1.. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Motorolers Reģ.: 19.07.2002
5 2 Atbildēt

Man interesē, cik ļoti bauri atbalstītu gobzemu, ja zinātu, ka viņš šīs dārgās savas šmotkas iegūst no saviem draudziņiem, kuri viņu guļamistabā samīļo? (LV juridiskā elite ir ļooti varavīkšņota) Sievas, bērni ir tikai kkāds fons, kuru vajag, lai izskatās smuki.

Kā vispār var apsvērt balsot par cilvēku - narkomānu, kaut Jūrmala mums rāda labu piemēru

Kā cilvēks viņš ir pilnīgs kretīns, tīrs pašlabuma meklētājs, viņam ir pilnīgi pie pakaļas jebkādas tautas intereses, pat ja viņu ievēlētu, viņš neko pa labu nespētu vērst, jo reāli nezin un nav ne mazākās saprašanas kā to izdarīt, kā arī komandas viņam NAV.

Piekrītu, ka šobrīd mums ministru kabinets izskatās kā diletantu pulciņš, lēmumi brīžiem ir neizskaidrojami stulbi, ministru krēslos sēž cilvēki, bez jebkādas pieredzes nozarē un valsts pārvaldē, tas ir laiks, ka šādiem idiotiem, kā gobzems, skaļi bļaujot ir iespēja tikt pie vadības svirām.

Kaut ja man pašam prasa, par ko šobrīd balsot...man atbildes nav, reāli redzu dažus cilvēkus no dažādiem sarakstiem, par kuriem it kā varētu, bet arī tikai it kā, tādā grāvī diemžēl esam, bet tas nenozīmē, ka vajag mestiem iekšā vilcienā, kurš traucas uz priekšu bez bremzēm.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 3 Atbildēt

Nosaukt kādu par narkomānu tikai uz aizdomu pamata, jo cilvēks ir notievējis, var tikai īsts diletants.

Es saprotu, ka īstam plebam nav saprotams kā cilvēki var atļauties iegādāties tās saucamās dārgās drēbes, piemēram ekskluzīvās trennuškas par 120 eiro, jo dārgie adidasiki ar zelta bļembaku elkorā nāk par 70 un tādus var atļauties tikai jūrmalaa dzīvojošie tūristi no austrumiem, jo plebam tas ir neaizsniedzams sapnis.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
3 1 Atbildēt

Tur nav nekādas aizdomas, narkomāns viņš jau bija krietni pirms svaru vērotāju programmas.

Neuztraucies par manu garderobi, ar viņu viss kārtībā, drēbes humpalās nepērku un elkoru neapmeklēju.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 1 Atbildēt

Ok. Lai nebūtu pārpratumi, pastāsti kādas tad tavuprāt ir tās vielas, kuras viņš lieto?

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
2 2 Atbildēt

Koks noteikti ir viņa listē, ko šobrīd, to nu nemācēšu pateikt, bet izskatās, vai nu devas palielinājis, vai biežumu, vai pārgājis uz ko smagāku.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 3 Atbildēt

Viss pieņēmuma formā.

Nemācēsi pateikt, izskatās....

Man izskatās pēc demagoģijas un tu esi demagogs, kā jau lielākā daļa vaksēto pumpuriņu

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
4 2 Atbildēt

Ko man ar salveti tīrīt viņa balto degunu un stiept uz Bior analīzes taisīt?

Ej nopērc pulverīti, paķer vazelīnu un brauc ciemos pie Alda, jums saskanēs.

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 2 Atbildēt

Es domāju šīram sanāks tikai vazelīns. Būs jāpērk, ja krājumi izbeigušies.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
4 2 Atbildēt

Psc. Intelekts. Un gobzema elektorāts esot tie lohi...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 1 Atbildēt

Nu, to, kāds ir Gobzema elektorāts, lieliski varēja redzēt viņa šīs nedēļas "tiešraidēs", paklausoties fona tekstus...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Pajēli izpildīta klasiskā "smērēšanas" taktika. Ja pret oponentu nevar vērsties pēc būtības, jo pārāk labi zini, ka pelt viņa agresīvo vēršanos pret noziedzīgo varas režīmu nesanāk, ir jāmēģina vienkārši viņu nomelnot privātā līmenī.

Neesmu nekāds Gobzema atblastītājs un arī man viņš patīk arvien mazāk, tomēr tas nemaina faktu, ka viņa gultasbiedri u.c. fakti, ko šeit uzskati par tik ļoti svarīgiem ir maznozīmīgi pret noziegumiem pret cilvēci uz kuru robežas balansē valdošais režīms.

Cik man zināms - gan Hitlers, gan Staļins bija tavā vērtību skalā paraugpilsoņi.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
3 2 Atbildēt

Viņš nav oponents, viņš ir mēsls.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 7 Atbildēt

Mēsli ir pie varas un mēsli ir viņu pakalpiņi. Neko citu nevar teikt par totalitārisma piekritējiem.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Un to saka intelektuālis kam Pavļuts esot vien pianists!? Divkosis Bradypus pat bez bernudārza izglītības. Tiešām uzticējos, Bradypus taču nekad nemelotu, bet še tev tāds pats smērētājs.

Un fakts, ka darīšana ar atkarīgu cilvēku ir svarīgs, tas pats Hitlers arī ar to salaida visu dēlī.

Noziegums pret tautu būtu ļaut pārpildīties slimnīcām. Hāgas tiesa kā reiz tādu sūdzību par nevēršanos pret C19 izskata un tur jau tāpat vien neko neizskatot, lieta nopietna.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

eidis rakstīja: Aizdod. Mierīgi. Islande sen jau kā zirgā, Grieķija arī, tā āfrikas valsts arī. Bet piem Argentīna ilgstoši ar šo galā netiek. Visticamāk vnk negrib

Jau kautkad teicu: mikroekonomikas (vai Civillikuma principus) nekādā veidā nevajag attiecināt uz makroekonomiku.

Jo:

1. Dalībnieku skaits (t.i. valstu skaits) ir limitēts un nekad nemainīsies, nenomirs, pārredzamā nākotnē nenotiks nekādas izmaiņas;

2. Ja izmaiņas notiks, tās visdrīzāk būs par sliktu pārējiem dalībniekiem. Tāpēc ievērojami izdevīgāk ir vnk norakstīt (šis gan nonāk mikroekonomikās - devalvācija, banku bankroti, etc)

3. Reti kurām attiecībām ir tikai materiāla vērtība. Ir arī nemateriālās: piem ES fondu izdale silda donorvalstu ekonomiku, rada darbaspēka pieplūdi no saņēmējiem, dažreiz šis rada pieeju resursiem, veido buferi pie neprognozējamiem kaimiņiem, kādam ieriebj, utt.

Tāpēc šajā msh naratīvā (t.i. Civillikuma gaisotnē) šīs attiecības pat nevar sākt skatīties. Vienotībai gan izdevies plašām masām iegalvot, ka:

1. Parāds būs jāatdod. Kas ne vienmēr ir tā;

2. Ka parāds ir nemainīgs un ekstrapolējams uz nākamjām paaudzēm. Kas pavisam nav tā, jo vienādojumā piedalās gan ekonomikas izaugsme (īpaši, ja parāds pareizi izmantots) un inflācija. Kas kopumā saka, ka pat ja parāds tiek atdots, tas ar katru gadu paliek mazāks pat nemākulīgi veicot ieguldījumu.

Savukārt Vienotības uzstādijumam ir vienkāršs iemesls - jostiņošana ir visvienkāršākais risinājums. Ne tev jāveic devalvācija un jāskaidro pasaulei, ne pret bankām jākaujas, ne jāveic saprātīgas intervences ekonomikā.

Nezinu par Grieķiju un "to tur āfrikas valsti" bet Islandē ir pie varas "pareizie" politiķi ar "pareizo", globālistu kursu - tas arī visdrīzāk dod to būšanu "zirgā" - piķi dod lai pie siles esošie politiķi varētu netraucēti vest savu valsti bezdibenī, jo ja piķa nebūtu, tad varētu gadīties ka pie varas nāk nepareizie politiķi - tā ka bijušo parādu nomaksa ir bijusi par maksu, smagu piedevām, vienīgi uz krīta.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Pag tu nesaprati. Islande uzmeta tevis sauktos "pareizos". Turklāt šie ir pret Grētu, jo šauda vaļus. Islande kāreiz ir piemērs ar pilnīgi "nepareizu" pārvaldi.

Bijušos parādus viņi vnk pasūtija. Atgūts nav nekas, bet sekas pat tev ir redzamas: veikalu ķēde JYSK un Next ir tieši šī procesa gaitā radīts

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Es sapratu. Kreditori vai nu samierinājās, jo pie varas ir vēlamie kadri un tiem to vajag lai nenolidotu, vai arī vienkārši noorganizēja teijāteri.

Pāris gadus atpakaļ Ritvars Eglājs nopublicēja savā blogā statistiku par pusi eiropas valstu, to kam ir kaut cik adekvāta stastistika, kolonizācijas ātrumu attiecīgajā gadā - - Islande porporcijas ziņā bija rekordiste, pamatiedzīvotāju procents gadā sarucis par veseliem 2%. Un valdība ietur kārtīgu galēji kreisu kursu. Tāpēc ir labs iemesls lai globālisti piedotu šādu atkratīšanos no parādiem, jo valdība tos labi atstrādā.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 0 Atbildēt

Ir tāda komanda, kas apvieno random statistikas datus. Cita starpā šiem bija izdevies konstatēt, ka haizivju uzbrukumu skaits precīzi korelē ar Keidža filmu iznākšanu.

Es domāju tev jāsāk ar skaidrojumu kas ir tie mistiskie globālisti (jeb personas, kas iedzīvojas / benefitē no imigrantu invāzijas).

Kur imigrācijai ir ļoti vienkāršs skaidrojums: ekonomiskā aktivitātei nepieciešamas darba roaks. Ja konkrētai valstij ekonomiski veicas, tas automātiski atspoguļosies pieaugošā imigrācijā. Un otrādi. Un automātiski: mistiskie globālisti ir parasts idiotisms un procesu (piekam ļoti vienkāršu) profanācija

msh Reģ.: 16.04.2007
1 1 Atbildēt

"kas ir tie mistiskie globālisti kas iegūst ["benefitē"] no valstu kolonizācijas ar imigrantiem"? Atver acis un saod kafiju. Nu, kāda virziena politiskie spēki ir par vaļējām durvīm trešās pasaules imigrantiem? Sociķi/komunisti. Ļoti savādi ka neesi pamanījis kāds viņiem ir no tā labums - viņi ieved savās valstīs sev jaunus vēlētājus, tādus kas stabili balsos par viņiem un kam maz no viņiem vajadzēs. Tāds klasisks piemērs [jo valsts liela un partijas tikai divas] ir ASV - kur demokrāti ir par cauru robežu, jo imigranti, kad tiek pie ASV pilsonības, visdrīzāk būs demokrātu vēlētāji. Un tas ļoti skaisti strādā - paskaties kaut vai uz Kaliforniju, ASV komunistu paradīzi - baltie tur jau ir ja ne mazākumā, tad uz to velk, un attiecīgi štats stabili balso par demokrātiem.

Bet savu ekonomikas teoriju tu esi šausmīgi novienkāršojis, līdz tādam bērnudārza līmenim, nepamanot ka valstīs kuras mūsdienās tiek kolonizētas tas tā nestrādā. Tas tā bija agrāk , pirms 50-100 gadiem, kad augsta ekonomiskā rosība nozīmēja ražošanu - vai nu rūpniecībā vai lauksaimniecībā, un kur procesā vienkārši pietrūka darbaroku mazāk apmaksātajiem darbiem - tāpēc, piemēram, pirms kara latviešu saimnieki ņēma poļu laukstrādniekus. Bet tās valstis kuras mūsdienās tiek kolonizētas tādas jau sen vairs nav - ļoti daudzas rūpnīcas tur ir tikušas pēdējo 30 gadu laikā aizklapētas ciet un ražošana pārnesta uz āziju, un attiecīgi ekonomika vairāk pagājusi uz pakalpojumu sektoru. Un visi tie migranti brauc ar diviem mērķiem - vai nu būt par lēto darbaspēku, vai nestrādāt nemaz un dzīvot uz pabalstiem. Tie kas ir lētais darbaspēks ir vajadzīgs lielajām kompānijām lai turētu darbaspēka izmaksas lejā - ne jau valstī pamatnācijas vidū darbaroku trūkst, vienkārši tie cilvēki grib atbilstoši saņemt, nevis minimālo stundas likmi. Bez visādiem realitāti kropļojošiem pabalstiem mūsdienu kolonizatori nemaz nedotos uz tām valstīm kurās viņi atrodas.

Volx Reģ.: 22.11.2018
4 1 Atbildēt

Blin, čaļi, šeit nav topiks par Grētu.

Nu, kad vienreiz banos šos spamerus?

Mācaties no Motorollera cik analītiskus komentus jāraksta, vai ne 650?

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Čali, tu esi zelts

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Aldis ziņo, ka 13.12. "pie tā sauktā prezidenta pils" pulcēšoties 20, 30, 40, 50 tūkstoši. Drosmīgs apgalvojums, ņemot vērā, cik viņa balagānos ir pulcējušies līdz šim, bet, nu, lai būtu. Tikai interesanti, kā viņš komentēs pirmdien, kad sapratīs, ka uz to pasākumu atnāks... nu, labākajā gadījumā kādi 3000...

a) vara vainīga;

b) tauta stulba un negrib pārmaiņas;

c) nebija tualešu;

d) ...

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
4 2 Atbildēt

Viņam vēl ir paveicies, ka atkusni sola, tad pāris simti vēl būs klāt. Jāņem gan vērā, ka šādos pasākumos vairums ir tādi "štata" apmeklētāji, kuri iet visur, kur kko pret jebko bļauj. Cilvēki, kuriem dzīvē viss ir slikti pie jebkuras iekārtas, vienmēr citi būs vainīgi, jo viņam iet grūti, nevar nopirkt jaunu auto, atļauties labu dzīvokli, utt. Šādiem kadriem piektdien paziņojot saeimas vēlēšanu rezultātus, pirmdien jau būs jākliedz - Atlaist saeimu!

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
6 2 Atbildēt

Raksti vēl mans mazais intelekta spīdekli

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Šobrīd Aldim ar reitingiem ir visai čābīgi. Domāju, ka var visai droši apgalvot, ka solīto "kontrolpaketi" šams diez vai dabūs. Un esmu drošs, ka pēc vēlēšanām Aldis bļaus par nopirktajiem rezultātiem...

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Savā prognozē tu piemirsi vienu sīkumu - tas datums ir netālu no 15. decembra. Pārējo izdomā pats.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Arī šī nedēļa nav tālu no 15.12. So what?

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Kas ir tajā 15.12.?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Sākas aizliegums nepotētajiem būt legāli nodarbinātiem arī privātajā sektorā.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Tu to nopietni?

vilks420 Reģ.: 30.10.2017
3 2 Atbildēt

Mani, piemēram, atstādināja 22.11. (privāts sia) līdz koda uzrādīsanai,tā kā viss atkarīgs no vietējiem "ādolfiņiem".

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

Un ko domā darīt ja drīkstu jautāt?

vilks420 Reģ.: 30.10.2017
3 3 Atbildēt

Koda man un jaunākai meitai (8g) nav un nebūs.

Patreiz uzlaboju veselību, pēc tam bezdarbnieks.

Tālāk kaut ko grūti paredzēt. Turamies...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Diemžēl šis ceļš jau ir slēgts. To taču jau pateica, ka bezdarbnieka statusu atņēma, ja dēļ sertifikāta trūkuma atteiksies no darba piedāvājuma.

vilks420 Reģ.: 30.10.2017
2 1 Atbildēt

Pateica...? Vēl tik tāds sīkums, ka jāatceļ daudzi likumi cilvēktiesības kā tādas.

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 3 Atbildēt

Tavas tiesības sākas tad, kad esi izpildījis arī savus pienākumus.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 1 Atbildēt

Bet Tev jau ar visu sertifikatu un low paid darbu ir nozelojama dzīve. esi spiests braukt ar tolmetu, ēst lētu, negaršīgu pārtiku, dzīvot miskastē. Nice.

Bet galvenais ka sertifikātiņš ir

fckns Reģ.: 29.11.2020
2 5 Atbildēt

Katrā ziņā man nav izteikta slimība rakstīt dusmīgus komentārus interneta un izgāzt savu žulti. Tev laikam ir dzimumnespēja vai cita depresīva kaite.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
4 2 Atbildēt

Man viss ir čotka nabag

Kapec tevi interese citu veču dzimumspēja? zilaiis esi?

Nu ja ta, tad neesi pareizaja forumā.

vilks420 Reģ.: 30.10.2017
2 1 Atbildēt

""Tavas tiesības sākas tad, kad esi izpildījis arī savus pienākumus.""

Atver acis, tādu "PIENĀKUMU" nav, pat nevienā cietumā uz planētas Zeme. Bet varbūt es kļūdos...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Piemēram, kuri likumi?

Bet attiecībā uz bezdarbnieka statusu - nav jau likumā noteikts, ka bez QR tu nevari pretendēt uz bezdarbniekiem. Skaidrojums ir tāds, ka tu vari zaudēt, ja atsakies no darba piedāvājuma vairāk kā 2 reizes. Nu, pēc likuma, tev bezdarbnieka laikā ir aktīvi jāmeklē darbs. Bet šo īstenībā var viegli apiet. NVA neliek tev meklēt darbu, kas nav atbilstošs tavai kvalifikācijai. Tāpat viņi nespiež iet tev darbā, kur tu saņemsi 600 euro, ja pirms tam saņēmi, piemēram, 1500. Turklāt, cik zinu, viņi arī neprasa un nepārbauda, vai tev ir sertifikāts. Un tam, ko tu dari privātajos karjeras meklēšanas portālos, viņi tāpat izsekot nevar, tikai tām vakancēm, kas ir viņu pašu - NVA datu bāzē. Attiecīgi, tu savam "karjeras konsultantam" vari pateikt, ka meklē darbu kādā sfērā, kuru pārstāvošie uzņēmumi darbiniekus caur NVA nemeklē. Te gan nevajag pārspīlēt - tev varētu būt visai pagrūti ieskaidrot, ka, iepriekš strādājot, piemēram, par celtnieku, tagad tēmē uz medicīnu. Bet, piemēram, ja vēlies pārkvalificēties par IT speciālistu, pateikt vari. Pačukstēšu, NVA darbiniekus nemeklē apdrošinātāji, auto dīleri, IT uzņēmumi (gan jau vēl kāds). Attiecīgi, izvērtējot savu iepriekšējo darba pieredzi un kvalifikāciju, vari mēģināt "speciālistam" skaidrot, ka vēlies darbu kādā no šīm jomām. Un skata pēc jau vari arī kādu CV aizsūtīt. Tad būsi prasību izpildījis - tīri formāli darbu tu meklē. Ilgtermiņā tas diez vai strādās, bet laiku iegūt vari.

Vispār, NVA tam darba meklēšanas pasākumam pieiet ļoti formāli, ierēdnīši vienkārši atstrādā savu darba laiku, bet viņiem ir pilnīgi pohuj, ko tu dari. Šajā gadījumā ierēdņu pohuisms nāk tev par labu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Par pēdējo rindkopu - nekur nav teikts ka šajā īpašajā situācijā uz tiem ierēdņiem netiks radīts spiediens no augšas uzmanīgi sijāt jaunos bezdarbniekus...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nav teikts, jā. Bet pagaidām tas netiek darīts.

vilks420 Reģ.: 30.10.2017
1 0 Atbildēt

"" Piemēram, kuri likumi? ""

Patreiz jau esmu tikai atstādināts, tā ka nesteigsimies notikumiem pa priekšu.

Paldies par sapratni.

Šajā tēmā iespruku netīšām, neesmu Gobzema atbalstītājs.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
3 4 Atbildēt

Iesaku Gobzemu tagad atbalstīt. Nav neviena cita spējīga kandidātaa pagaidām.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

Spējīgs uz ko? Uz tukšu diršanu, selfiju taisīšanu un fake vēstulīšu rakstīšanu, ko pēc tam uzdot kā "man viens cilvēks atrakstīja"? Viņam pat jēdzīgas komandas nav...

Bet tagad vismaz ir skaidra atbilde uz jautājumu, kāpēc cilvēkam, kurš ir izbanots no kāda foruma, ir tāda nepieciešamība un degsme tur atgriezties... Ir uzdevums, tā teikt...

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 1 Atbildēt

Atbildot šīrem - Viņš tev liekas simpātisks tikai viena iemesla dēļ - jūs abi esat ar diagnozi, un patīk dirst.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 0 Atbildēt

fckn, tu toč nebūsi tas kurš te uzstadis kadam diagnozes plukata.

Paskaties uz sevi kritiski. Tu esi neveiksminieks pa dziivi un tev patīk tādam but!

Bet es tevi varu apbēdinat. Tas nav tas ar ko būtu jālepojas.

fckns Reģ.: 29.11.2020
0 0 Atbildēt

Šīr, neveiksminieks šajā gadījumā esi tu. Viss, kas tev ir, ir iespēja iepļūtīt internetā un izgāzt žulti. Nu, un vēl teslašrots...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 2 Atbildēt

Kārtējo reizi esi "aizmirsis", ka tas ierēdņu pohujisms ir tava mīļā režīma visatļautība un attiecīgi maināms ar vienu vadošu norādījumu. Normatīvie akti nekur neparedz tādu labvēlību, ka nozares izvēli, meklējot darbu. Kamēr bezdarbnieks bija vēlama persona režīmam, tikmēr pastāvēja "ierēdņu pohujisms" attiecībā uz nodokļu naudas izmaksām sociālistu elektorāta uzpirkšanai. Ja reiz ir pieņemts lēmums vērsties ar šo rīku pret nevakcinetajiem, vari būt drošs, ka "ierēdņu pohujisms" tiks pagriezts pret vienaldzību attiecībā uz tavu vēlmi strādāt specialitātē.

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
2 2 Atbildēt

smuka dziesmiņa - tāda stilīga (gobzemam)

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt

Nu ko, šodien kārtā rajončikiem.

Ziniet cik vakar stirniņas savāca Jēkabpilī? Vot, vot

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
3 1 Atbildēt

Diez, kurš vēl nav sapratis, ka Gobzema kungs politikas aizsegā patiešām atraktīvi īsteno Armani un citu zīmolu ziemas kolekcijas Vislatvijas reklāmas kampaņu? Mācieties, influenceri! Ja kas, baltā cepurīte viņam piestāv vislabāk

/Monika Zīle/

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Breaking! Aldis pēc 1 st ierodas Bauskā!

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

-par Laimīgu lai sevi sauc, kas nepiekauts no Bauskas brauc..

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Aldis skaidro, kāpēc bloķē oponentus feisbukā... precīzāk sakot, cenšas skaidrot. Bet viņa elektorātam jau ar to pietiek... twitter.com/CardinalisRavus/status/1469317243779661826

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tas ir Raimo

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Zinu

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 4 Atbildēt

Starp citu, Marina arī ieradusies uz tikšanos ar Gobzemu Vecmīlgrāvī.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 4 Atbildēt
aizejošais Reģ.: 23.05.2005
3 0 Atbildēt

Klau tovarišķ Volk, jums partija katram ciknecik kaktu forumiņam ir norīkojusi politinformatoru, vai tev jāraujas pa vairākiem!

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 2 Atbildēt

Kam mums? Es neesmu nekādā partijā, identiski kā Marina. Un tūlīt pat atvainojies par kaktu forumiņu!

Šeit, atšķirība no Kkāda Tvnet, ir šīs nozares speciāliisti, pārzinātāji.

Es jau iepriekš esmu stāstījis, ka par tādu Marinu ar Valentīnu neko nebiju dzirdējis. Protams, līdz acīmredzamam Satversmes 100.panta pārkāpumam. Tālāk jau visas pastāvošā režīma izrietošās darbības ir, būs likumsakarības. Lūdzu - tiesa likvidē(aizliedz) TVF. Kas gan apstādinās tā pat izrīkoties ar Luk vai Aināru, piemēram. Atbilde - neviens, jo Satversme netiek ievērota, atcelta.

Smaidīgais, tur nav jābūt īpaši apmācītam politinfarmatoram, lai to neredzētu

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 3 Atbildēt

Starp citu, ir jau gads pagājis kopš Mainas aresta un tiesa kā nav, tā nav. Kas gan vēl var būt labāks kritērijs beztiesiskai valstij?

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Aresta vai administratīvās aizturēšanas ? Administratīvā aizturēšana ir 4 stundas lai policija ar tevi varētu parunāties. Atkarībā no rezultāta tiesa var būt vai nebūt.

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 2 Atbildēt

Tas kko maina?

Marina tiesājās lai tiktu atjaunota darbā. Tiesa tiek atcelta, pārcelta. Pareizāk sakot slimnīca(darba vieta) un proķene nekādīgi nevar sagatavot savu apsūdzību.

Būtu ļoti interesanti palasīties

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Starp citu, Valentīnu šodien arestēja.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 0 Atbildēt

Gobzems vienaldzīgos neatstāj. Gan man liekas, ka viņš pārspīlē un tādējādi sev lojālo sekotāju pulku tikai mazina. Man viņa izgājieni sāk šķist smieklīgi. Nenopietns politiķis. P.S. Nekad neesmu bijis Gobzema fans un nebūšu.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 2 Atbildēt

fckns rakstīja: Tavas tiesības sākas tad, kad esi izpildījis arī savus pienākumus.

Eu, šitā frāze ir zelts - aizej to pasaki LGBTWTF ideoloģijas stūmējiem [kuri parasti prasa tiesības pēc priekšrocībām kuras domātas lai atvieglotu ģimeņu rašanos un/vai atvieglotu zināmas darbības ja viens no laulātā pārā saslimst vai nomirst] - uzzināsi ka esi homofobs. No tā izsecinām ka šāda doma kā tāda ir foba cienīga - nu, kāds latīņu valodas pratējs varētu noformulēt kāda fobija tev īsti ir šajā gadījumā

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 2 Atbildēt

Atkal jau "geji nāk"... tagad vismaz netaisnosies, ka tev ir tieksme šamos pīt iekšā visur, kur vajag un kur nevajag? Kovidtēmas 118. lpp. mēģināji taisnoties...

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Jā, man ir tieksme salīdzināt ar līdzvērtīgiem un pietiekoši spilgtiem piemēriem, tāpat kā citiem cilvēkiem kas vēlas lai kotlešveidīgie līdzcilvēki labāk saprastu ar ko ir darīšana - šis ir viens labs piemērs, otrs labs piemērs, pielietojams mazliet citās situācijās ir Hitlers. Tev ir kāda problēma ar šiem piemēriem, teiksim, vēlme būt kāda no piemēros minēto ideoloģiju apoloģētam?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Tad tu tomēr nenoliegsi, ka tev, pretēji paša apgalvotajam, tomēr ir tieksme geju tēmu pīt visur iekšā?

Bet vispār jau šis piemērs bija pilnīgi nevietā, pat neatkarīgi no tā, ko es (vai tu) domāju vai nedomāju par geju ģimenēm, tiesībām vai laulībām. Kurus konkrēti pienākumus viņi nepilda?

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Laulība ir institūcija kas domāta lai bērni varētu izaugt ģimenē kurā ir abi vecāki. Attiecīgi šī institūcija ir apkarināta ar atvieglojumiem kas nav nejaušiem cilvēkiem no malas, lai veicinātu šīs institūcijas nodibināšanu un palīdzētu šajā institūcijā esošajiem cilvēkiem tikt cauri kaut kādām ķibelēm - teiksim, ja ģimenes apgādnieks atmet pedāļus, lai bez apgādnieka palikušajai ģimenei vēl nevajadzētu piķot smukus nodokļus lai saglabātu sev jumtu virs galvas. Un tagad pastāsti kāpēc lai diviem homoseksuālistiem pienāktos tie atvieglojumi kas diviem laulībā esošiem cilvēkiem, ja laulības mērķis nav ticis izpildīts.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Tu neatbildēji uz jautājumu.

Kurš teica, ka laulībai ir tieši tāds un tikai tāds mērķis? Tas pat Svētajos Rakstos nav teikts. Un tad jau sanāk, ka laulātajiem, kuriem bērnu nav (nav svarīgi, kāda iemesla dēļ - nepaspēja, negribēja, nevarēja), "atvieglojumi" nepienākas, jo viņi nav izpildījuši tevis pasludināto "laulības mērķi".

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Uz tavu jautājumu es atbildēju vienu postu vairāk uz atpakaļ. Kas tev ir ar tiem gejiem, pats esi viens no viņiem?

Kurš teica? Veselais saprāts. Kāds vēl būtu loģisks iemesls tam lai vara, ar vēlmi iekasēt pēc iespējas vairak nodokļos, noteiktam cilvēkam ļautu saņemt mantojumu ar mazu nodokli vai bez nodokļa [neorientējos tajā jautajumā] - ? Kāpēc tieši laulātajam draugam, nevis jebkuram citam notariāli apstiprinātam, teiksim, kaimiņam? Kāds vēl varētu būt iemesls tam lai palikusī manta bez testamenta pienāktos laulātajam draugam nevis vecākiem vai valstij? Tur noteikti ir vēl piemēri par kuriem es neesmu lietas kursā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ir vēl labāk. Tikai valsts zina pareizi, kam tev savu naudu atstāt. Tā nemaz nevari ar testamentu visu atņemt tiem, kam to grib atdot valsts - ir ar likumu noteikta neatņemamā mantojuma daļa, ko ar testamentu atņemt nevar. Kāds rezultāts? Neskaitāmi kopīpašumi (komunālie īpašumi) ar savstarpēji naidīgiem radiem, kas tiesājas savā starpā un par to maksā papildus nodevas valstij.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Nē, neesmu, bet tas, kā tu tos pin iekšā kur vajag un nevajag, liek domāt, vai tev pašam nav kaut kādas noslieces. Man jau, protams, vienalga, tikai pārāk uzkrītoši to demonstrē.

Un nē, tu neatbildēji uz jautājumu - kurus konkrēti pienākumus geji nepilda? Mēģināji tikai izlocīties ar sevis paša izdomātiem laulības mērķiem...

Kāpēc? Kaut vai tāpēc, ka laulātie savu īpašumu ir sagādājuši kopīgi. Tas, ka tavs trusis ir uz tava vārda, nenozīmē to, ka sieva nepiedalās tā uzturēšanā. Kaut vai pērkot paiku, lai tu varētu iepūst vējiņu. Turklāt šis jau nonāk pretrunā ar tevis paša augstāk rakstīto - pēc tavas loģikas tad jau laulātajam kāreiz nevajadzētu saņemt mantojumu par to mazo nodokli, bet tikai bērniem. Un tu atkal jau izvairies no atbildes uz nākošo jautājumu - kā tad ar vecākiem, kuriem bērnu nav? Un, starp citu, mantots tiek ne tikai īpašums, bet arī parādi u.c. saistības, ja tādi ir...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Manējās noslieces vienīgi varētu būt sekošana saistošajām tendencēm. Ja gadījumā dīvainā kārtā esi palaidis garām, vietējie masu mēdītāji regulāri atgādina ka tādi homoseksuālisti pastāv, lai cilvēki nejauši neaizmirstu šo faktu.

Manis izdomāti laulības mērķi? Nu labi - tad pastāsti savu skatījumu kāpēc tāds laulības institūts vispār pastāv. Un kāpēc valstij būtu jāsniedz atbalsts savienībām kurās ar garantiju jauni nodokļu maksātāji neradīsies.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Jā, tieši tā, tevis izdomātie. Bet kad atbildēsi uz jautājumu, nevis mēģināsi izlocīties kā zutis ar pretjautājumiem, parunāsim par manu skatījumu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt
GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

www.facebook.com/gobzems/videos/611936683282691

Nu ko, rīt termiņš būs iztecējis un valsts tiks "sacelta kājās"... Bīstaties jel!

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
2 0 Atbildēt

GB12, es dažreiz brīnos par tavu intelekta līmeni.

Jebkurš saprot, ka izmaiņas būs 2022 gada oktobrī, ja gobzis savāks pietiekoši daudz vēlētāju balsis un braukāšana pa pilsētam ir priekšvēlēsanu kampaņa.

Bet ņemot vērā ka mūsu valstī liela daļa ir tādi intelekta apdalīti Paristi kā tu, tad diez vai vinam tas izdosies, tāpēc vari būt mierīgs, retardu, kuriem patik ka viņus drāz ir vairāk nekā tu spēj iedomaaties

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Es par tavu intelekta līmeni gan sen vairs nebrīnos... Īpaši ja tu tici, ka, Gobzemam nākot pie varas, būs kādas "izmaiņas".

vilks420 Reģ.: 30.10.2017
1 0 Atbildēt

fckns rakstīja: Tavas tiesības sākas tad, kad esi izpildījis arī savus pienākumus.

Atver acis, tādu "PIENĀKUMU" nav, pat nevienā cietumā uz planētas Zeme. Bet varbūt es kļūdos...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Jā, tu kļūdies.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Ko Gobzema fani no viņa un līdzīgiem sagaida, nav saprotams. Pat, ja viņš būtu top-notch politiķis. Valstij ir milzīga inerce un ir jāpilda jau noslēgtie līgumi. Aizņemties daudz naudas un izkaisīt virs Latvijas viņš arī nevarēs. Mēs esam EZ, aizņemšanos limitēs ECB un EK. Bez tam jau esošā valdība aizņēmusies diezgan daudz. Atcelts visus Covid ierobežojumus ? Ja slimnīcas pildīsies, mediķi cels traci drīz vien, un "par lietu".

msh Reģ.: 16.04.2007
2 0 Atbildēt

Nu, ārstnieciskais personāls cels traci, un tālāk? Agrākos gadus regulāri gripas sezonā viņi cēla traci - politiķiem bija pilnīgi pohuj - tagad arī būtu pohuj ja vien nebūtu politiskais pasūtījums un iespēja piepildīt kabatas. Tagad, protams, ārstnieciskajam personālam būtu vēl lielāki iemesli celt to traci - cik noprotu tad ārprāta stāvoklī viņiem ir piemaksas, līdz ar to viņiem ir arī ieinteresētība tajā lai būtu kovids un ārprāta stāvoklis.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Tā bija atbilde imzz vai tas ir trollings un provokācija?! Nopietni!?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Valstī, maigi izsakoties, ir konstitucionālā krīze. Jāatjauno Satversmes darbība, bez tā visas apceres par aizņemšanos, labklājību, demokrātiju ir bez pamata.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Ko nozīmē vārdu salikums "jāatjauno Satversmes darbība"?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu tā - pantu pēc panta atkal realizēt dzīvē, uzskatot par augstāko likumu, kuru nedrīkst ignorēt. Tā kā pienākas tiesiskā republikā, nevis totalitārā demokrātijā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Izklausās pēc priekšvēlēšanu aģitācijas. Varētu konkrētāk? Un galvenais, kurš tad būs tas, kurš noteiks, vai konkrētais "pants pēc panta" dzīvē tiek realizēts? Jo vismaz pagaidām vairums konstitucionālo tiesību ekspertu saka, ka ar Satversmes ievērošanu vismaz kovid sakarā viss ir čikiniekā...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu ja, ja tavi mīļotie eksperti tā saka, tad jau laikam viss kārtībā. Gulagus un gāzes kameras arī eksperti radīja, ne parastie lohi.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Nu jā, kārtējo reizi, kad argumentu vairs nav, jāsāk melot. Tipiski tev.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Valstī, maigi izsakoties, ir konstitucionālā krīze. Jāatjauno Satversmes darbība,

Šāds apgalvojums spēcīgi prasa pēc konkretizācijas.

Konstitucionālā krīze būtu tad, ja likumdevēju, izpildu un tiesu vara nespētu pildīt savas funkcijas, piemēram, būtu ilgstošā konfliktā cita ar citu.

Jāatjauno Satversmes darbība ? Pat, pieņemot, ka Satversme "apstājusies", kādā tieši veidā tās darbības atjaunošana radikāli izmainīs esošo situāciju ?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tavuprāt visas valsts institūcijas šobrīd nelago? Piemērs par ģenprokuroru.

Jānis Sondars uzdirš Pūcem, uzreiz aktivizējas Ceriņš ar Spriņģi, TV ekrānos karsta tēma par uzbrukumiem žurnālistiem, politiķiem. Jāatzīmē gan, ka Ceriņš ar Sondaru gadu atpakaļ kko nesadalīja un pie Spriņģes bija pavasarī. Vesels bars ar tirliņiem tviterī pieprasa Sondara skalpu un!!!!!!! ģenproks nāk ar paziņojumu, ka būšot jāpārskata vecās lietas Sondara sakarībā. Nu tjip jāsasien vienā keisā ar Pūces.

Tajā pašā laikā cilvēki griežas pie ģenprokura par Satversmes neievērošanu un netiek sniegta vispār nekāda atbilde! Tavuprāt iesniegums par Satversmes pārkāpumiem ir mazāk svarīgs, kā tvitter troļu iegribas? Sondars ir bīstamāks par acīmredzami Satversmes pārkāpumiem.

Satversmes darbības atjaunošana nozīmē likumu ievērošanu. Kā viens oponents tw atzīmēja - demokrātija nav visatļautība. Ja ir visatļautība, prokurors nestrādā, policija, VDD tiek iesaistīti politiskās cīņās, tad nevajag brīnīties, ka simtiem miljoni pazūd nezināmā virzienā. Caurā mucā tu vari bērt cik grib miljonus, bet tur nekas nepaliks. Tāda ir apmēram šodienas situācijā, tāpēc muļķīgi cerēt uz kkādiem aizdevumiem, nodokļu reformām utt. To var darīt tikai pēc Satversmes atjaunošanas

robchix Reģ.: 04.03.2002
8 4 Atbildēt

Kvadrātkods ir jaunais instruments lai jebkurā brīdī jums kaut ko aizliegtu. Vakcīnas un kvadrātkoda neesamība ir pirmais. Pec tam jau jebkurā brīdī ja jums IR kvadrātkods, jums var azliegt jebko. Nav trešas potes, ir aizliegums. Piedalījies demonstrācijā, ir aizliegums. Nesamaksāji kādu maksājumu, ir aizliegums. Lieto par daudz alkohola, nākamais. Soli pa solītim - sociālo reitingu ieviešana. Neviens viedtelefons, pase, ID karte, vadītāja apliecība līdz šim nav bijis par pamatu ierobežot cilvēku iespējas apmierināt sociālās un citas vajadzības. izņemot specifiskas lietas kas ir noteiktas ar likumiem, par piemēru vaditāja apliecība korelē ar vadišanas apmācību un tiesību nolikšanu, bet neierobežo iespēju apmeklēt koncertu. OR kods tāds ir. Padomājiet par to. Pagaidām, es uzsveru pagaidām tā ir kārtējā sazvērestības teorija. Bet kā rāda līdzšinējā pieredze, no sazvērestības teorijas līdz notikušam faktam ir apmēram pusgads. Skaitītājs jau tikšķ!

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 9 Atbildēt

Tev arī folija cepurīte sāk spiest galvu?

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 6 Atbildēt

izskatās, ka jau pasen

robchix Reģ.: 04.03.2002
3 1 Atbildēt

Varbūt. Bet laiks parādīs, vai jūs abi esat lētticīgi lohi, vai es tāds esmu ar follijas cepurīti. Pagaidām tās kā jau minēju, ir sazvērestības teorijas. Kur līdzīgas bijušās sazvērestības teorijas kopš pavasara sāk piepildīties. Pateiksiet ka nē?

Bet jūs esat abi nepieklājīgi cilvēki, kas apvaino par viedokli kurš nesaskan ar jūsējo.

Un ja nu man izrādīsies taisnība, ko tad? Apsolieties abi ar fckinu publiski atzīt atsevišķā topikā, ka bijāt lohi?

Lai gan visdrīzāk vnk noplauksiet, jo būs kauns.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

PN - man nezkāpēc izskatījās, ka šito palagu, uz ko es atbildēju ar savu repliku - ir rakstījis 650.

Uz visām valdībām ir milzīgs spiediens atcelt visa veida ierobežojumus. Kā tikko saslimstība mazināsies - tā kritīs tādas valdības, kas mēģinās to, ko tu tur 'apraksti' - paturēt ierobežojumus ilgāk, nekā nepieciešams.

Simples

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

robchik,

Laiks jau sen ir parādījis, ka viņi ir lētticīgi lohi.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

To saka cilvēks, kurš tic Gobzemam. LOL!!!

Zemesgramata Reģ.: 14.08.2013
2 0 Atbildēt

Tas vēžinieks ir pilnīga 0. Nedēļas laikā viņa oratora spējas noplaka līdz grīdlīstei. Uz randiņiem ierodas gaužām maz cilvēku.

Programmas un nekādas idejas viņš nepiedāvā. Iet vēl sliktāk nekā laikā,kad stutēja alkoholiķi Kaimiņu.

Tikko kā parādās kāds,kas ar viņu diskutē-mute aiztaisās

insekc Reģ.: 24.03.2003
1 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Ko Gobzema fani no viņa un līdzīgiem sagaida, nav saprotams. Pat, ja viņš būtu top-notch politiķis. Valstij ir milzīga inerce un ir jāpilda jau noslēgtie līgumi. Aizņemties daudz naudas un izkaisīt virs Latvijas viņš arī nevarēs. Mēs esam EZ, aizņemšanos limitēs ECB un EK. Bez tam jau esošā valdība aizņēmusies diezgan daudz. Atcelts visus Covid ierobežojumus ? Ja slimnīcas pildīsies, mediķi cels traci drīz vien, un "par lietu".

Un kā vēl saprotams. Premjers Gobzems atcels COVID, visi ir/būs veseli, slimnīcas tukšas. Visiem iestāsies laime pilnīga.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 1 Atbildēt

Loģiski ka nē.

Bet Pļūts un Knariņš ieviesiea atingrakus ierobežojumus, tu vairs bez qr koda padirst nevarēsi aiziet + viņi pacels minimalku un visas problemas izkupes. Bet tas 2023. gadā. laimes lācis.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tak nākamā līmeņa uzdevums, ko elektorātam nav pa spēkam saprast, ir minimālās algas būtības izprašana. Tas ir aizliegums mazkvalificētajiem stradāt vispār un darīt jebko lietderīgu, padarot tos par piespiedu pabalstniekiem.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Piekrītu, tikai problēma, ka direktīva par "cilvēka cienīgu" minimālo algu tiks nolaista no Briseles, Direktīvas priekšlikums:

eur-lex.europa.eu/legal-content/LV/TXT/HTML/?uri=CELEX:52020PC0682&from=EN

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Vienkārši pie mums nonāks pie loģiskas stundu min maksas, kā tas ir citur. Savādāk visi grib lai strādā par min visu dienu un vēlams arī sestdienās

A tā varēs stipri vairāk maksāt, piem apkopējai, par 2 st darbu, 10 st nedēļā, 40 mēnesī. Tas būs uzņēmējam paceļami nekā nodarbināt visu mēnesi 160 st

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

Aizvakakar rekukuku Vīnē uz līdzīgu "randiņu" randomā ieradās 44 tūkstoši (lohu). Pirms 2ned turpat bija sanākuši visi 100k. Un?

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Atkārtošos. Kā iespējams to ignorēt? Pilnīgi nekur neviens protests neko neietekmē. Kā tas iespējams?

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Biju iemetis linkus par ASV aviokompāniju, kas streiko ja par obligāto vakcināciju. Ātri, ļoti ātri atteicās no šīs idejas un štatos vispār ir stipras vietējās varas(štati) kas atceļ visādus Baidena murgus.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Es minēju, piemēram, Itāliju, Franciju, Austriju, Austrāliju u.c. Kas tā par mega varu, kam neviens neko nevar darīt pret?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

A kāpēc neignorēt? Tādiem protestiem parasti seku nekādu dižu nav. Nu, izgāja, pabļaustījās, padedzināja kādu braucamo, izlaupīja kādu šmigas bodi, poliči apspieda, viss, dzīvojam tālāk. Tad nu vadoņi bezpriģeļņičit. No otras puses, nav jau liela māka iet ielās un bļaustīties, demolēt, bet reāla piedāvājuma, ko likt pretī, īsti jau nevienam no tiem protestētājiem nav.

1.. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti