[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
[addsig]
nomiks rakstīja: Man līdz šim brīdim (pusotrs mēnesis) savā Hondā ir sanācis ieliet degvielu akurāt par LVL 225.35.
afigetj
man citronaa saliets 46.08Ls ~17 dienu laikaa
tiesa gan saliidzinoshi daudz braukaats ![]()
Kamikadze rakstīja:
nomiks rakstīja: Man līdz šim brīdim (pusotrs mēnesis) savā Hondā ir sanācis ieliet degvielu akurāt par LVL 225.35.
afigetj man citronaa saliets 46.08Ls ~17 dienu laikaa tiesa gan saliidzinoshi daudz braukaats
Par ko tad figeeš, ka daudz vai maz? nomikam sanāk ~5Ls dienā, Tev ~2,70Ls dienā, tas jau skaidrs, ka ne visi vienādus attālumus nobrauc ![]()
un tas ar 3 golfu, 1992. gada.
Protams, esmu no tiem, kas brīvdienās nespēj nosēdēt mierā - man kaut kur ir jādodas un kā likums ar auto zem pēcpuses
Darbadienu maršruts Piņķi ->Purvciems, Purvciems -> Piņķi.
Skatos, ka man ar Ideotu jāmainās darba vietām
Vispār var paaugstināt cik grib cenas, spējīgākie cilvēki vienalga brauks ![]()
skatos uz pagaajushaa meenesha nestes atskaiti: apalji 506.87L DD ![]()
A no tā kas mainās vai???? ![]()
![]()
![]()
![]()
Ideots rakstīja: Mercim 3,2 L dzinējiņš....[..] pagaidām sanāk ap 100 LVL mēnesī saliet
Nu lūk - varētu pieņemt, ka tev nobraukums +- ap štuku. Man tas pats mēnesī izmaksā 40 latus (vai izmaksātu 60, ja lietu Statoilā). Bet jūtu, ka +40 ls nu galīgi nav pietiekams arguments, lai es nebrauktu ar jaudīgāku dzinēju un smagāku auto - attiecīgi sliecos iegādāt kaut ko sirdij tīkamu par patēriņu neprātojot.
Man pa 15 mēnešiem un 1 nedēļu iztērēts par dīzeļdegvielu Ls 696,55 savam auto un Ls 25,46 par benzīnu īrētam Toyota-RAV4.
A man mēnesī 16 laši par 95-o. Ikdienā Iļģuciems - Ziepniekkalns, + reizēm līkums caur centru.
Kaspersky rakstīja: Nopirkt mersi un braukt 12k gadā. Kauna nav?
Un? Kaut 2000 gadā. Nekur nav noteikti limiti.
Ideots rakstīja:
Kaspersky rakstīja: Nopirkt mersi un braukt 12k gadā. Kauna nav?
nē nu tā nu ir...kur teikts, ka tad, ja brauc ap 12-15 gadā ir jāpērk kāda konkrēta marka ?
Da labi uzreiz lekties
Domu neuztver ![]()
![]()
edzulis rakstīja: Cerams maksās 1.50lvl lai nav jātup korķos un var normāli stiept!
Ar dīzeļgolfu tu stiepsi, blatotājs tāds ![]()
Kaspersky rakstīja:
edzulis rakstīja: Cerams maksās 1.50lvl lai nav jātup korķos un var normāli stiept!
Ar dīzeļgolfu tu stiepsi, blatotājs tāds
samokatu...
![]()
Mefistofels rakstīja: Kad es veel ar mopeedu braukaaju, atceros, ka benziins maksaaja 17 santiimi un likaas daargi....ja tad kaads pateiktu, ka nav ilgi vairs tas laiks, kad 40 maksaas....tas liktos vaajpraats.
Šitais vispār labais!
ibio rakstīja:
beņa maksā 75 santīmus dīzelis gandrīz 80, bet ielas tik un tā pilnas pie tam ar visādiem šrotiem.
psec, jāgaida kad maksās 1ls moš tad varēs mierīgāk braukt
-------------------------------------------------------------------------
1Ls par litru ir psiholoģiska robeža,tāpat kā naftai tas bija 100 USD/barels vai zelts 1000 USD/unce.Abas šīs robežas ir pārkāptas,bet dzīve neapstājas.Es lieku uz 1.50 Ls/litrs un uz augšu,tad,iespējams,sāks pārdomāt braukšanas lietderīgumu.
a ko man dariit, ja man ir 3 un vairaaki darbi, un jaapaspeej no Vecmiilgraavja uz Pljavniekiem pusstundas laikaa
Ar muusu nedap*staas pilseetas praataa draaztajiem "teeviem " vai krustteeviem šis attaalums buus paarvarams tikai un vieniigi ar automasiinu (vai divriteni)
Izstādē "Auto 2026" Ķīpsalā dominē auto Ķīnas, bet "Auto Exotica 2026" bez eksotikas; TRĪS DAĻĀS (+ VIDEO)
9
"Spried ar Delfi" piedalās iAuto.lv redaktors M.Ozoliņš un Latvijas Valsts ceļi vadītājs M.Lazdovskis (+ VIDEO)
6