Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

Juze rakstījaaņēmu, Paldies. Rīt noteikti uzzvanīšu. Jātiek beidzot ar to vibrāciju galā. A tā pabrauc 100km, izkāp no mašīnas un sajūta it kā kāpurniekā būtu braucis.

Man tā bij ar darba auto-izrādījās pie vainas pusass gals(kārbā ieejošais).

0 0 Atbildēt

Jaa redz vechi kas taisa reduktorus nemaz tik daudz nav... Riigaa ir laikam tikai viens (Maaris iedeva tel) un izraadaas tas pacs apslimis...

Paldies Flintam ka pierunaaja savu pazinju panjemt taisiit reduktoru... izraadaas ka ceesiis tomeer ir vechi kas njemaas ar reduktoriem

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

UUSA rakstīja:

Juze rakstījaaņēmu, Paldies. Rīt noteikti uzzvanīšu. Jātiek beidzot ar to vibrāciju galā. A tā pabrauc 100km, izkāp no mašīnas un sajūta it kā kāpurniekā būtu braucis.

Man ar šodien to konstatēja.

miezis Reģ.: 16.01.2003
0 0 Atbildēt

chau visiem

to crash:

tu vari man pastāstiit vēlriez kā jāregulē recene 850 (rīt beidzot mainīšu lokus utt)? tu man stāstīji, bet cilvēks, kam redzes atmiņa to labāk uztvers izlasot.

Jau savlaicīgs pateiciens.

s70-740d Reģ.: 12.12.2003
0 0 Atbildēt

miezis rakstīja:chau visiem

to crash:

tu vari man pastāstiit vēlriez kā jāregulē recene 850 (rīt beidzot mainīšu lokus utt)? tu man stāstīji, bet cilvēks, kam redzes atmiņa to labāk uztvers izlasot.

Jau savlaicīgs pateiciens.

www.matthewsvolvosite.com/handbrake_cable_replace.php

0 0 Atbildēt

Taatad:

1. Nomainam rocenes lokus.

2. atlaizham troses pie rokjenes klokja liidz maximumama valjaa. klaat tiek attaisot kastiiti starp benkjiem, priekshpusee vaacinjsh uz sasholkaam un ar 50 torxi

3. pievelkam ar izleeteejskruuvi pie katra rata lokus tik taalu kameer negriezhas un tad par 1/2 apgriezienu atpakalj, taa lai rats griezhas bet uz ausi var dzirdeet ka loki staav klaat.

4. pievelkam troses ar skruuvi pie rocenes klokja, taa lai klokjis nepedereejas un normaali var pavilkt.

5. aiztaisam vaacinju, aiztaisam cimdu kasti.

6. braucam uz grunteni testeet

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Taatad:

1. Nomainam rocenes lokus.

2. atlaizham troses pie rokjenes klokja liidz maximumama valjaa. klaat tiek attaisot kastiiti starp benkjiem, priekshpusee vaacinjsh uz sasholkaam un ar 50 torxi

3. pievelkam ar izleeteejskruuvi pie katra rata lokus tik taalu kameer negriezhas un tad par 1/2 apgriezienu atpakalj, taa lai rats griezhas bet uz ausi var dzirdeet ka loki staav klaat.

4. pievelkam troses ar skruuvi pie rocenes klokja, taa lai klokjis nepedereejas un normaali var pavilkt.

5. aiztaisam vaacinju, aiztaisam cimdu kasti.

6. braucam uz grunteni testeet

www.rcboat.ru/volvo850/sdelay/ruchnik.htm

ar visaam bildeem...

0 0 Atbildēt

Labs riits, Volvo guru!

Jautaajums laikam vareetu buut vairaak prieks' VW zonas, bet ...

sekojos'a probleema - 940 2,4D, velkot stingraak degvielas sprauslu "uz aci" (jo nebija pie rokas dinamometriskaa atsleega), tika "paargriezta" viitne, kaa arii "galvaa" radaas plaisa. "Galva" alumiinijs...

Juusu ieteikumi viitnes salabos'anai un plaisas "aizdriivees'anai"?

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

Teorētiski galva ir sametināma, bet par jebkādu "aizdrīvēšanu" tur ir jāaizmirst. Bet vispār, ļoti iespējams, ka galvu tomēr nāksies mainīt.

p.s. Ļoti uzskatāms piemērs, kāpēc dinamometriskā atslēga IR nepieciešama un kāpēc acumērs ir sūdamērs...

s70-740d rakstīja: Labs riits, Volvo guru!

sekojos'a probleema - 940 2,4D, velkot stingraak degvielas sprauslu "uz aci" (jo nebija pie rokas dinamometriskaa atsleega), tika "paargriezta" viitne, kaa arii "galvaa" radaas plaisa. "Galva" alumiinijs...

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Crash, kā ar reduktoru veicās?

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Gunars_V rakstīja:Teorētiski galva ir sametināma, bet par jebkādu "aizdrīvēšanu" tur ir jāaizmirst. Bet vispār, ļoti iespējams, ka galvu tomēr nāksies mainīt.

p.s. Ļoti uzskatāms piemērs, kāpēc dinamometriskā atslēga IR nepieciešama un kāpēc acumērs ir sūdamērs...

s70-740d rakstīja: Labs riits, Volvo guru!

Ar pievilkshanu parasti ir cita probleema! Un 80%, ka tas ir gala cilindrs... Probleema ir notureet atsleegu taisni, jo parasti plaisu ieguust nevis paarvelkot, bet taapeec, ka sanaak lauzienaa!!!

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Flints rakstīja:Crash, kā ar reduktoru veicās?

Izskataas, ka labi! Visas noziimiigaas detaljas vareetu buut jau shovakar!

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Tur ar gultņiem esot interesantas lietas.Ārējā un iekšējā šāle nāk kā atsevišķas detaļas ar dažādiem nummuriem.

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:

Ar pievilkshanu parasti ir cita probleema! Un 80%, ka tas ir gala cilindrs... Probleema ir notureet atsleegu taisni, jo parasti plaisu ieguust nevis paarvelkot, bet taapeec, ka sanaak lauzienaa!!!

Mja, bet nu sabojātā vītne gan liek domāt par to, ka tomēr ir pievilkts par stipru...

0 0 Atbildēt

Juze rakstīja:

UUSA rakstīja:

Tomēr tā nebija pusass vaina. Vienīgais, kas šobrīd nav vēl jau ir kārba. Vai ir kādas idejas?

miezis Reģ.: 16.01.2003
0 0 Atbildēt

radio antena

aizdevu draugam auto, viņš, labs būdams, aizbrauca nomazgāt uz statjiku un nolauza man antēnu.

pēec būutibas vagonam uz sānu stojkas stiprināmu. šodien aizbraucu uz šmerļa šrotu, tur par 15 naudām piedāvāja ar nokniebtu galu, kuru vēl mazliet jāaptēš lai pievienotu. Intereses pēc aizmaucu uz MM, tur bija gan 740/760 domāta (ražota Estoniā), varētu pieskrūvēt, bet par 33 naudām. Nu esmu dilēmas priekšā, 33 lohi par antēnu. Varbūt kāds kaut ko piedāvāt vai ir kādi varianti?

btw, pie viena izdomaaju MM "nonullēt" "Service" lampu, ko man arī teicās par 3.50 var izdarīt, darbs prasīja ne vairāk par minūti un man pēc tam vel nepaņēma naudu. Paldies vēlreiz MM servisa dispečerim, kura vārdu nezinu (no tēmas, ka rokas aug no d - pēc pētījumiem un aptaujām no 95 vai 96 tankiem nevar manuāli to lampu nosist)

0 0 Atbildēt

Staasts par reduktoru, gultnji sagaadaati peec visiem nosauktajiem nummuriem, it kaa cerams pareizie

Cerams tad riit to reduktoru saskruuvees

Un tad cerams ka driizumaa mees ar Aarniju jamo iecelsim atpakaljaa...

Tagad uzliekam cenzoriskos PIIIII jao staastiishu kaapeec reduktoram gaudotaajs piemetaas PIIIIII. Staasts sekojosh teceeja reduktora shneka saljnjiks, aizbraucu tolaik uz AS kur jamie teicaas ka nomainiis. Tad tas PIIIII meistars kas ar savaam liikajaam no dibena augoshajaam abaam kreisajaam rocinjaam to dariija , liekot visu atpakalj ir paarvilcis Shneka aareejo gultni kursh novilka ~ 9kkm un nobeidzaas - tas arii bija tas gaudotaajs.

Pastaastiishu ka ieejoshais shneka gultnis ir koniskais un tas noziimee ka jamais jaapievelk ir ar praatu nevis ar divmetriigu trubu....

Vobshem rezumee - buutu AS iesniegtu kljauzu jamajiem uz kaut cik tur latiem(cik sanaaks)

Tagad uz AS reinkarnaaciju (ja ir) braukt neiesaku - vieniigais nomainiit eelju....

Labaa lieta - buus tagad gali kur remonteet reduktorus un kaadam XC iipashniekam vareeshu varbuut arii izpaliidzeet ar padomu

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Man tāds vēlas nakts jautājums radās Crasham A pa kādu AS reinkarnāciju iet runa. Nu ne jau tak vecajā vietā.

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Crash 2 jautajumi:

1 - kas taa par AS reinkarnaaciju vai kada tur izkarnijumizaacija???

2 - vari piemest ciparus, cik izmaksaaja gultnji, salnjiki utt Tev shitaja remonta, un cik tas viss buutu izmaksaajis, ja skruveetu serviss + detaljas vinju cenjika.

0 0 Atbildēt

Es jau ierakstiiju par AS reinkaarnaaciju - ja buus tad uz turieni nebraukshu Man nekas nav zinaams, bet te pa reklaamas sludekljiem skatoties ir uzradies kaut kaads serviss kas raksta ka remontee volvo utt.

Kad visu saskruuvees un saliks tad iemetiishu kas cik maksaaja

0 0 Atbildēt

Juze rakstīja:

Juze rakstīja:

UUSA rakstīja:

Turpinot tēmu par vibrāciju. 'Varbūt kādam ir piejama Volvo850 kreisā īsā pusass, vai arī ārējā pusass miroņgalva, ko aizņemtos uz vienu dienu, lai varētu konstatēt, vai vibrācija nāk no pusass. Pagaisām neko vairs pirkt negribas, kamēr nav pilnīgas skaidrības.

Tomēr tā nebija pusass vaina. Vienīgais, kas šobrīd nav vēl jau ir kārba. Vai ir kādas idejas?

0 0 Atbildēt

Juze rakstīja:

Juze rakstīja:

UUSA rakstīja:

Tomēr tā nebija pusass vaina. Vienīgais, kas šobrīd vēl nav pārjaukts ir kārba. Vai ir kādas idejas?

Sorry, sanāca kļūda, ne tur ierakstīju.

Turpinot tēmu par vibrāciju. 'Varbūt kādam ir piejama Volvo850 kreisā īsā pusass, vai arī ārējā pusass miroņgalva, ko aizņemtos uz vienu dienu, lai varētu konstatēt, vai vibrācija nāk no pusass. Pagaisām neko vairs pirkt negribas, kamēr nav pilnīgas skaidrības.

wvfans Reģ.: 24.08.2004
0 0 Atbildēt

vibrācija no karbas pusass gala ....dīvaini...

0 0 Atbildēt

Gnoms rakstīja:ko tu ņemies?

Atkal tas Lāčplēša alus....

0 0 Atbildēt

wvfans rakstīja:vibrācija no karbas pusass gala ....dīvaini...

Kas tur dīvains?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti