Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

Ozz rakstījakatoties kaada kapitalka...

Ja nomaina tikai saales,virzulgrupu ar pribambasiem utt tad jau nekaa megfasarezgjiita tur nav.

Bet labaak tomeer vajadziigaas skruuves visas sapirkt no jauna,galvu nosliipeet utt.

Bet ko nu es tur,ja pac esi atveezeejies uz remontu,tad jau laikam pats zini.

Turbiinu arii remonteesi,vaj neaiztiksi?

Galva un bloks ir apslīpēti. A par tām skrūvēm tiešām ir tik nopietni? Ja turbīna iet, vai viņā ir prātīgi līst iekšā?

Uudensputns Reģ.: 24.05.2004
0 0 Atbildēt

Ja nesulo,lāpstiņas nekur klāt nemetas-neaiztiec.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

curmis rakstīja:

Ozz rakstījakatoties kaada kapitalka...

Ja nomaina tikai saales,virzulgrupu ar pribambasiem utt tad jau nekaa megfasarezgjiita tur nav.

Bet labaak tomeer vajadziigaas skruuves visas sapirkt no jauna,galvu nosliipeet utt.

Bet ko nu es tur,ja pac esi atveezeejies uz remontu,tad jau laikam pats zini.

Turbiinu arii remonteesi,vaj neaiztiksi?

Galva un bloks ir apslīpēti. A par tām skrūvēm tiešām ir tik nopietni? Ja turbīna iet, vai viņā ir prātīgi līst iekšā?

var gadiities.Kaada skruuve buus nogurusi,pajaadeleeta viitne,atlaidinaajusies utt.Labaak jau jaunas

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

curmis rakstīja: Galva un bloks ir apslīpēti. A par tām skrūvēm tiešām ir tik nopietni? Ja turbīna iet, vai viņā ir prātīgi līst iekšā?

Skrūves daudzos gadījumos var gan būt nopietns aspekts - nočeko, kas manuālī ir teikts, pirms ķeries klāt. Lieta tāda, ka dažiem auto skrūves, tās jau pirmo reizi pievelkot, deformējas, un attiecīgi otro reizi nav nebūt iespējams pievilkt kā nākas.

Piemēram, manam ex-BMW 520'88 galvas skrūves laikam bija jāpievelk 2 reizes ar kaut kādu 50 NM spēku, un 3-reizē - vēl pa 90 grādiem (varu kļūdīties ar cipariem, bet galvenais šeit -princips). Un tad nu saproti pats - ja skrūve ir deformējusies, tobiš, palikusi mazliet garāka, tad pievelkot to skrūvi par 90 grādiem, tā vairs nebūs pievilkta tik pat cieši, kā pirmajā reizē.

DAGS Reģ.: 25.03.2004
0 0 Atbildēt

Nu tā,šodien biju pie VolvoSašas,paceļam auto uz pacēlāja,piešķiļu atlaižu sajūgu un imitējot braukšanu sastrēgumstundā konstatēju,ka tādi paši gļuki ir novērojami autiņam ari uz pacēlāja esot.Izmeklēšanas gaitā tika noskaidrots,ka pie vainas visticamāk ir kaut kāds brīvgaitas vārsts,kuru savukārt izdevās apčakarēt ar kaut kādām manipulācijām,ap kaut ko,es pats tā īsti neko nesapratu,taču auto ir pārvērties reāli.Kā atver,tā bez maz vai aizlido un ari gļuku nekādu,met kaut vai pa mēmajiem no 100.Taču kāds labs paziņa ieteica tagad iečekot tekvielas patēriņu un es viņam ticu,jo tāds cēliens tomēr prasa savu,ja tas būs nereāli augsts,tad laikam būs jāmaina tas vārsts un miers mājās.

Ranger Reģ.: 10.04.2003
0 0 Atbildēt

Labrīt!

V240. Ir problēma. Uzsākot braukšanu, no aizmugures puses jūtams klakšķis un var sajust arī lufti. Aizdzinu uz Autostilu, tur pirmssvētku atmosfērā neko neatrada. problēma saglabājās, papildus klakšķis parādijies pie bremzēšanas. bez servisa neiztikt, bet ja nau slinkums klikšķināt - kādas idejas?

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Servī neatrada, bet mēs internetā noteikti pateiksim pareizo diagnozi. Tur var krakšķēt simts dažādas lietas, sākot ar kardāna krustiņu un beidzot ar roķenes bremžu lokiem.

0 0 Atbildēt

Kā lai nedusmojās par jautājumu -"kaut kas klakšķ aizmugurē"

s70-740d Reģ.: 12.12.2003
0 0 Atbildēt

Flints rakstīja:Kā lai nedusmojās par jautājumu -"kaut kas klakšķ aizmugurē"

Progress jau ir tas, ka neuzcepa jaunu topiku!!!!!

0 0 Atbildēt

Ranger rakstīja:Labrīt!

V240. Ir problēma. Uzsākot braukšanu, no aizmugures puses jūtams klakšķis un var sajust arī lufti. Aizdzinu uz Autostilu, tur pirmssvētku atmosfērā neko neatrada. problēma saglabājās, papildus klakšķis parādijies pie bremzēšanas. bez servisa neiztikt, bet ja nau slinkums klikšķināt - kādas idejas?

