Kas ir koronavīruss Covid-19? Kādas pazīmes? Kā izsargāties? Tagad arī Latvijā

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kāpēc tik traka ņemšanās ap koronavīrusu Covid-19? Cik tas ir bīstams!

 
kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 0 Atbildēt

Ko var cepties par šo Kuri gribēja, tie vakcinējās. Kuri negrib joprojām - arī nevakcinēsies. Pofig loterijas vai citādi labumi. Max 40% vakcinēto īpatsvars arī būs LV Kariņš un Co var kaut no biksēm izlekt, finito la comedia.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 2 Atbildēt

Ko var cepties? To, ka šo izmantos kā argumentu, lai turpinātu visādus politikās varas eksperimentus ar ierobežojumiem un vakcīnreliģijas pielūdzēji turpinās tos kretīnus atbalstīt.

fckns Reģ.: 29.11.2020
4 4 Atbildēt

Reliģija ir izdomājums, turpretī vakcīna ir reāla, zinātniski izpētīta pote.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Saule ir reāla. Tās pielūgsme ir reliģija.

Arī vakcīnu un tās pielietojumu var analizēt zinātniski un var pielūgt. Objekta reāla eksistence nekādi nav pretrunā ar tā padarīšanu par pielūgsmes objektu. Tomēr atsevišķi objektīvie zinātniskie parametri ir pretrunā ar vakcīnreliģiju, tadēļ tie tiek noliegti reliģiozajās aprindās.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
1 0 Atbildēt

Nu bet ko tad darīsim rudenī ar tik zemu vakcinēto īpatsvaru? Atkal stingros ierobežojumus? Nedarīt neko?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 1 Atbildēt

To pašu, ko Izraēla ar "tik augstu vakcinēto īpatsvaru". Tiem ierobežojumiem būs būt, kamēr vara varēs manipulēt ar vakcīnticīgajiem.

www.reuters.com/world/middle-east/living-with-covid-19-israel-changes-strategy-delta-variant-hits-2021-07-13/

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
6 3 Atbildēt

Es nezinu ko "jūs" pajoliņi darīsiet. Es turpināšu likt mīksto kā lidz šim

Krotow Reģ.: 09.09.2008
1 0 Atbildēt

Dabūsi nākamo Covid XXX variantu un izkusīsi peļķē.

650 Reģ.: 25.01.2017
4 7 Atbildēt

Cepties var par formulējumu.Stipri iespējams, ka tu kā nevakcinētais gudrinieks esi izmanīgi saņēmis vismaz dažus no tiem atvieglojumiem,kurus tev (ar savu dirsu) "nopelnīja" tieši vakcinētie Lohi.Tieši uz viņu rēķina tika sastādīti cerīgie grafiki un pieņemti tālāki situāciju vismaz daļēji atvieglojušie lēmumi.

Kariņš (faktiski pateicoties vakcinēto personu uzņēmībai) no europas saņēma "atbalstu",vismaz daļa no kura iekrita arī nevakcinētajiem un viņu uzņēmumiem.Turklāt (visdrīzāk) viņš (bija spiests) pretim dot vēl kādus "solījumus" par vakcinēto skaita pieaugumu tuvākajā nākotnē.

Tādējādi,vakcinētie šobrīd ar pilnām tiesībām var justies app/isti "lielākā mērā, nekā jebkad agrāk".Faktiski, antivaksātōri lielāko daļu šodienas "brīvību" nožēlojami gļēvi izcīnīja uz pensionāru un riskagrupu rēkina.Un tagad visur lepni dirš par savu varonību.Gluži kā tie vecrīgas alkonauti/kurinātāji pirms 30g.Jā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Stum vien savu demagoģiju. Fakts, ka tas pats Perevoščikovs ir atzinis, ka viņa viedoklis ir pielāgots politiskajām prasībām, jau tev ir paskrējis garām. Un to, ka valdība nepārtraukti mēģina izdomāt, kā ieviest pēc iespējas lielākus ierobežojumus. Kariņš saņēma finansējumu, apņemoties veikt varas eksperimentu, ko arī cītīgi pilda - tadēļ nācās nomainīt Viņķelīti, kam ierunājās sirdsapziņa, pret stingrā kursa turētāju Pļūtu.

Tālāk - neviens nekādu "brīvību" nav izcīnījis. Tikai mēģina iebilst pret atlikušās zaudēšanu. Bet "nožēlojami un gļēvi" ir atņemt vakcīnas riska grupām, pašam vakcinējoties pa priekšu un pilnīgi nekaitīgi riska grupām - jā tās jau ir vakcinētas.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 4 Atbildēt

Ej tak tu Dirst, demagoģiju es te nekad neesmu stūmis! Acīmredzot, morāli vecs lohs jūties, ja visus vakcinētos itin mierīgi vari vienā podā noraut- ka visi tie kaut/kam tic.Vismaz kaut kādai sajēgai būtu jābūt par apkārt reāli notiekošo.Es konkrēti nekam pa priekšu nekur neesmu līdis un arī netaisos uzspiest kādiem nevakcinētajiem savu viedokli.Tikvien kā godīgi runāt vajadzētu un netaisīt no sevis varoni uz pensionāru un lohu rēķina.

Ja tas pats Kariņš pēkšņi jau konkrēti parīt "pateiks" konkrēti tās vai citas jomas darboņiem sukāt ppi- viņi konkrēti to darīs, turklāt vēl garšigi šmakstinot un ar lielu skubu.Drošvien kāds uzrakstīs attaisnojošu monologu, pašapziņas celšanai.Pag, kad tiem pašiem dakteriem pienāks viņu "kārta" uz šo (jau ir!), gan vel dzirdēsim daudzas "viedokļu izmaiņass".

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Un ko tad turpini "nestūmēj"? Interesanti kā strādā tava pasaulē "netaisīt no sevis varoni un pensionāru un lohu rēķina". Ir tikai divi varianti kā būt vakcinētam, ja neesi šajās grupās. Vai nu aizlienot rindā pirms viņiem. Vai vakcinājoties PĒC, kad viņus nevakcinētie tāpat vairs neapdraud. Tādēļ vienīgie, kas potenciāli var kaut ko darīt uz "pensionāru un lohu rēķina" ir tikai tie, kas nav riska grupā aizlien priekšā rindā, ja vakcīnas trūkst t.i. vakcīnreliģijas stūmeji.

darklight Reģ.: 29.10.2013
3 0 Atbildēt

Kādai rindai priekšā? Tu debīls esi? Stāsts ir par to, ka es, kas aizgāju vakcinēties sabiedrības labā, esmu lohs, bet mīzēji, kam bail no špricēm, jūtās kā baigie varoņi. Īsti veči jau pie zobārsta arī neiet, vai ne?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Nu un kādēļ tu esi lohs? Un vēl piedavām debīls? Kādas "sabiedrības labā" tu gāji vakcināties, ja vakcīna primāri samazina TAVAS iespējas nomirt? Tiešām lohs, ja vēl to neesi aptvēris.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 2 Atbildēt

Kam man ar tevi jārunā, ja tu atklātā textā ujņu esi pasācis te stumt?? Jebkuram jau vismaz pāris mēnešus ir iespēja vakcinēties, nevienam citam neko neatņemot un morāli nevienu neapjājot.Jo pašlaik ir nevis rinda, bet gan totāls intereses trūkums.

Vienīgais reālais veids, kā pierādīt vakcinēšanās bezjēdzību, būtu apdirsties pēc itin liela kopējā procenta sasniegšanas.Bat tas tā diezin vai notiks un attiecīgi arī nekas netiks pierādīts.

Medicīnisko "komponenti" visā šajā procesā šodien priekšplānā var izvirzīt tikai vai nu galējie Lohi, vai nu tie, kuriem to (diemžēl) nosaka kāds pienākums.Kko adraudēt (iespējams) kāds visdrīzāk var ikdienā rubinot suudainu dirsu un vienlaicīgi graužot nagus.Bet nepieciešamību vakcinēties sev var uzstādīt jebkurš un citiem NAV nekādas ne sūda daļas gar viņa izvēli.Pienākuma pēc, izprotot sava organisma stāvokli,aiz cieņas pret vecākiem, vienkārši lai no viņa visi "atp/stos" un/vai vēl simt veidos citādi.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Šobrīd paradokss ir tāds, ka valstīs, kur vajag to vakcīnu un iedzīvotāji ir gatavi vakcinēties, vakcīna nav pieejama (ierobežota), bet citās valstīs paliek pāri un drīz nebūs kur likt.

Personīgi joprojām uzskatu, ka vispārēja obligāta vakcinācija nav ētiska, bet atsevišķās nozarēs tā varētu būt obligāta. Šajā ziņā Ziģa retorika ir galīgi garām, ka pedagogi un ārsti, kas nevakcinēsies, pametīs Latviju un dosies strādāt uz ārzemēm, ja ieviesīs obligāto vakcināciju šajās sfērās. Pats Ziģis arī nosolījies pamest valsti, ja nākamajās vēlēšanās uzvarēs šie paši politiķi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Nu tad tā sīkāk un detaļās - kā izskatās tā vakcinēšanās "aiz cieņas pret vecākiem"? Tas laikam ir tas, ko tu mēģini stumt kā "uz pensionāru un lohu rēķina". Padomā vēlreiz - ja vakcīna ir visiem brīvi pieejama un vakcinēšanās neaptur izplatīšanu, tad kā TAVA vakcinēšanās palīdz vecākiem. NEKĀ. Vai nu tiem vecākiem ir jābūt vakcinātiem, lai samazinātu SAVU risku nomirt, vai tev tāpat ir no viņiem jāizolējas, lai neaplipinātu, jo esot vakcinējies ar vēl lielāku iespējamību pat nezināsi, ka esi slims izplatītājs.

Un ja tu esi tik truls, ka neatšķir iebildumus pret OBLIGĀTU vakcināciju no "pierādīt vakcinēšanās bezjēdzību", tad par ko vispār ir runa?

650 Reģ.: 25.01.2017
1 3 Atbildēt

Bradypus, nu tu tiešām esi prasts LOHS.Truls vienkārši, turklāt vel pretīgi riebīgs.Pdars pa dzīvi.

Aizej saviem vecākiem (ja tev tādi ir) iespļauj ģīmī ,pasaki ka viņi ir lohi un ka Kkariņš viņus ir app/isis.Vispār visi arī līdzīgi domājošie ne/lohi aizejiet šamiem pasūdzieties,cik jums grūti un kā jūs smagi app/š kariņķi,paļoti un veņķeļi. Vecākiem noteikti paliks vieglāk, viņi taps Lepni par saviem brašajiem mīzalDēliem un par viņu pers(O)nisko diž/izvēli.Jā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Kas par gānīšanos, kad tavu reliģiju parādā patiesā gaismā...

Kadēļ gan man vajadzētu saviem vecākiem spļaut ģīmī tādēļ, ka Kariņš viņus ir "app/isis"?

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Labi,plet,Atvainojos par gānīšanos, BET,- ja ko runā, vismaz kādu godīgumu vajadzētu ievērot.Katram ir sava situācija, gan pašam, gan darbā/amatā, gan ģimenē,gan ar vecākiem.Vecāku "sirdsmieram" savureiz tieši psiholoģiskie faktori ir svarīgāki par jebko citu.Aptuveni tā-ja nu kas, tad (varbūt) vismaz tas varoņDēls būs spējīgs paiet un piekļūt attiecīgās vietās un instancēs.Gan ģimenē, gan darbā vajadzētu drusku piedomāt.Ja neesi galējs Lohs, iespējams,kādam tava klātbūtne vai rīcībspēja var noderēt.Ja par darbu un/vai kādu amatu- nu diemžēl informācija no reālas zinošu ārstu vides patlaban ir samērā uztraucoša.Vētīšana tiešām notiks, un itin visu rangu pirkstu/mētātājiem nāksies reāli ar to rēķināties.Kariņš pilda amatu, toč tāpat, kā savulaik to pildīja Goodmanis un citi.Ja ir iebildumi- tur (būtu) jābūt vēl citiem oponentiem un padomdevējiem.Vesela varza bez Kariņa tur tika ievēlēta.Kāpēc tie apdirsa savus vēlētājus un tagd klusē ar varoņlupatu dsā,tas ir cits jautājums. Ja reiz šeit visi ir sasaistīti un reālas izejas nav- tātad antivaksētājiem būtu jābrauc virsū WHO un WEO un passaules uzbūvei kopumā.Plet, iedzīvotāju "labklājībai" vajag bedres aizcementēt un rīgass kanaalizāciju savest kārtībā, nevis pa tumsu katrā dsā stabiņus skrūvēt un visādu tml ujņu izdomāt.Jā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Jā - Kariņš pilda amatu tāpat, ka kādreiz Godmanis. Nevis godprātīgi un savas valsts interesēs, bet pārstāvot kādu ārēju spēku. Un vai tas, ka visu to sūdu virza lielāki spēki ir arguments, ka lokālajiem izpildītājiem nedrīkst neko pārmest? Aptver, ka tu dzīvo laikmetā, kurā demokrātiski ievēlēta pasaules varenākā lupatu lelle ar kodolčemodāniņu pilda skujviņzinkā norādījumus un varonīgi ietur "stingro kursu" sarunās ar gudru rūdītu KGB skolu izgājušu "ļaunuma sakni". Un savus slimā suņa murgus, ko tu tur gvelz par vecāku "sirdsmieru", aizej pastāsti tiem vecākiem, kas ir izdzīvojuši Sibīriju un spēj atšķirt vai totalitārisms ir vai nav bīstamāks par kaut kādu vīrusu.

650 Reģ.: 25.01.2017
2 1 Atbildēt

Labi,ok, nu tad atkal ej/drirst.Tev par sibīriju un izdzīvošanu acīmredzot ir sajēga no savas pieredzes.Passtāstīt tu to tagad vari savam/sunim.Visapkārt ir vesela varza tādu, kuri muld par varonību, bet drusku vēlākos laikos bija gatavi krievam dirsu laizīt un idejass vārdā uz vēdera līst.Viņus lūk visvisādi "spieda" ziņot un sadarboties un vēl sazin ko.Nabadziņi,plet, bet reku cik vareni izdzīvoja.Un tāpēc Šodien uz ko līdzīgu daudzus nav jāmāca- jo pamati ir ielikti zemapziņā.Starp maniem vecvecākiem ir pāris tādi, kuri līdz sibīrijai nemaz netika- pārāk "bīstami" izrādījās.Jā.

Ja gadījumā kādam nāksies saskarties tagad ar ārstniecības un/vai aprūpes iestādēm,drošvien daudzi Varoņi "gribēs",lai viņu piederīgie saņemtu tur pienācīgu "pakalpojumu".No tiem Lohiem, kuri tur pa suudiem un miizaliem rakņājas,jau tā būdami nepietiekamā skaitā un par to saņemdami dažus jūdassa grašus.Tā ka pieņem brīvo izvēli un laikus iekārto savā pagrabā Bunkuru.Ar atsevišķu antivaksācijass kabinetu klātienes vakarskolā un/vai ātrāk/morgā nonākt brīvi gribošajiem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Protams, ka bija pakalpiņi - un arī tagad ir - tieši par to jau te visu laiku runāju. Tikai tu esi kaut kur sapi5ies un pats nesaproti, ko gribi aizstāvēt, jo pašlaik esi to pakalpiņu pusē. Laikam jau taisnību saki "Šodien uz ko līdzīgu daudzus nav jāmāca- jo pamati ir ielikti zemapziņā." un tur arī tava zemapziņa ir tevi novedusi.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Nu es tak tev luudzu, lai atp/isies no manīm! Sapissies šeit konkrēti esi tu, jo beidzamaja laikā pats vairs nefiltrē ko te dirs.Par tavu to pzdavaroņa diršanu attiecīgi drīzvien novilks bikses gan skolnieki, gan vēl atsevišķu profesiju pārstāvji.Kamēr varoņmiizalas turpinās plātīties.

Vēl būs atšķirība, ka zemapziņass paliekas varēs izmantot krievu ppeles vietā šmakstinot kārtīgu eurokonfekti. Daanijass lohi kārtīgi izplānos ar 28eurostabiņu dsā gan tavu pilsētu gan visus citus iespējamos erotiskos parametrus.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
2 0 Atbildēt

Vispār jau ir pierādīts, ka vakcinācija strādā, ka arī nobremzē veiksmīgas mutācijas iespēju un ar to absolūti pietiek.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Jā, tev izdevās. Visu dienu meloji un gānījies, lai tā informācija kā vakcinācijas centrs slēts dēļ vakcinēto vakcinētāju saslimšanas, pazustu aiz tava garā melu propagandas palaga.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Vispār jau dati par tagad smagi saslimušajiem ar COVID Latvijā ir tādi, ka neviens nav vakcinēts.

www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/spkc-neviens-pret-covid-19-vakcinetais-latvija-nav-smagi-saslimis-ar-koronavirusu-precizets.a411624/

SPKC pārstāvis klāstīja, ka no līdz šim hospitalizētajiem 11 440 pacientiem 97% nebija vakcinēti pret Covid-19. 3% jeb 322 no stacionētajiem bija vakcinēti pret Covid-19, bet saņēmuši vien vienu vakcīnas devu. Trīs gadījumi bijuši tādi, kad cilvēks hospitalizēts cita iemesla dēļ un vīruss atklājies jau slimnīcā.

Vakar

www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/latvija-atklaj-vel-34-covid-19-gadijumus-2-sasirgusie-mirusi.a412809/

Latvijā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 34 jauni Covid-19 inficēšanās gadījumi, saņemti ziņojumi par diviem mirušiem cilvēkiem, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) informācija.

Pēdējās 24 stundās veikti 7168 testi un reģistrēti 34 jauni inficēšanās gadījumi.

Pozitīvo gadījumu īpatsvars pret testētajiem: 0,5%. Īpatsvaram pārsniedzot 4% robežu, slimības izplatība uzskatāma par strauju un nekontrolētu.

Aizvadītajā diennaktī saņemti ziņojumi par diviem mirušajiem:

viens cilvēks 70–79 gadu vecumā,

viens 80–89 gadu vecumā.

14 dienu kumulatīvais saslimšanas gadījumu skaits uz 100 000 iedzīvotāju – 30,4.

Latvijā ar Covid-19 kopumā saslimuši 138 004 cilvēki. Kopš pandēmijas sākuma Latvijā miruši 2540 ar Covid-19 inficējušies cilvēki.

Vakcinācija: Šonedēļ vakcinēšanās pret Covid-19 Latvijā turpinās gausākā tempā nekā pirms nedēļas. Vakar, 13. jūlijā, poti pret Covid-19 saņēmusi 5261 persona: pirmo poti saņēma 1876 cilvēki, bet vakcinēšanos pabeidza 3385 cilvēki, tostarp 1748 cilvēki sapotēti ar "Johnson&Johnson" vakcīnu.

Aizvadītajā diennaktī stacionāros nonāca pieci slimnieki. Kopumā slimnīcās ārstējas 68 Covid-19 pacienti, no tiem 10 ar smagu slimības gaitu, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) informācija.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Tev uzdevums matemātikā. Paņem savu citātu "Pozitīvo gadījumu īpatsvars pret testētajiem: 0,5%." un aprēķini, kāds ir PPV - t.i. patiešām pozitīvo testu skaits pēc šeit pieejamās formulas: journals.lww.com/joem/Fulltext/2021/03000/False_Positive_Results_With_SARS_CoV_2_RT_PCR.23.aspx

gunbox Reģ.: 23.12.2016
2 0 Atbildēt

Vai tik neesi kādas NLO lapas autors.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 3 Atbildēt

Nopietni? Tas ir viss, ko tu spēj izspiest no sevis, kad esi nostādīts pret PCR testa false positive zinātnisku skaidrojumu un skaidru aprēķina metodiku?

gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 0 Atbildēt

Provocē diskutēšanu? Kāpēc domā, ka man būtu kaut kas jāizsiež priekš cilvēka mucā? Loģiski, ka tu neredzi neko apkārt, jo tupa sēdi savā prizmā un meklē konspirācijas pret. Es jau pateicu savu viedokli, ka skatos no tā, kas notiek apkārt... te pat blakus, nevis pielūdzu tavu Pavļutu, Berni vai meklēju mazāko iespēju, kā kompostrēt sev smadzenes ar tam nolūkam piemeklētiem rakstiem.

Ja neesi pamanījis ir tāda likumsakarība ziņās, ja vieni zinātnieki kaut ko atklājuši, tad vienmēr atrodas citi zinātnieki, kuri apgāž. Man nav žēl, ja tev no šādiem rakstiem paliek vieglāk. Kā jau te minēja - katram sava reliģija.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 2 Atbildēt

Gunbox, nē ta nav. Tevi broileris izperējis un tev vienkārsi trukst smadzeņu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 1 Atbildēt

Bērns iemācījies jaunu teicienu "broileris izperējis" un tagad kladzina kā "broileris" to priekšā un pakaļā domājot, ka ir dikti asprātīgs...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Nev vienmēr apgāž. Vai arī pielieto pieņēmumu, ka izņēmums reālajos apstākļos nav verā ņemams - kā, piemēram, abosulūti lielākajā daļā praktiskā pielietojuma 2+2 = 4 un to neviens nav apgāzis, bet neprecizitātes, ko ievieš relativitātes teorija priekš sadzīves ir pārāk tālu aiz komata un paralēlo pasauļu teorija netraucē pielietot šo formulu šajā pasaulē.

Toties tev, lai aizstāvētu savu reliģiju, ir izmisīgi nepieciešams pūli pārliecināt, ka tieši es, nevis tu, esmu "mucā" un PCR testu viltus pozitīvu rezultātu aprēķina formula neeksitē, jo tā pašos pamatos sagrauj politisko pamatojumu visos ierobežojumos, kas ir balstīti uz PCR testu pozitīvo rezultātu skaitu, nevis patieso Covid izplatību sabiedrībā, kas īsti nevienam nav zināma. Un no tavas reliģijas viedokļa šī metode ir fantastiska, jo pie nelieliem izplatības cipariem PCR pozitīvie rezultāti nekrītas dēļ tā, ka strauji pieaug viltus pozitīvo rezultātu īpatsvars. Tad vēl pieliekam klāt to, ka PCR diagnoze ir bināra, nekvantificējot virālo slodzi un to vai "pozitīvais" patiešām ir inficēts, nevis tikai "netīrs" - t.i. pa ceļam uz analīžu ieelpojis vīrusu devā, kas viņu inficēt nespēj, bet ir pietiekama pozitīvam testam. Te vietā atgādināt lielo atšķirību ar onkoloģiju, kuru PCR aizstāvji vienmēr piesauc - onkoloģijā der bināra diagnoze un slimības eksistence nav strauji mainīga, tādēļ ar atkārtotiem testiem var izslēgt kļūdas. PCR tests principā ir vienreizējs - jo respiratorā slimība var gan ātri pielipt, gan no tās ātri izveseļoties.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 2 Atbildēt

Pieņemsim, ka Jānis vakcinējās uzreiz, tiklīdz varēja tikt pie vakcīnas.

Pēteris ilgi domāja, tad noklausījās kaut kādu ziņu sižetu un tad.

Jurčiks nekam neticēja, bet tad saslima viņa korišs un tad šis noticēja.

Aivars vispār no laika gala tic visam, ko viņam saka valdība, vakcinējies.

20 cilvēku kompānija vakcinējās pragmatisku apsvērumu dēļ, lai varētu darīt to un šito un ceļot.

30 vispār baidās no vīrusiem.

40 domā, ka vakcīnas darbojas un tāpēc vakcinējas.

Šitie visi tik dažādie cilvēki kavēs vīrusa izplatību un neslimos ar COVIDu smagā formā. Tas ir sabiedrībai nozīmīgi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Nu nu... pastāsti, kā tad tie vakcinētie, kas joprojām var saslimt un slimot, kavēs vīrusa izplatību? Un parstāj jaukt to kopā ar "neslimos ar COVIDu smagā formā", kas primāri ir tieši indivīdam nevis sabiedrībai nozīmīgi.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

COVIDa dēļ neaizņemti veselības aprūpes sistēmas resursi nav sabiedrībai nozīmīgi?

Var jau strīdēties, bet nu kaut kādai loģikai taču jābūt!?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Cigarešu dēļ neaizņemti veselības aprūpes sistēmas resursi nav sabiedrībai nozīmīgi?

Var jau strīdēties, bet ne par reliģiju. Tai vienkārši tic... Kaut kādai konsekvencei arī taču jābūt, bet ne jau sektantiem...

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
3 3 Atbildēt

Ej dirst raimi. Godavārds. Nereāli izbesijusi šitā demagoģija. Es personigi izslimoju kā iesnas vai ļoti vieglu gripu divās dienas ar temperaturu 37.5.

Neesmu ne potējies un netaisos potēties. Nekur reģistejies neesmu, pie ārsta nebiju.

Kapec es nedrīkstu tagad iet uz koncertu?

Kur tu redzi loģiku? Tev ar galvu ir slikti?

fckns Reģ.: 29.11.2020
2 4 Atbildēt

Vai nu tu lasīt nemāki, vai arī esi broilera bērns pa dzīvi. Tak tev skaidri un gaiši ir uzrakstīts, kāpēc tu nevari iet uz koncertu un ar kādiem nosacījumiem tu vari iet uz koncertu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 1 Atbildēt

Uzrakstīts ir, ka nedrīkst, bez saprātīga skaidrojuma, kāpēc. Bet to jau nesparast cilvēkam, kas akli klausa visam, ko vara saka.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
3 3 Atbildēt

Tu esi cirvis.

Lasit māki? Uzrakstits ir? Ir. 200% taisnība.

fckns Reģ.: 29.11.2020
3 4 Atbildēt

Cirvis vismaz ir noderīgs. Tu esi broileris, nekam nederīga biomasa.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 4 Atbildēt

Nu ļoti noderīgs, īpaši šādā kontekstā, turpini sevi mierināt

darklight Reģ.: 29.10.2013
4 1 Atbildēt

Bradypus un Shiirs nedrīkst iet uz koncertu, jo negrib darīt pilnīgi neko pandēmijas ierobežošanai. Es un vēl daudzi esam izdarījuši to, ko varējām, tāpēc drīkstam. Šāds skaidrojums apmierina?

Lai nebūtu pārpratumu, uzreiz piebildīšu, ka es personīgi esmu par visu ierobežojumu atcelšanu tūlīt un tagad.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 3 Atbildēt

Tevi un pārējo trešdaļu plānprātiņu vajadzētu pieteikt trīszvaigžņu ordeņa nominācijai...

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Šīris bija pirmajās rindās, kas uz sevīm uzņēma reālu pandēmiju. Vaxeri savukārt tikai trenējas(simulē) to brīdi, kad būs jāsastopas ar reālu pandēmiju. Kāpēc nav vismaz goda zīme Šīrim iesķiebta?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Kaut kā nesapratu, ar ko tad tavs viedokli atšķiras no manējā, izņemot vēlmi uzdirst? Un ko nozīmē "negrib darīt pilnīgi neko"? Mazliet vispār dzīvo kaut kādā izdomu pasaulē.

darklight Reģ.: 29.10.2013
4 0 Atbildēt

Zini, tu te esi sadrukājis tādus palagus, tik daudz patētisku, bet tukšu frāžu un hiperbolu, tik daudz retorisku jautājumu, ka es pat lāgā vairs nesaprotu, kāds īsti ir tavs viedoklis. Izņemot to, ka visi melo, un to, ka ja valdība ko liek darīt, tad tas a priori ir nepareizi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 1 Atbildēt

Nevis "a priori", bet tas, ko liek darīt pašreizējā vara, ir nepareizi. Un labi, ka atzīsti, ka tev ir par sarežģītu saprast tēmu, ja tā kļūst komplicētāka par primitīvu dalīšanu vakseros un antivakseros.

uupis Reģ.: 13.01.2004
5 1 Atbildēt

14.07.2021. datumā piesmēja vārdu BRĪVPRĀTĪGI — apsveicu – demokrātija beidzās!

Nākamais solis atlaist no darba apkopēju par to ka nobalsoja nevis par krievu partiju, bet par kaimiņu!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 4 Atbildēt

Nē - demokrātija nebeidzās, bet parādīja savu īsto dabu. Demokrātijai nav nekas pret koncentrācijas nometnēm un gāzes kamerām, ja vien vairākums to atbalsta.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 1 Atbildēt

Nu nekas labāks par demokrātiju nav izdomāts. Demokrātijā arī var pakarot un valsts ienaidniekus sodīt tā kā nez par kādu īsto dabu runā. Cilvēkiem cilvēka daba, liec kādu iekārtu gribi.

Valsts vadīšana vai bērnudārzs ir viens un tas pats tikai mērogi atšķiras.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ā, ok. Ja nav nekā labāka, tad atkārtosim Staļina un Hitlera demokrātiskos procesus. Laikam jau tā ir labi.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Nesanāks atkārtot, bet ar vadoni Gobzemu ej nu sazin kādu personības kultu sagaidīsim.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Tieši Gobzemu, jo Kariņš jau ir svēts, Pļūts nesavtīgs un Ģirģens nav apvainojies par to, ka viņam neļāva paspēlēties ar kārtīgu komandantstundu ar armiju ielās.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 3 Atbildēt

Ā,jā,nu paskat ko,lielākā daļa Varoņu nav saņēmuši no nīstajiem varas uzurpātōriem nu itin nekādu fin/atbalstu.Nee.Oirō/miljardi pilnīg ta ka dsā izkūpējuši,čušš$.Prottams ,dažu nozaru darbība ir ārpus passaules procesiem, tapc viņus (pagaidām) nep/is itin galīgi nekas.Bet pag,īstais/vilnis tikai vēl tuvojass.Tas šoreiz pat nebūs medicīnisks.Aizjūrass mantu tīkotāji pagaidām čīkst tikai par dažiem nodokļu jūdassa grašiem, bet ne līdz visiem Lohiem ir nonākusi priekavēsts par starpplanētu trīsdimensiju transporta izmaksām.Pašlaik tās ir tikai 4kāršojušās,ebet vēl jau nav ne vakars, ne pat ne rudens.Jā..

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
5 4 Atbildēt

bļāviens, esmu vakcinēts

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
4 4 Atbildēt

Doma kādam te baigi piš?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
6 3 Atbildēt

Protams, ka piš. Te tak pilns ar tādiem, kas tikai vakcinētos atzīst par cilvēkiem un pārējos ir gatavi nosūtīti uz gāzes kameru. Tadēļ vajag viņu priekšā "atķeksēties".

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
10 5 Atbildēt

Pilnīgi pajāt, kurš ir un kurš nav vakcinējies. Cilvēki, kuri ceļoja pa Itāliju un Spāniju šovasar (nevakcinēts pāris) apgalvo, ka sporta zāles bija pieejamas visiem. Bija ielikuši video Instagram ar sevi sporta zālēs. Bez šķirošanas. Tagad domāju, kā pieļaujam šo farsu pie mums? Pie tam, tam ļaujamies. Просто ахуеть.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 2 Atbildēt

Daidz ko vat apgalvot, pareizā brīdī sabildēt kad ierobežojumi atviegloti un tad jau visur izskatas labāk. Un par to ka pāris nevakvinēts arī tikai apgalvojums. Pote jau neesot vakcīna, tā kā potēts nav vakcinēts.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 3 Atbildēt

Kanibāl. Atkal tu dirs. Es aprīlī biju Portugāle un Spānijā, tur visas āra kafeškas vaļā bija. Uz ielām, kā te apgalvo, masku apaļa nulle.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

Citur verās vaļā citur ciet un tā pa riņķi. Par to runa.

darklight Reģ.: 29.10.2013
4 0 Atbildēt

Ja kāds brauc uz Itāliju, lai tusētos pa sporta zālēm, tas vien jau norāda, ka viņam nav pilns rublis.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Bet ja tie viņi ir jau pārslimojuši un ir augsts antivielu līmenis?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 1 Atbildēt

Ko tur domāt, kā pieļaujam - tepat šajā diskusijā var redzēt , ka stingrā kursa atbalstītājiem ir vairākums. Attiecīgi demokrātiskā vara rīkojas pareizi, sabiedrības interesēs, apspiežot mazakumu. Un pēc vairākuma (tulkojumā - boļševiku) viedokļa vēl pārāk saudzīgi apspiež.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Bet der palasīt arī ārzemju medijus un pasekot līdzi, kā ir gājis tām valstīm gada griezumā, nevis balstīties uz pāris dienu epizodi, ko ceļotāji pastāsta.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
3 2 Atbildēt

Cik lasīju, tad bija pārpildīti morgi un uz ielām līķus dedzināja. tas ko es pats redxēju tā tak nevar būt taisnība.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 0 Atbildēt

Jā, precīzi. Neviens no maniem paziņām IT vai Spānijā nav apstiprinājis tādas šausmas, kā mums borē medijos utt.

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Nu ko tu pļurksti!

Man radinieks visu ziemu notusēja pa turieni. IT nevarēja šķērsot reģiona robežas, Portugālē vispār no ciema nevarēja izbraukt, Spānijā ar masku pa ielu bija jāstaigā.

Jā Spānijā restorāni bija vaļā, BET TIKAI āra terases. LV to vienkārši nevar izdarīt.

Lasi vien vairāk Feisbuku

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 2 Atbildēt

Nemuldi bomzi. Tu tak nekad vēl ārpus savas sādžas neesi bijis.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 1 Atbildēt

Es jautāju reāliem cilvēkiem, vai ir tik traki, ka netiekot galā ar mirušajiem. Neesot vis.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pašā pagājuša gada marta pīķī patiešām netika, kas gan ir vairāk saistīts ar itāļu metalitāti un loģistiku, jo apbedīšanas kantori, atšķirībā no slimnīcām ir privāti kantori, kas turpināja darboties itāļu mierā un lika slimnīcām gaidīt, nevis uzreiz savāca mirušos. Ja paskatās tā pīķa ciparus izlīdzināti, tad mirstības pieaugums patiesība bija visnotaļ neliels - C19 vienkārši strauji un koncentrēti "aplasīja" tos, kam tāpat bija atlikušas nedēļas vai mēneši, ko dzīvot. Un propagandai ar to pietiek - ir gan "līķu kaudzes", gan neapšaubāmi arī pa kādam "veselam un spēcīgam" mirušajam. Biedēšanas naratīvam nav nepieciešams, lai abi faktori būtu spēkā vienlaicīgi visiem mirušajiem.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Nu bet tik tālu tak nav jāielaiž.

Slimnīcas netiek galā.

Nav Satversmē paredzēts, ka valstij jānodrošina morga vai apbedīšanas pakalpojumi, bet med palīdzība gan.

Un ierobežojumi tur visur bija. Kā jau teicu - radinieks tur visu ziemu nodzīvoja.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Jā, nav "jāielaiž tik tālu", lai garīgi slimi zinātnieki būtu gatavi uz jebko "zinātnes vārdā", līdz notiek tieši tā nelaime, kas bija paredzēta iepriekš.

Ir jāsaprot, ka sociālistiskajā medicīnā vienmēr agrāk vai vēlāk iestāsies punkts, kurā "slimnīcas netiek galā". Tāpat, kā jebkurā citā nozarē.

Ne Itālijā ir Satversme, ne Satversmē ir šāda prasība. Satversmes 111. pants "garantē ikvienam medicīniskās palīdzības minimumu" - t.i. abstraktu minimālo apjomu, kuru ir iespējams brīvi samazināt līdz padomam dzert upeņu tēju - pat neatliekamā paliedzība nav nostiprinata Satversmē, kur nu vēl ilgstošā aprūpe.

Jā, ierobežojumi tur bija. PĒC mirstības pīķa, kad sargājamie jau bija apmiruši un pīķis nokrities dabiskās atlases rezultātā. Nez kādēļ tev šķiet, ka Musolīni un Franko dzimtenēs, ierobežojumi noteikti ir medicīniski pamatoti un tajos nav nekā politiska.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
9 4 Atbildēt

Goda vārds, nekad nevarēju iedomāties, ka iauto (!!!) portāla absolūtais vairākums būs šādi covidšova atbalstītāji. Citādi to izrādi, ko Kariņš ar svītu Latvijā praktizē, nosaukt nevar nekādi. Kruta Pretējus viedokļus norej, nomīnuso utt. Malači, degradētā pseido portāla īstās sejas (ar retiem izņēmumiem, kas man tīk vairāk pēc savas pārliecības).

eidis Reģ.: 07.11.2001
3 7 Atbildēt

Atļaušos aizrādīt, ka kovidšova proponētāji (kā tu), ir vājas izglītības sekas un pretēji korelē ar pārticību. Lielākais skaits bļauru (un attiecīgi antivakseru) ir tādās valstīs kā LV, Rumānija, Bulgārija un Krievija (šī apdzen visas).

Pārtikušās valstis vnk mierīgi līdz vasaras beigā savakcinēsies un nekādu ierobežojumu nebūs. Savukārt šajās prāta gigantu valstīs savakcinēs max 40% un sākoties gultu trūkumam slimnīcās, sāks klapēt visu ciet. Tieši tik vienkārši

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Jā, kovidšova proponētāji ir ar vāju izglītību, kas aizstāta ar ideoloģisku indoktrināciju. Tie prāta giganti nespēj paskatīties, kā tad īsti ir ar vakcinācijas "pirmrindniekiem" - piemēram, Irzraēlu vai Singapūru. Un galīgi neizglītotie un atpalikušie japāņi ar pavisam zemu vakcinācijas līmeni tikmēr rīko olimpiskās spēles.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 1 Atbildēt

Kādas problēmas redzi Singapūrai? Manuprāt tur viss ir lieliski. Savakcinējās un sērgu uztver kā parstas iesnas. Viss

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tik lieliski? Palasi, piemēram, šo: www.moh.gov.sg/covid-19/faqs/faqs---safe-distancing-measures-during-phase-two-(heightened-alert)

Tur joprojām ir spēkā vēl stingrāki ierobežojumi, nekā mums.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Nu bet šie tak nav pabeiguši vakcinēties. Dzīvo viņi viens otram uz galvas, kas lieliski padod to sērgu uz priekšu

Man liekas pilnīgi normāli.

Pēc šī viņi tikai nesen sākuši, bet panākumi nereāli kruti

For every 100 people in Singapore, 71 have received their first dose and 43 are fully vaccinated as at July 13, 2021.

Un te arī paskatīsimies

Singapore aims to fully vaccinate two-thirds of its population by around National Day on Aug 9

fckns Reģ.: 29.11.2020
3 4 Atbildēt

Ja tu esi dumjš, tad to vairs nevar labot. Nesen tika parādīta statistika par vakcinētajiem Latvija, un tur ir skaidri un gaiši parādīts ka nevakcinēto skaits ļoti skaisti kolerē ar izglītības līmeni, tobiš - cilvēki ar augstāko izglītību iekrīt vakcinēto sarakstā, un cilvēki ar vidusskolas un zemāk izglītību izvēlas nevakcinēties. Bet Turpini rakstīt sūdu, jo waldība tak vēlas visus noindēt.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Jā - un ja uztaisītu statistiku ar komunisma piekritējiem, atklātos ka tie arī pamatā ir jauni un labi izglītoti - saki, komunisms tātad ir labs?

Bet nu ir tas labais teiciens - ir meli, lieli meli un statistika. Mans novads [nu jau bijušais] bija viens no potēšanas pirmrindniekiem - man ir nelaba aizdoma ka tie kas steidza potēties nebija ar augstākajām izglītībām, atsevišķus indivīdus neskaitot, vēl vairāk - tie pazīstamie kas ir potējušies, nevienam nav augstākā izglītība - ups...

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Smagi kļūdies Manu draugu un radu lokā vairākums ar augstāko izglītību. Man ir maģistra diploms, tā kā mazāk tirst par neizglītotiem oponentiem.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Un vācieši un briti ar 60% ir pastulbi, bet rumāņi paši gudrākie Eiropā.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
1 0 Atbildēt

Vienmēr ir izņēmumi. Skaidrs, ka izglītība paver plašāku skatu, bet piem. maģistrs ekonomikā kovidšova saprašanā visticamāk nekā nelīdzēs, ja vien ārpus studijām neesi papildus interesējies par sabiedrības veselības nozari.

Piekrītu, ka mūsu valdība feilo ar daudziem ierobežojumu lēmumiem, bet lai pandēmiju nosauktu par kovidšovu jābūt diezgan ciniskam.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 2 Atbildēt

Ciniskam ir jābūt, lai izliktos, ka nesaproti, ka pandēmija un kovidšovs ir divas dažādas lietas. Un ir jābūt ārkārtīgi ciniskam, lai izmantotu pandēmiju sava kovidšova organizēšanai.

P.S. Tas gan nav tikai par mūsu valdību, kas ir vien lokālo mazizmēra eksperimentu veicēji.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Pretājā puse "norej" vēl vairāk... un agresīvāk. Tu tai skaitā. Kā saka, ja gribi, lai kaut kas tev apkārt mainās, sāc ar sevi. Turklāt kurš tevi spiež būt šajā "degraētajā pseido portālā"?

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Varbūt pamanīji, esmu te vairs stipri maz

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt
650 Reģ.: 25.01.2017
0 2 Atbildēt

Kur konkrēti pārkāpums? Kurš pierādīs? Kurš reāls personāžs ies riskēt ar savu vārdu un garantēti sekojošo loha/dezinformātōra titulu? Tu visp esi iegājis tagad/nesen WHO mājasslapā? Izlasīji tur aktuĀlos textus un zemtextus??

Ir kāds/tāds, kurš NEKO neparko nenokā nebūtu saņēmis šīs jezgas laikā un ir absolūt pilnīg tīrs? Sen taču bija skaidrs, ka vislabāk strādā senie bandītu likumi- oponentu nevajag uzreiz sist, vispirms jāmēģina tam kko iedot.Vai likt tam noprast, ka kaut/kas tiks atņemts.Labā filmā uz 1mā plāna lomām uzaicina labus aktierus un attiecīgi tiem labi maksā.Bet ir jāstrādā.Savukārt massu skatu izpildītājiem daudziem pietiktu 11k vietā paostīt 11eur, uzreiz būtu cits garīgais.Jā.

insekc Reģ.: 24.03.2003
3 0 Atbildēt

1. Esmu vakcinēts (2x ar Astra Zeneca). Ģimenē un draugu lokā 90% vakcinēti, 90% ar augstāko izglītību, t.sk. arī medicīnas, ar doktora grādu.

2. Neredzu būtisku iemeslu nevakcinēties. Blaknes!!! Nav medikamentu bez blaknēm (pat aspirīns). Nav pārbaudītas 1 gadu, 3 gadus, 10 gadus, 100 gadus, tādēļ nav droši lietot, ir "eksperimentālas".

3. Nevakcinētajiem par ārstēšanos COVID gadījumā jāmaksā pašiem 100%.

mani centi

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
6 2 Atbildēt

1. labi tev, ka esi vakcinējies un slikti tev, ka dzīvo infoburbulī

2. Es arī neredzu. Bet tas nav iemesls vakcinēt cikvēkus pret viņu gribu.

3. Tikai tādā gadījumā, ja par ārstēšanos onkoloģijā ir jāmaksā visiem, kas ir saskārušies ar kancerogēnām vielām (piemēram ēduši pārceptus frī kartupeļus vai smēķējuši) un kardioloģijā tos, kas nav rūpējušies par savu sirdi (piemēram, ēduši speķmaizi). Un pats galvenais - bļitkotājiem pašiem jāmaksā par vizināšanos ar helikopteru. Kamer par manu nodokļu naudu tiek apmaksāti valsts nodrošināti pakalpojumi daudz un dažādām cilvēku kategorijām, kas paši sev nodara kaitējumu, esmu kategoriski pret vienas atsevišķas grupas izdalīšanu, kas ir kvalificējama tikai un vienīgi kā politisks eksperiments segregācijā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Starp citu, Kulbergs nupat Tviterī ierakstīja, ka tūlīt arī Polijā atkal būs ierobežojumi.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 2 Atbildēt

Prottams, lohi un penzionnāri nespēj vairs panest uzlikto slogu.Tapc nāksies pieslēgt visu iespējamo, skolniekus un bērndārzniekus ieskaitot.Miizalām būs lieks iemesls uzgavilēt un turpināt ar sevi lepoties.Labāk jau daanijass specĀlistu ieteiktais stabiņš pa 28ero dsā, nekā shittā suuda špricce.Jā.

iciks Reģ.: 29.05.2013
4 0 Atbildēt

Nevajag sākt te fantāzijas par izglītību. Es nesmu vakcinēts, augstākā izglītība. Tuvāko draugu un radu lokā visi arī diezgan augsti izglītoti, bet liela pēc sava čipiņa nav bijuši.

No tiem, kas ir vakcinēti, arī izglītības pakāpe ir līdzīga.

Cilvēks biedrojas ar kaut kādā ziņā līdzīgiem - nez vai zinātņu doktors kā labāko draugu ieskatīs bomzi. Es varbūt mazliet vienkāršoju, bet kopumā tā ir - biedrojas cilvēki ar līdzīgām interesēm, izglītību, izcelsmi, vēl kaut ko. Nevajag tad brīnīties, ka vakcīnu kārotāji saskata, ka viņiem apkārt ir vakcinēti izglītotie (attiecīgi pieņem, ka tie citi ir neizglītoti, jo nesaprot, cik gan tas ir būtiski), savukārt nevakcinētie arī apkārt sev redz citus tādus pašus un domā, ka neizglītoti un stulbi ir vakcinētie, jo skrien kā aitas uz kaušanu.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Cilvēkiem ir iekodēta nepieciešamība dalītiies elitāros klubiņos un lepoties ar to, lai uzturētu ego

Bet vakcinācijas statistika diezgan uzstājīgi liecina, ka pārtikušās valstīs iedzīvotāji ir pozitīvāki par vakcinācijai. Un neatkarīgi no pieejamības (skat ES valstu GDP & vakcinācijas ratio). Kur šajos platuma grādos viszemākais vakcinēto īpatsvars ir Krievijā......

Grūti pieņemt antivaxeru viedumu uz šāda fona

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Korelācija nav cēloņsakarība.

"Pārtikušās valstīs" - t.i. tajās, kas nav dzīvojušas komunismā un tādēļ ir pārtikušas, ir lielāka atsaucība valdības aicinājumiem un uzticība varai, nesaskatot tos ļaunumus, ko varas eskalācija nes līdzi. Vācija, lai gan ir kļuvusi par pārtikušu valsti, nav aizmirsusi pie kā noved totalitārisma idejas un cilvēku šķirošana - tādēļ Merkele joprojām apgalvo, ka nešķiros. Francija, kas vienmēr ir bijusi "revolucionāra" un faktiksi ir komunisma ideju dzimtene ir naska uz šķirošanu.

Vienlaikus ne tavā, ne manā cēloņsakarības pieņēmumā "neierakstās" Japāna. Tā ka nebūt tik vienkārši to "viedumu" pamatot. Un jā - "izglītotība" un "viedums" nebūt neuzrāda tiešu korelāciju - vai brīžiem tieši otrādi - izglītības sistēma mērķtiecīgi apkaro viedumu, aizstājot ar aklu "iekalšanu" un ticību.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Es par Japānu varu nedaudz interpretēt.

Lasīju vienu rakstiņu par tiem neesošajiem lokdauniem Japānā. Lieta tāda, ka pirms kara Japāna bija ļoti autoratīva valsts ar imperatoru priekšgalā. Pēc kapitulācijas amerikāņi palīdzējuši izstrādāt tādu konstitūciju, ka jebkurš šitāds valdošo gājiens ir antikonstitucionāls. Līdz ar to JP valdība var tikai lūgt ievērot 2m un nēsāt maskas. Atiecīgi arī vakcīnas, lkm, nav tik viegli sapirkt un visiem sašpricēt. Es pat priecātos, ja tās būtu jāpērk par savu naudu, bet to es nezinu kā tur ir. Savādāk tā tak tik laba augsne korupcijai. Un ar cēliem mērķiem jūs jau zināt uz kurieni ceļš ir bruģēts

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Viņiem bija problēmas ar vakcīnas pieejamību, bet tagad jau ir labāk un saka, ka rekordtempos vakcinēs.

Sākotnēji cerēja uz saviem izstrādātājiem, ka būs sava vakcīna. Beigās saviem nekas nesanāca un šobrīd tikai Pfizer vakcīna pieejama. Importa zāļu reģistrācija tur ir lēna un sarežģīta. Ja grib reģistrēt jaunas zāles, tad pētījumos jāiekļauj arī daļa japāņu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 1 Atbildēt

Eidi (noks tev ka lauku pāķim) Francija piemērams skaitās elitāra un bagaata valsts un ĺoti daudzi nopotējušies.. Esi tur bijis? Sūda miskaste patiesībā. Tāpēc ka tas viss ir tikai uz papīra. Tikai idiots var teikt ka viņi labi dzīvo, jo lielākā daļa ir nelaimīgi nabagi.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 1 Atbildēt

Tos argumentus ko bīda antikovidšova cilvèki kaut kā arī veikala apsargs un katrs otrais dzērājs lieto, diez ko viedums tur nespiežas cauri.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

btw attiecībā uz izglītību:

veiciet vienkāršu testu: palasiet komentārus pie kāda Delfu / TVnet / Facebook C19 raksta. Ir diezgan uzkrītoši, ka antivaxeru nometnē ir ievērojami švakākas gramatikas prasmes. Starpība ir diezgan dramatiska.

btw līdzīgs gramatisks vājums novērojams ss.com bmw pārdošanas sludinājumos

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
4 3 Atbildēt

Nav jāmeklē tālu. Vakserus internetā raksturo lielo burtu un pieturzīmju trūkums, visādi "btw" un "lol" un visāda cita veida necieņa pret savu valodu.

Vidē vakseri dominējoši izvēlas no paletēm sasistu "galdu" pie kura dzer lētu alu ar "strītfūdu" un apķēpātas sienas sauc par mākslu.

Pavisam dominējošs vakseru īpastvars ir progresīvajās kopienās, t.sk. tajos, kas pilsētu ir izdaiļojuši ar plastmasas mietiņiem.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Tev viss slikti Galvenais, ka pats arī savakcinējies.

Iepriekš neatbildēji, kas ir tas ideālais pārvaldes modelis (var kādu valsts piemēru) uz kuru būtu jāiet? Vai arī kura valsts tavuprāt šobrīd pieņem adekvātākos lēmumus attiecībā uz Covid? Šis nav uzbrauciens, vienkārša interese.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Labākais no izmēģinātajiem? Republika (un šeit nevajag atsaukties uz to ka mūsu valsts nosaukumā ir iekļauts šis vārds - dzīvē mums ir 100% sociāldemokrātija un Satversme Defacto vairs nav spēkā pat neskatoties, ka tā jau tāpat ir minimāla). Un koncepts, ka problēmas esošajā sistēmā ir jālabo nevis tādēļ, ka tās nodara ļaunumu, bet gan tikai tad, ja ir kaut kas jau gatavs ko likt vietā faktiski nozīmē, ka pareizā sabiedrības organizācija bija alu laikmetā, jo progress ir iespējams tikai tiecoties uz NEZINĀMU labāku nākotni un izdomājot kaut ko jaunu vai uzlabojot esošo.

Konkrēti nosaukt kādu vienu, kas pieņem adekvātākos lēmumus neuzņemšos. Pandēmija eksistē un ļoti daudzas reakcijas ir bijušas neadekvātas. Bet ja kopumā - pašlaik es teiktu, ka vislabāk ar šo ir tikusi galā Florida (ASV šobrīd vispār nav uztverama kā vienota valsts praktiski nevienā procesā) - ne velti mana nostāja - neanalizējot konkrēto ierobežojumu efektivitāti, tie ir atceļami pilnībā, tiklīdz vakcīna ir brīvi pieejama visiem gribētājiem, sākot ar riska grupām. Un šajā kontekstā par noziedzīgu ir uzskatāma varas un sistēmas medicīnas pieeja faktiski no sabiedrības slēpt patiesos datus par to, kas ir riska grupas, kādi ir ieguvumi no vakcīnas u.t.t. Tieši meli par vakcīnu kā "brīnumlīdzekli" un nereāliem mērķiem par kolektīvo imunitāti ir tie, kas ir radījuši milzīgo "antivakseru" skaitu.

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Pēdējā rindkopa ir sakarīgākais, kas no tevis lasīts pēdējo mēnešu laikā (runāju tikai par šo konkrēto tēmu). Nesaku, ka visam pilnībā piekrītu, bet vismaz beidzot saprotu, ko centies pateikt

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Tieši šo pašu esmu rakstījis vairākkārt, un vienmēr kāds to ir centies sagrozīt tā, lai mani nosauktu par antivakseri, jo citādi nezin kā iebilst.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Es jau šo saprotu un saprotu arī viedokli.

Bet man liekas, ka visu izslēgt un sākt no jauna dabīgos (nepārtrauktos) procesos, nedrīkst.

Līdzīgi kā atsaukt visus CSN, lai sāktu visu no jauna, būtu katastrofa. Pielāgošana ir tizlāka, netīrāka, bet drošāka.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Malacis, ka tev tā liekas. Un kā tev liekas, pie kā neizbēgami noved, ja liekas, ka nevienu ierobežojumu atcelt nedrīkst, jo atgriešanās pie brīvības būtu katastrofa. Jaunus gan nepārtraukti klāt vajag...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Manā paziņu lokā ir gan izglītoti cilvēki, kuri nevēlas vakcinēties, gan neizglītoti, kuri ir vakcinējušies. Ar pirmajiem nav pilnīgi nekādu problēmu apmainīties viedokļiem par šo un respektēt vienam otru, kaut arī dažreiz šķiet, ka viņi runā pilnīgas muļķības. Līdz ar to, nepētot, protams, vispārējo statistiku, gribētos apgalvot, ka vakcinēties gribētāju vai negribētāju skaits nav atkarīgs no izglītības līmeņa. To, ko gan varu pateikt - visādi Brīvvalsts TV, Vakcīnrealitātes, Kiviča un pārējo pajoļu šērotāji gan pārsvarā ir ar zemu izglītības un intelekta līmeni. Arī ar izņēmumiem, protams.

Kas mani šajā izglītotības tēmā mulsina - šī brīža pedagogu retorika par to, ka viņiem neesot pietiekami daudz informācijas par vakcīnām, tāpēc negrib vakcinēties. C'mon, informācijas ir tik daudz ka, ja tu, būdams pedagogs, to neproti sameklēt, cik kompetents tu vispār vari būt savā profesijā?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Kādēļ mulsina? Kādus vēl pedagogus tu esi iedomājies izglītības sistēmā, kas ir orientēta uz nedomājoša elektorāta audzināšanu. Lai izaudzētu Pavļikus Morozovus un gāzes kameru uzraugus, spēja sameklēt un analizēt objektīvu informāciju ir vērtējama kā amatam nederīga, nevis kompetence.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
4 1 Atbildēt

Ar pedagogiem Latvijā drīz būs pamatīgas problēmas. Vienkārši nebūs, kam bērniņus mācīt. Pedagogi, starp citu, ir izglītotā tautas daļa. Vai nu valdībai NĀKSIES atcelt obligāto vakcinēšanas plānu vai arī būs jāsamierinās ar konkrētu izglītības sistēmas sabrukumu vairumā trūkstošu pedagogu dēļ.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nekas, daba nemīl tukšu vietu. Izglītoties mūsdienās var "onlainā", bet viedums lielākajai daļai to izglītoto (vai pareizāk sakot indoktrinēto) pedagogu jau sen ir sveša lieta.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Problēmas būs jebkurā gadījumā. Ja nevakcinēsies, būs "konkrēts veselības aprūpes sistēmas sabrukums", ja pedagogus un citus spiedīs vakcinēties, "konkrēts izglītības sistēmas sabrukums". Abiem scenārijiem var vēl kaudzi ar "sabrukumiem" pieprognozēt klāt. Tā ka, varam izvēlēties, kādu "sabrukumu" vēlamies. Kādam d3.14sā būs šā vai tā. Jo citas jēdzīgas alternatīvas neviens līdz šim tā arī nav spējis piedāvāt.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
7 7 Atbildēt

Alternatīva lai vini atpišās ar savām potēm un ierobežojumiem jau netiek izskatīta, jo tam sūdam ir pajoliņi atbalstitāji, nu tādi kā tu

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 0 Atbildēt

Jāatzīst, par pedagogiem un ārstiem ir sanācis padomāt. Ja pirms gada ārstiem par godu vēra vaļā logus un plaukšķināja, tad tagad daļa būs persona non grata. Ar skolotājiem tas pats - visu laiku saka, ka pietrūkst, bet te pēkšņi var pateikt - pis nahuj, ja neesi špricēts.

Te nāk prātā stāsts par Msh gateri, kur darbinieki pīpējot. Te kāds šausminājās, kā tā var, bet ja atlaidīs tos pīpotājus, kas strādās? Darbinieku pārprodukcijas gadījumā var būt izvelīgs, bet ja to darbinieku reāli nav, tad jādzīvo ar tādiem, kādi ir.

Vien skolotāju gadījumā es redzu gauži nelāgu perspektīvu. Ja līdz šim skolām nācās atrast nu kaut vai krietnu pensijas vecuma skolotāju, tad pēc š.g. veiksmes stāsta (lasi - mācības attālināti) varēs ieslēgt videolekcijas, jo 80 vai cik tur % vecāku un 90% bērnu tas taču esot paticis.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 6 Atbildēt

Bet ļoti redzami izlīda abas problēmsfēras.

Kur gatera līdzībā abām sfērām darbiniekiem itkā aizrādījums un kašķis ir par to, ka pīpo, loģiskais secinājums, ka nav kas strādā, bet realitāte jau ir tā, ka tie pīpotāji nav nekādi strādnieki. Tie sēž visu dienu pīpo, dara pa roku galam sabojājot labus baļķus, bet algu palielināt prasa reizē ar visiem.

Un tagad jautājums: vai atlaižot pīpotājus rezultāts būs labāks vai sliktāks? Apstrādāto baļķu skaits noteikti būs mazāks, bet starp tiem vairs nebūs sabojāto. Un gaterī būs daudz brīvu štatu vietu, kuras noteikti neaizpildīsies tuvākos 3 gadus.

Tad kā msh rīkoties?

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 2 Atbildēt

Edīt, ko tu tur murgo?

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 0 Atbildēt

Toč kaut kāds murgs par pīpēšanu un baļķu bojāšanu. Tu vispār esi kādreiz bijis kādā vietā, kur cilvēki strādā? Nu jebkurā? Tipa, ja es pīpēju, tad flīzes lieku šķībi un elektrību saslēdzu tā, ka viss nosvilst?

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Vecie skolotāji atbalsta novecojušas vērtības.Tādiem šiten te nav vietas.Nee.Nāks jaunie.Tie ieskaidros.Nebūs vairs ne privātīpašuma,ne pricipu,ne dzimumu.Klātienes izglītība lohiem vairs nav paredzēta.

Jebkurš kaut zemākā vai absurdākā lēmuma/pieņēmējs šobrīd ir sabiedrības hierarhijā uzkāPis nesalīdzināmi augstāk,nekā jebkad agrāk.Un lohiem nav ne mazāko cerību viņu ne aizsniegt ne ietekmēt.Jā.

Interesanti gan, Kāpēc praktiski neviens sabiedrībā zināms tautā cienīts personāžs nav publiski izteicis protestu? Gluži kā Vārnai.Parunāt nevar,mutte pilna.Bet izspļaut sieru un atgūt vārda/brīvību īsti negribās.Un nav jau arī nevienas autoritātes.Apdirsīs jebkuru.Jo šeit ir Lattvija, tamparam,pampammm...

Ultimāts ārstiem ir uzstādīts jau labu laiku/kā.Vnk pacientiem un lohiem par to nestāsta.Skolotāji un pārējie arkājpadirsu kandidāti tūliņ sekos.Skolniekus ieskaitot.Un neviens tur nespēs neko mainīt.Turpinam tik miizt un cerēt ,ka 32% vaksi/lohu daudzums pakāpsies uz pašu lohu rēķina.Delta-brīdis ir izziņots,tā ka mut ciet un biks nost.

fckns Reģ.: 29.11.2020
2 7 Atbildēt

Vecāka gada gājuma skolotājiem tiešām nav vietas izglītības sistēmā.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Jā,katram vecajam suudam stabiņu drirsā un hanuj no sistēmas ārā.Uzaicinātie Jansenvalstu ģenplānotāji gan jau zinās, ko darīt ar atlikušajiem un/vai jaunākajiem.

fckns Reģ.: 29.11.2020
2 6 Atbildēt

Kādu pienesumu rada vecāka gadagājuma skolotājs? Iemācīties neko jaunu viņš nevar, atcerās principā novecojušu vielu un izpratne par dzīvi ir iestagnējusi. Principā neatbalstu to ideju, ka 70 gadīgs skolotājs joprojām māca bērniem cik PSRS bija labs un cik sūdīgi tagad ir Latvijā. Cilvēkam nav kapacitātes uz progresu un sen jau bija laiks pansionātā adīt zeķes.

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 0 Atbildēt

Protams. Nedod dievs, iemācīs vēl bērnam novecojušu PSRS laika matemātiku! :-/

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Kassvar būt audzinošāks par mūsdienu Pansionātu.Cerams, atseviški varoņDēli saņemsies un vajadzībass gadījumā braši brīvprātīgi dosies pašrocīgi uzkopt savu (iespējams) tur nokļuvušo radinieku radītos izkārnījumu kalnus.Miizalu terapija būtu vismaz Atsevšķos gadījumos nozīmējama kā Obligāta.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
6 1 Atbildēt

Faken tu esi reāls pidarass. Tieši vecākiem cilvēkiem vajadzētu mācīt jaunos.

fckns Reģ.: 29.11.2020
3 3 Atbildēt

Tev velk uz zilo līniju, tāpēc pidars esi tu.

Kas attiecās uz "vecākiem cilvēkiem vajadzētu mācīt jaunos" - vai tiešam? Ar kādām metodēm? Bļaujot uz bērniem, aiz nepatikas ieliekot 3 un pasakot ka viņi ir stulbi? Tas ir tavs ideālais pedagogs?

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
3 2 Atbildēt

Nu tīri tāpēc ka viņi iespējams viņi vairāk ir piedzīvojuši un vairāk rubī? Tu kādā ānusā esi uzaudzis nabag?

650 Reģ.: 25.01.2017
1 1 Atbildēt

Visupirms (vajadzētu) iemācīt pašu pidara jēdzienu.Tas jēdziens vnk raksturo indivīda morālcilvēcisko būtību. Šodien daudziem vairs īpaši neinteresē, ar ko kurš guļ vai kurā caurumā kuru pirkstu bāž.Starp viena otra p-ortāla lassītājiem prastu pidaru ir krietni vairāk, nekā reālo bāzēju ar īpašajām vajadzībām..

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 1 Atbildēt

Ļoti labi redzams ņo kura portāla šis sūkātājs ir izlīdis

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 3 Atbildēt

Atļekā beigtam alnim, Šīre. ;)

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
5 2 Atbildēt

Tu pat nejēdz nevienu eleganti atfutbolēt, jāzog teksti nabag

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Nedēļu esmu Lombardijā. Pašlaik te ierobežojumi +- kā pie mums. Distance 1m, skaits ierobežots, sabtranss 80%, maskas jālieto iekštelpās. Un gandrīz visi arī lieto.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt
ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

youtu.be/GghgZbehaP4

E,Zveja lošus sit ar elektrību

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Čau Edgar!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

iciks rakstīja: Jāatzīst, par pedagogiem un ārstiem ir sanācis padomāt. Ja pirms gada ārstiem par godu vēra vaļā logus un plaukšķināja, tad tagad daļa būs persona non grata. Ar skolotājiem tas pats - visu laiku saka, ka pietrūkst, bet te pēkšņi var pateikt - pis nahuj, ja neesi špricēts.

Te nāk prātā stāsts par Msh gateri, kur darbinieki pīpējot. Te kāds šausminājās, kā tā var, bet ja atlaidīs tos pīpotājus, kas strādās? Darbinieku pārprodukcijas gadījumā var būt izvelīgs, bet ja to darbinieku reāli nav, tad jādzīvo ar tādiem, kādi ir.

Vien skolotāju gadījumā es redzu gauži nelāgu perspektīvu. Ja līdz šim skolām nācās atrast nu kaut vai krietnu pensijas vecuma skolotāju, tad pēc š.g. veiksmes stāsta (lasi - mācības attālināti) varēs ieslēgt videolekcijas, jo 80 vai cik tur % vecāku un 90% bērnu tas taču esot paticis.

Kur tu atradi tos procentus? Man nav zināms NEVIENS vecāks vai bērns, kam tas būtu paticis.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

iciks rakstīja: Es jau rakstīju iepriekš - kad visiem citiem veselības bojātājiem atteiks veselības aprūpi, tad arī runāsim par "īpaši briesmīgo slimību". Pīpētāji, resnētāji kā piemērs - kā resnē, tā ļuļķē un tāpat tiek ārstēti un aprūpēti. Kāpēc to var, bet citu ne?

Ar pīpētājiem un resnētājiem ir mazliet sarežģītāk - plaušu vēzis var piemesties arī nepīpētājam, tāpat kā pīpētājs var visu mūžu nodzīvot ļuļķējot un nekas ar viņu nenotiks. Nāktos pierādīt, ka konkrētā veselības problēma ir radusies tiešā cēloņsakarībā ar konkrēto netikumu. Slēdziens "viņš smēķēja, tātad noteikti vēzis ir tāpēc" diez vai būs juridiski korekts, tas drīzāk būs kaut kas līdzīgs antivakseru "viņš nomira mēnesi pēc vakcinācijas, tātad viennomīzīgi vakcina vainīga" mantrām.

Bet konceptuāli es domāju, ka pat atbalstītu ideju, ka personai, kura neatliekamajā palīdzībā ir nonākusi sevis apzināti radītu seku dēļ, ārstēšanās būtu jāatmaksā no saviem līdzekļiem. PIemēram, tie, kuri pārdozē narkotikas, saindējas ar alkoholu, nokļūst avārijās rupju satiksmes noteikumu pārkāpunu dēļ utt. Dzīvības, protams, jāglābj ir, bet rēķinu pēc tam piestādīt varētu...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Pag, pag tu ko piedāva - sev algu samazinat ??? Apdrošināšana ir risku bizness, tā slikti pelna uz veseliem cilvēkiem veselīgā vide ;)

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Arī apdrošināšana nesedz visu pie jebkādiem apstākļiem. Ir kaudze restrikšenu kaut vai tajā pašā nelaimes gadījumu apdrošināšanā - alkohola un narkotiku reibums, pārāk riskantas apdrošinātāju izpratnē aktivitātes utt. Bet OK, ja labāk patīk - lai sedz no savas kabatas vai to lai dara personas apdrošinātājs.

Manu "algu" tas neietekmētu. Personu apdrošināšana nav mans pamata lauciņš.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nesedz tikai tadēļ, ka lai nopelnītu pietiek ar tiem kuri spēj pakļauties konkrētiem noteikumiem, ja vajadzētu naudu, tad apdrošinatu ari ar visām dzeršanam un avārijam neskaidrā prātā, jo no tiem var "nokāst" stipri vairāk uz risku rēķina, tik nu nav sevišķi ētiski un apkārtējo drošībai veselīgi drošināt tādus mudakus ar "bezatrunu atlīdzību".

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
3 5 Atbildēt

Sveicienss mēsliem. Kas jaunāks nārnijā?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Nekā un neviena nav, gan jau dorčī visu d kkur krūmos pie mārass/dīķa

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

mefisto rakstīja: Nu bet ko tad darīsim rudenī ar tik zemu vakcinēto īpatsvaru? Atkal stingros ierobežojumus? Nedarīt neko?

Lūk ko dara, nesagaidot rudeni, ar augstu vakcinēto īpatsvaru...

www.timesofisrael.com/israel-to-reinstate-indoor-mask-mandate-next-week-as-covid-19-cases-keep-rising/

gunbox Reģ.: 23.12.2016
0 0 Atbildēt

Maza bērnam prātam tikai broileri un mēsli galvā. Es saprotu, ka Šīrs jau vairs šeit neskaitās. Tobiš, nepieskaitāmu nevar vērtēt kā to, kas dzird.

Tātad ieteikums pārējiem antivakseriem - lūdzu vismaz 2 dienas pasēdiet smagi slimo gadījumu palātā un pēc tam esat kādu mēnesi kopā ar to, kurš atmodies no komas. Ja jūsu domas par Covid pēc tam pat par 10% nemainīsies, tad visu cieņu, jūs nekas neņems un tam vairs nav nekāda sakara ar vīrusu un jūsu pārliecību, ko jūs cenšaties uzspiest pārējiem.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
1 0 Atbildēt

Interesanti uz ko tu mudinātu, ja pasēdētu bērnu onkoloģijas nodaļā?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Tak ne uz ko. Šitie varas pakalpiņi ar to ir īpaši, ka viņiem patiesībā ir pilnīgi pajāt uz citu cilvēku dzīvībām, bet ir gatavi piesaukt "pareizās", kuras atbilst politiskajam naratīvam. Psiholoģiska manipulācija ar tiem, kam nav vienalga.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
2 3 Atbildēt

... atkal man piesien valdību. Es it kā minēju, ka nekad neesmu klausījies valdībā. Man pat TV nav, lai sekotu tām muļķībām, ko viņi katru dienu laiž. Bet tev nez kāpēc tik ļoti tuvu tas aizskar. Pieļauju, ka esi piesekojies Pavļutam visos portālos? Vienīgais ko vari, projicēt forumā dzeltenās lapeles un skraidīt pa statistikām, lai apgāztu valdības lēmumus, par kuriem visiem ir pajāt. Manuprāt tieši tu esi viens no šeit psiholoģiski manipulētajiem, kurš redz tikai "pret" un cīnies ar tādiem pašiem "par".

Nevienam nav spiesta lieta vakcinēties. Ja to negribi, nedari. Tiem, kuriem uztrauc, nebūt vienam no letālajiem, tie lai vakcinējas. Kādas tev ir tiesības iebilst tam, ko vēlas kāds cits? Ja tev darbs ievēro likumdošanu un piespiež vakcīnu, tak nomaini darbu. Brauc prom no valsts, ja tik šausmīgi nepatīk lēmumi. Kur ir tava problēma? Ja tā globāli, krievi arī bļauj, cik slikti ir Latvijā. Kas viņiem neļauj pamest valsti? Šie tirliņi nav saprotami.

Es neesmu nevienā pusē. Es esmu redzējis kā mirst radinieks, komunicējis ar cilvēkiem, kuri ir bijuši blakus letālajiem. Kā arī reālu ķirurga viedokli atsakot sirds operāciju nevakcinētam tieši šīs pašas letālās palātas dēļ. Man ir savs viedoklis un es nevienam to neuzbāžu ar pārgrieztām acīm meklējot dzelteno presi. Es redzu, izvērtēju un pieņemu lēmumu priekš sevis. Saprotu, grūti antivakseriem, ka neizdodas domāt ar savu galvu un jāpakļaujas zema IQ kontingenta līmenim.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 3 Atbildēt

Tu savā tupumā pat neaptver, cik akli turpini pūst tajā valdības pakaļlaižu stabulē un tikpat tupi tirpini saukt par antivakseri cilvēku, kas ir vakcinējies un par vakcinēšanos. Nav tev nekāda "sava viedokļa" - ir tikai tupa blēšana pakal varas propagandai, jo vajag piemelot par "dzeltenām lapelēm", kas ir "jumta termins" ārpus tev derīgā propagandas naratīva un izmisīgi noraidīt ideju, ka statistikas analīze varētu būt objektīvs vērtējums.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
3 0 Atbildēt

onkoloģija taču nav lipīga ģeometriskā progresijā

līdz ar to salīdiznājums ir nevietā

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Gluma retorika. Iesnas ir ārkārtīgi lipīgas. Vajag ar tām salīdzināt? Vēl interesantrāk - vairākuma jau tas C19 tādas iesnas vien ir. Vai pat vispār bezsimptomu.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
1 0 Atbildēt

Stulba demagoģija

Iesnas nemēdz būt tādas, ka valstij skābekļa nepietiek, lai apārstētu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Jā, tieši tā. Onkoloģija un kardioloģijai gan nepietiek resursu, bet tās, redz, nedrīkst salīdzināt, jo tie mirušie "neskaitās". Nākamais mēsls. Neko nedrīkst salīdzināt, jo "kovidšovs" ir jāpielūdz akli un padevīgi.

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

Diemžēl ne onkoloģijai ne kardioloģijai ar vakcīnu vien nepietiks un tur jāiegulda ievērojami vairāk līdzekļi gan identifikācijai, gan ārstēšanai.

Līdz ar to kovida resursu novirzīšana šajās nozarēs neatstās faktiski nekādu efektu.

Resp. attiecība eur/novērtsta nāve kovidam ir ievērojami labāka kā citām nozarēm.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Ko tu tur tagad gvelz? Arī C19 "ar vakcīnu vien nepietiek". Tam tiek upurēta gan valsts ekonomika, gan bērnu nākotne. Diemžēl efekts no šiem pasākumiem ir gandrīz nekāds un pat par vakcīnas efektivitāti ir jāmelo.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Tu jau ļurini! Ja savakcinētos 100%, ekonomika nebūtu jāziedo.

Ar vēzi tā nesanāk. Tāpēc vēžiniekiem ir (vai arī tuvu ir) pietiekams gultu skaits. C19 nav un nav arī vērts atvērt. Jo rezultāts būs vienāds ar vai bez vakcinēšanās - vai nu apmirs vai imunizēsies un pieprasījums nokritīs.

Vakcīnai ir pietiekama efektivitāte - slimnīcas vakcinētie neuzpilda un tas ir ok

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt
Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 2 Atbildēt

Tagad krīze ir jebkas, ko tava Krievija iepērk ārzemēs? Spēcīgs arguments. Tā, itkā vēžinieki un sirds slimnieki Krievijā nemirtu...

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 0 Atbildēt

Uzspiest pārējiem? Un vakcinēšanas piekritēji mierīgi sēž maliņā un klusiņām skatās, kā citi pieņem lēmumus? Jokdaris nudien...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Abas puses nav bez grēka. Un katrai pusei šķiet, ka tieši tā otrā puse ir agresīvākā, neiecietīgākā, viedokli uzspiedošākā...

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 0 Atbildēt

Teorētiski Tev it kā gandrīz vai būtu taisnība, praktiski tomēr nepiekrītīšu. Ja atmet tos dažus īstos antivakserus, kas skaļi propagandē savas lietas, pārējie drīzāk vēlētos, lai viņus liek mierā. Protama lieta, liekas iet, sūdi turpinās un agresīvāki kļūst arī viņi, bet aicinājums nevakcinēties no viņu puses tā īsti neizskan, kurpretī otra puse šo lietu diezgan nikni presē.

Analoģiski var minēt vegānus (gaļēdāji taču publiski neaicina ēst gaļu, viņi ēd un citiem neuzbāžas), normāli orientētus cilvēkus, vides jomā racionāli domājošos u.tml. Kādā brīdī gan izturēt neizdodas un tad tiek lamāti gan vegāni, gan homo, gan pseido vides draugi, bet nu tā jau ir tikai pretreakcija.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Kā ta' neizskan? Izskan, un kā vēl. Bet tas viss ir subjektīvi. Abas puses diezgan selektīvi paņem info - vakseri pamana antivakseru lamāšanos un otrādi. Un agresīvo antivakseru ir daudz. Palasi pats, kas notiek pie katra raksta par vakcinācijas un kovid tēmu. Tāpat arī ir pilns ar vakcinācijas pretiniekiem, kuri, jā, gluži par idiotiem utt. vakserus nesauc, bet posto visādas "caur puķītēm" postus, šitādus, piemēram www.facebook.com/photo?fbid=10158348544502149&set=a.488406462148 nu, līdzīgi kā viens te visai augstprātīgi salīdzināja vakserus ar jaunām žurkām (un pēc tam uzmeta lūpu, ka viņu mīnuso)...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Klau, mēsl, piever žaunas. Neviens antivakseris nav atļāvies kaut ko tādu, kā tev līdzīgie.

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Saprotu, ka idejiski katra puse "labāk" redz sev tuvāko u.t.t., kas varētu traucēt objektīvai izvērtēšanai, taču tāpēc minēju piemērus, kas manā skatījumā ir diezgan līdzīgi. Visām progresīvajām idejām, t.i vegāniem, elektromobiļiem tā PRO puse allaž ir kareivīgāka un labprāt pamāca tos citus, kā tad vajadzētu dzīvot.

Ticu gan, ka nākotnē situācijā būs vēl vairāk saspīlēta un tur arī mērenie varētu sākt lamāties. Visās pusēs.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

"Kareivīgāka" un "labprāt pamāca tos citus" ir divas dažādas lietas. Par vegāniem grūti spriest, es tos savā dzīvē nejūtu vispār. Man pat šķiet, ka nevienu nepazīstu. Ā, nē, bija viena kolēģe, kura gan citiem neko neuzspieda. Pat viņas vīrs ēda gaļu, zivis u.c. Bet ja par gejiem - tur tieši homofobi agresīvāk izpaužas. PRO puse, varētu teikt, vairāk uzbāžas, bet agresori ir tieši anti. Paskaties kaut vai šodienas tvnet rakstā par praidu (es esmu pret praidiem un geju propagandu, ja kas... tas tā, lai nebūtu pārpratumu).

Līdz ar to esmu diezgan drošs, ka, ja tu būtu gejs, vegāns un brauktu ar Nissan Leaf, subjektīvi domātu, ka tieši pretējā puse ir tā agresīvākā, kas tev uzbrūk, bet tu tikai izsaki viedokli.

Par pēdējo rindkopu - iespējams. Bet kas tad rada to saspīlējumu? Tieši tā, mēs paši, nespējot pieņemt pretēju viedokli un pavelkoties uz agresīviem provokatoriem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Pārstāj muldet. Es "pa vidu" esot neesmu sastapies ne ar vienu agresīvu antivakseri. Bet tādi mēsli ka tu vakseru pusē ir pa pilnam - gatavi iznīcināt savādāk domājošos savas taisnības vārdā.

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 0 Atbildēt

Nevajag pazīt kādu, lai uzzinātu vispārīgus kādas grupas ieskatus. Paskaties neta publikācijas, kur redzēsi visādas to pašu vegānu, pederastu vai tamlīdzīgu ļaužu uzstāšanās. Esi redzējis kaut reizi organizētu gājienu ar gaļas ēšanas slavinājumu?

Lai vai kā, ja visi darītu savas lietas un tik ļoti citiem neuztieptu savu taisnību, būtu mierīgāk. Ne velti ir izteiciens - "nesaki man, ko man darīt un es neteikšu, kur tev iet".

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Nu, cik zinu, "pederasti" tradicionālo ģimeņu svētkos ar sūdiem nav mētājušies. Vismaz Latvijā ne. Man gan šķiet, ka tūlīt pretī kā kreiceni metīsi Didrihsones gadījumu. Un tas ir labs arguments. Bet tāpēc jau saku - grēko abas puses - gam PRO, gan ANTI. Par tiem pašiem "pederastiem" runājot - vairums no viņiem ir normāli un adekvāti cilvēki, kuri dzīvo savu dzīvi un citiem ar savu viedokli virsū nebāžas. Tāpat vairums normāli orientēto nav pret viņiem. Bet abās pusēs ir margināļi - vienā pusē praidisti, otrā - homofobi. Un tas pats ir ar vakseriem/antivakseriem, teistiem/ateistiem utt. utjp.

iciks Reģ.: 29.05.2013
4 0 Atbildēt

Diemžēl labo argumentu nezinu, bet nu lai būtu, visu jau nevar zināt.

Redz, ja tie vīrieši mājās kopojas un ar to viss beidzas, tad nez vai daudziem būs lieli iebildumi. Ir cilvēkiem dīvainības, bet lai jau. Bet ne, vajag iet gājienos un savu taisnību uzbāzt citiem un rādīt, cik pareizi tā ir un ādas tērpā suni tēlojot rādīt, cik normāls gan esi. Loģiski, ka tas izsauc pretreakciju. Sūdu mētātājus t.sk.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tajā praidā suņu ādas tērpā nebija. Atkārtošos, es esmu pret praidiem - arī man šķiet pilnīgs idiotisms, ka dziesmu svētkus rīkot neļauj, bet praidu gan, bet, būsim godīgi, dažādus ielu pasākumus rīko ne tikai geji, bet arī dažādas citas kopienas, kuras arī ne vienmēr visi atbalsta - reliģiskas organizācijas, piemēram. Tām arī pateiksim - sēdiet savās baznīcās un nelieniet ārā? Tad kurš būs tas, kurš un pēc kādiem kritērijiem noteiks - šitā grupa gājienos drīkst iet, bet šitā nē? Un vai tev nešķiet, ka problēma tad ir ne tik ļoti tajos gājienos gājējos, bet tieši tajos, kuros ir pretreakcija? Vai nebūtu vienkāršāk un jēdzīgāk viņus ignorēt, līdzīgi kā es ignorēju iauto vēmekļus? Man praidi neinteresē un es tiem ākstiem nepievēršu uzmanību, jo tieši uzmanība un tā pretreakcija jau ir tas, ko viņi gaida.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 1 Atbildēt

"Tajā praidā suņu ādas tērpā nebija." Jā, vēl nebija. Jo organizatori ir pietiekami gudri pieradināt sabiedrību soli pa solim.

"kurš būs tas, kurš un pēc kādiem kritērijiem noteiks - šitā grupa gājienos drīkst iet, bet šitā nē" - šis ir smags jautājums, bet uz to atbilde ir jāatrod. Kadēļ tu atbalsti visatļautību? Tadēļ, ka tevis paša stumtās segregācijas idejas nav iespējams bīdīt, ja eksistē adekvāti morāles ierobežojumi. Tev, protams, gribētos, lai vari maršēt pa ielu, kliedzot "Heil, vaccine" un nosūtot uz gāzes kamerām savādāk domājošos.

"Vai nebūtu vienkāršāk un jēdzīgāk viņus ignorēt". Nē nebūtu - tieši šāda pārprasta tolerance ļava pulcēties "brūnajiem krekliem" u.c. "revolucionāriem" lai radītu tev tik tīkamos totalitāros režīmus. Un atgriežoties pie praida - to nebūt nerīko geji, bet gan neomarksistu "liberāļi", līdzīgi kā BLM - komunistiski domājoši varas tīkotāji, kas izmanto kaut kādas potenciāli marginalizētas sabiedrības grupas savas šķiru cīņas un sabiedrības iekšējā naida kurināšanai.

Un jā - tava problēma ir "tieši tajos, kuros ir pretreakcija", jo traucē taviem centieniem bīdīt pareizo varas kursu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 2 Atbildēt

Sēne, jūtos pagodināts, ka tu tērē tik daudz sava dārgā laika - sāc un beidz savu dienu ar uzmanības pievēršanu manai necilajai personai, drukājot tādus palagus un bāžoties man virsū pie teju katra mana komenta un diskusijas ar adekvātiem cilvēkiem, bet atgādināšu vēlreiz, ja līdz šim tev nav pielecis - es tavu samazgu nelasu un tev nepievēršu uzmanību, tāpat kā augstāk minētajiem praidistiem. Tu esi tukša vieta un man, kā arī vairumam šejienes lietotāju, ir dziļi jo dziļi violets, ko tu drukā un ko tu domā. Man ir pilnīgi pajāt, kāpēc tu vemsties - pusmūža krīzes, uzmanības trūkuma, erektilās disfunkcijas, kompleksu vai kā cita iespaidā. Tev, cilvēciņ, ir nepieciešama palīdzība un, jo ātrāk tu to sapratīsi, jo labāk tev pašam.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Jā, tieši to norāda tava izvērstā atbilde - tu neesi pat izlasījis... Un tieši to tev gribētos, lai tevi uzskatītu par "necilu personību" un attiecīgi netraucētu tev stumt savas totalitārisma idejas. Jau vienreiz paskaidroju - tieši dēļ sabiedrības vienaldzības pret tādiem mēsliem, kā tu, bija iespējams izveidoties totalitārajiem režīmiem.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 2 Atbildēt

Atbilde nebija par to, ko tu sarakstīji, jo to es tiešām neizlasīju, bet par to, kā tu man bāzies virsū, domādams, ka ar to mani kaut kādā veidā pazemo un glāb pasauli.

Bet tu jau tāpat netraucē mani "stumt savas totalitārisma idejas", neesi to pamanījis vēl? Es tās stumšu, cik gribēšu un ne tu būsi tas, kurš man noteiks, kad un kur ko stumt vai nestumt. Tu esi sīks un nekaitīgs kvaukšķis, apmēram kā šis te www.youtube.com/watch?v=4KR7dpAAlTI un mani pilnīgi un galīgi netraucē. Vari droši turpināt vemt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Atkal jau neizlasīji, bet zini, ko atbildēt

Un mēģini kaut kā pasniegt, ka es esmu iedomājies, ka traucēju tev "stumt". Nē, tikai vēršu uzmanību citiem uz tiem mēsliem, ko stum. Vari saukt mani par "sīku un nekaitīgu kvaukšķi", bet gan jau kādam aizķersies sapratne un tavi vadoņi saņems par vienu balsi mazāk. Un pat ja tas nav daudz, tas ir pozitīvā, nevis tavu mēslu virzienā. Tomēr, spriežot pēc tā, cik ļoti tevi tas satrauc, tu saproti, ka rezultāts varētu būt ievērojamāks.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
1 1 Atbildēt

Nu re. Pats atzinies , kas esi - sūda propogandas trollis, kam galvenais ir atstrādāt saimnieku 'naratīvu', lai 'kādam aizķeras sapratne'

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Interesanti, no kā tev šāds secinājums? No savas dzīves uztveres nespēj iedomāties, ka kāds cits varētu domāt patstāvīgi, jo pats spēj tikai saimnieku propagandu atstrādat - tāpat, kā tavs cīņubiedrs GB12?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Smieklīgākais šajā visā (un, protams, arī nožēlojamākais) ir tas, ka paša sēnes sieva strādā lielā valstij piederošā uzņēmumā, turklāt amatā, kurā bez lojalitātes varnešiem diez vai varētu tikt iekšā. Un ir strādājusi arī citās valsts pārvaldes institūcijās...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

O, nu jau mēģini uzbrukt ģimenei, lai gan kaut ko esi ļoti sajaucis. Malacis... Jauna līmeņa ad hominem. Tikai tev ir piemirsies - ar ad hominem tu tikai pierādi, ka man ir taisnība, ja reiz tev nav argumentu atspēkot manu viedokli.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Ad hominem iesāki tu, nevis es, ja nu gadījumā tev piemirsies. Un es nevienam nebrūku, tikai, kā tev patīk izteikties, norādu uz tavu divkosību - tev izrādās tāpat ir pareizie varas pakalpiņi un nepareizie. Bet nu jā, sievai šādu sūdu stumt sejā nevarētu, nāktos visu atlikušo dzīvi vārpiņu pret sienu ar roku kult.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tu esi tik tups, ka pat nezini, kas ir ad hominem.

Tu esi mēsls, jo tavs viedoklis ir mēsls - NAV ad hominem.

Tavs viedoklis ir mēsls, jo tu esi mēsls - IR ad hominem.

Nezinu uz ko tu norādi, bet man nav "pareizo un nepareizo pakalpiņu" - laikam jau "zini" par mani kaut ko tādu, ko es pat nenojaušu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Ko tu tā pēkšņi sāki satraukties? Kā tu tur rakstīji - "tu tikai pierādi, ka man ir taisnība, ja reiz tev nav argumentu atspēkot manu viedokli"

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Par ko satraukties? Tu esi mēsls ar savu totalitāro viedokli, nevis totālitārisms ir slikts tapēc, ka tu esi mēsls. Vai ad hominem jēdziena izskaidrošana, kad tu melo, ka es to esmu izmantojis pirmais, ir satraukšanās?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nu, kā redzam, tavs viedoklis ir tikpat totalitārs un cilvēkus šķirojošs kā tevis iedomātais manējais. Tā ka, vari atslābt, būs jau labi Nē, nu, vari jau arī neatslābt un turpināt taisnoties, ka "tu jau labāks" un "es kaut ko jaucu", man po...

Viss, es off. Tā jau daudz laika šodien patērēju ar tevi.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pag, vecais miizalgailis drīz varēs atkārtoti uzgavilēt.Kad rudenī pie skolām uzslies teltis un (lohu) kinderus ķers ar suņuķeramajiem,viņs izjutīs īpašu gandarījumu.Ka savus hemoroīdus varonīgi nosargājis no Globālā Locekļa frikcijām.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 1 Atbildēt

Es tieši šeit skaitos diezgan liela autoritāte salīdzinot tu esi apaļa nulle bomār, īsts pirdiens vējā.

gunbox Reģ.: 23.12.2016
1 1 Atbildēt

Šis tiešām ir tas tiktokists ar Teslu? Tāds šauras pierītes braucējs likās, bet izrādās episks pamuļķis.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 1 Atbildēt

Konkrētāk varētu lūdzu bomār?

gunbox Reģ.: 23.12.2016
1 1 Atbildēt

Ja grūti izburtot?... piedod ...es neesmu skolots rakstīt īsos teikumos, tādēļ griezies palīgskolā ar tam piemērotiem pedagogiem.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 1 Atbildēt

Grūti saprast par kādu tiktoku un teslistu tu runā. Laikam par Raiti.

Apdiršot bez jebkāda pamata cilvēkus var pa jebaļņiku atraut

Tavs bonuss ka esi anonīms, bet kā jau visi tādi sūdi kā tu ir noskalojami ušakova kanalizācijā, nav vērts rokas smērēt

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Esi skaitījis, cik forumos esi izbanots?

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 1 Atbildēt

Vienā. Vēl ir jautājumi pakulgalvi?

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Nē, viss skaidrs.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 1 Atbildēt

Ok. Tad man ir pretjautājums. Tu gadijumā neesi tāds sasvīdis programmētājs čirkainiem rižiem matiem, kuram seja ķieģeli prasa un kurš slīka savās blaugznas un izdalijumos pie datora 24/7? Kurš dzivoja ventspils augstskolas kojās un kuram smirdeja paduses līdz gaiteņa otram galam?

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

Neesmu gan, bet kas tev kaiš?

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 2 Atbildēt

Man ir viss kārtībā. Bet kāpēc tev šķiet, ka man kaut kas kaiš? Varbūt atpisīsies beidzot?

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
5 1 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Gluma retorika. Iesnas ir ārkārtīgi lipīgas. Vajag ar tām salīdzināt? Vēl interesantrāk - vairākuma jau tas C19 tādas iesnas vien ir. Vai pat vispār bezsimptomu.

Ka tu atļaujies salīdzināt kovidu ar iesnām! Plakanzemis! Vakseris! Uz saarta!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

www.tvnet.lv/7296863/lizda-vaditaja-sudzas-ka-informacijas-apjoms-par-vakcinam-ir-parak-liels

Tipa tik daudz informācijas, ka pedagogiem par grūtu aptvert? Ko tad mazāk inteliģentajiem darīt? Vai arī ko gaidīt no tādiem pedagogiem?

650 Reģ.: 25.01.2017
1 2 Atbildēt

Gaidīt ka tie miizalas tuvākā mēneša reizes laikā ar skubu atstās savus inteliģenti intelektuālos amatus.Vietnieki tūliņ atradīsies.Būs gan pareizā pieeja, gan attiecīgas bilžugrāmatas un emocijikonass.

Varbūt viņi pārkvalificēsies par suņuķērājiem, lai amatu apvienošanass kārtībā izķertu un pienācīgi apstrādātu tos mazgadīgos nekauņas, kuri pēc mēneša pretendēs uz izglītības iegūšanu klātienē.Domājams,vispārējā veiksmesstāsta vārdā ar tiem smerdeļiem būs vieglāk tikt galā, nekā ar viņu visnotaļ Varonīgajiem savu valsti un savu smalko ķermeni cienošajiem vecākiem.Jā.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Laba atmazka skolniekiem, ja vielu nespej apgūt tad saka ka info par daudz un nesaprotama. Ko tā Vanaga tur fleitē, vakcīnas ir apstiprinātas un drošas, atliek tikai izvēleties, pie tam ja šaubas tad lai vēršas pie ģimenes ārsta nevis meklē diagnozes internetā. Ja par jebkuru sūdzību pameklē kaut ko internetā tad mazākais ko atrod ir ka tev or vēzis un gals klāt.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Šodienas rīta ziņas par Japānu un Olimpiādi.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti