... a bet nopietni...??????
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
... a bet nopietni...??????
saab900.hu/iscm_2001/hap/camp03.jpg
te ir tas ko es gribu googlaa atrast tikai nezinu kaadu vaardu jaaliek...
ir tāds viens Ogrē, darbojas ar alumīniaj metināsanu un veco moču restaurēsanu, pie vien a izplata alumņija metināsanas jaunu tehno. jāprasa Ogrē, kas restaurē vecos močus un atradīsi.[addsig]
Amerikā varētu būt camp vai livingcamp(ja nekļūdos) Gr britānijā ir Motor home doič pateikšu maķenīt vēlāk!
2 turbopīle
Vāciski vohnmobile un vohnkabine tipa tā!
Ir arī tāda ko uzkabina autiņam virsū, kā tavā bildītē.
Man domāt, tur no sākuma dzelži jāpagraiza un ~5000EUR par būdu vajadzīgi+ CSDD saskaņojums! Labāk piemeklē gatavu mobīli!
tagad visi maršs gulēt! rīt pilnā darba diena.
nekas labs tas nevar būt jo nesatur nekādus T
uz svetkiem T vieta iepirku U
NU TAVĀ GALĀ JAU TAS IR PIEDODAMI...
Kaads arii man vareetu atshifreet? Es ar talak pa pirmajiem diviem burtiem netiku A doma ta bija
Nezināju zem kādas tēmas pabāzst, tādēļ ieliku te!
Vai kāds nezin, kur centrā var iegādāties numurzīmes turētāju? Nu jūs mani sapratāt - plastmasas rāmīti kur kabinās numurs iekšā. Nestikos un Statikos nav. Tur jau pabiju!
iebrauc EunS. tikai ņem ar KIA simboliem. tad ir par velti.
Es jau nevaru AUDI likt SAAB rāmīšus.
Kaapeec nevari?[addsig]
neliec saab! KIA! par velti.
Netieku gudrs - ja subam RMS ir 250, cik jaudīgu vajag stiprekli? Citi saka + 10 %. Tiaki kam?
tam pasham rms tikai pastuuzim, citreiz saukts arii par nominaalo jaudu, vai muzikaalo[addsig]
Man domaat ka nevajag +10%, var arii mazaaku. Taa ir maximaalaa jauda. Pie max skaljrunji jau "kjeerc" nebaudaami.
Tobišs subam RMS 250, tad arī stipreklim RMS 250. A abiem max jaudas ir po?
Tas RMS 250 jau arii ir max jauda. Eksistee divas meervieniibas - RMS un PMPO, uz PMPO labaak neskatiities, jo tas ir cik skaljrunis iztur kaut kaadu laiku vieniibu (neatceros, cik preciizi) ar to jaudu.
Nee ieri taa nav patiesiba ko tu tur tagad staasti!!!!!!
Max jauda parasti tiek onraadiita peec sinusoidaalaa signaala piikja momentaa. Nu peec buutiibas sinusoiidas augsheejais punkts ir taa max jauda ko parasti noraada liela dalja razhotaaju! Shii ir jauda kuru iislaiciigi speej iztureet spole, bet ne skaljrunis! Pietam pie shiis jaudas ja buus kaut mazaakais kroplis skaljrunis nokureesies!
Savukaart RMS jauda ir taa jauda ar kuru skaljrunis speej speeleet ilglaiciigi un kura ir taa sauktais sinusodiaala signaala smaguma centra. Preciizaak RMS jaudu var dabuut izdalot MAX jaudu ar kvadraatsakni no 2.
Ar pastuuzha izveeli ir taa, ka jaaskataas cik liels vinjam ir kroplis! Ja tev kroplis ir mazs, tad taas jaudas var buut aptuveni vienaadas! Ja pastuuzim kroplis ir paliels, tad itkaa buutu labaak njemt jaudiigaku pastuuzi, jo kroplis jau parasti saakas pie lielaakaam jaudaam, bet savbukaart te pastaav iespeja ka skalrunis ar neveiklu rokas griezinu tiek paarslogots!
Un pietam taa kaa tu tur rakstiiji plus 10% tad 250 + 25 = 275 un taa atskjiriiba skanjaa nebuus iipashi uz ausi dzirdama! taa kaa savas droshiibas labad njem taa lai abiem vienaadi!
[addsig]
1. Cik ir kvadrātsakne no 2?
2. Kur meklēt (vai kurš rādītājs) stiprekļa kropli?
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]