest citiem nedomāšanu ar galvu, vienlaicīgi nespējot salikt pieturzīmes, uzrakstīt pareizi vairumu vārdu vai izveidot normālu paplašinātu teikumu.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Grammar whore, beidz moralizēt. Ja neredzi atšķirību starp mani šeit kaut kādā anonīmu dročītaju pļūtītavā un tādu kas tv ekrānā pārstāv valsts pārvaldes tā saucamo augšgalu un loģiski būtu domāt arī inteliģenci, tad pateikšu īsi - atfisās. pilnīgi bezcerīgam tupenim nav vērts vispār neko skaidrot. Vienkārši ej nuhaj

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nu, vismaz perfekti sevi noraksturoji - anonīms dročītājs. Kur vēl precīzāk...

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Tu ticna zini. Tagad būtu pareizi ielikt savu vārdu un uzvārdu, lai visi zina ka neesi anonīms dročītājs

fckns Reģ.: 29.11.2020
0 0 Atbildēt

Ko tev izteiks viņa vārds uzvārds? Lai vari pastalkot Google un pēctam palielīties ar jauniegūto informāciju?

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 0 Atbildēt

Šuneli ko tu te pa visu žvanksti? vauvau. Attārpot tevi vajadzētu, bet nejau ar šprici bet ar lāpstu

fckns Reģ.: 29.11.2020
0 0 Atbildēt

Tādus lošpekus kā tevi uzkurināt nav baigi grūti. Tev pašam nav kauns par to sūdu ko raksti internetā?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Ne jau es iauto nosaucu par "anonīmu dročītāju portālu".

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Anonīmais dročītāj. Tātad nebūs? tā jau domāju.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Grammar whore, beidz moralizēt. Ja neredzi atšķirību starp mani šeit kaut kādā anonīmu dročītaju pļūtītavā un tādu kas tv ekrānā pārstāv valsts pārvaldes tā saucamo augšgalu un loģiski būtu domāt arī inteliģenci, tad pateikšu īsi - atfisās. pilnīgi bezcerīgam tupenim nav vērts vispār neko skaidrot. Vienkārši ej nuhaj

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Haroš drirst,labāk parunāsim par Skaisto.Vietējie sazvērnieki un viņu partneri esot beidzamajā laikā atklājuši visādas interesantas lietas mobtelefonu darbībā.Protams, nospiedoši lielākā daļa Lohu nezin, no kā īsti sasstāv viņu telefons- kādas perversas darības tas dara un ko dažkārt tas "uzrāda".Ko tur randomizē, ko un ar/ko sinhronizē un uttt.No otras/puses, lieta sen izgajusi ārpus appstora un playveikala kompetences.Piem., www.manxtechgroup.com/people-counting-using-wifi-and-bluetooth/

fckns Reģ.: 29.11.2020
0 0 Atbildēt

Var redzēt ka tu esi tuparillijs čalis un neko nejēdz no IoT

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-širokarilij pirdar, es tev konkrēti neko nejautāju..toties vairākkārt biju atzīmējis, ka būtu labi ka tu no šejiemes aizfistos tālāk prom ;p

Jums,dažiem/pirdariem šitas ir, ka šēžat šeit tikai lai kādam ko uzdirstu, nevis vienkārši parunāt. Tā ka p/sies vien hanuj, IoT/xuijvrot/jēdzēj

fckns Reģ.: 29.11.2020
0 4 Atbildēt

Atšujie nelaime. Ja tu prastu lasīt, tad saprastu ka tā ietaise ko tu te iemeti vienkārši uztver WiFi signālu un nekādus citus svarīgus datus no tevis nepaņem. Savas jocīgās konspirāciju teorijas un stulbumu vari paturēt pie sevis.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā, pzdāmiizēej, nelaime kāreiz esi tu un tev līdzīgie dažādi tie attejas ranga teh-speci.Kuri gan kā gaiļi lepni plātās, bet dabā ne tikai ka īsti nemāk savu profi-darbu (kā atsevišķi valstiski svarīgu sistēmu baducietošie uzturētāji), plus vēl pat nespēj ne klausīties, ne arī saprast apskatāmās problēmas būtību.Kur nu vēl kādu zemtekstu.Tāpēc ari Lohiem ir jautājumu "vairāk nekā jebkad" un tāpēc (neatrodot cilvēcīgu skaidrojumu) viņi to visu mēģina "risināt" savā starpā.Jo vairāk lohu- jo šodien ir augstāks jebkura "šinderspecĀlista" (vai lēmumu pieņēmēja...) prestižs un statuss.Tas šobrīd ir jau kļuvis pilnībā neaizsniedzams un nekādi neietekmējams.Jā.

Kāreiz tavā "profilā" šis viss sakrīt- tev te pat neuzdeva jautājumu, vnk aicināja "parunāt".Tas piemērs NAV vienkāršs wifi skanneris,- tas ir macadrešu skaneris.Un tam (var būt..) nezcik daudz pielietojumu, ieskaitot TO, ka lietotāju dati var tikt izmantoti bez viņu piekrišanas.Ja tu māki "lassīt"- tas turpat tajā pat lapā ir teikts! Jo būtībā ir neiespējami izsekot šādass ierīces pielietotāja patiesos nodomus, nedz arī " kko pārvadīt" vai kkam "piekrist".

Kā arī - jau gadus 8 tiek runāts par macadrešu randomizāciju mobilajās ierīcēs.Īpaši beidzamajā laikā, piem ar iOS14 un utt.Arī par to tev komentāru nav, lai gan "jauttājumi" ir,turklāt ne tikai Lohiem.Tāpēc nav brīnums, ka Lohi šodien staigā ar "skanera" režimā ieslēgtiem ziepjutraukiem gar vakcinētu personu pulcēšanās vietām un tur kko "reģistrē".Paši nesaprazadami, ko un kāpēc īsti tas viņu suuds "uzrāda".Turklāt, viņi (toč tāpat kā tu) nevēlas dzirdēt itin nekādus ne ieteikumus ne jautājumus- jo viss taču ir "skaidrs".Jā.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Saprati. Neko tu nejēdz!

Ļutausis datornūģis tūlīt visu pastāstīs. Īpaši kā pareizi iztīrīt klaviatūru no blaugznām un veca šmeka

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 1 Atbildēt

650.

Pagara auguma, čirkainiem speķainiem matiem, tizls ar līku muguru, blatnijs tikai internetā, dzīvē staigā skatienu nodūris, dzīvo ciematā kura nosaukums sākas ar butu P. Tas šitas pats telefonu spečoks dalbaēbs? Pēc bazara toč izklausās. Ja tas ir tas, tad konkrēts pirdars, varu atsūtīt viņa adresi, varēsi aizbraukt ciemos un nolikt viņam kupicu uz kājslauķa.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ta plet skaidrs ka pirdars, tak neparvelti vins te šajā tēmā ielīda,provokators ujevais..miskasstes maisu viņam uz skursteņa..Otrāā dirstuvē vnk apnika,tur viņu apdirš, tapc te trinās.

-pa lielam jau pričom te vispār telefons vai kurā attejaspozā viņš būtu specĀlists, ka visapkārt cilvēki gvelž tādus brīnumus un ka nav ne mazākās cerības viņiem pat pilnīgi nekādu argumentu iebīdīt.Pus rīga visu vassaru to suudu pa kaktiem maļ,katrs no sevis kko izskaistinot un pieliekot.Bet publiski tak miižās- skaidrs ka uzreiz iedos pa pi....Konteksts ir pavisam Cits, kāpēc viņi to gvelž- skaties, pēc pusgada vel izrādīsies "daļēja tainība" .

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tu te nep/is prātu, ko tur "dzērve mums (ne)stāsta",labāk pievieno savu viedokli!

Tas uzņēmums tur veiksmīgi strādā jau teju trešo gadu,kā arī sen ir izināms ,kam tas domāts un no kurām valstīm "nāk" tā īpašnieki. Kā arī, jau pirms gada tev tika stāstīts, kas tur tika iz/paveikts "konkrēti ar Lavijas Zinātnieku" piedalīšanos.To, cik laba (vai cik noderīga) un/vai kur pielietojama ir gēnu sekvencēšana- to tev jāizdomā "pašam".Iespējams, (priekš visiem) labāk būtu noorganoizēt kādu (Lohu) soimpoziju par to.Kāpēc šobrīd tiek atgādināts- vienkārši Sezona tuvojas un cilvēki gatavojas.Pag.Jā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu kāds mans viedoklis, ja šo ziņu uzzinu tagad? Protams, ja arī tas uzņēmums tur nebūtu, tāpat rastos jautājums - kas un kā tik ātri var sagādāt miljoniem testu?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Heh, atcerējos, kur palikuši mūsu vizieru ražotāji. Pats kkur pavasarī redzēju LTV reportu par mūsu vizieriem, ar tādu lepnumu stāstīja. Agrāk arī Maksimās, Rimi pārdevējas ar tādiem sēdēja. Tagad kkā neredz. Vai čaļi vēl ražo, nav bankrotējuši?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Tā, beidzot arī Viesturs izlicis pamatīgāku materiālu. Vislaik tik bija dzirdamas tādas atsevišķas frāzes, tagad labi saprotams ko domā par šo tēmu www.viestursrudzitis.lv/ir-kars/

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Radikāls viedoklis, bet šādas depopulācijas idejas ticamības momentu nozog koncepts, ka visvairāk vakcinētā ir tieši tā sabiedrības daļa, kas jau tāpat dabiski "depopulējas" dēļ sava labklājības līmeņa un šīs sabiedrības apdzīvotās teritorijas aktīvi tiek "diversificētas" ar uz vairošanos kāriem un pret vakcināciju skeptiskiem imigrantiem.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Geits jau labi paskaidroja kā darbojas tā "depopulācija" un "izkaušana" tik Rudzīšiem jau nepielec. Paaugstinoties dzīves līmenim samazinās dzimstība un lieta darīta. Tad ko mērķim jābūt dzīves līmeni samazināt un turēties pie nabadzības? Tad jau lockdown palīdz to realizēt un demogrāfiju uzlabot.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Volx,plet,tak pietiek jau te "cittēt"! Gaidām "tavu" viedokli! Vispār kuram Loham vēl šodien nebūtu "skaidrs", aka visai šai jezgai ir mazs sakars gan ar cilvēkmīlestību, gan ar lokKālo poppulāciju un /vai globālo veselību.

Jūsu "runātāji"pagaidām neko dižu nav izdrirsuši, lai tiešām kādu te massvedīgi "pavilktu" aiz sevis.Jūs te maļat TO, ko jums jau pirms gada un pusgada "kāds" centās pateikt.Pašķir lapas!Jūs nedz iedziļinājāties, nedz kko komentējāt.Tagad esat atmodušies.Jā.Dakteršvābs jūs p/s kopš 70tajiem, bet jūs, (....) ,gaidāt, ka "šodien" kāds kosmisskais p-ortāls jums piešķirs Tiešo Tribīni.Personīgi tieši JŪS tādus (daudzos) prortālus ilgi un rūpīgi sponsorējāt, gatavojāt tai "īstajai" viedokļu kaujai.Tagad viņi Jūs atbalstīs.Prottams!..Jā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nostradamus arī klāt.

Kalvis99 Reģ.: 13.09.2017
0 0 Atbildēt

Šķiet tagad arī mums pieaugušajiem būs kā jau bija iepriekkš bērniem jāčeko nedēļas skaitļi kā latloto

Šobrīd, atbilstoši valdības iepriekšējiem lēmumiem, sasniedzot konkrētu saslimstības līmeni, piemēram, 100 gadījumus uz 100 000 iedzīvotāju divu nedēļu laikā, ierobežojumi stāsies spēkā automātiski. Šādu kārtību Ministru kabinets pieņēma 22.jūnijā.

www.delfi.lv/news/national/politics/ar-minimaliem-ierobezojumiem-latvija-pietiekami-efektivi-kontrolejam-epidemiologisko-situaciju-verte-perevoscikovs.d?id=53497615

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
4 2 Atbildēt

Puņķaini sīkie tagad nodos testus, tur tak vispār nav variantu, 100 procenti kaut kur uz septembra vidu klaunāde turpināsies. Vienīgais variants ir likt mīksto un pateikt skolas direktoram ka tava bērna trauciņš paliks tukšā un gaisu droši drīkst testēt cik uziet, ja grib.

Satversmes 102 pantam nav nekādu izņēmumu. Tāpat potēšanas likums nav atcelts.

Īsi sakot, gobļini var iet uz nahuj

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

To vai 102. pantam ir izņēmumi var pārbaudīt. Jādibina Breivīka partija pret migrantiem ar devīzi "labs imigrants ir miris imigrants" un tad jau manīs vai varēs tādu reģistrēt.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 0 Atbildēt

Nu tad dibini dalbajob.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

A vot neļauj.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-eu, a Talebaans diez ir par vai pret globālo vaksāciju? Varbūt varam kādu (vismaz m orālo) Palīdzību palūgt un taa?

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 1 Atbildēt

Šis komentārs no Anda Lapiņa FB piesaistīja uzmanību. Cilvēks - parastais. Pilnīga taisnība

Tas taču ir vienkārši. Atceļam visus ierobežojumus. Un viss - cilvēki būs vienoti. Visus - ar to domāju patiešām visus, kuri ir ar C@vid jebkādā sakarā. Kuri izvakcinējās - gods un slava, kuri negrib - tak lai dara kā grib. Ja sāksies lielā krīze, katru dienu TV un radio parādām cik gultas vietas vēl brīvas, ja skaitlis sasniedz zināmo robežu, teiksim 2 000, tad parādām uzrakstu - smagi slimajiem - palieciet mājās. Vietu slimnīcā nav (es par c@vid runāju). Un viss. Izvēli katrs jau sen ir izdarījis, priekš kam tad tā piespiedu mocīšana. Maskas un pārējo bull šitu var atstāt kā rekomendāciju, gribi velc - negribi nevelc. Un viss. Beigsies GobZemiskajam jājamais ērzelītis, nāksies ko citu domāt. Arī tautas sašķēlējiem viss apstāsies. Un patiesi - ja jau vakcinētais nevar smagi saslimt, tad kāpēc viņam baidīties, ka koncertā vai Aglonā blakus sēdēs nevakcinētais. Savukārt nevakcinētajam kāds kreņķis? Viņš tāpat zina ka ir super veselīgs, ka vīruss ir pa jokam un attiecīgi arī viņam nekas nevar notikt. Viss. Veram visu vaļā.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 1 Atbildēt

Ja kas, to atbalstītu pat pretējas (vakcīnu) nometnes.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
5 2 Atbildēt

Tu smagi kļūdies. To neatbalstītu furaškas, tādi kā eidis, gb12, kanibāls, fuckens un pārējie memļaki.

Saproti, memļakiem vajag lai viņiiem stingri pasaka, citr3iz nobar, un citreiz lai noper.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 1 Atbildēt

Vispār es ko līdzīgu jau vairākas reizes esmu rakstījis, tikai tāds analfabēts kā tu līdz šim nav bijis spējīgs to izlasīt. Un kāds gan brīnums, jo ērtāk ir tandēmā ar vēl dažiem labiem stumt "furaškas" leģendu...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 1 Atbildēt

Mjā, ka jau teicu labāk, lai dēls gejs nevis par Shiiru piedzimst.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 1 Atbildēt

Geji tev tuva tēma. Jus negribat savu geju forumu nodibināt? Tu, fuckens un dickscotēka. Varēsiet visi tris viens otru aplaimot, dēli nebūs jātaisa. ;)

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Ā tomēr lasi tik atmiņa kā zelta zivtiņai. Geji tas ir tavs fetišs un bieds, redz uzreiz atsaucies.

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Es atbalstītu. Sen jau saku, ka jābeidz šī ākstīšanās! Viss ir pareizi - es no kovida nebaidos, ja aplipināšu kādu nevakcinēto, tā ir viņa personīgā problēma.

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 0 Atbildēt

Satversme šo neuztur. Nevar nesniegt med palīdzību ja pieprasa. Pat ja 100 lieliskie šo pielemtu, arī tad dakteriem būtu jāsniedz.

Tas aicinājums ir neizpildāms.