Nu ko ņemas,cilvēkam probza!Paskaties,vai naf vaļīgs aizmugurējais suports,vēl var būt krustiņš pie beigām,jā,un kardāna skrūves vaļā.Ja šajos punktos viss ok,tad jārok dziļāk.

P.s.Sveiks,Ranger!

0 0 Atbildēt

Piedodiet. Šorīt man velk uz kašķi.

0 0 Atbildēt

Flints rakstījaiedodiet. Šorīt man velk uz kašķi.

PIEŅEMC!

0 0 Atbildēt

Sveiki veelreiz. Paldies, kas atbildeeja. Tuvaakajaa laikaa brauksju pie Maara vai Arnija.

Jautaajums tika tendeets tiem, kuri var daliities pieredzee peec buutiibas. Zinu, katram auto ir raksturiigaas kaites, kuras kautkaadaa seciibaa uzpeld. ar V240 ritosjo truukst pieredzes

Taada sajuuta, kaads jau ne pirmo reizi grib izcelties ar neiecietiibu. Ja paliidz - luudzu

P.S. Cjau, UUDENSPUTN, sjodien dosjos uz Taviem krajiem

0 0 Atbildēt

Šitam zvēram ritošais ir tik vienkāršs,ka analogus nezinu.Ja nu Tevi tas klakšķis besī laukā,tad svētdien varu apskatīt tavu auto,ņemot vērā to,ka būšu mājās,kuras,kā zini,ir ne pārāk tālu no U..... ezera.Emīls ivarsv@oto.lv

0 0 Atbildēt

Ranger, visdriizaak Ka probleema buus taa ka tilts no kaut kaadas skruuves buus atskruuveejies, jo pakaljeejais tilts ar pusasiim jamajam ir kopaa un ja buutu probleema ar krustinjiem, zobratiem un gultnjiem tad skanja buutu visu laiku.

Klau joka peec nocheko visas rata skruuves mosh kaada ir atskruuveejusies, man taa sameeraa biezhi ir gadiijies ka it kaa krakshkj domaa ka suudi izraadaas nee rati tik jaapievelk

Flint a ja ir kashkjis tadjaaiet pie daktera

0 0 Atbildēt

Labi,beidz, varbūt nepamaniji, bet es jau atvainojos. Šodien melnā diena:C

0 0 Atbildēt

... jau esu ceļjā pie Arnija

0 0 Atbildēt

Ranger,pastāsi,ko uzgāji!

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

Klau, vai kāds nevar pateikt vai ieskatīties manuālī, ar cik jaudīgām jābūt lampiņām Volvo S70 tuvajos lukturos? Cik palūkoju savam, man ir 55W (vati). Kaut nezin kāpēc gaismas šķiet ļoti spožas - vismaz, spriežot pēc gaismu atspulga uz priekšā stāvošo mašīnu bagāžnieka, tās ir spožākas, nekā lielākajai daļai auto. Man gan vāģis ir amerikāņu variants, bet es speciāli salīdzināju, ka lukturu stikls pilnīgi ne ar ko neatšķiras no Eiropas S70-tajiem un ir arī ES marķējums (tobiš E12 vai kāds tur...). Īstenībā, pašam jau ērti, tikai ir bažas par to, vai lampiņas nav pārāk stipras un nesačakarē lukturi, un, kas ir ne mazāk svarīgi - lai tās nav traucējošas citiem braucējiem.

0 0 Atbildēt

55w ir standarts,švakāku nav,stiprākas nedrīkst lietot...

Ja otika un stikls tīri,tad tas ir normāli,tik pielūko regulējumu un viss būs ok.Pareizi noregulētas gasmas acīs nekož,kaut ir spilgtākas.

0 0 Atbildēt

uudensputn. vaina vienkārša. klakšķis pie bremzēšanas - suportam tapu vieta izlūzusi, tapa izkritusi...

klakšķis pie kustības uzsākšanas - bukses jāmaina, krustiņš jāmaina...

tuvākā laikā, atkal jābrauc pie Arnija.

lai veicas.

0 0 Atbildēt

Noceelaam sestdien ar Arniju to pakaljeejo difu... smags maita

Tagad jaasameklee fiksi meistars kas vareetu gultnjus nomainiit...

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

Sveiki!

Vai ir iespējams kaut kā pārbaudīt 850-ajam, vai nav saliekta pusass, ja jā, kur to var izdarīt?

Jau iepriekš - Paldies

0 0 Atbildēt

Nu pusasi saliekt - tas nu gan jaamaak ... To dzelzs gabalu saliekt man liekas ka nemaz nevar. pusasis parasti veerpjas.

A kaapeec taada aizdoma uz pusasi...

0 0 Atbildēt

susureens rakstīja:

Crash rakstīja:Noceelaam sestdien ar Arniju to pakaljeejo difu... smags maita

Tagad jaasameklee fiksi meistars kas vareetu gultnjus nomainiit...

Arnijs nemaak

Nu tur ir vajadziigs savs funktieris lai difu pareizi atpakalj salikt...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti