Vienkārši cilvēki saskata to, ko viņi grib saskatīt (salasīt) nevis to, kas rakstīts.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vienkārši cilvēki saskata to, ko viņi grib saskatīt (salasīt) nevis to, kas rakstīts.
Jaa - cilveki vai nu filtree vai nefiltree, t.i. neflirtee
Būs jāuzliek kāds krosovers, lai filtrē (flirtē)
Krosovers - skjerspaarlaidis (latv.)
Tad jau var brīvi savas domas mest gaisā un apakšā pielikt >>Pēteris lielais, na poļe on, vai kāds cits prātvēders! Ai da nu!
Suņa āda no rīta izbesīja! 5 os jau sāka ņemties un neļāva gulēt!
Zvēriem ir jādzīvo būdās, kūtos, un citos os.
To girl: vieniigaa dj muuzika kas man patiik ir viens franchu DJ un kura muuzika ir diezgan inteesanta bet ne bumbastiks. Man bija ienaacies viens krievu diesnju disks ar tipa labaakajiem gabaliem! Atvainojiet bet tajaa visaa nebija nekaadas atksjiriibas. Visu laiku vienaads ritms.
To belochka: Jebkursh atstarotaajs nespeej atstarot visus 100% skanjas un veel plus tam augsheejas frekvences deelj taa lauziena var arii nenonakt liidz teviim! Pardzirdi pie noteiktaam frekvenceem jasaka ka katrs cilveeks dzird savaadaak.
Par 30 Hz es saku ka vajag, jo pashlaik ir jaadaabu viens disks kuraa ir 6Hz ar dabiski ne kompjuteriski panaaktu skanju un taa ir 1812 uvertiira ar daljeeju lielgabalu muuziku.
Pakaljeejo plauktu ir iespeejams uztaisiit taa lai vinjsh iztureetu tos 45 Kg un tam ir jaaizmanto nevis MDF bet nezinu kaa latviski pareizi saucaas lielo skaidu plaaksne ar virziito struktuuru!
Es protams neapstriidu to ka kaut kaadi uzlabojumi tev veel maksaatu, bet gan izsaku viedokli par pashreizeejo muuziku kas ir iekshaa!
To Hirsch: ko tu domaaji ar vaardiem buus. Pashlaik var runaat par to kas ir un tas ir taads ekonomiskais variants, ka tavs subs kuru taisiijies pirkt ir taadaa pashaa cenaa kaa manas visas tumbas un aizmugureejais plaukts, bez galvas aparaata! Bet nevajag domaat ka tas kas iekshaa ir suuds. Pa taadu naudu tas ir nedaudz vairaak par suudu.
Ja tu protams domaaji par to kas man buus, tad varu pateikt ka pashlaik teemeeju uz DLS R36 trisjoslu daliito sisteemu priekshai, bet aizmuguree veel nezinu ko. Savukaart, ja DLS noaminiis produktu liiniju, tad ticamaak palikshu tajaa pashaa reference seerijaa, bet nu ar jauno produktu![addsig]
Sorry!
Kad kašķis iekšā, tad prāts pak..ā!
Neesu tik liels fanāts uz mjūzikas aprīkojumu, kā Jūs!
Man, ja mjūziks skan tīri (bez pļrr burr un sazin vēl ko) un puslīdz pareizi, pietiek!
Ir pabūts pie viena fanāta dzīvoklī, kur manam prātam neaptveramas jaudas mjūzikas sistēma uzbūvēta! Bija mega patīkami klausīties klasiku klusiņām pie vīna glāzes un justies, kā nez kādā tur krutā koncertzālē! Es neesu tik traks, lai gadus 3 visu brīvo naudu atvēlētu priekš tādām uzpariktēm!
Gvido - tas ir hobijs vecīt
Un ja tas ir hobijs tad tam brīvo Ls nav žēl...
Es sev mājās labprāt 127cm Pioneer plazmas TV uzliktu, ja maciņš atļautu
Ne jau Panorāmai vai meksikāņu seriāliem protams...[addsig]
Jāāā, jariko mums būs savs auto mūzikas skaņu ( pļekškju, grabonju un t.t. ) festivals!!! Tad tiksim tik skaidrībā, kuram taisnība!!!!!
To: Mixeris,
Par atstarošanu: jau rakstiju, ka t.s Rupora 104dB !!!, pat ja atstarojoties no aizmugurējā stikla zūd teiksim 10dB -
hren s ņim, jo skaņas un Hz/Khz balans tik un tā ir Ok.
Ērtas jums brīvdienas...
LZ 47
To: Mixeris,
Ja tu saki, ka dzirdi 6Hz - tad es saku, ka tu esi sikspārnis
ap 20Hz var just, bet zem tikai un vienīgi redzēt...
+ man žēl to pastiprinātāju kram būs japumpē zem 30Hz uz pilnu klapi Brr,... THD arī būs ap 100%
Jūsu inženieris Garins
2 taka!
Mjā! Man arī viena naudas kapsēta ir pagādāta!
Pēc šodienas cenu obzervēšanas > pirms nākamām nahrenizācijām, paskatīšos, cik kas maksā!
Pa kāju 145 EUR un tikai sava slinkuma pēc!
Interesantu skanju var panaakt, ja uz horinontaali novietota skaljrjunja novieto dazhas egliisu mantinjas vai a4 formaata papiira lapu ar uzgriezni viduu.........
Vai arii ne ar ko nav saliidzinaama skanja,kuru var panaakt,klavierees starp stiigaam iebaazhot plaanu aviizes lapu.[addsig]
Es belochka nesaku ka dzirdu, bet kjermenis juut gan! Atvaino ja ne taa pateicu!
Man darbs blakus TEC1 un es zinu ko noziimee kaadi 2-4 Hz no vinjus aparaatiem
Labi viss beidzam! Katram savs funktieris par to kaa vinjsh ir uztaisiijis to skanju![addsig]
Mikseri:
Nesaprotu par kādiem sūd..iem runā? Jo tādus vārdu neesmu lietoijis
Bet any way doma bija tāda pirms kādam "uzbrauc" paskaties ar ko pats esi labāks (sliktāks). Katram ir savs priekštats un maciņa biezums attiecīgai skaņas iemānīšanai auto. Bija man iepriekš Golf'ā DLS, biju sajūsmā, saab tad jāgriež durvis, ko īsti negribu un jaunu plauktu taisīt arī ne. Tā kā cik auto (cilvēku) tik viedokļi.
P.S. Bet jautājums bija pavisam par ko citu
Jus vel pieminiet tas frekvences, kuras agrak sausmenes laida, kas cilvekiem lika visu laiku baidities.
Iedomajieteis, sezat sava krutaja SAABa ar tumbam aplikusies un visu laiku baidaties ...
Var ari izmantot frekvences kas dara dzivniekus trakus, visi setu suni pakal skries un ries ritma ar visiem bumbastikiem [addsig]
Es tev Hirsch neesmu veltiijis nevienu vārdu SŪDS !!!!
Vienīgos vārdus SŪDS es lietoju divas reizes un tas bija runājot par Shlaageriem un bumbastjiku!!!!!!!!!!
Apskaties komentus!
Un nveineu sliktu vaardu tev es neesmu veltiijis!!!!!!!!![addsig]
Beidzat! Savadak tulit topiku izdzesiishu!
Ja man liidz pieciem nebuus mashiina es kljusu veel niknaas un kljuushu nepamatoti skarbs![addsig]
A bet vispaar KREDOKS beidzot ir nokaitinaats!
Mees to paveicaam, URAAAAAA [addsig]
NEFIGA es nebyuushu uz fubolu! Es braucu uz Aluuksni
Buushu bizot prom no interneta un virtuaalajam personiibaam kas visu laiku kasaas un dauza viens otru!
Uztaisiishu savu zonu un kakaashu sev uz galvas
Buus man tad atslodze!
Iauto Mix zona [addsig]
Mikseri: Tavs koments:
"To Hirsch: ko tu domaaji ar vaardiem buus. Pashlaik var runaat par to kas ir un tas ir taads ekonomiskais variants, ka tavs subs kuru taisiijies pirkt ir taadaa pashaa cenaa kaa manas visas tumbas un aizmugureejais plaukts, bez galvas aparaata! Bet nevajag domaat ka tas kas iekshaa ir suuds. Pa taadu naudu tas ir nedaudz vairaak par !!! suudu . "
Es jau tev neuzbarucu Aizstāvēju Nezinīti (Beločkas) audio risinājumu
Tā kā sorre ja jūties kā sabraukts.
P.S. Filtrs nedarbojas
Tas bija par manu sisteemu Es savu sisteemu veerteeju [addsig]
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]