- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Krupis
imho var uzlikt kadus smukus diskuchus un ielikt xenonu vairak jau neko ari nedaritu.
Galvenais jau kas lacitim vedera !
1. Paarprogrammetu smadzeni (mans ir 92.gads - tatad veel bez Trionic)
2. Atmosferisko turbo parspiediena vaarstu.
Visu to veletos ne jau par fantastiskajaam Abbott Racing cenaam.
Vai kads nezin kur shadu "prieku" ieguut tepat Latvijaa par normaaliem cipariem?
-normālu ģeneratoru
-izjaukt iztīrīt un salikt kopā motoru
-to pašu ātrumkārbai
Un par visu vairāk - jēdzīgus pilotus
No Ziemassvētku vecīša viņa pagaidām dabūja tikai stiklu tīrāmās slotiņas
Vai vari ieteikt kādu kandidātu?
Domaaju, ka njemot pie mums, jebkuraa gadiijumaa tas tiek pasuutiits no citurienes, lidz ar to jamie arii grib nopelniit.
Inetaa tak ir dadz piedaavaajumi, piem: (neriktiigaa valodaa, bet saprast var) http://www.speedparts.se -> Produkter -> Uppgradering
Ne trionic stage 1 35 hp sanaak ap 2150 sek (~150 Ls) ar visu J/R sporta filtru . . .
Savukaart Trionic, tipa manam apm 4800 sek (320 Ls)
Bet uzmet aci uz stage 4 +84 hp 24.800 sek (1,655 Ls)[addsig]
[addsig]
Thanx - saits ir labs- žēl tikai ka zviedriski!
Kredis
Velak bus infa ta iemetishu Tava maila
To Kredis:
She buus dazi saiti, kur var suutiit veestules Lieldienu zakim - ash veel ar ko atnes.
Dazi lasaami arii anglju val., bet ja gadiij. ir zviedru val., bet kas interesee - var rakstiit meilu anglju val. - un vinji atbildees angliski
www.trentsaab.co.uk
www.sqr.nu -- shis mans favoriits, lietoju pats
www.bsrab.se
www.tuningchip.com
Zeel, ka tev ir 92.g. bez Trionic, jo man patreiz ir maajas Trionic smadzene prieksh 270 Zs (Hirsch Stage 3), bet der saakot ar 94.g. modeljiem
Ja kaadam ir interese - luudzu dodiet zinju, jo maksa nebuus liela
Ar lielu sveicienu,
Krupju teevs[addsig]
Thanx par infu - man diemžēl tas sqr.nu netaisās vaļā
Starp citu - vai es tevi gadījumā savā "iepriekšējā" dzīvē neesmu redzējis? (Protams ka ne tava nika izskatā) ![]()
Tas sqr.nu paarbaudiiju tieshaam valjaa neveras -esot zem konstrukcijas - jaameegina veelreiz.
A par to ieprieksheejo dziivi - nu nezinu nezinu - ja nu tu vieniigi ieprieksheejaa dziivee biji viens no maniem braaljiem, bet tev po krupnomu paveicaas un tu biji tas viens laimiigais krupis kuru skuupstiija princese un tu pamodies kaa Kredox.. As te aizvien veel pa purviem, pa purviem
nu tad feininju viikendu
Krupis[addsig]