PEACE :8[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
kaa vareeja dabuut brilles?[addsig]
Un kaa var sejinjai dabut brilles? A to man vision express pateica ka dzeltenajiem gjiimjiem vinji nemaz i netaisa saulenes![addsig]
8 ) = Protams bez atstarpes
Sveists: Baigi tālu jābrauc , bet ja gribas ...
Noslēpu, lai citi neatrod
Vairs jau neatceros, bet bez biksēm klausīties bija OK.
Radās vēl viens jautājums
Ceru, ka tas neizvērtīsies uz četrām lpp.
Vai subu var iebāst RRR skandas kastē? Nu tipa iebāst jau var, bet kā tur viss pārējais? Vai neizjuks pa vīlēm?
P.S. Jautājumu uztvert nopietni
Tas viss ir SUUDS bet kaa man reiz bija
Nu labi labi!
Iebaazt toch var! Kastes RRR ir tiiri normaalas, bet ja grib mashiina likt tad sliktums tads ka nav sliipaas aizmugures. Man maajaas divas 150 ir klausiitas liidz tadam skaljumam ka saakt degt sarkanaas lampinjas par paarslodzi, bet veel joporojaam turas kopaa.
Ja grib tad kastes var dbuut latgaliitee pa 5 Ls gablaa un vis visaadas!
Vieniigi nezinu kaa taa kaste riikosies pie lielaakas jaudas subja![addsig]
Tad jau sanāk, ka var ietaupīt arī uz aplīmēšanu ar audumu. Jo kastes jau tur taisītas nopietni.
Un treišai jautājums, vai viens gaisa litrs ir tas pats kas 10x10x10 cm kubs?
Hirsh, viens litrs suudu, gaisa, melonju, chehu churu, da jeb kaa patieshaam ir 10*10*10 cm[addsig]
suudus nevajag Vajag gaisu
Nu karoče sapratāt - eju atvaļinājumā
Vai fāzu invertoru (vai kā vīnu tur) var taisīt no kanalizācijas (pelēkajām) trubām?
Kaut vai no kevlaara
Rore paliek rore neatkariigi no materiaala ![addsig]
A kas ir kevlaars? nopietni.
Kaut kas tur bija tipa ogleklja un stiklaskjiedras kompoziitmateriaals! Baigi vieglais un izturiigais materiaals[addsig]
vajadzētu airu laivu, lai pavizinātu kādu jauno pāri pa Juglas ezeru. 7.augustā. Lūdzu ieteikumus, kur, par cik meklēt!
Vislabāk ir meklēt atomzemudeņu kapsētās t.i. tālajos austrumos!
Nē, nu tas jau ir par traku...
Ka dabūšu tevi rokā, galvas ripos!!!
klau, vai ir vēl kadasvietas, kur var atrast netā karti... zinu tikai www.uzkartes.lv svarīgākais, lai būtu attālumi starp pilsētām....
Ko tu ņemies!?
Pa Latviju tev jau karti vajag?
Ātrāk mašīna ir jāremontē, lai neaizmirstas ceļi un braukšana!
No Rīgas tālākie punkti ir ap 350km vidēji 250
nē, nopietni, man par jūliju jānodod ceļazīmes, bet attālumi lielākoties uz dullo sarakstīti, ka tik benzīns pas... derētu bišķīt precīzāk... lielajām pilsētām ir, bet mazajām, piemēram Ikšķile - Roja.. nevaru atrast... a uz odometru neieslēdzu... a pa mēnesi tādu objektu ui ui ui.. mājās man ir jāņasētas karte kompī, tur līdz metram, bet darbā nelicencētas programmas nedrīkst..
2 turbopiile:
www.118.lv
tu ir - attaalumi starp latvijas pilseetaam.[addsig]
118 man kaut kā neiet tas pakalpojums..
tikko atradu arī www.lad.lv
paldies
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]