- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Cik tas atbilst pateisibai nezinu.
Klau, izlasiju to Bla sviestu un atcereejos vecos "labos"
padomju Za Ruljom zurnaalus...
Tipa: Man nav - nu tad arii citiem neieteikshu...
Texts ir ideotisks.... un anoniimais autors deshovijs Lubraks!
Es tehnisko izgaaju B E Z P R O B L E M A M ! ! !
Inspektors veel speciaali tika luugts (indiigaak iztureeties) pret manu 9K, jo taa - labaak man!
Jau vairaak kaa gadu (nobraukti ap 35K) un tikai vienreiz man signaaleeja viens "neapmierinaatais" savukaart es biju piekraavis trunk un nebiju nolaidis gaismas, sorry.
[addsig]
esoshos cokjus aiztaisit un ielikt kadus labakus migliniekus piemeram no http://www.proauto.lv/hella/papildlukturi/comfort.php Micro DE
Pagaajuso sveetdien bija neliels tusins sakaraa ar niknaa (~270 HP) chipa iemeeginaasanu, ko uzsauca Krupju teevs. Diemzeel tas chips dereeja tikai Aero modelim, bet anyway dabuuju ietesteet saveejaa 2.3 HOT (200 HP) reaalos "zirgus". Iesprauzot to saveejaa Saabrii, tas nemaz "neleca". Incanti why? Varbuut pinu nesakritiiba . . . who knows . . .
Testeesana notika ar G-Tech verkiiti (http://www.gtechpro.com/gtechpro.html). Kaa izraadaas man ir diezgan labs motoriits veel saglabaajies. G-Tech uzraadiija 189 HP. Bija arii viens Aero (225) jamais uzraadiija 194 HP, bet owners atzinaas, ka nav mainiijis turbas filtru, taa ka domaajams, ka regulaara meintenance ir nepieciesama, ja grib dabuut max outputu.
Ceru, ka so sestdien, sveetdien pamociishu vairaak to G-Tech verkiiti. (sodien tas nonaaks liidz maniim paaris dienu lietosanaa)
[addsig]
va vinu viegli pielikt? Es a labprat gribetu pamerit?
Iespraud piepiipeetaajaa uzsetapo faktiskos kg un principaa viss. Ar pirmo uzvelc mazliet, tad iestepselee otrajaa un zmiedz liidz 6k RPM, kad esi nometis aatrumu zem 50 km/h, tad jamais uz indikatora raada max sasniegto HP ciparu.[addsig]
Vartas var man zirg a nomerit?
Beidzot SaaB zona atdziivojaas . . . tas priecee . . .
Principaa tas ir Krupju Teeva meeraparaats, un vinsh laipni iedeva izmeeginaat . . .
Starp citu, vinja modificeetaais CS uzraadiija 250 + HP[addsig]
Neesmi parak stulbs . . .
Taa ierice neaizvieto dargu un sarezhgitu jaudas merishanas stendu
Taa raada aptuvenu jaudu uz ratiem
Tieshi taa: jaaievada pareiza massa, ieskaitot vaditaju utt.,
A vot par tiem parnesumu skaitliem, nezinu, es tikai izmantoju iespeeju nomeeriit aptuvenus dziiparus
Vari uzdot jauts razotaajiem . . . http://www.gtechpro.com/products.html[addsig]
Sorry, links no . . .
www.gtechpro.com/products.html[addsig]
A G-Tech verkis maksaa apm. ~ 140 $
Odnako buutu incanti saliidzinaat ko uzraada krutais stends un ko G-Tech, ne?[addsig]
Izlasiju, bet taa arii nesapratu, vai ir iespejams daudzmaz precizi zinat ZS, nenemot veraa parnesumu skaitlus.
Klau, kaa ir iespejams ar tevi sakontakteties? Gribetos uz to zveru paskatities, un varbut arii izmeginat, ko radis manai mashinai?
Alu apsolu ![]()
Check mail[addsig]