- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam

Krotow rakstīja: - Krievu kuģi, ej d...! Pat nezinu, kur pēc Putina nahrenizēšanas Šlesis un Gobzems liksies. Varēs doties celt komunismu Abhāzijā.
Komunismu šeit ceļ citi, kuru saimnieku plāni brūk reizē ar Putina plāniem. Līdz ar to zināma taisnība ir - šīs savdabīgās "opozīcijas" politiskā jēga visticamāk izzudīs šajās pārmaiņās.
Krotow rakstīja: - Krievu kuģi, ej d...! Pat nezinu, kur pēc Putina nahrenizēšanas Šlesis un Gobzems liksies. Varēs doties celt komunismu Abhāzijā.
Tev pat ir zināma taisnība, tikai savādāk nekā tu esi iedomājies
Reku nesen Kasiņš diezgan precīzi nosauca pie varas esošo kliķi par politiskajiem līķiem. Un tas ir papildus iemesls kāpēc pagājušonedēļ piepeši, kā uz burvju mājiena, kovidu nomainīja Ukraina - ir atrasts jauns. briesmīgs bubulis, piedevām ārējs, nevis iekšējs, un tādējādi rodas iespēja reanimēt politiskos līķus. Jūs, izmisīgie bļāvēji, tajā reanimācijā pildāt papildus lomu - ar savu bļaustīšanos un lamāšanos jūsu uzdevums ir panākt lai cilvēki ar švakāku atmiņu neieklausītos tajos, kas norāda ka tagadējie lielie patrioti/pretkrievu cīnītāji ir tie paši vakardienas apspiedēji. Tā ka uz priekšu briseles kuģi - ja labi bļausiest, gan jau panāksiet ka jenotība un paristi būs arī nākamajā valdībā, un pat ar tādiem pašiem nosaukumiem.
Bradypus rakstīja: Pat leksiku esi no saviem primātiem aizņēmies :D
Kā garšo Putina ļenganais? ![]()
eidis rakstīja: Mēs panāksim, ka tādi pid%$#ari kā Gobzems, Šlesers un pārējie antivaxeri neiekļūs pie siles. Tādejādi atbrīvosies vieta normāliem politiķiem. Un tie normālā procesā nomainīs Bordānus un citus reakcionārus. A esošā vara atgriezīsies tikai atsevišķu personāžu veidā. Pārējie c19 nepārdzīvos.
Jā, jūs panāksiet to, ko tu rakstīji pirmajā teikumā, un kuram es pilnīgi piekristu, tajā skaitā tam vārdiņam kuru tu izkropļoji. Bet otrajā un trešajā gan ir kaut kādas fantāzijas no pasaku zemes sarakstītas... :D Vecas, piedevām - par šito dažādi jūsmiņi sapņo jau hvz cik četrgades pēc kārtas. Jā, sejas varbūt nomainās, bet cilvēki paliek tikai sūdīgāki - piemērs kaut vai tie paši PARisti. Un tāpēc, nē - jūs cīnāties par piekariņu un papļūtu, jo tevis piesauktie baltie bruņinieki nekur neuzradīsies.
msh rakstīja: Nu tad kur radīsies tie normālie politiķi?
Nu, tu, piemēram.
msh rakstīja: Nu tad kur radīsies tie normālie politiķi?
Man viens čoms bija izdomājis: Jāpiesaka ministra (un deputāta kautkā pakārtoti) alga 10k pēc 10 gadiem un šie 10 gadi ir pietiekams liaks, lai ambicioza publika mērķtiecīgi sagatvotos un samazinātu savus koruptīvos riskus, lai konkurenti nenoēstu. Budžetā tas nemaz tik daudz nemaksā un korupcijas izmaksas ir stipri stipri lielākas
Shiirs rakstīja: youtu.be/micESyRkaoE Latviešu karavīrs Ukrainā no 4:00 Drēbītes tik tīras un smukas, var redzēt - īsts karavīrs, kaujas lauka pieredze lien pa visiem galiem ārā :D
Nebalsoju par Jurašu . Bet šeit drīzāk atbalstu . ES deputāti ieradušies palīgā , kaut viņš vien veiks selfijus . Info karam noderēs .
darklight rakstīja: Moš nobijās no krievu tankiem? Es zinu divus cilvēkus, kuri panikā aizlaidušies no Latvijas. Viens tā normāli ceļo ar ģimeni pa Spāniju un strādā attālināti (nenoliedzot to, ka aizbraucis aiz bailēm nevis dēļ vēlmes ceļot, bet otrs... Pilnīgā panikā, klaigādams par atomkaru, sameta busā iedzīvi, pameta māju, īpašumu, darbu un aiztesās arī uz Spāniju, kur neviens viņu negaida. Buss vecs, kaut kā sametināts, Vācijā saplīsa :D Varu tikai brīnīties par šiem panikotājiem. Ā - tas pirmais pirms tam jau divus gadus praktiski nebija no mājas izgājis - kovids taču!
Kā mana vecāmāte mēdza teikt - Dievam visādi vajadzīgi
Volx rakstīja: Es piedāvāju kādam jaunietim, kurš studē jurisprudenci (vai ir nesen finišējis studijas) un vēlas gan iegūt nebijušu un neatsveramu pieredzi, gan ar laiku kļūt populārs jurists (kā savulaik man tas izdevās pirms daudziem gadiem, pārstāvot kādu pazīstamu personu tiesā) uzņemties pārstāvēt mani prasībās pret Latvijas valsti, lai piedzītu visus man nodarītos zaudējumus sakarā ar nepārprotamo manis vajāšanu kā opozīciju varai (prettiesiski ieturētā alga, nesamērīgie un neadekvātie sodi utt.). Gan Latvijas tiesās, gan Eiropas Cilvēktiesību tiesā. Tāda iespēja bieži netiek piedāvāta jaunajiem censoņiem. Pieteikties, rakstot aldis.gobzems@gmail.com. Uzvarot šādas lietas, tiktu iegūta neatsverama pieredze visai turpmākajai jurista karjerai. Uz tikšanos!
Toties zaudējot tiktu sa3,14sta reputācija un kļūtu par izsmieklu.
Shiirs rakstīja: Ta jau domaju ka proktologs iekomentēs. :D
Tā jau domāju, ka Alda klēpja sunītis ievaukšķēsies.
GB12 rakstīja:
Volx rakstīja: Es piedāvāju kādam jaunietim, kurš studē jurisprudenci (vai ir nesen finišējis studijas) un vēlas gan iegūt nebijušu un neatsveramu pieredzi, gan ar laiku kļūt populārs jurists (kā savulaik man tas izdevās pirms daudziem gadiem, pārstāvot kādu pazīstamu personu tiesā) uzņemties pārstāvēt mani prasībās pret Latvijas valsti, lai piedzītu visus man nodarītos zaudējumus sakarā ar nepārprotamo manis vajāšanu kā opozīciju varai (prettiesiski ieturētā alga, nesamērīgie un neadekvātie sodi utt.). Gan Latvijas tiesās, gan Eiropas Cilvēktiesību tiesā. Tāda iespēja bieži netiek piedāvāta jaunajiem censoņiem. Pieteikties, rakstot aldis.gobzems@gmail.com. Uzvarot šādas lietas, tiktu iegūta neatsverama pieredze visai turpmākajai jurista karjerai. Uz tikšanos!
Toties zaudējot tiktu sa3,14sta reputācija un kļūtu par izsmieklu.
tāpēc piedāvā jaunietim. Jo normāls jurists uz tādu avantūru neies.
Bet zinot, ka cilvēki ir stulbi. Dazi pat ticēja, ka krievija var uzvarēt karu, tik pat pamuļķi tic, ka masku nēsāšana ir noziegums pret cilvēci
![]()