Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:Un ka tik sadalene shim motoram nebija jaaliek ar shablonu... (iefreezeejums sadalenes otraa galaa), jo tas punkts uz zobrata var buut arii nedaudz +/-

pēc tā ar liku, uz aci gan

0 0 Atbildēt

Ta ko mēģināt regulēt sūkni, vai taisīt šablonu sadalenei?

0 0 Atbildēt

Gnoms rakstījaūkni regulē ... uz aci...

Tas bija joks, vai nopietni?

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Jā, daudzi vēl ir palikuši mopēdu laikos,kad visu regulēja uz aci un ausi.

0 0 Atbildēt

Juze rakstīja:

vissvienalga rakstīja:to Juze

BTW: Manam S70 kondicionieris slēdzas iekšā automātiski katru reizi kā plūsmu pagriežu uz priekšējo logu.

Vai 850. klimats uzvedās tāpat vai tas ir kaut kāds mans gļuks?

Godīgi sakot, neesmu tā jutis vai kondicionieris ieslēdzas tajā pozīcijā. Tikai pūš ar pilnu jaudu.

Normaali kad iesleedz prieksh stikla atsildiishanu automaartiski iesleedzaas kondishka - tas ir taads algoritms.

0 0 Atbildēt

Uhhh , nakts neguleeta, za to diferi ieceelaam un stures reiku pielikaam...

Daargs gan tavs korishh Flint izraadijaas , bet nu cereesim ka atbildiis tai cenai, pagaidaam jau izskataas ka viss ir baigi labi, shovakar sitiis dziesmaa tad jau jutiis....

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Nju Crash, cikos ta beidzāt ?

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Uhhh , nakts neguleeta, za to diferi ieceelaam un stures reiku pielikaam...

Daargs gan tavs korishh Flint izraadijaas , bet nu cereesim ka atbildiis tai cenai, pagaidaam jau izskataas ka viss ir baigi labi, shovakar sitiis dziesmaa tad jau jutiis....

Ja Tu ciparus prasi pēc remonta, tad nesūksties, ka dārgi. Es cenas nenosaku.Varēji atdot MMR

0 0 Atbildēt

Aicene rakstīja: Nju Crash, cikos ta beidzāt ?

6 no rīta

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

6 no rīta

Nu redz pirms remonta teiktas cipars ar stāstiem ka tur vēl kaut kas būs jāvirpo bija līdz 50Ls. Tā kā es sapratu ka pashreizējā gadījumā nekas nebija jāvirpo, bija tikai jāpieskrūve atvestie gultnjni, cerēju ka tas cipars būs mazāks.. bet nu tas laikam bija naivi... tie līdz pārvērtās par precīzi, kas tomēr pat prieksh rīgas ir dārgi. vienīgais to visu atsver meistara labums un prasme. Bet to jau jutiis kafd saaks braukt. Gluzhi suukstiities negribu bet nu pat Arnijs teica ka tas ir dārgi....

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Crash rakstīja:

6 no rīta

Nu redz pirms remonta teiktas cipars ar stāstiem ka tur vēl kaut kas būs jāvirpo bija līdz 50Ls. Tā kā es sapratu ka pashreizējā gadījumā nekas nebija jāvirpo, bija tikai jāpieskrūve atvestie gultnjni, cerēju ka tas cipars būs mazāks.. bet nu tas laikam bija naivi... tie līdz pārvērtās par precīzi, kas tomēr pat prieksh rīgas ir dārgi. vienīgais to visu atsver meistara labums un prasme. Bet to jau jutiis kafd saaks braukt. Gluzhi suukstiities negribu bet nu pat Arnijs teica ka tas ir dārgi....

Nepaspeeju padaliities ar infu... Tika arii no vienas sheibas nonjemtas 7/100 (nezinu uz kaa reekjina, iesp. uz biezaaku gultnu sieninju reekina), taa, ka gluzji salikshana jau laikam neiznaak. Nu bet galvenais jau, lai shis pasaakums ietu, tad jau arii izdevumi pamazaam aizmirsiisies.

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

6 no rīta

Es 8os . Sadusmojos, ka taadaa vieglaa autopilota reziimaa nevareeju atrast ratinjus, ar ko pastumties zem auto, lai paarvilktu bukses. Gan jau vakaraa pret tiem ratinjiem iekshaa ejot paklupshu Un veel... ir divi lieki uzgrieznji Tie, kas domaati amortinjiem bija salonaa, vai uz galda? Der abi!

0 0 Atbildēt

P.S. Tie divi liekie ir vecie stuures pirkstu uzgrieznji

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja.S. Tie divi liekie ir vecie stuures pirkstu uzgrieznji

Pilnīgi pareizi , stūres pirkstiem bija jauni uzgriežņi . Tu jau laimiigais jau pagulējies gan tāds ne cepts ne vārīts - planēju pa darbu

0 0 Atbildēt

Nu tad beidzot motors salikts un ripo ar !!!!

