Man interesē, cik ļoti bauri atbalstītu gobzemu, ja zinātu, ka viņš šīs dārgās savas šmotkas iegūst no saviem draudziņiem, kuri viņu guļamistabā samīļo? (LV juridiskā elite ir ļooti varavīkšņota) Sievas, bērni ir tikai kkāds fons, kuru vajag, lai izskatās smuki.
Kā vispār var apsvērt balsot par cilvēku - narkomānu, kaut Jūrmala mums rāda labu piemēru
Kā cilvēks viņš ir pilnīgs kretīns, tīrs pašlabuma meklētājs, viņam ir pilnīgi pie pakaļas jebkādas tautas intereses, pat ja viņu ievēlētu, viņš neko pa labu nespētu vērst, jo reāli nezin un nav ne mazākās saprašanas kā to izdarīt, kā arī komandas viņam NAV.
Piekrītu, ka šobrīd mums ministru kabinets izskatās kā diletantu pulciņš, lēmumi brīžiem ir neizskaidrojami stulbi, ministru krēslos sēž cilvēki, bez jebkādas pieredzes nozarē un valsts pārvaldē, tas ir laiks, ka šādiem idiotiem, kā gobzems, skaļi bļaujot ir iespēja tikt pie vadības svirām.
Kaut ja man pašam prasa, par ko šobrīd balsot...man atbildes nav, reāli redzu dažus cilvēkus no dažādiem sarakstiem, par kuriem it kā varētu, bet arī tikai it kā, tādā grāvī diemžēl esam, bet tas nenozīmē, ka vajag mestiem iekšā vilcienā, kurš traucas uz priekšu bez bremzēm.
Gobzems
www.facebook.com/554867981641638/photos/a.555557024906067/1074183453043419/?type=3&theater