Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

jautaajums!

900 Reģ.: 08.03.2003

vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?

Paldies![addsig]

1.. 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ..84
mixeris2 Reģ.: 30.12.2003
0 0 Atbildēt

Ar kropli ir arii jaabuut uzmaniigam, jo jaskataas pie kaadaam frekvenceem un pie kaadas jaudas tas kroplis tiek noraadiits![addsig]

Hirsch Reģ.: 20.06.2002
0 0 Atbildēt

Karoče sviests (ar "s". A kā jābūt frekvencēm ar subu un stiprekli. Jābūt līdzīgā diapazonā vai kā?

ieris Reģ.: 24.04.2002
0 0 Atbildēt

mix: es tam pieeju ar usera sapratni, ne tehnisko.. tipa man pie kaajas spole vai skaljrunis, jo taapat taa spole ir skaljrunii..

Un man kaa userim vajag reaalo taustaamo, taapeec skatos tikai RMS - ilglaiciigi izturamo jaudu... taapeec arii tas man ir max jauda..

0 0 Atbildēt

Tev ieri taa varbut arii ir max jauda, bet paskaties jebkur piemeeram elkoraa un tu redzeesi kas ir max jauda

Hirsch tev kas par subu ir un cik tu esi gatavs izteereet pastuuzim! [addsig]

0 0 Atbildēt

reku viens piemeeram ir taads saliidzinoshi normaals

www.sportech.lv/product_info.php?products_id=672

Modelis

LT480/2 ar Mono 250w RMS jaudu. roplis arii tiiri normaalaas robezhaas! Bet taada cena ir aptuveni visur![addsig]

0 0 Atbildēt

Tipa biju noskatījis šo:

www.220.lv/product5562.html

Kaste maza vajadzīga. Bagāžai dauzd vietas paliek.

Kredoks Reģ.: 25.09.2001
0 0 Atbildēt

Hirsch

Subam jaspej atskanjot vismaz 25Hz (jo zemak jo labak) - dotais eksemplars to dara! Protams pastiprinatajam to pashu jaspej (lielaka dalja ir uz to spejiigi) tikai skaties lai pastuuzhiem ir augstfrekvenchu un basu filtri jo uz parastam tumbam jalaizh tikai vidi un augshas, bet uz subu tikai basi!

0 0 Atbildēt

Shitam apraatam ir uzlikta nezheeliiga spole bet iekare taa so so!

Taapeec arii tik liela atskjiriiba jaudaas![addsig]

0 0 Atbildēt

Vai miksera piedāvātais stipreklis derēs?

0 0 Atbildēt

VAi tas nozīmēr, ka var "izsist" ?

0 0 Atbildēt

Pastuuzis derees! Bet izsakot savu viedokli es saku ka man iipashi nepatiik tas skaljrunis!

Es neticu ka shitadam sony skaljrunim ir 93 db juutiiba pie taadas cenas kaa vinji piedavaa!

Tiiri tehniski viss iet kopaa, bet nezinu kaa buus ar kvalitaati!

Domaa pats! Reekjini ka veel tev buus jaamaksaa par kastes taisiishanu![addsig]

0 0 Atbildēt

Kasti esmu ierēķinājis. Vienīgi ja saki, ka tāds s..., tad jādomā. Pārējiem cik skatos ir baigās kastes jātaisa ~ 60 l un vairāk. Tas man nederēs.

0 0 Atbildēt

www.dls.se/english/speakers/asb308.htm

Maksaa 165Ls. Kastes izmeeri redzami! Nav paaraak liela un ar faazu invertoru, kas nodroshina zemaaku frekvenshu speeleeshanu!

Bass kaa jau DLS skaljrunim ir preciizs, nav izpluudis, neplaiek ibreejosha peecskanja.[addsig]

sama Reģ.: 10.03.2003
0 0 Atbildēt

cik tad var..???!!!

0 0 Atbildēt

Hirsch

Aizbrauc uz Blaupunkt kantori Kjipenee - tur ir labi gatavi Velocity subi kastees ar visiem stiprinajumiem! (tjipa lencites utml lai vajadzibas gadijumaa var fiksi aizvaakt) Cenas ari sakarigas tel.7089200. (adresi neatceros) tas i kaut kur aiz Olimpijas, pedejais dzivais no mums tur bija LLXX.

0 0 Atbildēt

Es jau iepriekšējam auto tur biju un ielika man audiosistēmu. Tagad gribēju, ko savādāku, bet laikam jau nekas nesanāks un būs jābrauc tik atkal uz turieni

0 0 Atbildēt

Nez

Nelielies - par tadu naudu var izveidot daudz ko labaku, it ipashi ja njem vera to ka tas viss jau i arhaisks!

0 0 Atbildēt

Nez

Tu doma ka taja Blapunkt kantorii strada mulkji un tikai tavs vecis rulee?

NEKLIEDZ!

0 0 Atbildēt

Nez

NEKLIEDZ!

Man sodien ir 8.marts un es cinos ar visam sievieteem

Un beidz flirteet!

0 0 Atbildēt

Man no tavas "dungoshanas"galva saap!

NEKLIEDZ!

0 0 Atbildēt

To neziniite!

Tas kas tur tavaa autinjaa bija izdariits ir praktiski nekas!

Taadeelj, ka skaljrunji ir skruuveeti plauktaa, tas onziimee, ka tas dzheks vienkaarshi ir panjeemis uztaisijis plauktu un 4 caurumus.

Plus veel tas ka piikstulji kopaa ar tauri ir ieskruuveeti plauktaa un veersti uz augshu neliecina par pareizu akustikas izpratni! :!

Runaajot taalaak! Pastiprinaataaji tev ir piestiprnaati ar gumijaam un to jau nu var izdariit katrs!

Peedeejais paliek vadi! Vadus arii ja maak jaukt salonu var mieriigi aivilkt pats un savienot peec pamaaciibas arii nav probleema!

Savaa mashiinaa esmu dariijis gandriiz visu to pashu un ar saviem speekiem![addsig]

0 0 Atbildēt

ja tuchka tuchka tucka, ja vovse ne medvedj

0 0 Atbildēt

Neziniit!

Tava autinja skanju var sadaliit divaas daljaas!

Pirmaa dalja ir aparatuura, bet otraa dalja ir instalaacija!

Nu tad runaajot par aparatuuru ir taa, ka vinja ir laba, bet nu jau novecojusi! Tumbas ir labas viss ir ok, taapat arii galva! Un pastuuzhi arii ok! Taatad tas kursh ir pircis aparatuuru tam ar galvu viss kaartiibaa.

Taalaak runaajot par instalaaciju ir taa: vadus var nosleept jebkursh un aizmugureejo plauktu arii var daudzos kantoros par 9Ls uztaisiit un viss buus chikiniekaa!

Bet es tev veelreiz atkaartoshu, ka pikstulji tavaa autinjaa ir novietoti nepareizi, un tava sknjas kvalitaate vairaak rodas no tiem 2 subiem, kuru atksanjojamaa frekvence arii nonaak liidz tavaam ausiim priekshaa, savukaart piikstulja augshas tu nemaz priekshaa nedzirdi, jo vinjas vai nu tiek apslaapeetas griestos vai tiek aizstarotas prom no stikla. Ja tie piikstulji buutu veersti pret vadiitaaju, tad tu dzirdeetu vienu nepatiikamu lietu ko rada taure. Tavaa autinjaa skanja buutu liidziiga kaa no megafona ko Kredoks lietoja eeveles pasaakumaa!

Nu un veel ka jau teicu pastiprinaataaji ir piesieti ar gumijaam nevis kaut kur pieskruuveeti vai veel labaak smuki pasleepti saanu kabatas vai veel kur citur!

Ja veertee peec 10 ballju sisteemas, tad par aparatuuru es dodu 8, jo tur veel nav nomainiits viss kam vajadzeetu buut mainiitam, bet par instalaaciju 4.

PS. Ja vajag vadus varu arii Hirscham uz aizmuguri aizvilkt kaa arii ieteikt cilveekus kas maak saplaaksni un MDF zaagjeet vai arii pat pats to varu izdariit!. Bet taa kaa Hirscham vajag subu kastee, tad vinajm nav jaataisa pakaljeejais plaukts!

VISS[addsig]

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Atceros, Kredoks viendien teica: "kad Mixeris i-netā ko pasaka, tad visiem iestājas pusseši"

Džeki jūs gadienā neesat pārkarsuši?

0 0 Atbildēt

NO TO PIISKTULJU PAARVIETOSHANAS UZ SALONU TEV NEDAUDZ PAT PALIELINAATOS VIETA BAGAAZHNIEKAA!

A TAS AUTINJSH KAS PIEDALAAS IZSTAADES UN SACENSIIBAS MAN IR PILNIIBAA VIENALDZIIGS, JO MAN NEVAJAG LEDUSKAPJA IZMEERA SUBA KASTI BAGAAZHNIEKAA!

eS ESMU SAMEERAA PRAKTISKS CILVEEKS.[addsig]

1.. 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ..84

Lasītākie raksti

Jaunie raksti