Aptaujas anketa par satiksmes drošību

atbildigais Reģ.: 16.07.2020

Labdien!

Lūgums veltīt savas 5 minūtes, lai atbildētu uz jautājumiem par Jūsu pieredzi satiksmē.

ej.uz/GOaptauja

Ir arī iespēja laimēt GO bezalkoholiskais kasti - ja interesē, tad atstājiet savus kontaktus aptaujas pēdējā jautājumā - brīvajā laukā.

Paldies!

 
WALA Reģ.: 19.06.2002
2 0 Atbildēt

Interesanti, ko vajadzēja rakstīt pie "saskaršanās ar dzīvnieku" , ja vienreiz pa 25+ gadiem esmu uz ledaina ceļa notriecis suni uz Liepājas šosejas, un kādi pāris eži varētu būt pakļuvusi zem ratiem, bet no stirnām šogad jau 4x vismaz esmu "aizmucis" vai sabremzejis.

atbildigais Reģ.: 16.07.2020
0 0 Atbildēt

O, bieži sanācis saskarties.. Uz kādiem ceļiem, ja nav noslēpums? Jā, atbilžu variantos šim īsti 100% atbildība nesanāk.. Es teiktu, ka tā kā lielā avārija nav notikusi, tad stirnu dēļ vien šai gadījumā sanāktu 'Jā, esmu, no sadursmes izdevās izvairīties". Bet ežu un suņa dēļ derētu arī otrs variants. Neviens nebūtu melots..

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Tu tur to anketas iesākumu varēji pilnīgāk noformēt.Neesi iekļāvis aili ar Manu bankas konta nummuru.Tad, kad tu Lohportāliem priekš kapīpistošanas pārdosi mūsu "vidokļus", drošvien arī tad aizmirsīsi padalīties.

Šeit ir reku portāls ar nezcik tūkstošiem lietotājvārdu un ikdienas viedokli izsakošiem ierakstiem- ta kāda uja pēc Man būt jāiet uz kaut kādu tavējo saiti? Vai Šeit nevar "tabeli" ieviest- cik kurš konkrēts portāla lietotājs ir ko sabraucis vai nokāvis? Ja grib normāli runāt,sākumā ar sevi jāsāk.Iesākumam kaut/ko vajag no sevis ite iespiest, nevis tikai atnākt un visu gatavu savākt.Noliec to kasti ceļa malā, gan jau Āļņi izdzers.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Stirnas/buki - 1x Marupe uz vecā Mārupes ceļa praktiski pie paša mājas, bet braucu super lēni <40km/h tā ka pat īsti nebremzeju un šama aizmuka, 1x uz ceļa pie Smārdes , 1 x no Carnikavas uz Rigu, un 1x kaut kur Vidzeme (Madonas raj) vēl. Sieva gan šogad vienu auto sasita uz Rīgas apvedceļa...

atbildigais Reģ.: 16.07.2020
0 0 Atbildēt

Kad pasaki par Mārupes ceļu, uzreiz atcerējos, ka draugiem Mārupē pie mājām zirgs izskrēja uz ceļa, bija sadursme. Bet īpašnieks visu atmaksāja un cietis neviens nebija. Bet jā, Mārupe nav drošākā vieta tādā ziņā - maz kas ir norobežots, daudz pļavas, daudz brīvības dažādiem dzīvniekiem.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 0 Atbildēt

odi un mušas arī dzīvnieki.

Tā, ka nevajag to uztvert tik sīkumaini. Es to suni neskaitītu. Un ežus arī.

Jo pēc konteksta varēja saprast, ka tiek domāti nopietni gadījumi.

Man piemēram, pats nopietnākais gadījums bija - kad aizķēru stirnu. Bet tā aizskrēja tālāk, tā ka nezinu, kā viņai viss beidzās. Bet ja nebūtu nobremzējis, un pirms tam, nebūtu ieraudzījis ceļa malā, krūmos, kustību, varbūt būtu stirnas zupiņa.

Mans lielākais upuris ir - pūce. Grieķijā, vakarā, ielidoja tieši vējstiklā...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Puuce ir vel ok,lab ka ne uupis;)).Es savas Kārjeeras pirmos 10g vispār gaismā nemācēju braukt un slapstījos gandriiz tikai pa tumsu,bet aizķēris biju vienīgi 5jā gadā pusnaktī aizputtē lielizmēra suni un un 15jā jā gaišā labi pārredzamā pusdienlaikā pie ugāles vienu treknu aapsi.Logos lecošās stirnas parādījās tikai vēlāk, pustreknajos 00tajos,pateicoties dabasLohdraugiem un tamlīdzīgiem cilvēknīdējiem.

atbildigais Reģ.: 16.07.2020
0 0 Atbildēt

Paldies tiem, kas jau aizpildīja, vēl trīs dienas, jo 20.07 ir izloze

Maris Reģ.: 06.06.2001
0 0 Atbildēt

Nekorekti veidota anketa.

atbildigais Reģ.: 16.07.2020
0 0 Atbildēt

Kādā ziņā?

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
4 0 Atbildēt

Tādā ziņā ka varēji sākt ar stādīšanos priekšā, kas tu tāds esi, un kam tev to anketu vajag. A šādi, prasti nometot "še anketa, pildat" - zini, tad es drīzāk tevi dirst pasūtīšu, nevis to saiti klikošu.

atbildigais Reģ.: 16.07.2020
0 3 Atbildēt

Visa "stādīšanās priekšā" ir atverot anketu - bet anketas pildīšana ir uz brīvprātības principa, tādēļ neredzu problēmu. Bet var arī pakasīties, ja baigi vajag.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jaja,pareizi, nu Tu tak neies te ar Lohiem lieki bazarēt,nah Tev viniem tur kko skaidrot.Nepildīt neko, pašol jūs vis galīg drirst

Vernons Reģ.: 18.02.2014
1 2 Atbildēt

1. Kāpēc STOP signāls 33 gadu garumā CSN paredzēts ar augšup paceltu roku?

2. Kāpēc nav sadaļa CSN "Brīdinājuma signāli un to lietošana"?

3. Kur palika sadaļa "Ātruma samazināšana"?

Ja nav normas nav pārkāpuma!

Nu un kur izpaliek ātruma samazināšanas un ieskrējiena joslas?

Izskatās, ka Tu esi viens no noziedzīgas politikas ceļu satiksmē veidotājiem! Tātad anonīms noziedznieks.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 0 Atbildēt

par ko tu raksti tos punktus?

1) Var, protams, ar augsā paceltu pimpi, bet ne katrs to ieraudzīs, un ne katram stāv kā nākas

2) Kas tev par brīdinājuma signāliem?

3) 99. Transportlīdzekļa vadītājam jābrauc ar ātrumu, kas nepārsniedz noteiktos ierobežojumus, ņemot vērā ceļu satiksmes intensitāti, transportlīdzekļa un kravas īpatnības un stāvokli, kā arī ceļa un meteoroloģiskos apstākļus (īpaši redzamību braukšanas virzienā).

viss ir. Tikai nevajag lasīt pirmos deviņus vārdus.

Un vēl ir 100,punkts.

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 1 Atbildēt

100. punkta sakarā, ko Tu pirmo aizmugurē man gribi ieraudzīt, Stop signālu, vai virzienrādītāju. Varbūt neko! Varbūt atbilstoši situācijai avārijas signālus, kā Vācijā uz Bāni.

Definē to vajadzību", ko prasa LAPK 149. p. 4. punkts par "agresīvu braukšanu"?

k442 Reģ.: 22.02.2014
1 0 Atbildēt

Vernon, vai tiešām neesi pamanījis, ka Latvijas APK jau kādu brīdi ir zaudējis spēku? Ja Tev tik ļoti patīk citēt tiesību normas, tad neaizmirsti laiku pa laikam tajās ieskatīties, vai nav šis tas pamainījies!

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

CSL 51. pants!

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Kā "veidojas" uzskati par to tā saucamo satiksmes d... Nupat nesen notika (vairākas!) traģiskas un gana skaļas avārijas.Bet joprojām nav (un nebūs) zināmi ne apstākļi, ne secinājumi.Braucēji tā arī neuzzinās- kas,kā un kāpēc.Uz ko, tāteikt,"citreiz" skatīties un no kā uzmanīties un kā un no kā izvairīties.Nekā nav- ne ieteikumu, ne brīdinājumu, ne pienācīgas analīzes.

Šodien gaišā sausā skaistā dienas laikā ap pl3 tajā pašā visu ienīstajā jūrmalas kūrortā notika reāli smaga avārija.Pirms paša dzintaru tilta, braucot no rīgas.Frontāla sadursme,divi vieglie,nekādi ne veci un pie dubultās nepārtrauktās līnijas.Ar smagām sekām.Kur informācija? Man ir nofilmēts.Vai es kādam to sūtīšu- nē.Instagrammā laikam ir.Bet oficiāla ziņojuma nav.Pat āksti wāzes lietotāji nebija piereģistrējuši mega-sastrēgumu.Jo ir vienkāŗši pie d.

Vakar tikpat gaišā dienā ap pl4 bija avārija pie latvijas mežiem.Visa uļmanna gve stāvēja uz nulli,aš no liepājas ielas un vēlāk pat no spices.Cilvēki pa stundai brauca dažus tos km.Vai wāzē bij tas redzams- nu prottams ka nē.Vai ir zināms, kas un kāpēc notika? Prottams.Jā.Kā tad.

Jūrmalā masveida ceļu remonti.Joslas slēgtas, Lohi,gan ar LT,gan ar LV,gan ar Ru nummuriem bakstās,nesaprot,brauc cits citam virsū.Joslas slēgtas,uz divvvirziena dažviet (aizaiz Līkuma...)stāv remonta tehnika pa visu vienu pusi.Neskaitot puķu un zālāju laistītājus.Vai kāds ko ielika wāzē, brīdināja līdzcilvēkus,kūrviesus un/vai vietējos apstākļus mazākzinošos citplanētiešus?? Jā, prottams ppareizi....

Rr19 Reģ.: 24.04.2017
1 0 Atbildēt

Man patika, ka Dzitaros CP sāka drāzt filmētājs, tie jau tos lielākos sūdus taisīja.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jā, un suuda sastrēgumu wāzē NAV atzīmējis neviens tas (filmētājs) lohs.Uzbrauc uz tilta,atpakaļceļa nav un visi vienkārši stāv.Neviens ne idiots pp, ne cp, nefiga,neko.

Kāda vairs jēga korķi atzīmēt vai sākt regulēt pēc 20min, kad jau pus pilsēta ir apstājusies.Ātrie un glābēji sen jau klāt, viss notiek, bet ne brīdinājuma ne regulācijas.Kas notika- līdz pat šim nav skaidrs.Atliek vienīgi mineet (s)

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
1 0 Atbildēt

šitie "sastrēgumi" ir sīkums. kad sāks būvēt rail baltica staciju Rīgas centrā, tad būs SASTRĒGUMI....

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
2 0 Atbildēt

Jāpiebilst, ka garo sastrēgumu un haosu satiksmē radījuši arī šoferi, kuri bremzējuši pie negadījuma vietas un uzskatījuši par savu pienākumu baiso skatu iemūžināt. Vismaz divus no filmētājiem policisti sodījuši.

Likumsargi atgādina, ka līdzīgās situācijās vislabākais, ko darīt, ir uzmanīgi un bez aizkavēšanās pabraukt bīstamajai vietai garām, nelietojot telefonu un nefilmējot notiekošo. Par viedtālruņa lietošanu, braucot pie stūre, var šķirties no 25 līdz pat 160 eiro.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Var.Bet varbūt arī nevar.Nav uzskaitīts, cik/vid pa diennakti ir "varējuši šķirties".Ja mums nav uzskaitīto- tātad (!) nav arī pašas problēmas.Meli.Viltus.Nu padomā, nu vai tad šodien kāds spējīgs uz shita te cūcību.Lietot mobilo pie/aiz stūres.Nee,nu ko jūs.Tas never nevar būt nekad nē.Mēs To kontorlējam.Jā.

Uzskaite un annaalīze ir sasniegušas pilnīgo e-jakulāciju. Pievakarē pēc6 braucu,skatos tīreļos uz a9 smagais ar garo mucu apgūlies grāvī.Guļ.Pēc kādām 4h braucu otrādi- bija jau nolikts uz kājām,bet ne izvilkts. Bremzēšanas pēdas sākās akurāt pie astartes tanka izbrauktuves.Drusku pirms.Tur viss kā Grāmatā, pēc labākajām a9 projektējušo dalbaēbu tradīcijām.Viena josla taisni,no tās visas iespējas gan izgriezties, gan ieskrieties, gan nogriezties,gan nop/sties.Pa taisno debesīs.Nupat centos sameklēt info,vienā vietā atradu.Vieglais nabadziņs mierīgi sev no assstartes izgriezies,neko tādu trauksmainu un/vai jocīgu uz galvenā ceļa "neesot pamanījis".Jā.

Uz tās pašas a9,šodien,turpat netālu, gaišā pusdienas laikā.Kāds esot nofilmējis.Filmētājs-LOHS.Viens pirders ar moci sip taisni.Otrs tam pakaļ.A tur atkal mistiskais suuuuda krusts.Lohu naudu izšķērdējušo a9 debiloprojektētāju un viņu piegulētāju tipiskajā stilā.Tur LOHS ar voolvoo griež pa kreisi.No aizmugurēbraucējam neredzamas pozīcijas- NE no galēji kreisa (aizmugurēbraucējiem saprotama) stāvokļa.Drīzāk vispār no labās malas...Plus, visdrizāk ka viņš pats neko neredz arī spogulī. Pagriezienu ieslēdz sekundi pirms eventa, plus vēl (nezkāpēc kreiso stāvokli ieņēmušais) filmētājs/LOHS aizsedz visu iespējamo...Kāpēc filmētājs/Lohs novirzījās pa kreisi- da tapc ka volvoLOHS nebij laicīgi informējis par savu manevru.No filmētāja vedokļa volvoLohs taisijās piestāt malā izkāpt pakakkāt.Bet beidzamajā sekundē pārdomāja un ieslēdza kreiso. Neticami- Desmit LOHI vienā vietā.Brīnumaini! Kāda nejauša Sagadīšanās!

Delfos 250 komentaari (nelasiju, nezinu, po/uj..), bet iA komentāru nav.Jo nav par/ko un šo te teemu inspirējušais (ne-Lohs..) sarunā ar Lohiem un par Lohiem nepiedalās. Viņam i na-uj tos Lohus nevaig.Dodiet viņam (taisīt) viņa Aptauju.Kā uztaisīt (mineeeto) kreiso pagriezienu, kad/ja dusmīga rinda nāk spogulī un lien dibbenā.Jā.

Rr19 Reģ.: 24.04.2017
0 0 Atbildēt

Pie Medemciema jaunās izbrauktuves daži lohi rauj uzreiz otrajā joslā pāri līnijai,viņiem pofig,ka ir ieskriešanās josla.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti