paldies, Gnom, ļoti interesanta info par foto..
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
paldies, Gnom, ļoti interesanta info par foto..
Unima
Tavs padoms bija zelta verts
Esmu ticis pie cilpaam...
Kas šitā par pogu, zem ESP, trīsdaļīgā?
automaatiskaa aptiecinja!
uculs rakstīja:Kas šitā par pogu, zem ESP, trīsdaļīgā?
photos.ebizautos.com/...
OnStar sistēmas poga! Viņa tiešām darbojas (man gan tādas nav)???
Press this button, and you are
connected to an OnStar Advisor.
You will hear a chime, followed
by the words
”Connecting to OnStar.” Allow
20-30 seconds for initial connection
to the OnStar Call Center.
The Advisor will then help
you with any of the services
included in your OnStar plan.
Ja nemaldos, tad sitais onstar ir pieejams tikai ASV, vismaz Eiropiesiem to neesmu manijis.
Manejiem amerikaniem tie ari nebija, ta laikam ir baigi $$$ opcija.
Kaads gadiijienaa nezina kur riepās liek izkritushaas radzes. Tajos riepu kantoros kur jautaaju apstiprinaaja ka taads pakalpojums kaa remonta shipu ievietoshana protams pastaav (ievieto speciaalas nedaudz lielaakas radzes) .... ... bet nu protams nezinaaja kur to dara. un sportiska braukashana ir radzhu ienaidnieks.
Normaali riepaas izkritushaas radzes vairaak iekshaa neliek, jo tas var buut biistami.
Radzeeshanas iekaartas dziljumu meera no riepas virsmas nevis kaut kaada mistiska punkta tadaeelj, ja riepa jau ir kaadu bikinju nobraukta, tad liidz ar to radze kuru liek no jauna iekshaa var savainot kordu un vienaa labaa mirklii te taa riepa uz shosejas piemeeram izjuks
Taapec es perosniigi neiesaku, bet vari apjautaaties pirelli keypoint kantoros vai latakko, jo lielaaokties visi tirgotaaji pashi radzho riepas, iznjemot taas riepas kas jau no ruupniicas naak ar radzeem, bet taadu ir maz.
Varbūt kāds zina ķimiju, ar ko var notīrīt darvu, kas satecējusi no apkures katla, būtu labi, bez pārāk lielas smakas, lai nav no mājās jābēg ārā
Gugi rakstīja:Varbūt kāds zina ķimiju, ar ko var notīrīt darvu, kas satecējusi no apkures katla, būtu labi, bez pārāk lielas smakas, lai nav no mājās jābēg ārā
Pameegini ar terpentiinu... Bet skaties, lai netraapa kakjiem
Arnijs rakstīja:
Gugi rakstīja:Varbūt kāds zina ķimiju, ar ko var notīrīt darvu, kas satecējusi no apkures katla, būtu labi, bez pārāk lielas smakas, lai nav no mājās jābēg ārā
Pameegini ar terpentiinu... Bet skaties, lai netraapa kakjiem
A ko, kaķis var uzbudināties, man nav kaķu. Esmu mēģinājis ar toluolu, nederēja, nu tad būs jānopērk terpentīns
diez vai Mixeris veel cheko veco meilu?
Gugi rakstīja:Esmu mēģinājis ar toluolu, nederēja, nu tad būs jānopērk terpentīns
Arnijs rakstīja:
Gugi rakstīja:Esmu mēģinājis ar toluolu, nederēja, nu tad būs jānopērk terpentīns
Vēl vari meeginaat ar aniisu likjieri
Ka lai Superbingo izloze vinne superbingo lidz 42.bumbinai un dabu maju ?
Ja ir reali ieteikumi, labprat uzklausisu
Varētu tākā piektdienas vakarā(os) ietusēt , bet viss notiek trešdiedās -----------------------------??????????????????????
oskarsk rakstīja:Varētu tākā piektdienas vakarā(os) ietusēt , bet viss notiek trešdiedās -----------------------------??????????????????????
VECUMS TĀDS DAŽIEM...
SORRY, SORRY, SORRY, SORRY, SORRY.
Es gan jūtos labi. Trešdienas - nedēļas vidus - tā dīvaini - piektdienas vakars - nākošā dienā var pagulēt.
Ieju uz krogu iebļauties"Balzāma bārs" Doma laukums.
Nedēļa tomēr pavadīta intensīvā darba ritmā.
HAI>
Ja dažiem vecums tāds (Yukki rakstīja) lai vaino paši sevi......
Vēlreiz - kautkas neaizgāja.
>Vecums nenāk viens.
oskarsk rakstīja:Vēlreiz - kautkas neaizgāja.
>Vecums nenāk viens.
blee, vecais labs esi|!!!! cienu, tikai turi kanti
Biz - vēlies pievienoties???????????
Esmu tur.
oskarsk rakstīja:Biz - vēlies pievienoties???????????
Esmu tur.
kā Tu vari būt tur, ja esi te
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]