- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kas vēl incanti- passaulē tiek plaši atzīmēta augusta puTča gadadiena.Drirš visi iespējamie Varoņi, kam vien nav slinkums.Izņemot vienu,kuru patiesie lohi uzskata par galējo lohu..Pilnīgi pārsteidzoša līdzība ar šodienas situāciju: www.youtube.com/watch?v=5oSz_GYnXgA
kasinsh79 rakstīja: Nepaguvu būt uz vietas kopā ar citiem NORMĀLIEM cilvēkiem. Kuriem patiešām nav bail ne no kāda sūda vīrusa, kuri patiešām izvēlētos pilnīgi neierobežotu ikdienu utt. Smieklīgi, ka mediji ziņo par "vairāku simtu cilvēku pulcēšanos"
Nu, ja - kad saimnieki diktē, kas jāpublicē ideoloģijas uzturēšanai. Cirvis Kariņš ar svītu. Aizņemsies viņš, jādomā par parāda atdošanu jau būs citiem.
"Nepaguvu..." :D :D :D Bet, nu, nekas jau nav zaudēts. Uz šo noteikti "pagūsi"... balticway2021.com/lat/
Antivakseru izglītības līmeni labi raksturo šis attēls.
Shiirs rakstīja: Pilnīgi pajāt kā kurš strādā. Man riebj cilvēki, kuri izmanto kāda cita nelaimi, slimību vai neērtības savu savtīgu interešu nolūkā.
Bet, ja to dara Gobzems (un viņš to dara nepārtraukti - Maksima, holokausts, tagad "Baltijas ceļš 2021"), tad gan tas ir OK, vai ne?
GB12 rakstīja: "Antivax sludinātāji" te ir kādi 5-6... msh, kasiņš, tu, ezis, varbūt vēl kāds... ja vien tu msh negrasies saukt par sakarīgu, tad tādu ir vēl mazāk. No kurienes izrāvi to "lielo vairumu", grūti saprast. P.S. Shiirs (iepriekšējā lappusē) - "Beigas vēl paka - "runa iet". un nejau vienreiz pārtrikšanas pēc. Bet tāpēc ka viņš vienkārši stulbs." Tas pats Shiirs - "Nemūldi", smadzenes sauc par "viņām" un neliek arī komatus pirms saikļiem "kuri" u.tml. Un ne jau vienreiz pārrakstīšanās pēc. :D
Es nepārstavu valsts pārvaldi, es varu caur dirsu pļūtīt kautvai. Man iespējams ir gaternieka kvalifikācija, nevis augstākās un es nelemju par lietam kuras ietekmēs visus lv iedzīvotajus. Tas nav mans pienākums runāt korekti. Savukāt valsts pārvaldes reprezentativajai perosonai tas ir jāmāk, par to viņam algu maksā.
Izraut kaut ko no konteksta, tad piesipāties. Ej uz trīs burtiem dalbaēb ![]()
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
22
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)