Vienīgais veids kā to darīt - nolaist situāciju līdz kara laika medicīnai (un dakteriem IR jau instrukcijas ja kas. Izdevās ar vienu aprunāties) un tad "neperspektīvo" aizstāt ar "nepotēto", bet arī tad lēmumu var nākties skaidrot.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 0 Atbildēt

Un ne tikai skaidrot, bet arī tiesāties Eiropas CT tiesas līmenī... Visādi citādi, kā jau iepriekš esmu rakstījis, ideja būtu atbalstāma - katrs pats par sevi, un arī atbildību uzņemas par sevi. Bet visādi šīrveidīgie un pārējie, kuriem patīk iet karā, slēpjoties aiz citu mugurām, būs pirmie, kuri, iestājoties X brīdim, bļaus, ka "viņiem pienākas".

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Nu es īsti neatbalstu: tā būtu kārtības dekompilācija. Gribētu redzēt kā katrs pats dzēstu savu degošo māju, jeb atvairītu burlaku bandu. Attiecīgi nodeva apmaksāt stulbeņu ārstēšanu ir samērīga lai uzturētu kārtību.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
3 1 Atbildēt

Paga paga pīzdabol.

Davai tulit pat ieliec cik tk gadā nodokļos esi nomaksājis valsts kasē. Par 2019, par 2020 gadu.

Tad parunāsim, kuram kas pienākās un kurš var iet mežiņā nosvērties.

Tu esi tipisks mēsls kurš grib dalit sabiedribu priciliģētajos vakcinētajos, un nevakcinētajos, jeb sabiedrības atkritumos.

Nē ta nebūs. Davai savus samaksātos nodokļus uz galfa. Tūlīit. Lai zinām, kurš ir pimpis un visticamāk pat savu radu pensijas nespēj nodrošināt, kur nu vēl sev par velti veselības aprūpi.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 1 Atbildēt

Tu, kā izrādās, esi vēl lielāks mēsls, jo gribi "dalīt sabiedrību privilģētajos" pēc viņu mantiskā stāvokļa un tā, cik nodokļus kāds ir nomaksājis.

Pareizi saki, tā nebūs. Un labi, ka nebūs, jo tad palīdzību varētu dabūt tikai tādi darbonīši kā tu, neatkarīgi no tā, cik ētiski un godīgi viņi to savu "nodokļos samaksāto" ir sarausuši. Tikai tu un tev līdzīgie "intelektuāļi" tā arī līdz šim nav spējuši atbildēt, kā panākt to, ka slimnīcas palīdzību spēj sniegt visiem, kuriem tā X brīdī būs vajadzīga. Un tagad, šajā sezonā, nevis kaut kad pēc 5 gadiem...

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 1 Atbildēt

Nedirs es neko tādu neteicu un nevienu netaisos dalīt priviliģētajos un mēslos vai potētajos un nepotētajos.

To gribi tu. Tu to šeit bazūnē mēsl. Tad atbildi par bazaru un parādi, ka tu to vietu slimnīcā vispār esi nopelnījis.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Ak, neteici? Jau aizmirsi šo? Tik ļoti smadzenes esi izmīzis, ka nespēj atcerēties, ko pirms dažām minūtēm pats rakstīji?

"Davai tulit pat ieliec cik tk gadā nodokļos esi nomaksājis valsts kasē. Par 2019, par 2020 gadu.

Tad parunāsim, kuram kas pienākās un kurš var iet mežiņā nosvērties."

Un nu jau arī šo

"...parādi, ka tu to vietu slimnīcā vispār esi nopelnījis"

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 3 Atbildēt

Iebāz sev perdakā tos no konteksta izrautos citātus furaška. Godavārds. Iestum tur kur saule neiespīd un aizveries beidzot.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 1 Atbildēt

Tā vispār bija atbilde Eidim. Tu ielīdi, tu arī vari aizvērties. Bet vēlreiz, ja nepieleca - ne tu būsi tas, kurš man norādīs, ko darīt, kur ko spraust vai kur iet. Nē, nu, norādīt jau protams vari, bet man nav nekāda pienākuma ņemt tavu žulti pierē. Samierinies beidzot, varbūt kļūs vieglāk.

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 3 Atbildēt

Tu nonāc pretrunā ar sevi. Pārmet GB12 par dalīšanu "kastās", bet pats sev veido argumentu par šādu dalījumu, tikai mainīgais šoreiz mainās - vakcinēts/nevakcinēts vietā izmanto mazāks/lielāks nodokļu maksātājs.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
3 1 Atbildēt

Kuna ej paed atkritumus pie miskastēm ko tu te smilksti pa vidu

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 1 Atbildēt

Eidi. Davai tu arīi summas, kuras esi nomaksājis valsts kasē par 2019 un 2020 gadu.

Pietiks dirst.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 1 Atbildēt

Ludzu kungi. Gaidam.

Tad redzēsim, eidi un GB12, kuru vajadzētu ierindot mēslu kastā pie parašas un kuri ir patiesie liekēži.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 1 Atbildēt

Kas tu tāds esi, lai kādam būtu pienākums uz taviem "davai" atsaukties? Tev mamma nav mācījusi, ka lūrēt citu kabatās nav pieklājīgi?

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 1 Atbildēt

Es zināju, ka tu sūdagabal nevari atbildēt par bazaru. Es varu. Tā ir liela atšķiriba.

Tagad ierauj asti kājstarpē un ej vergot tālāk. Nav ko te bīdit savas slimās fantāzijas un dalities ar saviem mwzvērtibas kompleksiem.

Gultas vietu dalītājs atradies. Ej ludzu dirst

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 1 Atbildēt

Nu, tad parādi, ka vari atbildēt. Uzliec savu nodokļu atskaiti galdā. Bet tā, lai var publiski pārbaudīt, lai nav tukša muldēšana.

fckns Reģ.: 29.11.2020
0 2 Atbildēt

Es šaubos ka viņam vispār ir ko padarīt. Kaut kā taču bija jāfinansē sava Teslašrota iegāde.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 1 Atbildēt

Publiski tu un tavs šunelis fuckens variet iet dirst.

Pēc lursoft datiem tie ir 30tūkstoši soc+iin gadā.

Tas ir neskaitot uin par dividendēm.

Tagad ludzu tu un tārpainais programmētājs - liekat i3kšā gaidu.

fckns Reģ.: 29.11.2020
0 1 Atbildēt

1) Man tev nekas nav jāatrāda - nēesi ne mans darba devējs, ne VID, ne Policija un ne arī mamma vai tētis. Vari slaidi aiziet iebāzt dakšiņu elektro uzlādes rozetē un uzlādēties.

2) Nenolaidīšos līdz tavam līmenim, un no rupjībām izvairīšos.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 1 Atbildēt

Izvairies gan un tagad marš vauvau uz miskasti pēc ņammas

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 2 Atbildēt

Rādi piemēru ieej manapensija.lv un atraksti cik tev tā prognozēta 2050. gadā, nodokļu optimizētāj, ē maksātāj. Apdirsīsies.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
4 0 Atbildēt

Opā. Pirdars budžeta iestādes darbinieks man stāstīs par to kā pirdari noshēmo manu nodokļos samaksāto naudu tā lai man pašam nekas nepaliek. Un man vēl butu jājutās vainīgam? Bravo! Izcili! Klaunādes skatitāji ar ovācijām skaļi applaudē.

Es tev šodien to jau teicu? Neatceros. Jebkura gadijumāa, ej tirst

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 2 Atbildēt

Teicu jau ka apdirsīsies. Diez kas nav ne nākotnē ar 500eur pensiju?

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 0 Atbildēt

Tu esi baigais bumbiņdirsējs, kā jau ists furaška. Pasniedz sen zināmas lietas kā baigo jaunumu, tā tēma bija aktuāla jau pirms 15 gadiem.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ne jaunums nekā, ne jau tava skrandaiņa pensija krata gluži vienkārši tās prognoze ir tieši proporcionāla iemaksām valsts kasē. Ja jau plāties ar iemaksām tad kur tās ir?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Protams, ka diez kas nav. Tāpat, kā ar citām pagātnes naudām. Tikai galīgi auni vēl tic, ka pensijas vara neapēdīs ar kārtējo naudas reformu. Kur ir visu uzkrātie n veidu rubļi, lati? Nekur, noraujami podā. Man vēl patālu līdz pensijai, bet naudas maiņas esmu ieredzējis jau 3 - katru, kas visus iekrājumus nolikvidēja.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti