Gobzema
KAtram un
KAtrai
Gobzema KAKA
Gobzema
KAtram un
KAtrai
Gobzema KAKA
Aldis brīdina par viltus ziņu izplatītajiem
Viltus ziņu izplatītājs brīdina par viltus ziņu izplatītājiem.
Tam, ka viņi nav čomi, varētu vēl ticēt, bet par to, ka šams viņu nepazīst un nekad nav ticies, lai ned3.14š. Tajā virtuvē maksātnespējas administratori tiesu izpildītājus pazīst ļoti labi un TOP funkcionāri (kāds MN pusē bija Gobzems un ZTI pusē Veinbergs) lietas bieži vien pirtīs kārtoja.
Gobzems tviterī stāsta, ka šams gribot paņemt ukraiņu bēgļu ģimeni, bet šiem neesot vīzas, un ne poļi , ne latvieši vīzu nedodot, redz, kādi liekuļi šie esot. Aizmirsa tikai, advokātelis tāds, ka ukraiņiem nevajag vīzu lai iebrauktu Šengenā.
Tas vispār ir smieklīgi, tāda laža. Un ir vēl kāds, kas domā par šo idiotu balsot un Šlesers vakar raustīdams balsi arī bija ievietojis video ar vārdu savārstījumu, ko nekā savādāk nosaukt nevar.
Nepatīk galīgi man Staķis, bet, nu, šis bija vietā
www.facebook.com/LauciniekuMemes/photos/a.225303697939323/1331079784028370/
šis glīti un vietā sanāca
Krotow rakstīja: - Krievu kuģi, ej d...!
Pat nezinu, kur pēc Putina nahrenizēšanas Šlesis un Gobzems liksies. Varēs doties celt komunismu Abhāzijā.
Komunismu šeit ceļ citi, kuru saimnieku plāni brūk reizē ar Putina plāniem. Līdz ar to zināma taisnība ir - šīs savdabīgās "opozīcijas" politiskā jēga visticamāk izzudīs šajās pārmaiņās.
Bradypus, ej na**i!
Aizej iedzer baldriānu. Drīz vajadzēs kaut ko stiprāku, kad tava pasaules ilūzija bruks, bet pagaidām varbūt pietiks.
Russkij mir nav mūsu ilūzija.
Jūsu ilūzija ir par Vašingtonas un Briseles īsto dabu un to, ka Davosā tikai slēpo. Un nepārvarama vēlme runāt par jums tik tuvo "Russkij mir".
Krotow rakstīja: - Krievu kuģi, ej d...!
Pat nezinu, kur pēc Putina nahrenizēšanas Šlesis un Gobzems liksies. Varēs doties celt komunismu Abhāzijā.
Tev pat ir zināma taisnība, tikai savādāk nekā tu esi iedomājies Reku nesen Kasiņš diezgan precīzi nosauca pie varas esošo kliķi par politiskajiem līķiem. Un tas ir papildus iemesls kāpēc pagājušonedēļ piepeši, kā uz burvju mājiena, kovidu nomainīja Ukraina - ir atrasts jauns. briesmīgs bubulis, piedevām ārējs, nevis iekšējs, un tādējādi rodas iespēja reanimēt politiskos līķus. Jūs, izmisīgie bļāvēji, tajā reanimācijā pildāt papildus lomu - ar savu bļaustīšanos un lamāšanos jūsu uzdevums ir panākt lai cilvēki ar švakāku atmiņu neieklausītos tajos, kas norāda ka tagadējie lielie patrioti/pretkrievu cīnītāji ir tie paši vakardienas apspiedēji. Tā ka uz priekšu briseles kuģi - ja labi bļausiest, gan jau panāksiet ka jenotība un paristi būs arī nākamajā valdībā, un pat ar tādiem pašiem nosaukumiem.
Shiirs tev tulīt izskaidros saprotamā valodā kur ir atšķirība. Apspiestais.
Tiešām esi izliecies vai tikai izliecies?
Mēs panāksim, ka tādi pid%$#ari kā Gobzems, Šlesers un pārējie antivaxeri neiekļūs pie siles. Tādejādi atbrīvosies vieta normāliem politiķiem. Un tie normālā procesā nomainīs Bordānus un citus reakcionārus.
A esošā vara atgriezīsies tikai atsevišķu personāžu veidā. Pārējie c19 nepārdzīvos.
Uzmanieties arī no NA. Pēdējā valodu likuma labojuma sakarā tur parādās sauklis, kas velk uz brūnā kreklā tērpto ūsaino puisi. Vai nu Iesalnieks ir saspiedies, vai arī Ozoliņam ir taisnība. Starp citu - pietiek skaldīt latviešus savā starpā. Taču neadekvātus tipus gan ir jānogriež no politikas taisīšanas.
NA kļūs neaktuāli, krievi jau atnāca.
Bradypus rakstīja: Pat leksiku esi no saviem primātiem aizņēmies
Kā garšo Putina ļenganais?
Nu jau vairs nav Putinam ļengans, apskaties pa TV kā tas vecais impotents savos pamperos sēžot uzbudinās no kara eiforijas. Pat Kabajevu vairs blakus nevajag, laikam vairs nepalīdzēja arī, nācās sākt kariņu.
Shiirs, tu vēl joprojām domā par Aldi balsot?
Jā, es "domāju", atšķirībā no tevis.
Pareizi darīji, ka "domāju" ieliki pēdiņās.
Atpisies nelaime
Varēji neatbildēt, vateni.
Tev sūdīgi pielec?
eidis rakstīja: Mēs panāksim, ka tādi pid%$#ari kā Gobzems, Šlesers un pārējie antivaxeri neiekļūs pie siles. Tādejādi atbrīvosies vieta normāliem politiķiem. Un tie normālā procesā nomainīs Bordānus un citus reakcionārus.
A esošā vara atgriezīsies tikai atsevišķu personāžu veidā. Pārējie c19 nepārdzīvos.
Jā, jūs panāksiet to, ko tu rakstīji pirmajā teikumā, un kuram es pilnīgi piekristu, tajā skaitā tam vārdiņam kuru tu izkropļoji. Bet otrajā un trešajā gan ir kaut kādas fantāzijas no pasaku zemes sarakstītas... Vecas, piedevām - par šito dažādi jūsmiņi sapņo jau hvz cik četrgades pēc kārtas. Jā, sejas varbūt nomainās, bet cilvēki paliek tikai sūdīgāki - piemērs kaut vai tie paši PARisti. Un tāpēc, nē - jūs cīnāties par piekariņu un papļūtu, jo tevis piesauktie baltie bruņinieki nekur neuzradīsies.
Ko Tu te vispār vaimanā? Jums tur gaterī nekas nemainīsies vienalga kāda būs valdība.
Es neko nesapņoju. Es esmu reālists. Jenoti un Paristi ir tipiski korumpanti un silisti, bet tie pārējie ir pilnīgi idioti
msh rakstīja: Nu tad kur radīsies tie normālie politiķi?
Nu, tu, piemēram.
Nē, Vjačeslavs un viņa drugāns Ņils esot baigi normālie. Jā tev patīk viņu akcentiņš vai ne? :fapfap:
Tavuprāt, Karīnas "akcentiņš" daudz labāks, vai ne?
Nezinu kas ir Karīna un par tiem kuriem ir akcentiņš es nebalsoju un nebalsošu atšķirībā no tevis
Sanāk, ka esi vēl stulbāks kā izliecies, ja nezini par partijas, kuru te tā apoloģē un par kuru balsosi, valdes locekļiem. Un šāds stulbenis sevi sauc par domājošu
Piedod bet es par vatņikiem neinteresējos.
Ņils un Vjač3slavs tev sūta būčas. Maijā uz "svētkiem" iesi?
Ā, tu arī neinteresējies par tiem, par kuriem balsosi. Nu jā, tipisks noderīgais idiots.
Hmmm, interesanti, ka viņi bučas sūta tieši caur tevi. Vēl interesantāk, ka tu jau kuro reizi man sūti bučas.
Vates pikucīt, es par "viņiem" nebalsošu. Tu gan! jūti atšķirību? Tuļipus Vjačikam un Ņilam ar kurjeru jau aizsūtīji?
Kā tad nebalsosi? Tu taču teici, ka par Alda partiju balsosi. Ņemot vērā to, kādu "komandu" Aldis vāca (Točs, Steoaņenko, tā pati Sprūde, Švecova), plus viņa izteikumus un izgānienus kara sakarā, kādos RU kanālos paviesojies utt., ir jābūt izcili stulbam, lai neredzētu, ka tavs Aldis ir viens no top Latvijas vatņikiem. Jā, tu pareizi saprati - tu esi izcili stulbs. Turklāt tik stulbs, ka nesaproti atšķirību starp "balsošu" un "varētu apsvērt iespēju balsot atkarībā no tā, kāda būs komanda un programma". Nemaz nerunājot, ka par Ņilu es jau pašā sākumā pateicu, ka nebalsošu nekādā gadījumā.
Grūtdieni, es par vateņiem nebalsošu, es jau to teicu. Ja vate būs viņa partijā, tad viņam manu balsi neredzēt kā savas ausis. Kas tev dauni vēl nav skaidrs?
Bet huļi tu pats balsosi par izbijušu saskaņas vateni?
Nē, tu teici, ka balsosi par Alda partiju. Tajā partijā ir vate, turklāt partijas valdē, es tev uz to norādīju, un tu tāpat teici, ka balsosi, zinot, ka tur ir vate. Turklāt Aldis pats ilgi nenosodīja UA karu (varbūt pat tagad to vēl nav izdarījis), arī tad, kad Dombrovskis jau bija, nosaucot Putinu par slepkavu. Politiķis - partijas līderis, kurš max 2 dienu laikā publiski un ļoti skaidri nenosoda Krievijas rīcību, mēģinot lavierēt, kā to darīja Gobzems, ir vatņiks, un jebkurš, kurš tādu atbalsta, ir vatņiks. Tātad, tu esi vatņiks. Tik vienkārši.
Es neteicu, ka balsošu, es teicu, ka varētu apsvērt iespēju balsot. To saprast vajadzētu pat tik neaptēstam stulbenim kā tev.
tu esi slims galvā.
Ņils un Vjačeslavs tev sūta neļķes un kvēlus skūpstus demagog
Nu jā, kad argumentu, ko likt pretī vairs nav, tad "slims galvā".
Un atkal caur tevi sūta skūpstus. Droši vien ir patīkami tos skūpstus saņemt, ja jau tik daudz reizes esi piekritis man nodot tālāk, vai ne?
Beidz veimanāt meitenit un pieliecies vjaceslavam
Nu, dziļāk pieliekties, kā tu liecies Aldim, nav iespējams, vateni. Ak jā, un vēl pieņem bučas no Ņila un tā paša Vjačeslava.
Es pa kreisi nelaižu, jo tu jau lēkā uz Nila un Vjačika dzindzelēm, taka es pass, lai tev tiek
Saka Alda dzindzeles lēkātājs.
Tātad Aldis nav vatņiks jo atbalsta netradiocionālas vērtības kā īsts sapuvušo rietumu pārstāvis.
Tad jau Ņils un Česiks arī nav
Diemžēl ir, akcentiņš nodod bet tev jau patīk...
Ak, tad tev vatņikumu nosaka tikai "akcentiņš"... Mjā, kad jau liekas, ka Šīrs ir sasniedzis sava stulbuma virsotnes un tālāk vairs nav kur, šams pasaka ko tādu...
Vatņikus viennozīmīgi nodod akcentiņš. Piemēru ir simtiem. Ņils, vjačiks (tavs elks), ždanoka, burovinskis mamikinu andža. Visi kā viens ar akcentiņu. Ui es varētu saukt un saukt, saraksts ir ļoti garš.
Gribētos zināt vai arī tev ir tipiskais vateņa akcentiņš, vai esi latentais? Nu tāds kā urbanoviču janka...
Tu tiešām esi stulbs. Vispirms nosauc mūs - tīrasiņu latviešus par vateņiem, pēc tam paziņo, ka vateņi ir tikai tie ar akcentiņu. Pēc tavas loģikas sanāk, ka, piemēram, Ņemcovs, Navaļnijs, Manskis arī ir vateņi.
Jā, saraksts ir ļoti garš - bez tevis pieminētajiem vēl ir Šlesers, Točs, Gobzems... tiem nav akcentiņu.
Eu kādus "mūs"? runa ir tikai un vienīgi par tevi vates pikucīt. beidz fantazēt.
Neviens īsts latvietis nemūžam neapsvērs balsot par vjačeslavu ar akcentiņu! Nekad! To es tev gatantēju!
Tu šeit arī citus esi par vateņiem saucis. Paskaties pats Ukrainas topiku, ja smadzenes esi tik ļoti nodzēris, ka neatceries. Bet, nu, tu visu laiku pinies pats savās kājās, tā ka nav brīnums, ka ar atmiņu švaki. Bet neviens gudrs cilvēks nevērtēs otru pēc "akcentiņa" vai nacionatlitātes. Tā dara tikai stulbeņi. Secinājums - tu esi stulbenis.
Es tev garantēju, ka neviens domājošs cilvēks nebalsotu par Gobzemu. Bet, nu ja tu cilvēkus vērtē tikai pēc "akcentiņiem"...
Ok nosauc kurus es esmu saucis par vat3ņiem?
Un jā es vērtēju arī uzsveru īpaši pēc akcentiņiem, piedod draugs bet lv politika tikai lohiem nav skaidrs kurš ir un kurš nav vatenis.
msh rakstīja: Nu tad kur radīsies tie normālie politiķi?
Man viens čoms bija izdomājis: Jāpiesaka ministra (un deputāta kautkā pakārtoti) alga 10k pēc 10 gadiem un šie 10 gadi ir pietiekams liaks, lai ambicioza publika mērķtiecīgi sagatvotos un samazinātu savus koruptīvos riskus, lai konkurenti nenoēstu. Budžetā tas nemaz tik daudz nemaksā un korupcijas izmaksas ir stipri stipri lielākas
Nu, experti, kas tur ir ar to Aldi? Itkā telegramā un FB izdzēsis visus ierakstus. Tagad tg parādījās ieraksts, ka tjip dzīvojiet dzīvi ārpus soc tīkliem. Kas notiek, kā mēs tālāk dzīvosim?
Nu kā, šamam teica, lai atpisās, viņš to arī izdarīja.
Bet laikam vate vairs naudu nesūta. Šiem šobrīd ņe do Aļģisa...
Baumoja, ka finansējums nāca no Krievzemes. Varbūt aptrūkās un vairs nav jēgas darboties...
Kaut kā tā... Beidzot turēja solījumu tīties prom, ja netiks par premjeru. Ko lai saka, labāk vēlāk, nekā vēl vēlāk. twitter.com/polittehnologs/status/1502382632457355270
Moš nobijās no krievu tankiem? Es zinu divus cilvēkus, kuri panikā aizlaidušies no Latvijas. Viens tā normāli ceļo ar ģimeni pa Spāniju un strādā attālināti (nenoliedzot to, ka aizbraucis aiz bailēm nevis dēļ vēlmes ceļot, bet otrs... Pilnīgā panikā, klaigādams par atomkaru, sameta busā iedzīvi, pameta māju, īpašumu, darbu un aiztesās arī uz Spāniju, kur neviens viņu negaida. Buss vecs, kaut kā sametināts, Vācijā saplīsa Varu tikai brīnīties par šiem panikotājiem. Ā - tas pirmais pirms tam jau divus gadus praktiski nebija no mājas izgājis - kovids taču!
Latviešu karavīrs Ukrainā no 4:00
Drēbītes tik tīras un smukas, var redzēt - īsts karavīrs, kaujas lauka pieredze lien pa visiem galiem ārā
Shiirs rakstīja: youtu.be/micESyRkaoE
Latviešu karavīrs Ukrainā no 4:00
Drēbītes tik tīras un smukas, var redzēt - īsts karavīrs, kaujas lauka pieredze lien pa visiem galiem ārā
Nebalsoju par Jurašu . Bet šeit drīzāk atbalstu . ES deputāti ieradušies palīgā , kaut viņš vien veiks selfijus . Info karam noderēs .
msh
kā uz burvju mājiena, kovidu nomainīja Ukraina - ir atrasts jauns. briesmīgs bubulis, piedevām ārējs, nevis iekšējs,
.
Pat nezinu ko teikt ..bļin ...
darklight rakstīja: Moš nobijās no krievu tankiem? Es zinu divus cilvēkus, kuri panikā aizlaidušies no Latvijas. Viens tā normāli ceļo ar ģimeni pa Spāniju un strādā attālināti (nenoliedzot to, ka aizbraucis aiz bailēm nevis dēļ vēlmes ceļot, bet otrs... Pilnīgā panikā, klaigādams par atomkaru, sameta busā iedzīvi, pameta māju, īpašumu, darbu un aiztesās arī uz Spāniju, kur neviens viņu negaida. Buss vecs, kaut kā sametināts, Vācijā saplīsa Varu tikai brīnīties par šiem panikotājiem. Ā - tas pirmais pirms tam jau divus gadus praktiski nebija no mājas izgājis - kovids taču!
Kā mana vecāmāte mēdza teikt - Dievam visādi vajadzīgi
svēta vieta tukša nepaliks - parādīsies cits "gobzems" pie apvāršna
Bernis vāc pakas ukraiņiem
Es piedāvāju kādam jaunietim, kurš studē jurisprudenci (vai ir nesen finišējis studijas) un vēlas gan iegūt nebijušu un neatsveramu pieredzi, gan ar laiku kļūt populārs jurists (kā savulaik man tas izdevās pirms daudziem gadiem, pārstāvot kādu pazīstamu personu tiesā) uzņemties pārstāvēt mani prasībās pret Latvijas valsti, lai piedzītu visus man nodarītos zaudējumus sakarā ar nepārprotamo manis vajāšanu kā opozīciju varai (prettiesiski ieturētā alga, nesamērīgie un neadekvātie sodi utt.). Gan Latvijas tiesās, gan Eiropas Cilvēktiesību tiesā.
Tāda iespēja bieži netiek piedāvāta jaunajiem censoņiem. Pieteikties, rakstot aldis.gobzems@gmail.com. Uzvarot šādas lietas, tiktu iegūta neatsverama pieredze visai turpmākajai jurista karjerai.
Uz tikšanos!
Volx rakstīja: Es piedāvāju kādam jaunietim, kurš studē jurisprudenci (vai ir nesen finišējis studijas) un vēlas gan iegūt nebijušu un neatsveramu pieredzi, gan ar laiku kļūt populārs jurists (kā savulaik man tas izdevās pirms daudziem gadiem, pārstāvot kādu pazīstamu personu tiesā) uzņemties pārstāvēt mani prasībās pret Latvijas valsti, lai piedzītu visus man nodarītos zaudējumus sakarā ar nepārprotamo manis vajāšanu kā opozīciju varai (prettiesiski ieturētā alga, nesamērīgie un neadekvātie sodi utt.). Gan Latvijas tiesās, gan Eiropas Cilvēktiesību tiesā.
Tāda iespēja bieži netiek piedāvāta jaunajiem censoņiem. Pieteikties, rakstot aldis.gobzems@gmail.com. Uzvarot šādas lietas, tiktu iegūta neatsverama pieredze visai turpmākajai jurista karjerai.
Uz tikšanos!
Toties zaudējot tiktu sa3,14sta reputācija un kļūtu par izsmieklu.
Ta jau domaju ka proktologs iekomentēs.
Shiirs rakstīja: Ta jau domaju ka proktologs iekomentēs.
Tā jau domāju, ka Alda klēpja sunītis ievaukšķēsies.
GB12 rakstīja:
Volx rakstīja: Es piedāvāju kādam jaunietim, kurš studē jurisprudenci (vai ir nesen finišējis studijas) un vēlas gan iegūt nebijušu un neatsveramu pieredzi, gan ar laiku kļūt populārs jurists (kā savulaik man tas izdevās pirms daudziem gadiem, pārstāvot kādu pazīstamu personu tiesā) uzņemties pārstāvēt mani prasībās pret Latvijas valsti, lai piedzītu visus man nodarītos zaudējumus sakarā ar nepārprotamo manis vajāšanu kā opozīciju varai (prettiesiski ieturētā alga, nesamērīgie un neadekvātie sodi utt.). Gan Latvijas tiesās, gan Eiropas Cilvēktiesību tiesā.
Uz tikšanos!
Toties zaudējot tiktu sa3,14sta reputācija un kļūtu par izsmieklu.
tāpēc piedāvā jaunietim. Jo normāls jurists uz tādu avantūru neies.
Bet zinot, ka cilvēki ir stulbi. Dazi pat ticēja, ka krievija var uzvarēt karu, tik pat pamuļķi tic, ka masku nēsāšana ir noziegums pret cilvēci
Gobzems
www.facebook.com/554867981641638/photos/a.555557024906067/1074183453043419/?type=3&theater