1.. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
eidis Reģ.: 07.11.2001
0 1 Atbildēt

msh rakstīja: "kas ir tie mistiskie globālisti kas iegūst ["benefitē"] no valstu kolonizācijas ar imigrantiem"? Atver acis un saod kafiju. Nu, kāda virziena politiskie spēki ir par vaļējām durvīm trešās pasaules imigrantiem? Sociķi/komunisti. Ļoti savādi ka neesi pamanījis kāds viņiem ir no tā labums - viņi ieved savās valstīs sev jaunus vēlētājus, tādus kas stabili balsos par viņiem un kam maz no viņiem vajadzēs. Tāds klasisks piemērs [jo valsts liela un partijas tikai divas] ir ASV - kur demokrāti ir par cauru robežu, jo imigranti, kad tiek pie ASV pilsonības, visdrīzāk būs demokrātu vēlētāji. Un tas ļoti skaisti strādā - paskaties kaut vai uz Kaliforniju, ASV komunistu paradīzi - baltie tur jau ir ja ne mazākumā, tad uz to velk, un attiecīgi štats stabili balso par demokrātiem.

Bet savu ekonomikas teoriju tu esi šausmīgi novienkāršojis, līdz tādam bērnudārza līmenim, nepamanot ka valstīs kuras mūsdienās tiek kolonizētas tas tā nestrādā. Tas tā bija agrāk , pirms 50-100 gadiem, kad augsta ekonomiskā rosība nozīmēja ražošanu - vai nu rūpniecībā vai lauksaimniecībā, un kur procesā vienkārši pietrūka darbaroku mazāk apmaksātajiem darbiem - tāpēc, piemēram, pirms kara latviešu saimnieki ņēma poļu laukstrādniekus. Bet tās valstis kuras mūsdienās tiek kolonizētas tādas jau sen vairs nav - ļoti daudzas rūpnīcas tur ir tikušas pēdējo 30 gadu laikā aizklapētas ciet un ražošana pārnesta uz āziju, un attiecīgi ekonomika vairāk pagājusi uz pakalpojumu sektoru. Un visi tie migranti brauc ar diviem mērķiem - vai nu būt par lēto darbaspēku, vai nestrādāt nemaz un dzīvot uz pabalstiem. Tie kas ir lētais darbaspēks ir vajadzīgs lielajām kompānijām lai turētu darbaspēka izmaksas lejā - ne jau valstī pamatnācijas vidū darbaroku trūkst, vienkārši tie cilvēki grib atbilstoši saņemt, nevis minimālo stundas likmi. Bez visādiem realitāti kropļojošiem pabalstiem mūsdienu kolonizatori nemaz nedotos uz tām valstīm kurās viņi atrodas.

Jau piekusu.

Nu pļā: 1. Imigrantiem nekur nav balstiesību; 2. Kur garantijas, ka tie kas dabūja balstiesības, palsos par šiem. Šī ir tik ļoti shady prātula.......

Savukārt atvest, lai strādā ir supervienkārša garantēta tehnika.

Un ekonomikas teorija nav mainījusies kādus 100k gadus - lai pārdotu, ir jāražo ko

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Imigrantiem de facto IR balsstiesības, tieši tādēļ ASV demokrāti kā aizkauti kviec, ka prasība uzrādīt personu apliecinošu dokumentu vēlēšanās ir rasitiska un vēlētāju tiesības ierobežojoša. Garantijas ir ļoti vienkāršas - balsos par tiem, kas nodrošina visādus labumus par nodokļu maksātāju naudu un neprasa izpildīt oficiālās imigrācijas prasības.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Ko tu piekusi, muļķības rakstīt?

1) Jā, sākumā. Pēc cik gadiem viņi naturalizēsies? Pēc cik gadiem viņu bērni būs ar balstiesībām, to mēs zinām.

2) Kur ir garantijas? Tendencēs un statistikā. Tajā pašā ASV par demokrātiem balso 90% nēģeru un 70% latīņamerikāņu. Paskatoties tepat tuvāk - kā tev šķiet par ko vēlēšanās balso rietumvalstu musulmaņi?

imzz Reģ.: 27.02.2015
4 0 Atbildēt

"Nu pļā: 1. Imigrantiem nekur nav balstiesību;"

Kāda legālā imigrante kritizē Ņujorkas pārvaldi, jo tiek apsvērta iespēja piešķirt balsstiesības 800 000 nepilsoņu Big Apple ( pils.rajons ) ( Foxnews )

Un nesen politico bija viedoklis, kas pauda sašutumu par to, ka Merkeles ielaistajiem migrantiem Vācijā vēl nav balstiesību. Iespējams, ka senākiem migrantiem jau tiesības balsot vietējās vēlēšanās ir.

