Man pašam patīk elektroauto un iesaku to pirkt citiem, jo..?

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kādi ir elektroauto plusi, kāpēc to pirkt?

 
1 2
0pis Reģ.: 16.02.2023
2 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja:

ZZZZ rakstīja: aigi izmet šitās muļķīgās idejas no galvas ārā. Ja brukšana pilsētā liels mīnuss, ka nav skaņa. Visi bojāgajēji metās pāri ceļam, tieši zem riteņiem! Neaizmirsti arī par bateriju, utilizēsi par jauna auto cenu!

utilizēt var par velti, mežā.

Tādi likumi. Šīferi, riepas - mežā.

Tā ir nabagu domāšana, ka roidas jāved uz mežu.

MrSmith Reģ.: 24.05.2017
0 0 Atbildēt

Braucu aptuveni pusgadu, man patīk:

- esmu aizmirsis par stiklu skrāpēšanu ziemā, tagad gandrīz vienmēr izmantoju timeri no rīta

- atsaucība uz akseleratora pedāļa nospiešanu

- dzinēja skaņas neesamība

- konkrētā auto manevrētspēja

- app - jūtami subjektīvi labāka / ātrāka kā VW grupas auto

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

darklight rakstīja:

msh rakstīja: Tu piemirsi vienu sīkumiņu - pie dirsas kur lādē - no svara ir tas, cik tālu jāaizbrauc - un brīdī kad tev ir jāaizbrauc vismaz no Rīgas līdz Daugavpilij vai Liepājai, spēlēšanās ar gāzes pedāli jau ir pavisam cita lieta. Es Liepājā šad un tad redzu vienu i3 - zīmīgi ka tam ir parastie numuri, liecinot ka tam ir ģenerators - acīmredzot īpašnieks augstāk vērtēja mašīnas spēju nobraukt tos 200 km bez lādēšanas kā braukāšanu pa autobusu joslām vai bezmaksas stāvvietas.

Un vispār - i3 ķeblī līmēt nevar, tikai purināt

Esi braucis ar to i3, ka zini kā viņš līmē vai nelīmē? 😎

Īpašnieks to auto lieto PAREIZI - lādē mājās, maļās pa Rīgu, parkojas Vecrīgā, tālāk par Siguldu nebrauc. Visām pārējām lietām ir cits auto. Arī pirms elektriskā viņam bija divas mašīnas, vienkārši nomainīja benzīnu pret elektrisko. Lielais dīzelis bija agrāk un ir joprojām.

Nē, bet es zinu kā līmē ķeblī mašīnas kuras simtu sasniedz ātrāk

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

insekc rakstīja: Jāsalīdzina līdzvērtīgi auto (funkcijas un cena). Piemēram:  pilnpiedziņas universālis ar paaugstinātu klīrencu (Der arī krosoveri) cenā, teiksim, līdz 40 000 EUR. ICE pret EV. Ja no ICE es liktu Subaru Outback, tad nezinu ko variet ieteikt no EV?

Man jau liekas, ka Subaru Outback tomēr ir vairāk nišas produkts nekā praktiskuma etalons. Pats vairākkārtēji esmu apsvēris domu tādu pirkt, jo patīk tas auto, bet vienmēr beigās nospriedis, ka man tā pastāvīgā pilnpiedziņa nafig nav vajadzīga. Ir daudz plusu, bet tieši tikpat arī mīnusu. Ņemot vērā, ka pašlaik arī jebkurš elektroauto ir tikai nišas produkts, tad varētu būt kāds laiciņš jāpagaida, kamēr kāds uztaisīs pilnvērtīgu Outback alternatīvu. Nē, nu es nezinu, varbūt kaut kas arī jau ir, nesekoju pedantiski tiem autobūves jaunumiem, kas man pārskatāmā nākotnē nav aktuāli.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 1 Atbildēt

Audi SQ 8 Sportback rs  e-tron 370 kW 503 zs ir labs. 

darklight Reģ.: 29.10.2013
4 0 Atbildēt

Neapšaubāmi labs. Tikai tā nav mašīna, kuru varētu nopirkt parasts ģimenes cilvēks ar vidējiem vai nedaudz augstākiem ienākumiem. Līdz ar to nav apspriešanas vērts.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Kāpēc nav apspriešanas vērts? Tas irA tāds tehnoloģiju kalna gals, nu sasniegums kāds. Un izbaudīt, nobaudīt to vien irA vērts! Lai nu kā tur būtu esmu ļoti priecīgs par šo lielisko iespēju. Es tak nesaku un neapgalvoju, ka jāpērk visi šie te 1. lapā apskatītie un apzeltītie superauto. Tak jebkurš ar laiku piegriezīsies un apniks.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti