Crash rakstīja:Nu pusasi saliekt - tas nu gan jaamaak ... To dzelzs gabalu saliekt man liekas ka nemaz nevar. pusasis parasti veerpjas.
A kaapeec taada aizdoma uz pusasi...
Jau kādu pusgadu atpakaļ rakstīju, ka manam volvo 850 ir tāda dīvaina vibrācija. Drausmīgi sāk vibrēt viss auto, kad strauji dod gāzi vrsū, un tā viegli vibrē,ja brauc tā vienmērīgi, piem 100km/h, pie tam es jau vairs nesaprotu vai tā vibrācija no motora vai ritošās daļas. Pirms mēneša nomainīju: kloķvārpstas aizmugurējo blīvslēgu(tecēja eļla), sajūgu (bija aizdomas, ka tas taisa vibrācijas, un bija jau ar padilid), pusass piekaramo gultni(bija tāds pasauss, luftes gan nebija, labo stupicas gultni(sāka pavasarī gaudot), nu tad vēl priekšējos sailentblokus, pusrāmja četras lielās bukses, atbalsta gumijas, aizmugurējos mazos sailentblokus, par eļļām un filtriem nerunājot. A, vēl visus bremžu diskus un kolodkas, jā un vēl priekšējas riepas. Nu, lūk nedēļu pēc remonta viss bija OK, un tad atkal uzradād tā vibrācija. Tagad domāju, kas vēl var būt pie vainas, nav pārbaudītas pusasis un amortizatori(no ritošās daļas). Motors it kā rūc normāli.
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]