Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

jautaajums!

900 Reģ.: 08.03.2003

vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?

Paldies![addsig]

ZingZeng Reģ.: 13.08.2002
0 0 Atbildēt

Snow, ja tev ir aktuali ari bernu benkisi, tad ieteiktu sadu shemu.

Firmai Britax ir majas lapa, kur ir "car fit" iespeja. Izveloties auto modeli, var parbaudit vai benkitis deres.

Es dabuju 2 benkisus nest atpakal uz veikalu, tikai tadel ka SAABam bija par isu drosibas siksnas un benkiti nevareja piespradzet, bet tas gan attiecas tikai uz zidainu kresliniem, kuri ir novietoti preteji brauksanas virzienam.

Britax benkisus var dabut Riga uz Blaumanenes "Lacuka", laikam ta to veikalu sauca, vai ari "Vinnija" .

heinaste Reģ.: 30.06.2003
0 0 Atbildēt

kads nezina telefona numuru bodei kas ir pie gogola ielas kur tirgo saab dalas

diggen Reģ.: 31.10.2002
0 0 Atbildēt

117; 118; 119; 120 "sāb na gogoļa"

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

heinaste rakstīja:kads nezina telefona numuru bodei kas ir pie gogola ielas kur tirgo saab dalas

Tas ir deficīts, jo neatrodas nevienā telefonu datubāzē! Ja nejaucu un ja nav novecojis, tad MG Auto: 7287619, pats sen neesmu lietojis.

0 0 Atbildēt

Yukki rakstīja:

heinaste rakstīja:kads nezina telefona numuru bodei kas ir pie gogola ielas kur tirgo saab dalas

Tas ir deficīts, jo neatrodas nevienā telefonu datubāzē! Ja nejaucu un ja nav novecojis, tad MG Auto: 7287619, pats sen neesmu lietojis.

numurs nestrada

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

heinaste rakstīja:

Yukki rakstīja:

numurs nestrada

7228140........

ZingZeng Reģ.: 13.08.2002
0 0 Atbildēt

Ta veikala vieta ir ievakusies citi. Vai nu celojumu birojs vai mobilo bode, nepieversu uzmanibu, bet pagajuso piektdienu tiesi ieveroju ka veikala vairs nav.

0 0 Atbildēt

Sviestc rakstīja:

heinaste rakstīja:

Yukki rakstīja:

numurs nestrada

7228140........

telefons ir istais

0 0 Atbildēt

kaS atceras k reboka paroli?

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Vai Diggens grib strādāt?

specis Reģ.: 31.05.2004
0 0 Atbildēt

nekas neizdevās! jāiet ikarusā pabraukt...

0 0 Atbildēt

ko padarīt ja no paša rīta darba vietā iezogas NegribuVecis? mājup vai...?

TheGirL Reģ.: 12.10.2002
0 0 Atbildēt

Kas pateiks, kas tā par fīču, ar ko SAAB 2000 atšķiras no citām lidmašīnām, bet kura ir SAAB 9-5 un 9-3 ??

Nezinite

SaaBeR Reģ.: 19.09.2002
0 0 Atbildēt

Vai tik sodien Yukki nepiedaliijaas iAuto rallii, kaa jamam gaaja?

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

SaaBeR rakstīja:Vai tik sodien Yukki nepiedaliijaas iAuto rallii, kaa jamam gaaja?

jaa ka vinam gaja???

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

nu gaaja jamam kaa jau gaaja, laikam labi, rezultaati buus otrdien, nupat tik visi esam maajas...

0 0 Atbildēt

Paldies, gāja baigi labi. Pret auto tur izturas daudz daudz nežēlīgāk, kā mūsu salidojumos, sporta ašpcmit reiz vairāk un vispār pasākumam cita tematika Man baigi patika!!!

Sākums jau gan likās jocīgs: Tu cilvēks startē, brauc uz 40 pa ciemu, tad sāc godīgi celt uz 90 pa grunti un stūrmanis uz tevi sāk nenormāli ķērkt, ka jābrauc uz 44 km/h, jokalemane, nekādi sākumā nespēju saprast, kad gonka sāksies, jo man arī tā pirmsstarta matemātika galīgi pie sirds nepiegāja, pēe. Bet bija posmi, kur varēja, nu arī vajadzēja atvilkt, bet bija pārāk bail, jo tomēr dzīvot pēdējā laikā gribas piem naktī brīžiem pa šauro meža ceļu uz 60 velkot tas šķiet pietiekami ekstrēmi, jo dublis tomēr smuki slīd un apaļie kovedēju taisītie ceļi vispār ir mānīgi. Stūrmanim te nākas krietni pasvīst - gan saprast tos visu RS, hyes, izrēķināt neskaitāmus laikus un iebraukt bezgalīgās izmaiņās leģendā, mans stūrmanis to visu darīja pirmoreizi, bet tā viņš ir diezgan daudzu sporta veidu cienītājs, kur daudzi elementi ir līdzīgi+bija diezgan labi tehniski sagatavojies, tad viņam nebija problēmu. Nu kļūdas mums pa pillno, bet abi esam baigi apmierināti nemaz nezinot rezultātus, diena patiešām godam, paldies iAuto par to, pasākums tiešām supadupa!

1.kad atbraucaam: foto.inbox.lv/... un foto.inbox.lv/...

2.kad visu bijām pabeiguši: foto.inbox.lv/...

Man vairāk bilžu nav

Kredoks Reģ.: 25.09.2001
0 0 Atbildēt

Yukki

Tava urna izskatas gana labi!

Ceru ka tev pietiks prata nebraukt pedeja posma citu iemeslu delj

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

Kredoks rakstīja:Yukki

Tava urna izskatas gana labi!

Ceru ka tev pietiks prata nebraukt pedeja posma citu iemeslu delj

laika ir veel ljoooti daudz!!!

0 0 Atbildēt

Tadelj Ham, ka tu pilnibā ignorē un nodod RETRO vērtības!

Un atkal izgāzos ... jo nakamgad tu vizinasies svaigi nokrāsotā 96

0 0 Atbildēt

Klau, datorģēniji, help!

Gribu uzlikt Nortona (Symantec ) vīrusķērāju! Es vislaik lietoju tos Nortonus (Norton Internet Security 2005 professional - tur viss kopā ar Antivīrusu, Firewall, Antispamu utt) , bet tagad, kad 2005 "licence" beidzās, jauno 2006 gada nevaru dabūt, - iekš DC++ nav bet 2005 gada pārinstalējot vienalga bļaustās, ka licence beigusies pāris dienas atpakaļ. Kaspersky un citus negribētos likt, jo pierasts pie tā Nortona un nekāds datorģēnijs neesmu, lai riskētu un čakarētos apgūt vēl kautkādus citus ķērājus, man šitais apmierināja!

0 0 Atbildēt

Man lidzīga problema.. daru visu tapat kla tu par laimi liecence beigsies decembra sakumā bet risinajums ir jārod!

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

es iztieku ar Microsofta bezmakas antivīrusu.. kopa ar XP 2SP darbojas tīri labi.. plus vēl adwares profilakse un nav nekādu problēmu..

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

lietots tiek NOD32

excellent !!!

mazs, nebremze laptopu.

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Yukki rakstīja:Klau, datorģēniji, help!

Gribu uzlikt Nortona (Symantec ) vīrusķērāju! Es vislaik lietoju tos Nortonus (Norton Internet Security 2005 professional - tur viss kopā ar Antivīrusu, Firewall, Antispamu utt) , bet tagad, kad 2005 "licence" beidzās, jauno 2006 gada nevaru dabūt, - iekš DC++ nav bet 2005 gada pārinstalējot vienalga bļaustās, ka licence beigusies pāris dienas atpakaļ. Kaspersky un citus negribētos likt, jo pierasts pie tā Nortona un nekāds datorģēnijs neesmu, lai riskētu un čakarētos apgūt vēl kautkādus citus ķērājus, man šitais apmierināja!

Yukki... Kurš tad tādas lietas iekš DC meklē Tādas lietas jāmeklē "draugos"

Lasītākie raksti

Jaunie raksti