Jā, un šajā tēmā atkal ir viens pilsētas dalbajobs kuram hvz kādu iemeslu dēļ nedarbojas galvas saturs, bet par spīti tam, šis dalbajobs pat zina kā citiem rīkoties.
Tā tēma tādā ziņā ir diezgan zīmīga, jo parāda gudro muļķu domāšanu. Jūsu domāšana ir aprobežota uz dažiem vienkāršiem parametriem, nu kā tajā gadījumā "nokrita no velosipēda -> vajag ķiveri!", un tik maļ, apkārt, un apkārt, vienu un to pašu. Tāpēc arī ar jums, zābakiem, argumentēt nav iespējams, jo tas priekš jūsu spējām ir kosmiskais lidojums; atkal piemērs no tā tofika - paprasa indivīdam kurš lepojas ka ir vairākkārtīgi klapējis galvu [caur ķiveri] kas notiktu ja pret ķiveres malu nāktu augšupejošs sitiens, vairākkārtīgi - pilnīgs ignors, nav pat grūti iedomāties kāpēc - jo izlasot šādu vienkāršu jautājumu kas prasa domāšanu, tur galvā iestājas "FATAL SYSTEM ERROR, REBOOTING NOW... STARTUP... LOADING DATA.... Nokrita - Vajag ķiveri! Nokrita - Vajag ķiveri! Nokrita - Vajag ķiveri!...", tāpat kā grūtajām galviņām neiespējami iestāstīt kāpēc no ķiveres uz tāda velosipēda ir vēl miljons reižu mazāka jēgas varbūtība kā uz parasta velosipēda, jo ja grūtā galviņa ņurko no velosipēda ar galvu pa priekšu, tātad tā ir visiem - vajag ķiveri! Nu takš lieto savu ķiveri bet nepiepisies un nedirs citiem. Un šajā tofikā tas pats, tikai purni bik citi - šeit tāda maznozīmīga bet ļoti simboliska pareizības simbola lomā ir kovida pote.
Un, visbeidzot, par to pēdējo teikumu - precīzi - labāk kļūt par invalīdu nekā uz velosipēda mocīties motociklista tērpā - atšķirībā no jums, grūtgalvīšiem, es saprotu ka šī niecīgā riska likvidēšanai man nāktos valkāt pilno moča ķiveri un, ļoti vēlams, arī ādas jaku un ādas bikses. Vēlies tādā tērpā mīties ar velosipēdu? Es nē, tāpēc labāk uzņemšos nelielu risku un šos atribūtus nelietošu. Nu jā, līdzīgi kā ar visādām "zālēm" pret kovidu...
Tev tā uzacs pie zoda? Pareizi uzlikta un aizsprādzēta velo ķivere pasargātu ari tavu uzaci vai deniņus un nenomuktu. Moca ķivere ja zobi svarīgi, tie gan pāķos pa zemi mētājas un nav kritiski tā ka nevajag moča. Bet nu arī ieciklējuies uz moča ķiveri, downhill ekipējumā ir arī vieglās ķiveres.
Ā, un vēl aizmirsu piebilst - vēl viena tipiska jūsu, stulbo zābaku pazīme - vēlme cīnīties ar sekām - jo ja cīnās ar sekām, tad var visu laiku cīnīties, demonstrēt savu pareizību un censties savu cīņu ar sekām uzspiest citiem. Kamēr ja cīnīsies ar cēloni, tad problēmas vairs nebūs, un jums vairs nebūs par ko smirdēt... Tāpēc arī kovida gadījumā jums tik ļoti patīk potes, jo tā var stiept šo sūdu garumā ilgi un dikti, kamēr ar visas valsts karantīnu un tālāku karantīnu uz robežām kovidam valsts iekšienē tiktu pielikts punkts pēc max mēneša. Bet velosipēda gadījumā visu laiku jākladzina ka jālieto ķiveres, jo krietiens ir vēlams un obligāts. Nē, paldies - tu drīksti valkāt ķiveri un regulāri krist - es tā vietā uzlabošu velosipēda stabilitāti lai nav jākrīt, piedevām, klasiski, cīņa ar cēloni būs lētāka nekā cīņa ar sekām.
Parasti tas, kurš visus uzskata par idiotiem, beigās pats izrādās ir vislielākais idiots. Tu esi "tas" čalis.
Kas attiecas par visādu drošības pasākumu ievērošanu - ir cilvēki, kas tomēr vēlas sevi pasargāt un ir tādi kā Tu, kas joprojām paštaisni tic ka "kovic tak ir gripa, stulpaa waldiba parkapj manas ietsivotaju pamatiesibas". Tādus diemžēl vairs neizārstēs, un tur iespēja tiek dota Darvinam.

Māņticīgs tumsoņa, ja uzliks ķiveri tad noteikti nokritīsi. Kā tad. Uzlabojumi agri vai vēlu beigsies ar vèl vienu kritienu, kaut kas atlūzīs, kaut kas ieķersies spieķis utt.
Bet par cīņu ar cēloņiem Latvijā pret Covid tas nelīdzēs, neesam uz salas. Izklausies jau pēc naiva politiķa, kas grib sasniegt 0 saslimstību ar ierobežojumiem vien.
Nē, māņticīgs tumsoņa esi tu - noteikti kaut kad nokritīs, tāpēc jālieto ķivere jo tā noteikti pasargās. Pēc šīs loģikas man darbā būtu jāstaigā viduslaiku bruņutērpā, bet tev pa tavām dižās pilsētas ielām - ar ķiveri galvā, lai kāds ķieģelis neuzkrīt - bet tu noteikti esi liekulis un tomēr ķiveri nenēsā

Nu un vēl piedevām ne tikai māņticīgs tumsoņa, bet arī tukšpļūtis, kas kaut ko driķē bez poņas par situāciju - es nokritu ar velosipēdu kurš savas pagaidu trīsriteņa konfigurācijas dēļ ir ļoti nestabils [priekš trīsriteņa], un arī tikai tad, kad tam vēl pienāca klāt nervoza stūre - bet tas interneta daiļdirsējiem ir nemanāms - tu neticēsi bet pamainot aizmugures riteņu atrašanās vietu un, ja vajadzēs, pamainot stūres leņķi, iespējamība apsisties samazināsies vēl zem tās, cik tev dabūt Rīgā ķieģeli uz galvas. Tā ka es iztikšu bez ķiveres - bet tu neesi liekulis un sāc to ķiveri nēsāt.
Ķiverei šobrīd 1:0 ķiveres labā, jo būtu pasārgājusi. Matemātiķis.