Paldies![addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Paldies![addsig]
P.S. varbuut kaads zin veel adreses, kas sleepj izejoso adresi.. piemeeram, unipeak.com vai fireprox.com un tamliidziigi... daziem cilveecinjiem iestaades ir sleegusas draugiem.lv un tamliidziigas biezi apmekleetas lapas.. ![]()
mixeris2 rakstīja:Tirgus-Pārdod
paldies! ![]()
vajag Magnussuglas ala belo4kas koordinates, uz standarta tel/meilu neatbild, ko dariit???
www.dpreview.com/reviews/fujifilms5100
varbūt no llxx kādu komentāru??
baigi vajag
Paldies
![]()
Jamiem laikam nepietiek ka izdeva musu legionarus tagad vel te...
Atradushies pasaules nabas ka vinu mammu.
Kredoks rakstīja:Ar dievu skaidrais prats!
Tu jau 11:04 sāc kost? ![]()
Kas par starpniekiem un parsteigumiem? ![]()
Kadam ir ideja kur var nopirkt metala cilpas kuras var ieskruvet durvju stenderes auksdalja lai iekartu sikajama supoles?
Senukos un mebelju furnituras vaikalos ir bet diezgan svakas
Liekas ka pie 5kg slodzes jau aizlidos
Idejas?
Kredoks rakstīja:Laikam jataisa praktiskais topiks
Kadam ir ideja kur var nopirkt metala cilpas kuras var ieskruvet durvju stenderes auksdalja lai iekartu sikajama supoles?
Senukos un mebelju furnituras vaikalos ir bet diezgan svakas Liekas ka pie 5kg slodzes jau aizlidos
Idejas?
Vai tad sīcis sver vairāk?
Domāju, ka ja neuzticies demokratisko cenu kantorim senukiai, tad Nelss, Tapex utml kantori Tev palīdzēs iekārt dajebko, pat Tevi pašu, galvenais, lai durvju bomis izturētu!
Man bērnībā arī tādas šupoles bija, toreiz tās skrūves bija smieklīgas, pāris reizes bija tas gods nolikties uz mutes dēļ tā![]()
Paldies ka piemineji Delvi
Aizskriesu apskatit
Ja ne - tad naksies tev kjert infarktus ieraugot mani
Yu
njemot vera to ka intelekta zinja esmu paraks par tevi tad jamaas vietaas esmu jau pabijis
Tur ir tikai mazas cilpinjas un es nevelos lai mans sicis delj kritieniem izaugtu tads ka tu!
Kredoks rakstīja:Unima
Paldies ka piemineji Delvi Aizskriesu apskatit
Ja ne - tad naksies tev kjert infarktus ieraugot mani
Yu
njemot vera to ka intelekta zinja esmu paraks par tevi tad jamaas vietaas esmu jau pabijis Tur ir tikai mazas cilpinjas un es nevelos lai mans sicis delj kritieniem izaugtu tads ka tu!
Neesi kaut ko indīgu apēdis
Un vispar ko piesejies? Pashu tev ta nelaime pamatigaak skaarusi ja jau tu tagad pardod pustumshi bruunos 900taa sedekljus!
Tjipa pod derm (antjin) ![]()
Tāpēc daudzas , Latvijā dzīvojošas, ģimenes ļoti spēcīgi izjūt gan valsts, gan arī savu finanšu deficītu!! Ta rezultatā , ne katrs var atļauties sēdēt uz tāda krēsla, kādu sev gribētu, bet ir spiests sēdēt uz tāda, kādu var atļauties!
Izejot no šīs teorijas, mans piedavājums nav nemaz tik apsurds!!