Vajag likvidēt šo topiku, tā headers ir ņirgāšanās par autobraucējiem
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vajag likvidēt šo topiku, tā headers ir ņirgāšanās par autobraucējiem
Bitīte A moš labāk vāverīte?
VWfans rakstīja:
Uh_ti rakstīja: He, he, a manam 3,8l drapakam 100 km degvielā= 6,30 Ls.
Bet manai 1,3 litru bitītei 100 km degvielā = Ls 4,35.
Ja jau staipām, tad manam trolejbusam ir: 3 joslu klima, ādas beņķi, ~218 zirgi(+ 1 ēzelis), u.c. labumi.
Uh_ti rakstīja:
VWfans rakstīja:
Ja jau staipām, tad manam trolejbusam ir: 3 joslu klima, ādas beņķi, ~218 zirgi(+ 1 ēzelis), u.c. labumi.
Aizmirsi pieminēt skuķus, kas bariem lec iekšā
Uh_ti rakstīja:
VWfans rakstīja:
Vēl viens pajoliņš, kas uzskata, ka viss slēpjas jaudā. Gribu redzēt kā tu to jaudu slapjā laikā, pa granti un apledojušu ceļu izmanto
Murmuli, tā nav sporta mašīna, bet gan max komfortabls ģimenes busiņš.
Uh_ti rakstīja: Murmuli, tā nav sporta mašīna, bet gan max komfortabls ģimenes busiņš.
To tu ūdenim, sniegam un grantij pasaki
Vēl jo vairāk, es savu ģimeni nekad dzīvē bezpiedziņas mašīnā nevestu!
Pat izbraucot cauri visai vakareiropai, nebija nepieciešamības izmantot gruntiniekus. Vajadzētu braukt pa grunteni, ņemtu cheroku. Nah man pilsētā pilnpiedziņa?
Uh_ti rakstīja: Nah man pilsētā pilnpiedziņa?
Nu jā,... būtu diezgan muļķīgi no cilvēka, kuram ar Subaru sakara tik daudz, cik bildēs un uz ielas ieraudzīt, sagaidīt ko citu.
Katram savs un galīgi pokui, bet ja nav ko darīt, vari paskatīties:
Uh_ti rakstīja:
VWfans rakstīja:
Manējai bitītei ir parastais kondicionieris, parastie auduma beņķi, 75 stipri dīzeļa zirgi.
Šodien biju Lietuvā un konstatēju, ka viņiem ļoti lēta autogāze - tikai 38,0 santīmi litrā (1,85 LTL).
Eu fan tu saviem zirgiem sienu jau esi sapļāvis?
nafigators rakstīja: Eu fan tu saviem zirgiem sienu jau esi sapļāvis?
Jā, drīzumā iešu 45 tūkstošu km apkopi.
hee, nu shii gan superiiga lietderiiga teema aizveesturee ir radiita- bij kaadreiz tik labi laiki ka pa 40sant/l braukaaja. eh, ku mees buutu prieciigi ja bezniins tik 50-60sant maksaatu...
VWfans rakstīja:
Ar manu divlitrīgo šrotu braukšana mošk sanāk par kādu latu dārgaka, bet tas vismaz [salīdzinot ar 1.3 ķīseļšujmašīnu] ir ar baudu Piedevām tev ziemā jāraustās, kādu ķīseli ieliet, vai pie lielākiem mīnusiem tas nepārvērtīsies par želeju, bet man tāda problēma nepastāv
msh rakstīja:
VWfans rakstīja:
Ar manu divlitrīgo šrotu braukšana mošk sanāk par kādu latu dārgaka, bet tas vismaz [salīdzinot ar 1.3 ķīseļšujmašīnu] ir ar baudu Piedevām tev ziemā jāraustās, kādu ķīseli ieliet, vai pie lielākiem mīnusiem tas nepārvērtīsies par želeju, bet man tāda problēma nepastāv
Man sievasmāte tikko nopirka 1996.gada Passatu ar 2 litru 115 zirgspēku benzīna motoru. Esmu ar to diezgan daudz pabraucis un secinu, ka nekas baudāmāks tur nav.
Vārēji jau vēl kādu 81. gada pasātu piesaukt!
Tiem rallijfaniem, kuri gatavojas braukt uz Neste rally Somijā... No drošiem avotiem zināms, ka prognozējamā cena beņam, augustā, būs 2eur/l!
McJanis rakstīja: Tiem rallijfaniem, kuri gatavojas braukt uz Neste rally Somijā... No drošiem avotiem zināms, ka prognozējamā cena beņam, augustā, būs 2eur/l!
Nu un ko lai tagad dara? Vai iepirkt benzīna krājumus kanniņās?
Atceros, kā es atmodas laikā, kad benzīns bija deficīts, ar velosipēdu braucu no Jelgavas uz Dobeli pakaļ benzīnam lielajā 20 litru kannā, jo ienācās informācija, ka tur benzīnu varot nopirkt. Toreiz 76.benzīns maksāja 30 kapeikas litrā, bet 93.benzīns - 40 kapeikas litrā.
McJanis rakstīja: Tiem rallijfaniem, kuri gatavojas braukt uz Neste rally Somijā... No drošiem avotiem zināms, ka prognozējamā cena beņam, augustā, būs 2eur/l!
A kas ir tie drošies avoti? Man te pilns ofiss ar somiem, būs jānoskaidro!
Aleluja - benzīns lētaks kā dīzelis - pa 10 kapeikām ..
VWfans rakstīja:
msh rakstīja:
VWfans rakstīja:
Man sievasmāte tikko nopirka 1996.gada Passatu ar 2 litru 115 zirgspēku benzīna motoru. Esmu ar to diezgan daudz pabraucis un secinu, ka nekas baudāmāks tur nav.
Nemaz nešaubos, jo tu tak gāzes pedāli nelieto Bet ja lieto, tad ir starpība - vai tikai neiet [benzīns] vai neiet un vēl motoriņu iegriežot rodas agresīva graboņa un vibrācija [ķīselis] Tas, protams, bija domāts par nemotoriem
Msh ir kautkāds pasistais ... :hihi
Eu ko kapeikpisēji, šitādu jau visi iepirkuši?
Nav jau obligāti jālej to pašu zupu ko lej rallisti
Ko jūs darīsiet, kad degviela maksās ~50-60 sant/l???
Iespējams tā arī būs, kad LV būs ES. Prognoze. Mana. Panika?
[addsig]