- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
3 gadus nepildīts solījums
Viņš sen jau ir valdībā. Tikai opozīcijā. Tev dauni ir tik lielas problēmas ar uztveri, ka tu pat nesaproti ka viņš nedirš. Tu vienkārši esi stulbs pajolis. Ej nahuj
Shiir, tev ir kaut kāds Tureta sindroms vai kāda cita kaite?
Vispār jau koalīcija veido valdību, nevis opozīcija. Bēt tādiem neandertaliesiem kā Tu ir grūti aptvert pat vienkāršas lietas.
Shiirs iemet tukšu aploksni.
Opā. Uzklupa dalbajobi. Izhujārījuši dienišķo alķīšsa devu, tagad gribas interneta gudri parunāt.
Fukens īpaši izceļās. Vispār valdība ir Saeima. Saeima ir 100 tautas vēlēti cilvēki. Viss.
Pozīcija un opozīcija ir mainīgs skaitlis un sastāvs.
"Neandertāļi" retard. Neandertāļi. Apenieši, nevis appisti. Ukraiņi, nevis ukarainieši. Runa ir, nevis iet.
Atpisies dauni ar savām "gudrībām".
martinj, valdiba ir ministru kabinets, bet tu turpini parspet pats sevi savas rupjibas un agresijas lekmes, jo lai cik naudu to nenopelnisi un lai ka citus neapsaukatu interneta, tu vienmer busi tu pats
Ja tu to man, tad mani nesauc tā. Tu smagi kaut ko jauc jebanāt. Ej paskruvē savu luzni e46 vai kā to šrotu sauc. Pacīnies ar rūsu, paslapini biksēs uz "jaudu" bomār utt.
Turpini cerēt, ka ministru kabinets ir valdība un nostiprina tavus un manus tiesiskos pienākumus. To saka tvnet.lv Lohiem lohu problēmas.
Es nefanoju ne par si briza saeimu, ne si briza valdibas sastavu. Manuprat, diezgan daudz padebilu klaunu savakusies.
E46 bez neviena rusas plankuma, absoluta rupnicas stavokli tika pardots jau pirms kada laika. bikses es neslapinu. toties tu gan esi butne, par kuru pat ollijs saprata, ka nevajag aiztikt, var dabut utis vai blaktis kas dzivoja tava vel ne tik senaja pagatne esosaja 30 gadigaja a3
Tīri tāpat, ne tā ka mani interesē tavas pediņu problēmas. Cik saprotu runa ir par "aiztikšanu". Aiztiec ko gribi Končita, man pilnīgi vienalga. Kārto savas zilo attiecības ar oliju, printe kaut uz a1, vai ka to tavu draugu sauc privāti. Aiztiekat viens otru cik uziet, bet mani lūdzu savās "aiztikšanas" pediņu izklaidēs nepiniet, jo es tādu olliju kurš mani negrib vai grib aiztikt nezinu un negribu zināt. Tiekat pedin paši galā
no powera patrieca ar sudainu mietu, tagad dominanci centies nostiprinat seit. veiksmi
Lūdzu nepin mani iekšā savos zilīšu sapņos ar sudainiem mietiem, ar vai bez dominances, ludzu nevajag, man nav tādas intereses. Paldies par sapratni. Tev uz šejieni www.mozaika.lv/
Latvijā koalīciju veido opozīcija.
Pēc vēlēšanām visi skatās, cik saņēma sasmaka. Jo Sasmaka saņem vairāk balsu, jo vairāk partijas tiek valdībā ( koalīcijā). Tāpēc arī VISĀM partijām mērķis ir savākt 5% balsu.
Bet nesatraucies. Pienāks laiks, pabeigsi skolu, apgūsi matemātiku, sapratīsi.
Es dotu jaunu terminu politoloģijā, kas attiecināms uz Latviju - opozicionārā kleptokrātija.
