Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Arnijs rakstīja:A te motors uz galda, kaarba nost, sajuugs zils un ellja....ellja

Riitdien otraa seerija

Tomeer matoru vilki aaraa?

Jaa...Vienam taa vienkaarshaak! Un nemaz iisti nestaados priekshaa, vai to var izdariit tikai atlaizot pusraami. Paaraak liels gemorojs sanaak.

Neticami, bet fakts. Abas nomainiitaas detaljas izskataas labaakas (nopietnaakas), nekaa OE. Sajuugs OE izpildiijumaa bija SACHS. Tagad ieliku LUK. LUK diskam ir apm 1 cm klaat pie ieksheejaa uzlikas diametra, taatad papildus sakjere. Arii izspiedeejgultnja sliidvirsma nedaudz citaadaa izpildiijumaa.

Klokjvaarpstas lielais bliivsleegs aftermarket izpildiijumaa arii likaas nopietnaaks (papildus aarpusei pieliimeeta filca malinja bliivvirsmas pasargaashanai no netiirumiem) Razotaajs "Victor Reinz". Motors ir iecelts atpakalj. Veel atlika visi skidrumi, elljas un instalaacijas. Darbs apm. veel trijaam stundaam. Ceru riitdien uz ~ vieniem pabeigt .

lohnesis Reģ.: 26.06.2005
0 0 Atbildēt

Zveers

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

lohnesis rakstīja:Zveers

Siikais!!!

0 0 Atbildēt

Skardnieks rakstīja:

Siikais!!!

Caaliiti???

0 0 Atbildēt

Gunars_V rakstīja:Hmm, a vai tu nejauc gadījumā ar iztvaikotāju?? Nē, man nevajag to, kurš ir iekš salona, bet gan to, kurš ir pirms dzesēšanas radiotora???

Crash rakstīja:

Nu samērā normāla cena njemot vērā ka iekš MM jans maksā ap 230Ls un aftermarketa ap 140ls.

Tur tev būs jaajauc viss panelis nost. Iesaku pirms jaukshanas nonjemt nost akji un jaukt visu lēnām un prātīgi

AA nu tas tad tur nomainiit viegli

Maarvils Reģ.: 29.03.2005
0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:

Skardnieks rakstīja:

Siikais!!!

Caaliiti???

He, hei!!!

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Nu Arnijs tiešām ir zvērs !!! Viens pats izcelt un atlikt atpakaļ 850 dzinēju. Bija jāmaina sajūgs u.t.t. Un pie kam par ĻOTI!!! saprātīgu cenu. Vismaz man tā liekas pēc tiem žuļikiem ar ko līdz šim esmu saskāries. Kopā paanalizējām vecos AS rēķinus un tika izsecināts , ka puiši žulījās ar darba aprēķinu. To ko citi rakstīja kā vienu , šie kā trīs, četrus atsevišķus darbus. Cipars izskatījās mazāks , bet tikai izskatījās.

Jautājums par savirzes, savērses regulēšanu. Ja nekļūdos puisis vārdā Māris ar to nodarbojas. Ievish it kā pazīstot. Ir tā vai nav ?

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Hmzz no šīs vietas lūdzu 'popodrobnjeje'

Nu tel. vai kā . A kurš tas bija ???

Ooo Hammeram jauns avatars

s70-740d Reģ.: 12.12.2003
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

s70-740d rakstīja:Labs rīts, VADIS īpašnieki!

Sekojoši divi vaicājumi:

1. S70 (1997., 2,5 10V) - stūres šarnīru kodi?

2. vai S/V/40 elektrisko logu pacēlāju bloks nav identisks S/V/70?

Jau iepriekš pateicos

1. A tef kurus ieksheejos vai aareejos?

2. Vareetu buut, bet pogas noteikti nav identiskas...

1. Aareejos...

0 0 Atbildēt

s70-740d rakstīja:

1. Aareejos...

Kreisais 271598

Labais 271599

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:

s70-740d rakstīja:

1. Aareejos...

Kreisais 271598

Labais 271599

Paldies

0 0 Atbildēt

Nu vot differs atpakalj iecelts, var rulleet atkal . Bet nu ka var neiet....izskataas ka konishkai viens savienojums ir atnaacis valjaa pie ieejas salonaa, izskatiijaas viss zaljsh... laikam atkal jaadodaas pie kaadiem amatniekiem remonteet...

Kur vareetu buut kaadi jeedziigi un ne par kosmisku cenu?

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Nu vot differs atpakalj iecelts, var rulleet atkal . Bet nu ka var neiet....izskataas ka konishkai viens savienojums ir atnaacis valjaa pie ieejas salonaa, izskatiijaas viss zaljsh... laikam atkal jaadodaas pie kaadiem amatniekiem remonteet...

Kur vareetu buut kaadi jeedziigi un ne par kosmisku cenu?

Pie ieejas salona manuprata vienojas uz tadas specialas plastmasas muftes kopaa 2 trubinjas. Kad es mainiiju savam vecajam 850 peckas radiatoru, tad nepareizi saspiedu ausis un vienu to plastmasu saplesu. Tur ir tada plastmasas muftiite ar 2 vai pat 4 gumijas gredzeniem.

Es domaaju - papeeti tik pats sikaak, kaa vinja naak valjaa un nomaini to savienojuma datalju ar blivgredzeniem un viss. Vai var vinju nopirkt atseviskji - nu jabuut tac tadai iespejai.

Peec tam uzpildishanas - palasi topikos, tur info bija vairakkarteja, bet es tomeer noziedoju 5 Ls celjam un par uzpildi 10 Ls un Jelgava man uzpildiija 20 min un ar tieshaam cilvecisku sapratni un attieksmi.

0 0 Atbildēt

Ir isteniiba vel viena neslikta ideja. Te vairaki njemaas ar remontiem pashi, jo VOLVO ir tieshaam taa mashina, ko var arii reizem remonteet bezmaz mezaa uz celma. Uztaisiit kaut kur laba vieta tadu kaa galeriju ar komentariem zem bildeem. taa teikt - vispirms noskruvejam shito (bilde klaat), tad to un to (un atkal bilde klaat) utt. Varbuut tas ir cakars no taa remonteteaja puses, bet es mieriigi noziedotu laiku un pieliktu tadas paris lietas, ko mainu pats ar bildeem, aprakstiem utt.

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

Dažos ārzemju saitos šitādu variantu jau esmu redzējis. Es būtu ar mieru piedalīties, tik digitālo fotoaparātu vajadzētu....

AutoNets rakstīja:Ir isteniiba vel viena neslikta ideja. Te vairaki njemaas ar remontiem pashi, jo VOLVO ir tieshaam taa mashina, ko var arii reizem remonteet bezmaz mezaa uz celma. Uztaisiit kaut kur laba vieta tadu kaa galeriju ar komentariem zem bildeem. taa teikt - vispirms noskruvejam shito (bilde klaat), tad to un to (un atkal bilde klaat) utt. Varbuut tas ir cakars no taa remonteteaja puses, bet es mieriigi noziedotu laiku un pieliktu tadas paris lietas, ko mainu pats ar bildeem, aprakstiem utt.

0 0 Atbildēt

hammers rakstīja: www.volvoklubs.lv

vietas atliku likaam

Nu kaut kad buus briivaaks briidis uzcepshu aprakstu par reduktora nocelshanu un citām lietām, bildes ir sataisiitas

0 0 Atbildēt

AutoNets rakstīja:Ir isteniiba vel viena neslikta ideja. Te vairaki njemaas ar remontiem pashi, jo VOLVO ir tieshaam taa mashina, ko var arii reizem remonteet bezmaz mezaa uz celma. Uztaisiit kaut kur laba vieta tadu kaa galeriju ar komentariem zem bildeem. taa teikt - vispirms noskruvejam shito (bilde klaat), tad to un to (un atkal bilde klaat) utt. Varbuut tas ir cakars no taa remonteteaja puses, bet es mieriigi noziedotu laiku un pieliktu tadas paris lietas, ko mainu pats ar bildeem, aprakstiem utt.

Istenībā pārfrāzētu savādāk: Volvo ir auto kuru jāremontē pasham, vai remonta mehānikjim jaaskataas uz pirkstiem lai visu sataisa un saliek kaa vajag.

0 0 Atbildēt

Visas labaas domas veelu naak, tad, kad gandriiz viss jau saremonteets man buutu sanaacis vesels almanahs - s70 (amortinji), 740d (kapitalka), 940d (izjaukts pilniibaa salons, kapitalka plus kaarbas mainja)

0 0 Atbildēt

Man shitaja weekenda jasamaina stures stienim puteklju gumija. Nieks isteniiba, bet japamegjina pafocheet un tadu aprakstinju klaat.

0 0 Atbildēt

Ar aprakstiem var iebraukt arii auzaas.... Piekriitu par teemu: mainaam panelja apgaismojuma lampinjas. Bet, ja saaksim raxtiit par ritoshaas un citiem remontiem, tad ir itin daudz specifisku lietinju, kuras nepieminot var sadariit aplamiibas. Tad jau driizaak buutu veertiigaak patulkot un uzcept kaadu proceduuru no manuaalja. Bet tas nu taa.... manas domas.

0 0 Atbildēt

Piekriitu Arnijam, jo ir veel daz'as nianses: - rokas netiiras, negribas fotjiku smeereet (vajadziigs asistents), - bedree tums's (iznjeemums paceelaajs) Aprakstus un bildes vareetu taisiit "tiiriem darbinjiem"

ivka Reģ.: 10.07.2002
0 0 Atbildēt

... kurus mērķauditorija arī reāli varētu kādreiz izdarīt, jo ne jau katram ir bedre/pacēlājs, kā arī ne jau katrs grib tās rokas smērēt. A piekares utt. elementu remonts/maiņa, kam maybe kādi speciāli rīki vajadzīgi - kuram tad tas noderēs - jums pašiem un tiem, kas visu to jau zin vai var izdomāt saviem spēkiem.

volvo_ince Reģ.: 20.07.2005
0 0 Atbildēt

Volvo 244GL '78 mekle "acis"!!! Skiet izmeklejis esmu sturu sturiem, bet neveiksmigi. Reflektori ir izrusejusi. Taka jaunus vai lietotus atrast nau izdevies, varbut kads var ieteikt kur tos var restauret???

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

volvo_ince rakstīja:Volvo 244GL '78 mekle "acis"!!! Skiet izmeklejis esmu sturu sturiem, bet neveiksmigi. Reflektori ir izrusejusi. Taka jaunus vai lietotus atrast nau izdevies, varbut kads var ieteikt kur tos var restauret???

A tās ir apaļās acis vai kā.

Lietotas acis ir, bet stāvoklis gan ir kā jau vecām acīm.

Rakstīt uz kardnieks@inbox.lv" target="_new">skardnieks@inbox.lv

saulite165 Reģ.: 20.05.2005
0 0 Atbildēt

Vēl joprojām cīnos ar sekām, kas radušās pēc Volvo pusotra gada atpūtas. Degvielas dačiks, neatkarīgi cik bākā degvielas, rāda cik grib. Visbiežāk "pulkstenītis" rāda, ka bāka tukša. Kā meistars lai notestē, kur vaina - bākā vai panelī? Varētu ķerties pie bākas, bet tad jābūt drošai, ka vaina nav pulkstenītī...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti