Cena Latvijā par šo tilpumu ir ap 18 EUR, un tas sanāk 36 EUR par 1 litru.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Cena Latvijā par šo tilpumu ir ap 18 EUR, un tas sanāk 36 EUR par 1 litru.
Galvenās lietas, kam var palīdzēt:
Šādām situācijām var palīdzēt šī piedeva: Volkswagen jaunajiem dzinējiem zūd jauda, ko darīt? https://iauto.lv/forums/topic/44456-volkswagen-jaunajiem-dzinejiem-zud-jauda-ko-darit
Principā tā sanāk, nu tāda ļoti dārga degviela! Kāpēc būtu jālieto? Jo parastā FAME ir draņķīga? Esmu kādreiz pašikojis ar Speed diesel zusatz piedevu. Nebija sliktāk un nebija arī labāk, tikai maciņš gan tukšāks.Ja jāsāk lietot visādi šitādi vitamīni mākslīgie, tad jau varbūt labāk pāriet uz EV ?
Ziemā, starp citu, arī DD jāuzpilda biežāk, ne tikai EV. Tas, lai bāka būtu samērīgi pilna, nevis dēļ pārtēriņa!
Neko nezinu par sākumā pieminēto piedevu, bez gūglēšanas arī nezinu ko nozīmē “parastā FAME”. Bet par to padomju laiku iesakņojušos mītu ka bāka jātur pilnāka - atļaušos iesmaidīt. Pats dīzelim bāku pildu kad sanāk ērtāk - ierasti ap 850-1100km nobraukumā. Speciāli pildīties nekad nekur nedzenos, vienkārši kad ja vajag ir pa ceļam, tad uztankojos. Auto pie manis 11 gadus. Kāpēc man nav kondensāts bākā? Es tā saprotu ka šitā “pilnākās bākas” aģitēšana ir lai novērstu mistisko kondensātu? Kā tas kondensāts izpaužas? Varbūt man jau viss motors vienā ūdenī, tik es muļķis nesaprotu?
Šitas satur škīdinātāju. Derīgs veciem hlamiem, kas tika dizainēti laikos, kad nebija tādi sēra satura ierobežojumi dīzelim. Nu faktiski līdz kādam 2010.gadam. Visiem jaunākajiem dzinējiem pat kaitīgs.
Man amarokam 21 gadā iegadājoties pec kādiem 10 00km sāka parādīties problēmas ar kvēpfiltru.Patstāvigi ieslēdzas nu reizes 5 nedēļā noteikti.tika vairākkārt taisītas reģenerācijas pie dīlera bet labuma nekāda.Pie lielākas slodzes izmet filtra kļūdu un ček engine ,ielec avārijas režīmā,pazūd jauda un pārstartējot atkal pazūd .Vainu ta arī nekonstatēja bet tad kāds paziņa ieteica šo piedevu pie degvielas un vajagot but labi daudzi izmantojot.Paintresējos dažos servisos un arī kur šobrīd labojuŠTUTTGART WOKSHOP meistars teica ka šo zin,un daudzi izmanto un esot ļotii efektiva un pazūdot problēmas ar kvēpfiltru saistītās.
Ieliec saiti uz produkta aprakstu ražotāja mājaslapā.
Piedeva, kas labi strādā, ja sensors samazina dīzeļa dzinēja jaudu un nedod apgriezienus
Nosaukums: PERFORMANCE FORMULA DIESEL FUEL ADDITIVE STANADYNE CONCENTRATED MULTI-USE 500 ML OF ADDITIVE IN 250 L OF DIESEL FUEL
Performance Formula Diesel Fuel Additive Stanadyne — koncentrēts dīzeļdegvielas piedeva, kas uzlabo dzinēja darbību un degvielas īpašības.
Šī piedeva ir koncentrēta formule, kuras 500 ml apjoms ir paredzēts lietošanai 250 litros dīzeļdegvielas, lai uzlabotu degvielas sadegšanu, samazinātu dzinēja trokšņus, rūpētos par degvielas sistēmas tīrību un veicinātu labāku dzinēja darbību īpaši zem slodzes vai zemās temperatūrās.
Kādas ir atsauksmes par šo piedevu, kam palīdzēja?
Ja izmanto citu līdzekli, dalies ar savu pieredzi