0 0 Atbildēt

A te motors uz galda, kaarba nost, sajuugs zils un ellja....ellja

Riitdien otraa seerija

s70-740d Reģ.: 12.12.2003
0 0 Atbildēt

Labs rīts, VADIS īpašnieki!

Sekojoši divi vaicājumi:

1. S70 (1997., 2,5 10V) - stūres šarnīru kodi?

2. vai S/V/40 elektrisko logu pacēlāju bloks nav identisks S/V/70?

Jau iepriekš pateicos

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:A te motors uz galda, kaarba nost, sajuugs zils un ellja....ellja

Riitdien otraa seerija

Tomeer matoru vilki aaraa?

0 0 Atbildēt

s70-740d rakstīja:Labs rīts, VADIS īpašnieki!

Sekojoši divi vaicājumi:

1. S70 (1997., 2,5 10V) - stūres šarnīru kodi?

2. vai S/V/40 elektrisko logu pacēlāju bloks nav identisks S/V/70?

Jau iepriekš pateicos

1. A tef kurus ieksheejos vai aareejos?

2. Vareetu buut, bet pogas noteikti nav identiskas...

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Izvilka , izvilka Kaut gan tas drīzāk ira

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

Tātad: Ir vajadzīgs Volvo 850 (no'94) vai S70 kondicioniera radiators. Saistībā ar to pāris jautājumi.

Pagaidām, cik nu esmu paspējis pazvanīties par lietotajiem, atradu vienu pa Ls 70 un vienu pa Ls 50. It kā jau nu pa tiem 50 Ls jau būtu paciešama cena, tak tomēr allažiņ gribas lētāk. Diez vai ir vērts turpināt meklējumus pēc kaut kā lētāka? Kāda varētu būt cena jaunam?

Otrkārt: situācijas izpētes gaitā tika konstatēts, ka nomaiņa, šķiet, nav nekas sarežģīts un ir ar paša spēkiem veicama. Tomēr, gribēju pārvaicāt - vai tur nav kādi knifi, viltības vai kas tāds, kas varētu šo procesu apgrūtināt? Kā tur ir ar to sistēmas vadu pievienošanu - vai tur nav vajadzīgas kaut kādas īpašas blīves vai arī hermētiķis???

0 0 Atbildēt

Gunars_V rakstīja:Tātad: Ir vajadzīgs Volvo 850 (no'94) vai S70 kondicioniera radiators. Saistībā ar to pāris jautājumi.

Pagaidām, cik nu esmu paspējis pazvanīties par lietotajiem, atradu vienu pa Ls 70 un vienu pa Ls 50. It kā jau nu pa tiem 50 Ls jau būtu paciešama cena, tak tomēr allažiņ gribas lētāk. Diez vai ir vērts turpināt meklējumus pēc kaut kā lētāka? Kāda varētu būt cena jaunam?

Otrkārt: situācijas izpētes gaitā tika konstatēts, ka nomaiņa, šķiet, nav nekas sarežģīts un ir ar paša spēkiem veicama. Tomēr, gribēju pārvaicāt - vai tur nav kādi knifi, viltības vai kas tāds, kas varētu šo procesu apgrūtināt? Kā tur ir ar to sistēmas vadu pievienošanu - vai tur nav vajadzīgas kaut kādas īpašas blīves vai arī hermētiķis???

Nu samērā normāla cena njemot vērā ka iekš MM jans maksā ap 230Ls un aftermarketa ap 140ls.

Tur tev būs jaajauc viss panelis nost. Iesaku pirms jaukshanas nonjemt nost akji un jaukt visu lēnām un prātīgi

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

Hmm, a vai tu nejauc gadījumā ar iztvaikotāju?? Nē, man nevajag to, kurš ir iekš salona, bet gan to, kurš ir pirms dzesēšanas radiotora???

Crash rakstīja:

Nu samērā normāla cena njemot vērā ka iekš MM jans maksā ap 230Ls un aftermarketa ap 140ls.

Tur tev būs jaajauc viss panelis nost. Iesaku pirms jaukshanas nonjemt nost akji un jaukt visu lēnām un prātīgi

JBOZ Reģ.: 06.01.2003
0 0 Atbildēt

Labdien.

tāds samērā vienkāršs jautājums Volvo 440 no 460 ar ko atšķiras?

440 ir hečbeks un 460 ir sedans? jebšu nepareizi domāju?

P.S. varat mani arī palamāt par tik muļķīgu jautājumu

JBOZ Reģ.: 06.01.2003
0 0 Atbildēt

oi kur labi!!!

Paldies!!!!!!!

Lasītākie raksti

Jaunie raksti