Paldies![addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Paldies![addsig]
Sapals rakstīja:saaba kompim ir izbeigushaas displejaa paaris videejaas liinijas, bet ne par to ir staasts, jautaajums ir taads ko jams no manis grib, skaidri salasiit var coxxxnt level low, pieljauju peec neskaidri salasaamiem burtiem, ka vareetu buut raxtiits kaut kas tjipa cociant vai codiant, ir doma ka pie vainas ir freona iztruukums kondiizii, bet vai taa ir?
Papildini tosolu!!! Tas arii viss...
Ikdienaa gan es saabu dazhreiz nododu ar mershiem shkodaam un tatraam, bet tie nav mani tie ir pashvaldiibas ![]()
snow rakstīja:kursh no esoshajiem SAAB ipashniekiem 100% ari nakosho auto izvelesies SAAB ?
tieši tādu pašu kā tagad tikai diapazonā no 91 līdz 93 gadam.. vislabāk airu vai spg no pārokeāna.. ![]()
mixeris2 rakstīja:sapnjotaajs
visi sapnji piepildaas.. taapat kaa pamazaam piepildaas sapnis par to kaadu es gribeetu redzet pasreizejo piili.. ![]()
snow rakstīja:kursh no esoshajiem SAAB ipashniekiem 100% ari nakosho auto izvelesies SAAB ?
A tu vari kaut ko interesantāku piedāvāt?
uculs rakstīja:
A tu vari kaut ko interesantāku piedāvāt?
BMW M5 vai X5 ?
Laikam jaskatas uz 4x4
domaju par TL 100 vai ari to jauno S 9-7x
Yukki rakstīja:
BMW M5 vai X5 ?
neinteresē
snow, ņem hammer, tas vismaz ir interesants un arī izbraukt šur tur var.
Gnoms rakstīja:
turbopiile rakstīja:kāpēc ne volvo XC
nespēsi sajūgus mainīt un vienreiz noraus nost pakaļu.... un ar XC 1.8 t nemaz nedrīkst vilkt (ja neputroju)...
ir nu gan.. a kam tad tā masīna domāta
braukšanai ziemā pa tikko apsnigušu ceļu un greiderētu grunteni..
??
pa dubljiem rakties nedomaju.
pagaidam vislabakas atsauksmes esmu dzirdejis par TL 100.