Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

jautaajums!

900 Reģ.: 08.03.2003

vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?

Paldies![addsig]

ZingZeng Reģ.: 13.08.2002
0 0 Atbildēt

Sviest, sorry, aizmirsu pakert legendas lidzi.

0 0 Atbildēt

Sviest, legendas ir pie manim, atcerejos tas panemt.

Lai sanemtu zvani: devini cetri septini pieci astoni septini septini.

0 0 Atbildēt

Sviest, vai sanemi ?

perkons Reģ.: 30.07.2001
0 0 Atbildēt

Es ar ar prieku iemestu aci leģendā! Pareizāk būtu teikt , vispār mēģināt saprast kas ir ļegenda , Sviest , ja kas dod ziņu.

0 0 Atbildēt

Perkon, sviestam ir nodotas 5 vai 6 pagajusa gadsimta legendas (isti nepiefikseju cik, jo pedeja bridi atradu ka man ir vel). Tur ir gan orientesanas braucieni pa pusLatviju, gan pasi "ralliji".

Par izplatisanu runa ar Sviestu, jo vins teicas kopijas nodot ari Yukki riciba, bet zinot Yukki vins tas noteikti saskanes un izveidos atseviskus failus .

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Yukki rakstīja:

Sviestc rakstīja:Labdien!

Atvainojos, bet vai kādam nav saglabājušās 2003.gada Saab vasaras rallija, kurš notika,škiet ka Viesītē, dienas un nakts leģendas??

Gribētu tās aizņemties uz vienu dienu pārkopēt....

Kā būtu ar šo: www.saabclub.lv/articles/Get.html?id=25

Paldies, paldies, alu jau man nevajag

Pērkons, paldies, ka esi, es jau pats sevi sāku citēt!

Man jautājums: kur dabūt SAAB Kluba uzlīmi, es zinu (vecajam plēsīšu nost, ja vien to neiegādās kāds no SK), bet kur dabūt smuku LV zīmi? baltiņkums, kukaiņkoms, djinaz utml brandus nereklamēšu, bet citi sakarīgi piedāvājumi welcomēti, man tagad ir liels dibens, daudz vietas novelcenēm

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

ZingZeng rakstījaerkon, sviestam ir nodotas 5 vai 6 pagajusa gadsimta legendas (isti nepiefikseju cik, jo pedeja bridi atradu ka man ir vel). Tur ir gan orientesanas braucieni pa pusLatviju, gan pasi "ralliji".

Par izplatisanu runa ar Sviestu, jo vins teicas kopijas nodot ari Yukki riciba, bet zinot Yukki vins tas noteikti saskanes un izveidos atseviskus failus .

Nu, zajac! SAAB Ralli es gan atsakos pavairot, jo tas man kautkā sirdij tuvāks un ar atsevišķu indivīdu autortiesību un izdomas aizsardzību vairāk sasaistošs, lai mētātu kuram katram pa pasauli apkārt. Sviests pa blatu daļu ieguva, jo man no viņa visko var savajadzēt Atradušies te visi leģendu un apslēpto mantu kolekcionāri

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

ZingZeng rakstījaviest, vai sanemi ?

Sanāmu, saņēmu, Paldies!!

Sāku petīt...

nu pirmā leģenda jau riktīgi laba...

sākums Rīgas centrā ar norādēm, Lāčplēša iela, Valdemāra iela...

un kopgarums 157 km......

Tas lūk ir labais....

Talāk i vēll neesmu ticis....

perkons Reģ.: 30.07.2001
0 0 Atbildēt

Yukki , ak tu aprēķina cilvēks ar analītisko prāta salikumu , nu neturi tās leģendas 00 istabā uz nagliņas , padalies ...............

0 0 Atbildēt

Sviest, tie garie gabali parasti bija lai noklutu uz pasakuma vietu, bet lai nebutu garlaicigi pa celam tika uzdoti dazadi uzdevumi.

Isteniba tie 157 km ir tikai viena virziena .

Ja ir kaut kas neskaidrs zvani.

Par Burtniekiem gan neko daudz neatceros - mezu, krumus, ezeru taluma aiz niedrem, odus un F1 posmu apbalvosanas laika

Vekio Reģ.: 20.06.2002
0 0 Atbildēt

Kapēc man, kuram nekad nav bijis SAAB, izlasot "lasītāju pieredzi", daļu foruma un apskatot iekšpuses un ārpuses bildes, man viņš patīk tā, ka jau 3 dienas mierīgi nosēdēt nevaru...? gribas ātrāk tikt vaļā no sava AudiCoupe un iepirkt Saab 9000 (to kuru ražo no 1995.g.)

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

atbilde: ļoti vienkārsi, tas ir patikšanas vērts auto un ja nevari nosēdēt, piecelies, tiec ātrāk vaļā no audi un meklē 9k..

uculs Reģ.: 14.10.2002
0 0 Atbildēt

ātrāk to modeli sāka ražot

Vekio Reģ.: 20.06.2002
0 0 Atbildēt

tad tas, kuram tie baltie pagriezieni, no motora netek eļļa un visādi citi uzlabojumi, sastopams no 1994. gada?

0 0 Atbildēt

baltie pagriezieni, es nezinu no kura gada, bet viņi ir tādi paši, kā dzeltenie, var samainīt no '92. Starp citu AERO nāk ar dzelteniem.

ja tur vispār nekas nav darīts, tad eļļa visdrīzāk tomēr tecēs visiem, arī daudz jaunākiem (gadās izņēmumi), bet tas nekādi neietekmē eļļas līmeni, vismaz manam

ja gribi visus uzlabojumus, tad pēdējais ir '98 gads, un tur 2.3 jau bija ar AERO dzinējiem, bet AERO neskaitījās, nu bet pamatīgākie uzlabojumi šķiet bija pēc '95. Kau gan nekas diži jau tur nav mainījies. Pamatā visiem vienas nelaimes.

0 0 Atbildēt

Ucul, beiz dezinformet.

Baltie pagriezieni naca sakot no 95. modelu gada uz visiem 9K. Attiecigi aero lidz 94.modela gadam ieskaitot bija ar dzelteniem pagriezieniem, bet velak ar baltiem.

ASV un Kanada pagriezieni bija dzelteni visiem gadiem, jo ta ir vinu ipatniba.

Grecco Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

un pagriezienu tjuunings ir viens no leetaakajiem .... var pat taas mazaas lampinjas uz baltaam nomainiit

0 0 Atbildēt

un sarkanu bloku ar kaut kur zem haubes ar momentu pielīmēt..

Grecco Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

9K sarkanais bloks naak pamatkomplektaacijaa ... paareejiem ieskaitot 9-5 nav sarkans un jaatjuunee

0 0 Atbildēt

bet atgriežoties pie "jautājuma", Vekio, veiksmi meklejumos!!

TheGirL Reģ.: 12.10.2002
0 0 Atbildēt

Grecco rakstīja: 9K sarkanais bloks naak pamatkomplektaacijaa ... paareejiem ieskaitot 9-5 nav sarkans un jaatjuunee

tikai 9k NG. OG vinja naff

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

TheGirL rakstīja:

Grecco rakstīja: 9K sarkanais bloks naak pamatkomplektaacijaa ... paareejiem ieskaitot 9-5 nav sarkans un jaatjuunee

tikai 9k NG. OG vinja naff

Ir arii OG versijaas! Ja labi padomaa... teiksim CD ar 2.3 mot

TheGirL Reģ.: 12.10.2002
0 0 Atbildēt

OG CD ar 2,3 bija taisnā priekša?

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

TheGirL rakstījaG CD ar 2,3 bija taisnā priekša?

Aga Kaut kaados 90 tajos

0 0 Atbildēt

ZingZeng rakstīja:Ucul, beiz dezinformet.

Baltie pagriezieni naca sakot no 95. modelu gada uz visiem 9K. Attiecigi aero lidz 94.modela gadam ieskaitot bija ar dzelteniem pagriezieniem, bet velak ar baltiem.

ASV un Kanada pagriezieni bija dzelteni visiem gadiem, jo ta ir vinu ipatniba.

Labi, labi Tikai nesitiet stipri

Lasītākie raksti

Jaunie raksti