Par OK sauc valsts pārvaldes formu, kuras pamatā iropozicionāru ievēlēta valdība, kuras mērķis ir valsts līdzekļu izzagšana un izšķērdēšana
Viš tak veidoja! Tas, ka neviens neatbalstīja un netika par premjeru, padara šo par vēl lielāku cietēju un varoni! Nominēts bija. Visi bija pret šo sazvērējušies. Formāli piepisties nevar un jābrauc nekur nav!
Tā šitā jefiņa atbalstītāji var pasniegt viņa tukšdiršanu.
Aldis nebeidz pārsteigt twitter.com/AldisGobzems/status/1430991111351320579?s=19
Aldis ir labs t.me/aldisgobzems/3113
Diez, kurš tas ir? Viņu jau nav daudz, man jau liekas tas lauķis no Preiļiem, kam Knabs šuj lietu. Nabags gan jau pandēmijas laikā nodzēries līdz baltajām pelītēm
Saeimas deputāts Aldis Gobzems (LuK) parlamentā uzrādījis negatīvu Covid-19 testa rezultātu, lai piedalītos plenārsēdē, noskaidroja aģentūra LETA.
www.tvnet.lv/7333986/gobzems-saeima-uzradijis-sadarbspejigu-sertifikatu
Atceraties nesen Aldis iemetu infu par vienu Vienotības Straupes pacientu? Izrādās, ka tas ir Blumbergs, pārbēdzējs m.pietiek.com/raksti/karina_valdiba_atkariga_no_viena_konkreta_zupas,_skandaletaja_un_delirija_upura/
Es te viņdien ieklīdu šī indivīda feisbuka lapā. Tas, ka kāds indivīds var būt narcistisks pamuļķis, nav nekāds brīnums, bet ka šim varētu būt tādi kaismīgi, tas pārsteidz. Un daudz tur to idiņu.
Aldis ziņo, ka esot uz pēdām Levitam. Šamo ievēlēja par Neatkarīgo frakcijas vadītāju un 1.oktobrī tie tiekoties ar Levitu.
Heh, sēžu vasarnīcā, fonā skan LR2
Jau iepriekš biju dzirdējis, ka cilvēki mēģina pārraut oficiālo LR līniju, zvana uz tiešo ēteru un izsaka atbalstu Aldim.
Tagad kkāds sveicēju raidījums. Pasūtu tādu un tādu mūziku un "sveiciens Aldim Gobzemam"
Labdien. Aldim šodien jubileja t.me/aldisgobzems/3788
Ja daļai deputātu grūti atrast pierādījumus, ka šie ir blēži tad Gobzemam tās kazas kājas lien ārā no visurienes. Pat pietēlo, ka šķīries ar sievu, ko izdarīja fiktīvi, lai nosargātu mantu. Ja nu sūdi sanāk, jo ja netiks parlamentā, sponsori naudu vairs nedos.
Šodien
12.00 tiešraide
twitter.com/AldisGobzems/status/1451294724342624258?t=EMhWJtmoOaPYE-bpivkJhQ&s=19
par daudz novājējis - nebūs labi ar viņu....
Sen jau izslimojis Nekāda satraukuma viņam un milzu skaitam ikdienas inficēto.
tas, ka šams krievvalodīgo auditorijumu uzrunā, jau vien šo to liecina.
kasinsh79 rakstīja: Sen jau izslimojis Nekāda satraukuma viņam un milzu skaitam ikdienas inficēto.
Vai arī legalizēja sertifikāta esamību....
Rododendrs t.me/aldisgobzems/4153
Aldis ziņo, ka Spriņģe uzmācās
Rododendra grafiks
Rododendra aptauja
Varbūt subjektīvi, bet man ir tāda sajūta, ka tas rododendrs izskatās visai žēlīgs, un tāpēc Aldis tā izmisumā plosās.
Viņš tev raksta : "Es iešu viens. Tu nenāc".
Kas ir 'rododendrs'?
Gobzems
www.facebook.com/554867981641638/photos/a.555557024906067/1074183453043419/?type=3&theater