Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

jautaajums!

900 Reģ.: 08.03.2003

vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?

Paldies![addsig]

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

Hirsch rakstīja:cik $$$ varētu maksāt saab V6 2.5 motora galva un virzuļi ar klaniem? Un cik cm ir virzuļa diametrs? It kā ir ineterese tādu ieraut nāsīs Galvai nav jābūt darba kārtībā (var būt bojāta vai kā savadāki "cietusi".

P.S. A griffin kāds motors, bez tā ka 3 l.

Ja es nekļūdos, tad tas ir Opel motors, un vell viņš mēdz stāvet Opel Omegā, Opel Vectrā, Opel Calibrā, pēc 94.gada.....

Tu doma tās detaļas jaunas, vai lietotas pirkt??

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Un, protams jautājums, ko Tu ar tiem virzuļiem nāsīs taisies izveidot?

Hirsch Reģ.: 20.06.2002
0 0 Atbildēt

Vēlos noteikti lietotu, jo lētāk, jo labāk!

2 Y:

Tā arī staigāšu ar nāsīs ierautiem virzuļiem

A cik viņiem diametrs?

0 0 Atbildēt

A tam griffinam arī ir V motors?

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Hirsch rakstīja:Tā arī staigāšu ar nāsīs ierautiem virzuļiem

A cik viņiem diametrs?

Neceri nelīdīs

0 0 Atbildēt

A tev Griffin nevajag, ar turbīnu, ne jau dzinēju. Ļoti patīkama braukšana, ļoti nepatīkams patēriņš, atsit jebkuru gribēšanu.

0 0 Atbildēt

A vajadzētu gan

0 0 Atbildēt

Hirsch rakstīja:A vajadzētu gan

tas bija domāts tekstam par to nelīšanu.

P.S. Patēriņu nevajag, a viņam jau turbīna tikai uz 3 stobriem (tas gan nemaina būtību)

SaaBeR Reģ.: 19.09.2002
0 0 Atbildēt

Sveiki visapkaart.

Taads luuk jautaajums: Gribeetu nomainiit savam Aeromobilim priekseejo stiklu, baigi sapunktots laikam jau ar visaadiem akmentinjiem, kas "pacelti" no cela. Slapjaa laikaa ir pavisam svaka (caur)redzamiiba. Kur to vareetu kvalitatiivi samainiit?

0 0 Atbildēt

Ko sakat par jmiem:

www.vejstikls.lv

Ptr Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

Man ar jautajums par stikla mainu ir aktuāls. Kad zvaniju Vējstiklam, druksu pārsteidza tas, ka jamajie priekšējo stiklu sola pārlīmēt 2h laikā - vai nu esmu atpalicis tehnoloģijās vai arī tā ir haltūra.

wvfans Reģ.: 24.08.2004
0 0 Atbildēt

Ptr rakstīja:Man ar jautajums par stikla mainu ir aktuāls. Kad zvaniju Vējstiklam, druksu pārsteidza tas, ka jamajie priekšējo stiklu sola pārlīmēt 2h laikā - vai nu esmu atpalicis tehnoloģijās vai arī tā ir haltūra.

Bez salona tīrīšanas un visas hu.iņas aizvakšanas ir iespējams ... Pēc pārlīmēšanas rūpīgi jaapskata visas apšivkas ap logu vai maitas nau sazāģējuši

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Ptr rakstīja:Man ar jautajums par stikla mainu ir aktuāls. Kad zvaniju Vējstiklam, druksu pārsteidza tas, ka jamajie priekšējo stiklu sola pārlīmēt 2h laikā - vai nu esmu atpalicis tehnoloģijās vai arī tā ir haltūra.

Ja dara 2vataa, tad to var izdariit , pie kam kvalitatiivi! Vieniigais, kas buus, ka tiks straadaats ar fikso hermeetikji, kursh sacietee stundas laikaa. Es parasti lietoju 4 stundiigo, bet vienalga, neiesaku auto kustinaat aatraak par 12 stundaam. Jo vecaaks auto, jo ilgaak veelams pagaidiit.

skirem Reģ.: 24.03.2004
0 0 Atbildēt

Te ir vēl vieni kas liek stiklus www.tripleks.lv.

Viņiem ir ja nemaldos anglu pilkington stikli. Par cenām un tt. neko sīkāk nezinu.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

SaaBeR rakstījaveiki visapkaart.

Taads luuk jautaajums: Gribeetu nomainiit savam Aeromobilim priekseejo stiklu, baigi sapunktots laikam jau ar visaadiem akmentinjiem, kas "pacelti" no cela. Slapjaa laikaa ir pavisam svaka (caur)redzamiiba. Kur to vareetu kvalitatiivi samainiit?

nopērc apdrošīnāšanu (kasko) piemaksā dažus latus lai stiklam nebūtu pašrisks (ir daži kantori, kas tā atdodas)

nākamajā dienā met logā akmeni un brauc mainīt

0 0 Atbildēt

Tnx Pirmais,

bet skiet, ka leetaak sanaak bez kasko.

Stikls prieksh 9K 48 Ls

Darbs 23 Ls

Par taam stundaam arii dzirdeeju, ka vislabaak ir tomeer pagaidaiit vismaz 12 h

. . .

0 0 Atbildēt

SaaBeR, ņem pilkington stiklu, labs.

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Uculs, ar ko šis tik labs? Pilkington stiklinieku kantoris bija uz Pērnavas ielas aiz Nestes. Kādreiz to kantori vadīja pazīstams čoms un tad viņš protams arī traki lielīja to stiklu, bet vairs neatceros konkrēti un tagad viņš turvairs nestrādā. Tas kantoris šķita sakarīgs, izskatījās, ka savu lietu viņi prot

0 0 Atbildēt

Tas ir SAAB oriģinālais

0 0 Atbildēt

Veejstikls.lv arii nav nekaads greizais, tur arii esot kvalitatiivi stikli, bet vai originaalie?

Tripleksaa:

Stikls Ls 42

Darbs Ls 25

Process 4h

skirem Reģ.: 24.03.2004
0 0 Atbildēt

SaaBeR rakstīja:Veejstikls.lv arii nav nekaads greizais, tur arii esot kvalitatiivi stikli, bet vai originaalie?

Tripleksaa:

Stikls Ls 42

Darbs Ls 25

Process 4h

Jālemj pašam kur likt, jo pēc kopējiem cipariem tas pats vien ir!

0 0 Atbildēt

Labdien!

Atvainojos, bet vai kādam nav saglabājušās 2003.gada Saab vasaras rallija, kurš notika,škiet ka Viesītē, dienas un nakts leģendas??

Gribētu tās aizņemties uz vienu dienu pārkopēt....

Kredoks Reģ.: 25.09.2001
0 0 Atbildēt

Mekle roka diggenu! A starp citu jamas sezh kaut kur pa kluso ierakumos! Vajadzet izvlinat uz 4T

0 0 Atbildēt

Kredoks rakstīja:Mekle roka diggenu! A starp citu jamas sezh kaut kur pa kluso ierakumos! Vajadzet izvlinat uz 4T

Jāā, jāā , viņam datorā esot visu apēdis pagājšgad tārps...

a papīra forma neko nekad viņs nevar atrast.....

A citam nevienam naf???

Kredoks Reģ.: 25.09.2001
0 0 Atbildēt

Yu

Lasītākie raksti

Jaunie raksti