Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

jautaajums!

900 Reģ.: 08.03.2003

vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?

Paldies![addsig]

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

ievietoju.. kad varu gaidīt paraadaamies publiski??

P.S. varbuut kaads zin veel adreses, kas sleepj izejoso adresi.. piemeeram, unipeak.com vai fireprox.com un tamliidziigi... daziem cilveecinjiem iestaades ir sleegusas draugiem.lv un tamliidziigas biezi apmekleetas lapas..

0 0 Atbildēt

mixeris2 rakstīja:Tirgus-Pārdod

paldies!

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

jautaajums taads

vajag Magnussuglas ala belo4kas koordinates, uz standarta tel/meilu neatbild, ko dariit???

0 0 Atbildēt

varbūt kādam ir bijusi pieredze..??

www.dpreview.com/reviews/fujifilms5100

varbūt no llxx kādu komentāru??

Sapals Reģ.: 23.07.2001
0 0 Atbildēt

question, kaa var saukt to kraama buksi, kas seezh kronshteinaa, kas ir piestiprinaats pie kaarbas un jamaa iekshaa dziivo aatrumpārslēga stienja gals, kaut kur veiksmiigi jamo paseeju un pat nezinu kaadai tai jaaizskataas, bet bez shamaas ir kraamiigi pabraukt eksistee tikai 3,4 robs, uzmonteeju, kaut kaadu gumijas buksi, kas peec izmeeriem aptuveni sapas, tachu takaa tai nav metaala serdes, tad tas stienis negrib normaali sliideet un aatrumu paarsleegshana nekaadu prieku nesagaadaa... (autish 900NG)

Nezinite Reģ.: 10.09.2002
0 0 Atbildēt

kur bija infa par jaguar kluba jauno mājas lapu?

baigi vajag

Paldies

0 0 Atbildēt

ZingZeng Reģ.: 13.08.2002
0 0 Atbildēt

Kapec man ta nak miegs, jau ceturto dienu, un kapec man negribas neko darit ?

0 0 Atbildēt

laikam saistīts ar laiku.. man arī šonedļa tāda..

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

Ka Jums patik zviedru prese rakstitais ka latvieshi ir mesli ?

Jamiem laikam nepietiek ka izdeva musu legionarus tagad vel te...

Atradushies pasaules nabas ka vinu mammu.

snow Reģ.: 03.05.2002
0 0 Atbildēt

vajag gan

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Gatavojos investeet dalu savas digitaalaas bilzhu kolekcijas parnesot uz papira. Kad fotografeju uz filminas nesu uz fuji.lv, bet kur lai eju tagad ar >1000 bildeem, -gribaas i sakarigaku cenu i kvalitati saglabaat...

Kredoks Reģ.: 25.09.2001
0 0 Atbildēt

Ar dievu skaidrais prats!

0 0 Atbildēt

Kredoks rakstīja:Ar dievu skaidrais prats!

Tu jau 11:04 sāc kost?

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

Arī nesies uz salonu ar disku uz saki, ka gribi to visu pāpīrā. Tas teorētiski, jo pats neesmu tā darījis. Vispār jau var pasūtīt arī caur internetu, tikai pēc bildēm pašam beigās jāiet, bet nu lādēt to visu iekšā nav lielas jēgas, vieglāk nogādāt disku. Tādam kvantumam arī atlaides ir paredzētas

0 0 Atbildēt

Yu

Kas par starpniekiem un parsteigumiem?

0 0 Atbildēt

Laikam jataisa praktiskais topiks

Kadam ir ideja kur var nopirkt metala cilpas kuras var ieskruvet durvju stenderes auksdalja lai iekartu sikajama supoles?

Senukos un mebelju furnituras vaikalos ir bet diezgan svakas Liekas ka pie 5kg slodzes jau aizlidos

Idejas?

Unima Reģ.: 01.10.2004
0 0 Atbildēt

skruuvju veikals DELVE 2 ja nemaldos taa vish saucaas ... pie vefa ...

Unima Reģ.: 01.10.2004
0 0 Atbildēt

a vispaar man ir riktiigas cilpas no beerna shuupoliiteem palikushas ... siicis jau izaudzis varu uzdaavinaat par paldies.

0 0 Atbildēt

Kredoks rakstīja:Laikam jataisa praktiskais topiks

Kadam ir ideja kur var nopirkt metala cilpas kuras var ieskruvet durvju stenderes auksdalja lai iekartu sikajama supoles?

Senukos un mebelju furnituras vaikalos ir bet diezgan svakas Liekas ka pie 5kg slodzes jau aizlidos

Idejas?

Vai tad sīcis sver vairāk? Domāju, ka ja neuzticies demokratisko cenu kantorim senukiai, tad Nelss, Tapex utml kantori Tev palīdzēs iekārt dajebko, pat Tevi pašu, galvenais, lai durvju bomis izturētu! Man bērnībā arī tādas šupoles bija, toreiz tās skrūves bija smieklīgas, pāris reizes bija tas gods nolikties uz mutes dēļ tā

0 0 Atbildēt

Unima

Paldies ka piemineji Delvi Aizskriesu apskatit

Ja ne - tad naksies tev kjert infarktus ieraugot mani

Yu

njemot vera to ka intelekta zinja esmu paraks par tevi tad jamaas vietaas esmu jau pabijis Tur ir tikai mazas cilpinjas un es nevelos lai mans sicis delj kritieniem izaugtu tads ka tu!

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

Kredoks rakstīja:Unima

Paldies ka piemineji Delvi Aizskriesu apskatit

Ja ne - tad naksies tev kjert infarktus ieraugot mani

Yu

njemot vera to ka intelekta zinja esmu paraks par tevi tad jamaas vietaas esmu jau pabijis Tur ir tikai mazas cilpinjas un es nevelos lai mans sicis delj kritieniem izaugtu tads ka tu!

Neesi kaut ko indīgu apēdis

0 0 Atbildēt

Mushmires shosezon, it ipashi baltaas, topaa!

0 0 Atbildēt

Sviest

Un vispar ko piesejies? Pashu tev ta nelaime pamatigaak skaarusi ja jau tu tagad pardod pustumshi bruunos 900taa sedekljus! Tjipa pod derm (antjin)

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

Ekonomiskā situācija Latvija pagaidam vēll nav stabilizējusies!!

Tāpēc daudzas , Latvijā dzīvojošas, ģimenes ļoti spēcīgi izjūt gan valsts, gan arī savu finanšu deficītu!! Ta rezultatā , ne katrs var atļauties sēdēt uz tāda krēsla, kādu sev gribētu, bet ir spiests sēdēt uz tāda, kādu var atļauties!

Izejot no šīs teorijas, mans piedavājums nav nemaz tik apsurds!!

Lasītākie raksti

Jaunie raksti