"Savukārt atvest, lai strādā ir supervienkārša garantēta tehnika."

Kā tad iznāk, ka Vācijā trūkst kravas auto un autobusu šoferu, neskatoties uz to, ka Merkele importēja ap miljons migrantu. Jādomā, ka visi migranti ārsti, inženieri un skolotāji, bijušie tiesneši un sociālie darbinieki, neviena šofera.

eidis Reģ.: 07.11.2001
1 2 Atbildēt

Legāliem imigrantiem lai iegūtu pilsonību ir kādu laiku jāpadzīvo tur. NL piem 8 gadi. Tas ir aiz jebkura politiķa horizonta un vēl tālāk aiz migranta lojalitātes un atmiņas horizonta. Nav tik vienkārši.

1970tajos DE saveda kkādus 2 mio turkus. Ļoti sekmīgi tos salika strādāt rūpnīcās.

Es nezinu par kādu Merkeles miljonu tu runā, bet liela daļa no tiem arābiem tgd arī strādā par šoferiem. Ir daļa salašņas, bet tie vnk ir ļoti redzami, jo slaistās pa ielu, ne rūpnīcu / kabīni. Nav tā, ka neviens no viņiem nestrādā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

"Es nezinu par kādu Merkeles miljonu tu runā": Merkeles miljons ir vispār zināms fakts:

Merkelei tas kļuva par simbolu viņas pārsteidzošajam lēmumam, kas tika pieņemts tikai dažas dienas iepriekš, atteikties no ierastās piesardzības un izlikt apsveikuma paklāju (and put out the welcome mat) , kas galu galā kļuva par 1,1 miljona migrantu un patvēruma meklētāju pieplūdumu Vācijā tajā gadā.(2015 )

www.latimes.com/world-nation/story/2020-09-10/five-years-after-migrant-influx-germany-settles-in

Līdz gada beigām bija ieradies miljons bēgļu.

www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/09644008.2021.1996563?af=R&journalCode=fgrp20

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Nē, ir ļoti vienkārši. Ir visu laiku vienas un tās pašas partijas, kur vienas vēlas likumus un kārtību, bet otras - izbeigt "rasismu" un dažādos citos veidos dot imigrantiem kas nevēlas iekļauties valstī kurā ieceļojuši, nepelnītas priekšrocības. Musulmaņu gadījumā noteikti ir vēl vienkāršāk - tur mošejā gan jau imams pasaka par ko vajadzētu balsot, vai vismaz par ko nevajadzētu, un kreisajiem nav nekāda problēma līst musulmaņiem dirsā.

Jā, septiņdesmitajos saveda turkus - organizēti ieveda strādāt gribošus cilvēkus, ar sākotnējo mērķi uz laiku, ar nolūku strādāt noteiktās fabrikās - no viscivilizētākās musulmaņu valsts. Nevis kā tagad, kad vienkārši laiž iekšā visus kas grib un dāļā pabalstus.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Es domāju tur ir parasti un saredzami merkantili mērķi - segt pensiju sistēmu un stabilizēt nodokļu ieņēmumus. Nav pilnīgi neviena no tevis piesauktajiem idioloģiskajiem mērķiem.

Bet par situācijas atšķirību tev piekrītu. Tomēr tur ir citi iemesli: ievestie turki mierīgi varēja piemēroties Mersedesa konveijeru līnijām un skrūvēt autobusus. Tgd saskrējušie ir aptuveni tādā pašā attīstības līmenī (un tajā vēsturiski vainīgi turki), kas šodienas ražotnēs vairāk nav izmantojams, jo prasības darbagaldu operatoriem ir būtiski augušas. Attiecīgi šie cilvēki var būt vai nu atsevišķu (un ne visu) smago auto vadītāji, jeb sētnieki atsevišķās (un ne visās) vietās.

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Ja, nav neviena no tādiem mērķiem? Tad huļi kreisie rietumu politiķi lokās uz atpakaļ, lai tikai līstu dirsa imigrantiem un izliktos ka viņi nerada problēmas? Uzreiz nāk prātā Zviedru komunisti - kur kaut kāda vecene no valdības tiešā tekstā savlaik pateica "mums nav savas kultūras", tb jebkuras salašņas no vislielākās dirsas atbraukušas viņus kulturāli bagātina, un izvarošanu statistiku cenšas piesegt apgalvojot ka tie ir savējie kas sievietes mēdz izgrabināt. Un ir jābūt ļoti stulbam lai iedomātos ka šitie imigranti būs ahūnie nodokļu maksātāji... Jā, daļa - pamatā nemusulmaņi - cilvēki kas centīsies asimilēties sabiedrībā, tādi būs, bet ne jau tie kas cenšas uz tās rēķina iedzīvoties.

Un par turkiem, atkal, nē! Turcijas republikas pamata ideoloģija ir kemalisms - sekulāra republika, protams, ar saviem kāšiem, jo amatpersonas ir muslmaņi - un līdz Erdoganam tā sistēma turējās pārsteidzoši labi - ja akurāt valdība sāka pārlieku vilkt uz islamismu, armija to nogāza, kas notika vairākas reizes, un pēdējoreiz tas tika mēģināts pirms dažiem gadiem, diemžēl šoreiz nenogāza. Ir tāda "neliela" starpība starp cilvēkiem kas nāk no līdzīgas valsts un kuriem [tajā laikā] nācās iekļauties sabiedrībā, un tādiem kas nāk no kaut kādas atejas bedres un grib savu jauno mītnes zemi padarīt par tādu pašu.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Tu tiešām domā ka uz tādām muļķībām tiek bāzēti lēmumi valsts pārvaldē? Es domāju tev laiks skolu atjaunot. Kaut 7. klasei par vecu gan jau būsi.....

Turki šajā gadījumā ir Osmaņu impērija. 600 gadus arābu pasaulē neattīstot neko, tie atpalika līdz šim pusmežonīgajam stāvoklim. Turki attīstībā koncentrējās uz Turciju un Eiropu. Arābi tikai maksāja nodoklus.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt

Pieprasu izrēķināties ar nekaunīgajiem spameriem!

Godīgs cilvēks ienāk uzzināt par Rododendra izmaiņām, plāniem A te - Merkele, Fox news un vēl citi murgi

Krotow Reģ.: 09.09.2008
4 0 Atbildēt

Gobzems pēc definīcijas ir spams.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Nu, labi, ziņas no Rododendra... twitter.com/i/status/1470393093174276097

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
1 0 Atbildēt

Cirks. Pilnīgs cirks.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Še tev mīļais Gobzems

fckns Reģ.: 29.11.2020
2 2 Atbildēt

Aldis tomēr piedirsa savus fanus.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt
GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Tas pamuļķis atkal prasa (šoreiz Rukam) pierādīt, ka eksistē Satversme. Nu, kāpēc tie antivakseru līderi ir tādi idioti?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 3 Atbildēt

Vāc balsis Vienotībai un A/Par?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kāds šeit sakars ar V un Apar?

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Ja Vienotība un A/Par savu sniegumu diez ko uzlabot nevar, tik cik necik sakopt kļūdas, tad vajag fonu. Uz kura izcelties.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 4 Atbildēt
wons Reģ.: 26.07.2017
1 0 Atbildēt

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūra LETA noskaidroja, ka policija aizturējusi divas personas par sabiedriskās kārtības pārkāpumiem - viena persona par drona pilotēšanas noteikumu pārkāpumiem un otra persona par pārvietošanos ar izkapti.

Par pārvietošanos ar izkapti.-tas nopietni?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Tai izkaptī kaut kādas naglas bijušas iekšā. Ķip, bīstams priekšmets. Bet, nu, jā, poliči arī klaunādi parādīja. Tak jebkuram loham (izņemot Gobzemes lohus) skaidrs bija, ka tur nekā prātīga nebūs, bet tādus spēkus mobilizēt. Ap 12 braucu pa Krastmalu, tik daudz poliču mašīnas vienuviet sen nebija redzētas.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 4 Atbildēt

Jopcik, es gan neprotu prognozēt notikumus. Solīju Aldim šodien 3 tūkstošus. Izskatās, ka pat līdz štukai nedavilka. Tad nu gan līderis, kurš spēj kaut ko mainīt Interesanti, iauto lielākie Alda apoloģēti arī bija vai tikai, dīvānos piržot, live skatījās?

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Ja redzēji vismaz foto, tad droši, ka pamanīji tur stipri VIRS 3k ļaužu Mediji, protams, rakstīs tik, cik tiem tiek diktēts, tomēr reālā dzīve bija tur pie un ap Vecrīgu. Domāju, turp devās ne tikai Gobzema fani. Daudz cilvēku, kuri vēlas pārmaiņas.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
4 2 Atbildēt

Redzēju. Tur noteikti nebija virs 3k. Un jā - tur devās ne tikai Gobzema fani, bet arī Šlesera fani un ne viens vien ziņkārīgais, kurš vienkārši gribēja uz to balagānu paskatīties...

Bet, nu, jā, pārmaiņas tagad noteikti ir gaidāmas. Ļoti rezultatīvs pasāciens - pāris kartupeļi paālējās - viens noliek maizi, lai mamma redz, otrs pastumda klavieres, trešais policijas priekšniekam prasa uzrādīt Satversmes oriģinālu, ceturtā mauc savu šķībo "Pandēmija kā tādāā nēēēksistēēē..." un bariņš padejo pie RU mūzikas pie tankštelles. Viss, tagad, kā Aldis solīja, valsts ir sacelta kājās. Barikādes, Maidans u.c. stūrī nervozi pīpē.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Rododendrs nav vienreizēja akcija.

To var nosaukt par mīlestības, vienotības utml., bet principā visa pag nedēļā pagāja zem zīmes lai parādītu cik bez tiesiskā valstī tieši tu dzīvo

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 2 Atbildēt

Redzēji, bet neko nesaskatīji. Kauns! Intereses pēc tikko iegāju Gobzema profilā FB, kur ir tāds posts “Rododendrs”. Goda vārds, jābūt totāli aklam vai pilnīgi nozombētam, lai ticētu vien 1000 dalībnieku esamībai. Apsmiekls.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Jābūt "totāli aklam vai pilnīgi nozombētam", lai uz vārda ticētu jebkam, kas ir publicēts Gobzema lapās un profilos...

Vari pats paskaitīt... twitter.com/Valsts_policija/status/1470411617636605957/photo/1

twitter.com/Valsts_policija/status/1470473259665825798/photo/1

twitter.com/Valsts_policija/status/1470495009204060160/photo/2

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Zini, jo tālāk - jo trakāk. Ja medijiem un varas struktūrām ir dots skaidrs mājiens, ka CILVĒKU BIJA MAZ, tad iznāk, vairākums LV ir aklu cilvēku, neprotot atšķirt 1000 cilvēku pūli no 5000 cilvēku pūļa. ARĒNA RĪGA ap 10k fanu izskatās mazāk par Vecrīgas pūļiem. Lūk, kā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tad tu gribi teikt, ka uzņemtajos attēlos ir 5000 cilvēku? Tad jautājums - kā tu to noteici? Pēc intuīcijas? "Jābūt aklam, lai neredzētu" nebūs arguments. Vai arī vienkārši noticēji tam, ko Gobzems raksta? Tad jau, protams, rodas loģisks retoriskais jautājums - kurš tad te ir "akls un nozombēts"?

Par medijiem runājot - nu, nu, pastāsti, kuriem medijiem tad bija tas uzdevums? Visiem vai tomēr bija kādi, kuriem šādu uzdevumu nedeva? Jo kaut kā neviens, arī tie, kuri šobrīd visai uzkrītoši nodirš varu un apoloģē Gobzemu (nra.lv, piemēram) nerakstīja par pieciem plus tūkstošiem...

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
3 0 Atbildēt

nu Šīram izlādējās tesla, tāpēc viņš netika līdz rododendram, otru lielāko atbalstītāju sašņorēja CP reidā par trīs ziemas riepu izmantošanu četru vietā

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

A kāpēc tu domā ka mans golfs šoziem ir kaut kur braucis uz trīs ziemenēm?

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

citu tēmu - šodien, tb vakar beidzot golfam uzliku ceturto ziemeni - pirmās divas tika uzliktas aizpagājušo otrdien, trešā šo ceturtdien

Parasti visas riepas liek vienā laikā.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Elementāri vatson - golfs pirmo reizi šomēnes no garāžas izbrauca pagājušoceturtdien, un tam esot garāžā es varu piekļūt tikai vienai pusei, parasti kreisajai, tā nu divi ripuļi tika saskrūvēti nedēļu ātrāk - ceturtdien savajadzējās garāžu citai mašīnai un uztaisīt mazu un lēnu vietējo braucieniņu, attiecīgi nomainīju vienīgo uz mašīnas atlikušo vasaras ripuli pret ziemas [labajā pusē aizmugurē pāris mēnešus stāvēja viens ripulis ar diezgan bēdīgu ziemeni, jo vasarene tika smagi sadurta] - sestdien vajadzēja aizbraukt uz Liepāju, tādā braucienā, protams, gribējās lai visi četri ripuļi ir vienādi, un tā nu ripulis ar bēdīgo ziemeni tika nomainīts pret ripuli ar pareizo ziemeni. Bet te daži pasaku jūļi izdomāja ka es braucu bez ziemenēm...

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

"Stulbais", no kurienea tev šī informācija?

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

nosapņoju

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
1 0 Atbildēt

Beidz sapņot draugs. Tev boosterīts prasās

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Pirmdienas kopsavilkums - tautas dāvinātās klavieres izrādījās par lētu tautas nevēlētam prezidentam

P. S. Kopumā bija 10 klavieres no kurām 4(itkā) nokļuva līdz pilij. Vismaz pie vienām cilvēki muzicēja

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Reāli spēlēja vai, kā Talsos, kur viens pamuļķis vienkārši sēdēja un imitēja spēlēšanu?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Spēlēja, spēlēja..... Mūzikas skolotāja

Bet Talsu čaļi arī bija ar savu perfomanci

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Kāda tur performance? Tai Pavļuta/Kariņa dziesmai ir pavisam vienkārši akordi, varēja paaicināt jebkuru amatieri, kurš to varētu nospēlēt, tā teikt, dzīvajā...

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 1 Atbildēt

Vēl viens moments, ko daudzi tw jautāja.

Vīri, kas pavada AG, ir Valkas aizsargu organizācija, kas uzņēmusies apsardzes funkcijas.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
2 0 Atbildēt

Pēc nākšanas pie varas Vācijā Hitlers brutāli izrēķinājās ar saviem bijušajiem drošības palīgiem SD, viņu vadoni Rēmu ieskaitot. Visādiem nedaparamilitāristiem to būs ņemt vērā.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt
darklight Reģ.: 29.10.2013
2 0 Atbildēt

Ja Levitam būtu kaut nedaudz sajēgas, tad viņš ar sūdainu koku izdzenātu visu savu kanceleju, īpaši jau PR speciālistus, un paņemtu vietā veco Vējoņa komandu. Bet tā kā sajēgas laikam nav... Nu kā, kā šajos laikos var atļauties tracināt tautu tā, kā ar šitajām klavierēm?

P.S. Pazīstu cilvēku, kurš personīgi pazīst Levitu. Saka, ka otru tik erudītu cilvēku dzīvē nav saticis, un ir diezgan lielā šokā par šo totāli neveiksmīgo prezidēšanu.

Volx Reģ.: 22.11.2018
3 0 Atbildēt

Erudītiem cilvēkiem jāiet uz erudīcijas konkursiem, ne jākļūst par prezidentiem

Starp citu, tieši pirmdienās LTV1 parasti ir tāds erudīcijas konkurss. Gaidam

Tev tiešām liekas, ka tas ir tikai dēļ klavierēm un nomainot kkādu PR komandu kkas mainīsies? Levits tika ielikts tajā amatā lai varētu realizēt bezpriģelu, ko tu šobrīd vari novērot visos līmeņos. Parasti jau ir kā, prezidents ir kā tāds klusais malā stāvētājs, kas var noraut stop krānu. Līdz šim kkā veiksmīgi ir salicies, ka prezidents ir ticis ievēlēts "nepareizais" un no tāda tiešām var sagaidīt darbības ar stop krānu. Ik pa laikam var aizsūtīt kādu likumprojektu pārskatīt utml.

Vai tad šobrīd koalīciju kkas tāds ierobežo, kāds likums atmests atpakaļ. Nē, tas nevar nemaz notikt no vārda pavisam. Nodrošiniet prezidentam visas viņa iegribas un dariet visu ko sirds vēlas. Piemēram kaut vai pēdējais gadījums ar Satversmes tiesas Kucinu. Un flīģelis šajā no zemes atrāvušajā tirāna sarakstā ir tikai simbols.

Tak što, darklight, nevaru ieskaitīt šīs tavas variācijas, tām nav nekāda sakara ar pašreizējo stāvokli. Piezīmē kā ir apaudzis ar padomnieku, sekretāru varžu. Tam cilvēkam nav vispār robežu, būs vēl padomes un vēl visādi murgi.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Nu ja, šī ir tā retā reize, kad es tev pilnībā piekrītu. Izskatās, ka viņam pilnīgi viss ir pie... Bet es tev saku, ka arī cilvēki no juristu aprindām, kas viņu tīri labi pazīst, ir šokā.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Es arī savā laikā atbalstīju Levita iecelšanu. Pat atcerējos, ka ar vienu sabiedrībā pazīstamu cilvēku - čomu - dienā, kad ievēlēja Vējoni, toreiz, no teātra nākot, spriedām - bļin, nu, kāpēc Levitu nevarēja? Būtu mums beidzot sakarīgs prezis, no kura nav jākaunas? un kurš sakarīgi nesīs LV vārdu pasaulē? Tagad tas cilvēks pat publiski ir atzinis, ka viņš nožēlo to, ka ir atbalstījis to prezidenta parodiju.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Pienene varētu nest Latvijas vārdu pasaulē līdzīgi kā nasingspešālists [aizmirsu uzvārdu]...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Nu, pirms prezidēšanas viņam Eiropā bija visai laba reputācija - ES tiesnesis kā nekā...

Zemesgramata Reģ.: 14.08.2013
0 0 Atbildēt

Būtu labāk klusi sēdējis savā ECT pa 20k€ mēnesī.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Seriāls "Sarkanais mežs" vai atkal esam tajā mežā? Tas AG jau tikai karogs?

eidis Reģ.: 07.11.2001
2 0 Atbildēt

.Vēl anulētas tehniskās apskates astoņiem transportlīdzekļiem, turklāt trijiem atņemtas arī valsts reģistrācijas numurzīmes, norādīja Ruks, piebilstot, ka arī jaunieši bija uzrīkojuši ballīti netālu no pils esošajā degvielas stacijā.....

Gobzema elektorāts ir lielisks - uz kašķi ar policiju ieradušies ar auto, kuriem neatbilstošas riepas. Incanti kādu rezultātu šie prognozēja?

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
1 0 Atbildēt

Divi varianti: pilnīgi kartupeļi, vai apzināta provokācija. Visticamāk abi kopā.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

eidi

Ko tiem jauniešiem darīt? Krīze Tu saproti? Braukt uz Naukšēniem, bet viņus tur nemaz negaida...

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

ballēt Uzvaras parkā vai Mežparkā kamēr visa drošības mašinērija koncentrēta ap Pili?

Krīze tak neatceļ stratēģiju un plānošanu....

Bet ieraksts pamatā bija par malačiem ar tehniski neatbilstošiem auto. Jo nu kurš varēja paredzēt ka tur būs policija?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt
Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt
Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt
Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt
Zemesgramata Reģ.: 14.08.2013
0 0 Atbildēt

Redzēju video,kur runātāji apgalvo,ka Aldis zin,ka viņam vairs nav daudz atlicis. Slims. Grib aiziet kā tautas varonis.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 1 Atbildēt

Marina jau Raimo izvilka, izvilks arī šo.

Bet nu tās basņas ir jaukas Tad, kad viņš strauji nometa svaru, tad kundzītes runāja, ka Aldis nav īstais. Samainīts esot ar dubultnieku

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
1 0 Atbildēt

pag pag. nesen dzirdēta intervija kur jams cer atkal palikt stāvoklī un tikt pie trešā bērna.

svaru esot nometis ar sportu un riteni. visi veloforumi jau rēc par jamā velogaitām.

fckns Reģ.: 29.11.2020
1 0 Atbildēt

Kur var palasīt par viņa velo gaitām?

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

Jams savā twiterī pats posto kkādus kosmosa ciparus

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Velo ir papildus, pamatā skrien.

Viņš jau Ventspilī aicināja policijas priekšnieku ar viņu noskriet 10km. Tam bija izteikts vēders

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Kaimiņš taisa kompromātu t.me/aldisgobzems/4651

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Neticu! Kaimiņš tak nebūs tik stulbs, ka mēģinās taisīt kompromatu ar bildi, kur Aldis izskatās pēc varoņa, ja tas stāsts ir patiess. Gan jau pats to bildi palaidis un tagad Artusam brauc virsū.

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
1 0 Atbildēt

gobzis Varonis. phahah

1.. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti