- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam

WALA rakstīja: Par grīdas uzkopšanas robotiņu pagaidām neesmu sajūsmā, kaut itkā dzīvi atvieglo. Nav, bet saredzu jēgu logu tīrītājā -robotā ( tāds kurš pats piesūcas pie loga, un pa to vazājas), jo man ir pāris logi kurus ir neērti tīrīt. Par mitrinātāju būtu jādomā tikai tad ja sāc reāli ar ''ādu" izjust problēmu, ja neizjūti - nevajag ! Par sausinātāju - domāju ka nevajag bet var būt telpas kurās ir slikta ventilācija, un tad tas var palīdzēt. Bet citādi iesaku padomāt par ventilacijas jeb gaisa apmaiņas nodrošināšanu. Man pašam ir gaisa rekuperators pa visu māju kas šancē ar ~ 16 cm gaisa vadu diametru un vietām ar mazāku diametru, lai pareizs dalījums pa telpām. Gan gaiss sauss ( varbūt pat pārāk, bet diskomfortu neizjūtu) gan veļa ātri žūst attiecīgajā veļas telpā .
Izstāsti par rekuperāciju. Man tūlīt stāv priekšā neizvēle uz likumiskiem pamatiem. 16 cm diametrs pietiek? Vasarā pietiekami vēdina? Arī augšstāvu? Nav tā ka logu gribas atvērt? Ziemā / vasarā? Troksnis uz 16 cm nav?
imzz rakstīja: Par logu mazgāšanu runājot, vai gadījumā kāds nav nopircis to Karcher ierīci, ko visu laiku reklamē ? To varētu lietot arī auto logiem, kā nekā. www.kaercher.com/lv/maja-un-darzs/logu-mazgatajs/wv-2-premium-versatility-16334870.html
Bija. Nosprāga baterija. Tgd ir b&D ar labāku bateriju. Man ir milzīga logu kvadratūra, šis reāli atvieglo. Vienīgi Kaercher ir atsevišķs stāsts - ļoti nekvalitatīvi produkti šiem pēdējā laikā. Tam Logu tīrītājam accu nosprāga neticamā ātrumā. Apmaiņa nav paredzēta. Citi esoši šo produkti nav labāki

eidis rakstīja: Super. Paldies par izklāstu. Nespēja nodzesēt karstu sauli visdrīzāk dēļ siltajām grīdām. Tur tā inerce ir katastrofiska. Man ar radiatoriem nekad nav šī problēma parādījusies. Redzēs kā tgd būs ar termosu un siltajām grīdām
Papildināšau ar vienu lietu ko atcerējos tagad pie lieliem vējiem, pie uzstādīšanas runājām par to kas ir labāk vai kad ir mazliet zems spiediens iekšā mājā ( faktiski rekuperators tikai sūc ārā), vai kad ir pozitīvs spiediens ( ventilatori pūš gaisu iekšā). Man ir negatīvs spiediens, kas nozīmē 2 relatīvi nepatīkamas lietas - drusku vairāk putekļu kā otrā gadijumā, un tas ka esmu nepareizi veramus logus izvēlējies. Par putekļiem pilnīgi pofig, jo ar to ka māja jauna, tajā vēl ir daudz mitruma utt. pozitīvs spiediens dzītu mitrumu sienās, tagad jams to ļoti ātri "savāc" kopā ar siltajām grīdām, attiecīgi nav riski pelējumam utt. Bet protams tur kur ir "nesaderīgi materiāli - piem. reģipsis un gāzbetons - man šobrīd izveidojušas redzamas plaisas, tiesa vainīga var būt špakteļmasa, kas nevienmērīgi ir sarukusi, bet nu defekti ir redzami, tiesa ne visās šādās savienojuma vietās - tā kā varbūt tiešām dažāda špaktele. Nu un par to otru lietu - man visi logi ir tā kā ierasts pie mums - veras uz iekšu - tas ir aplami situācijā, kad ir negatīvs spiediens - īpaši jūt kad vējš (vētras stipruma parasts - nē) trāpa lielajos logos - pa blīvējuma vietām joprojām svilpo, kaut jau ir regulēti. Vajadzēja izvēlēties kā skandināviem mēdz likt - veras uz āru, tad jebkurš vējš + negatīvais spiediens jamos tikai ņiprāk spiež pie aplodas ...
imzz rakstīja: Par logu mazgāšanu runājot, vai gadījumā kāds nav nopircis to Karcher ierīci, ko visu laiku reklamē ? To varētu lietot arī auto logiem, kā nekā. www.kaercher.com/lv/maja-un-darzs/logu-mazgatajs/wv-2-premium-versatility-16334870.html
Ir labs, tikai cits modelis. Uz auto gan neesmu meiģinājis, bet daru to ar parsto bez iesūkšanas funkcijas.
x_rays rakstīja: Ir lietošanā pats lētakais karčeris kads nu viņiem tur taja kataloga ir. Modeli toč nepateikšu. Nu jau kadu gadu lietojas, neko sliktu pateikt nevar. Mazgaju gan auto, gan arī pagalma betonu, tur bij opcija ar pribambasu, kas tipa naca cena ieksa, tada rotejoša sprausla patio tīrišanai. Piepirku klat auto rotejoso birsti, jo slinkums pašam ar roķelem berzt :D Bet ta pašī normali. Netiek lietots 8 stundas dienā, tas gan jasaka.
Komplektā ar Karcheri saņemsi ļoti nekvalitatīvus (slikti strādājošus) augstspiediena savienojumus, neesošas kompaktas glabāšanas opcijas, nepietiekama garuma vadu (savienojums regulāri nonāk mazgāšanas areālā). Kopumā paliek zemas kvalitātes iespaids.
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20