- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Viss apshuvums domaats ar aadu, Vai nu vismaz tas violeetais. Par peleeciigo veel nav izlemts[addsig]
Durvis smukas
[addsig]
P>S>sapnis saab 900 divdur
Tikai veel nezinu cik liels, jo es veel iisti neesmu izdomaajis cik lielu man vajag.
Mashiinu arii paarkraasoshu, bet tur tas viss projekts iet kopaa, gan tapseejums, gan metinaashana, gan kraasoshana, gan skanjas izolaacija, gan muzons[addsig]
mixeris: baigi ok
smeereesies gan bish bet taa baigi smuki.
Kāds nav provējis šādu tuningu turbo motoriem:
"All you need spend is £20 and one hour very easy work.
Just put a bleed valve in the wastegate pipework. This entails cutting a 10mm rubber pipe, inserting the valve and adjusting the valve bleed to suit.
Adjustment is by trial and error, start at shut, check where the turbo gauge goes to in the 'red' when on full load (say 4th gear at 40mph uphill). Open valve a tiny amount. Check again. Repeat until you reach a point where the engine management 'cuts' on boost (approx 60% into red band). Back off a little so there is no cut.
Results will astonish you."
Peec modifikaacijas puisis esot nobraucis ~11k juudzes & nekaadu probleemu.. Veel dazhi esot izdariijushi, saka, ka ir juutams & dodot klaat pat ~25-30zirgus..
Man jau turbiinu negribas nobendeet.. ![]()
Tu jau atkal par tiem lopiem !!?
Kur ta skriesi - rallii jau visus izkniebi. Panjem kaadu dienu pavizinies ar dieseli vai 1.3 -> peec tam liekas , ka baiiiigi labi iet !!! (tas no pieredzes ).
--------
gunja
Vajadzētu tā kā sarunāt test draivus, gribās salīdzināt manu ar LPT, Turbo & Aero.
Meeginaashu samekleet koordinaates tiem cilveekiem, kas laipni atveeleeja mums izmeeginaat to HP meeriishanas devici . . . ja izdosies vareesim arii Taveejo ieveereteet . . .
P.S. Slēdzīts strādā, thx!