eidis rakstīja: Nav taisnība. Šiem cilvēkiem ir nepilnvērtīgs enzīmu komplekts un attiecīgi daļa uzturvielu netiek sašķeltas un secīgi arī uzņemtas. Rezultātā šāds cilvēks ir kalsns un vienlaicīgi neveselīgs - jo kāda uzturviela no komplekta trūkst.
Šīs vielas neuzņemšana agri vai vēlu atriebjas ar kādu neārstējamu kaiti.
Resp veseli cilvēki garšīgas un neierobežoti pieejamas partikas rezultātā garantēti paliek resni. Vienīgā izeja - neēst. kur ir divi risinājumi: 1. daudz kustēties un būt tālu no ledusskapja; 2. Pirkt negaršīgu (bet ne neveselīgu) pārtiku
GB12 rakstīja:
Es šitā savu kaķeni spīdzinu. Speciāli turu viņai ne pārāk garšīgu ēdamo, lai pieiet pie trauka un apēd kaut ko tikai tad, kad patiešām vajag...
Mazu kaķu īpašniekiem
Esam ar sievu izlēmuši, ka mājā nepieciešams kaķis (meita galīgi traka uz kaķiem). Mans bērnības sapņu kaķis ir meinkūns, sieva piekrita, līdz ar to vajag attiecīgu auto, jo esošajā mašīnā varbūt varēs ielikt tikai kaķa 1/5 daļu. Respektīvi vajadzīgs universāls vai SUV, V70 būtu o.k. pēc izmēriem, bet man personīgi liekas vecmodīgs. Gads varētu būt sākot ar 2005. Ir kādi viedokļi?