- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Shiirs rakstīja: Es nezinu kurš ir "Šīrants", bet ja tu to man adresē, tad varu atbildēt ka tu nestrādā. Tu dročī caurām dienām. Labi ka tev vismaz ir bomža plukatas atalgojums, jo vairāk tu točna neesi pelnījis, priecē ka tu pat normālu auto nopirkt nevari un zobus saremontēt nevari atļauties. ![]()
shiirants esi tu, martin sirant, ko tu teelo
Volx rakstīja: GB12 draudzene Liepiņa preses klubā, skatās!
Liepiņa "atgriezās" politikā un uzreiz sevi noraka. Cik naivam jābūt, lai iedomātos, ka Šlesers ar savu nu jau kuro politprojektu vēlēšanās pārvarēs 5 procentus?
Volx rakstīja: Par tām barikādēm. Šodien Sigurds Graudiņš vadīja antivaxeru pasākumu pie Brīvības pieminekļa. Viņam barikāžu piemiņas medaļa un skaļākā balss visā Rīgas apkārtnē. Vecs jau, bet nu ņemās kā bullis ![]()
Vecums ne vienmēr nāk kopā ar saprātu un gudrību. Parasti, sasniedzot noteiktu slieksni, notiek pilnīgi pretējais. Graudiņu nepazīstu, bet, piemēram, Ulme tam ir izcili spilgts piemērs.
Kanibaals rakstīja: O, pats pašpasludinātais superuzņēmējs(kurš gan nav Facebook, jo slēpjas no kreditoriem) par mani domā, kāds pagodinājums. Bet atkal kļūdijies, lumpeņi ir tie kas nevakcinējas, pēc definīcijas.
Malacis - kārtējo reizi pierādīji, ka neko nejēdz. "Pēc definīcijas" antivakseri un lumpeņi ir tieši pretēji jēdzieni. Saskaņā ar Marksa radīto definīciju "lumpenis" ir tas, kurš pārstāv apspiesto šķiru, bet pats nesaprot, ka ir apspiests - t.i. "nenoderīgais idiots". Antivakseri aktīvi pārstāv uzskatu, ka vakcinācija ir apspiešana - līdz ar to nekādi nevar būt "lumpeņi pēc definīcijas". Tāpat - tu savā vientiesībā esi sametis visus vienā katlā "tie kas nevakcinējas" - pēc tavas definīcijas sanāk, ka lumpeņi ir bērni, cilvēki ar medicīniskām kontrindikācijām un antivakseri kopā ņemti... Protams, tev ir tiesības uz jaunu definīciju radīšanu, tomēr tad ir ieteicams ņemt to apzīmēšanai jaunus vārdus, nevis putroties ar jau pieņemtajām.
Kanibaals rakstīja: O, pats pašpasludinātais superuzņēmējs(kurš gan nav Facebook, jo slēpjas no kreditoriem) par mani domā, kāds pagodinājums. Bet atkal kļūdijies, lumpeņi ir tie kas nevakcinējas, pēc definīcijas.
Tev pienākas gada loha balva nr1 ![]()
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
22
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)